Press 100 70: er dette normalt?
 Svært ofte folk har et naturlig spørsmål, som regnes som normalt trykk, trykk 100 70 er normalt trykk for alle mennesker? Svaret er innlysende: satsen for hver person individuelt. Og så, fordi verdien av arterielle blodtrykket er ikke bare avhengig av personens alder, men på den måten hans liv, individuelle egenskaper, okkupasjon.

 Hva som påvirker blodtrykket


 Hvis en person føler uvanlig fysisk anstrengelse, følelsesmessig stress, begynner omfanget av blodtrykket til å stige. I slike tilfeller kan høyt blodtrykk hindre leger ved medisinsk undersøkelse av hjertepasienter, hvorav mange er sårbare mennesker.
 Utenlandske forskere sa "hvit frakk effekt" når blodtrykket målt i legekontoret, over noen få millimeter kvikksølv enn når målt hjemme. Dette skyldes først og fremst for å understreke i medisinstudiet. Mens på den annen side, folk utsatt for tung belastning, er normalt trykk på 70100 100 til 60. Og til tross for mangfold indekser, alle vet sin normale trykk og fanger perfekt eventuelle endringer.
 Moderne ideer om hva som bør være normalt trykk, litt annerledes. Det antas at selv en liten økning i trykket over tid kan øke risikoen for koronar hjertesykdom, slag og andre hjertesykdommer.

 Det normale trykk på 100 til 70?


 Definitivt svar på dette spørsmålet er umulig. Hver person har et normalt trykk, og hans aldersnivå øker. For eksempel, i nyfødte babyer normale er 80-40 mmHg i 25 år - 120-80 etter 60 år - 140-90 mmHg.
 Når en ung gutt på sytten trykk på 100 til 70 er mer eller mindre normal og dekker den nedre normalgrense, og personen i den eldre over 60 slike indikatorer tyder på alvorlig sykdom.
 Det samme gjelder for andre indikatorer, hvis etter 60 år 150 90 generelle ytelsen er normalt blodtrykk, trykket av en ung alder ville snakke om problemene med nyrer, hjerte eller endokrine systemet.  
Hvorfor sår brystet?Hvordan og hvorfor sår brystet? Brystsmerter kan være av forskjellig art: i midten, høyre, venstre. Årsakene til slike smerter er også forskjellig. Dette kan være en svært alvorlig sykdom eller enkel trøtthet i forbindelse med fysisk aktivitet, etc.
Selvfølgelig bør slike smerter alltid behandles forsiktig. Tross alt, er brystet det største menneske organ - hjertet. Så viktig å få testet og finne ut årsaken til sykdommen.
Hvorfor sår brystet? De viktigste årsakene.
hjerteinfarkt;
angina;
halsbrann;
alvorlig hoste;
øvelsen;
treffe fra høsten;
Panikk, angst;
takykardi;
galleblæresykdom;
sår;
Graviditet ofte ømme bryster eller brystvorter vondt;
lungeemboli og andre årsaker.
I alle fall, brystsmerter forskjellig. De kan ta forskjellig tid og uttrykt mer eller mindre intens. Og også ulike natur smerte, pressing, knivstikking, skjæring, brenning, etc. Smerte vises også på forskjellige steder, avhengig av brystet av sykdommen.
I hvilke tilfeller trenger umiddelbar medisinsk behandling?
Øyeblikkelig legehjelp er nødvendig i tilfeller der smerte i brystet ledsaget av følgende funksjoner:
tap av bevissthet etter fysisk anstrengelse eller alvorlig anfall av hoste;
smerte eller sterkt press på brystet strekker seg til skulder, nakke, rygg, kjeve;
varighet av smerte i mer enn 15 minutter, spesielt når smertene etter resten mislyktes;
kompresjon av brystet, rask puls, oppkast, kvalme, uregelmessig pust, svette, svimmelhet, besvimelse;
uregelmessig pust, hoste opp blod;
halsbrann, som ikke kan elimineres ved noen medikamenter;
vedvarende smerte etter å ha spist.
Hvorfor er det smerter i brystet i midten
Smerte i midten av brystet kan dannes fra utseendet av lungesykdom, problemer med mage-tarmkanalen, bein misdannelser eller brusk strukturer. Det kan være årsaken til problemet med hjertet eller aorta. Ofte smerter i midten - bare bestråling, som gjør vondt på venstre side, og den smerte følte i andre steder.
Smerte i midten av brystet sykdom. Hvis det er mer kontinuerlig smerte i øvre del av brystet, kan det være forbundet med aneurisme i aorta, den store fartøy som går fra sentrum mot venstre. Denne smerten kan være veldig lang. Disse øker etter trening. I de fleste tilfeller bidrar bare kirurgi.
Også gjelder for vaskulær lungearterien kommer fra hjertet til høyre. I dette tilfellet, smerten ofte forverres under inspirasjon. Mer kan observeres blålig hud, blodtrykksfall, hjertebank, kortpustethet. Det bør søke legebehandling.
Sykdommer i mage-tarm. Smerte i midten av brystet kan være kramper i magesekken. Disse smerter ut med jevne mellomrom og er i forbindelse med måltider. Kan verke i brystet før måltider eller kort tid etter måltider. Dette er tegn på magesår. I tillegg kan det være kvalme, oppkast, halsbrann. Det kan også omfatte smerter i galleblæren.
Deformