Mote tights høst-vinter 2014-2015, som mest fasjonable tights bilde
 Vakre slanke ben - en av de viktigste fordelene med kvinner, som er rett og slett en synd å gjemme seg bak slacks, selv med ankomsten av kaldt vær. Tvert imot, høst og vinter er en ypperlig tid for mote eksperimentering med uvanlige alternativer tights. En gjennomgang utarbeidet av oss vil fortelle deg at tights er relevante i den nye høst-vinter 2014-2015. De mest fasjonable tights høst-vinter 2014-2015 Photo


Mote tights høst-vinter 2014-2015, som mest fasjonable tights bilde
 Nyere naturlige tendenser er reflektert i denne sesongen og modeller av tights. Husker at de naturlige fargene, floral mønstre og animal prints, naturlige materialer - var de viktigste trendene høst-vinter 2014-2015.
 For mote nylon tights karakteristisk for den nye sesongen vil snøre design, ert print, finmasket. Spesielt populært er modeller som etterligner strømper. Men med tights, bør strømper være forsiktig fordi de gjør upassende eller dag på jobben. Denne flørt print bedre henvist til klubbens partier eller partier med venner.

 Mote varme tights høst-vinter 2014-2015


Mote tights høst-vinter 2014-2015, som mest fasjonable tights bilde
 Varm tights tilbake til mote. Coton og ull modell funnet et nytt liv takket være moderne materialer og uvanlige teksturer. Spesielt populær er farget varme tights med opprinnelige strukturen minner om naturlige materialer. Blant de vanligste fargene er følgende farger som rød, gul, grønn, grå, khaki, blå, lilla. Opprinnelig ser varm og stilig modell med utskrifter som ligne slangeskinn eller tvydovuyu stoff.

 Fra hva du skal ha fargede tights høst-vinter 2014-2015


Mote tights høst-vinter 2014-2015, som mest fasjonable tights bilde
 I den nye sesongen, er designere rådes til å velge fargede tights å matche hele bildet. De må være i harmoni med resten av klærne og bare understreke primærfarge band. Designere tilbyr fargede tights å bære med korte trapesformede kjoler i samme stil som på 80-tallet. Kombinere egen tunika og varme fargede tights, kan du lage svært delikat og feminin bilde.

 Hvordan velge mote tights høst-vinter 2014-2015


Mote tights høst-vinter 2014-2015, som mest fasjonable tights bilde
 Når du velger mote tights i den nye høst-vinter 2014-2015 er først og fremst å trekke oppmerksomhet til kvaliteten på materialet. Foretrekker kotonovыm varme og ull modeller blandet med syntetiske fibre. Med tillegg av kunstige filamenter er bedre sittende tights og ikke deformert. Nylon tights for høst-vinter sesongen er å velge maksimalt antall hiet. De ikke bare hjelpe deg å lage et stilig bilde, men også ta vare på helsen din.
 Varm fargede modeller beste valget for bilder av ungdom stil casual. Solid mørke tights - ideell for nesten alle aktiviteter, så de må bare være på listen over må-ha denne vintersesongen.  
Mote vinter frakk Photo 2015 mest fasjonable strøk
 Ideell fasjonable vinterfrakk - er ikke bare nøkkelen til perfekt silhuett figur og upåklagelig smak, men også en kilde til god stemning for den kalde og snørike sesong. Ikke redde oss selv ikke elskede - frem til shopping for nye klær fra den nyeste kolleksjonen 2014-2015.

 Vinterfrakk 2015: Fashion Trender


 Kåper og vinter - konseptet er ganske konsekvent. Vi bør ikke tro at denne artikkelen av klær slitt bare i offseason. Du bare ser på etableringen av ledende merkevarer - og forstå hva vi er.
 •  Denne myke, koselige fleece. Ull og kasjmir - udødelige klassikere som alltid er i utvikling. Modeller av Balenciaga, Hermes, Chanel, Max Mara jenter nyte utsøkt, konservativ stil. Imidlertid er designere sliter med å vidihrayutsya stil. Altfor kjedelig for dem den vanlige modellen klassisk stil.

 •  Og en fest, og i verden. Yttertøy, som er mer som en del av arbeidsuniformer, kommende høst og vinter, vil i økende grad møte i gatene i motehovedsteder. Saken er - trenden i "arbeiderklassen". Det er nok å minne om aller, så dagens etterspørsel i sommer.

 •  Ikke i størrelse. Svært store, som om fra en annen skulder kjole, går av moten i den kommende sesongen. Vil dette kokong frakk eller modell-trapes under beltet - trygt velge en modell "for vekst", og ikke miste.

 •  Pels bom. Pels - naturlig og kunstig, er en spesiell ære kommende vinter. Etter dette varme og lyse (mange modeller er full av grelle farger), og stilig. Bare se på skjermene Gucci, Emilio Pucci, Miu Miu og River Island.

 • Mote vinter frakk Photo 2015 mest fasjonable strøk

   Mote vinter frakk med pels 2014-2015 Photo


   Pels som behandling - er elegant og ikke kjedelig. Miuccia Prada presenterte sin kolleksjon i ekte "treff" kommende vinterfrakk og frakk kantet med lyse, kontrast pels.
   Frakk med ville utskrifter og overdådige krage - Trend Winter 2014-2015 sesongen. Guru motehuset Givenchy og Anna Sui, lurer rytmevariasjoner på "Jeg vil spise deg."
  Mote vinter frakk Photo 2015 mest fasjonable strøk

   Menns vinter frakk 2015


   Disse dandies også nøye følge moten, og har bestemt deg for hva du skal velge når du kjøper klær for vinteren 2014-2015. Et stort utvalg
 •  Poenget på brettet. Vellykket forretningsmodell og opprørsk hipster - en enkel eller dobbel-breasted pels lengde kobber kledd i en dress eller "pizhonskyy" lys genser med slips skrikende farger. Vil definitivt aldri gå ut av stilen. Så du kan bruke til hullene laget av hardt arbeidende møll. Fordi slike modeller - helt av ull og kasjmir.

 •  Mer pels og patos. Pels - ikke lenger forbeholdt skjøre kvinner. Modig, kjekk, også, ikke for å prøve dem. Designere erklære mote for menn med broadtail pels, rikt dekorert med pelskrage.

 •  Masker spor. En mann i en enkel, men elegant jakke med vattert med dekorative tekstiler - en standard ulastelig antrukket gentleman høst-vinter 2014-2015. Det er enkelt og smakfullt.

 • Mote vinter frakk Photo 2015 mest fasjonable strøk
  Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 (foto): Posene er på moten i 2015
   Hvor mange håndvesker kvinne trenger å være lykkelig? - Det enkle svaret er: a lot! For mange forskjellige grunner for publisering, og mange alternativer for bilder - og hver av dem har sin egen bag. Hva er "gjenstander av begjær" venter på sin nye boutique viser husmødre? Hva er de viktigste trendene i mote håndvesker å bringe oss kommende høst og vintersesongen 2014-2015?

   Mote casual poser, Høst 2014


   Hva foretrekker du? Broer surround "bag" eller elegant bag? Vi er glad for å informere deg, i den kommende sesongen vil være moteriktig alt av de ovennevnte. Og mer - mye mer.
 •  Sэtchel. Komfortabel ramme veske - veldig feminin og elegant. Sant, det er noen ganger utseende kan være misvisende. Nye trender tillate sэtchel vinne så stein tilbehør eller som en modell i sporty stil.

 •  Brystet. Små, harde vesker, bokser ble sett i samlinger av Louis Vuitton, Dolce & Gabbana. Selvfølgelig, noen mennesker ønsker et lignende alternativ for daglig slitasje. Men dette er slik en magisk Baby, vil mange damer enige om et minimum sett av kvinners ting, men ville bære hele denne designeren boksen.

 •  Bag-pack. Store, tunge poser i form av kartonger fra supermarkedet - ganske hendig ting. Først vil det passe alt du trenger noen jente. Og for det andre - en veldig stilig tilbehør, om enn litt tungvint. På grunn av ganske stor størrelse av disse kreasjonene, bør fra dette valget bli forlatt petite jenter. Men jentene vekstmodell kan lett kvalifisere for dette tilbehøret.

 •  Ryggsekk. Før vi beveger oss bort fra de trendy ryggsekker i idrett stil Chanel, som de er i en hast for å endre etterfølgere av motehuset Michael Kors, Reed Krakoff, Rag & Bone. Hva? - Det er så komfortable og svært romslige!

 •  Bag. Denne retro påminnelse aldri lei og vil alltid være sant. Vesker, kofferter - for elskere av klassisk trenchcoat-koutov fra Burberry, søte sko på en liten ring av Miu Miu og silkeskjerf fra Hermes.

 • Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 (foto): Posene er på moten i 2015

   Håndvesker: Mote Trender Fall-Winter 2014-2015


   Av hva, hva gjorde mest fasjonable håndvesker høst-vinter 2014-2015?
 •  Tekstiler. Det viser seg at vinteren tekstilmønstre kan være svært nyttig. Minst, sier så maestro Karl Lagerfeld, som skapte en fantastisk modell for Chanel.

 •  Huden av reptiler. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre mega-tilbehør Ekte krokodille eller slangeskinn fra kjente merker. Nok til å kjøpe en stilig, søt modell med kunstig skinn med reptil henhold utdypning. Dette fasjonable, gjorde denne dyr ikke lider.

 •  Pels. Dette er en annen trend er forståelig, gitt at vi snakker om vinteren.

 • Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 (foto): Posene er på moten i 2015

   Som for de faktiske fargene på høst-vinter modeller av poser, det er en reell fasjonable kvinner vil avgjøre svært vanskelig. I mote, nesten alle farger fra hvitt og krem ​​til sort, grå og brun. Videre i sin samling av designer tilbehør presenterte sterke neonfarger med geometriske utskrifter og tegninger i buret.
  Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 (foto): Posene er på moten i 2015
  Яндекс.Метрика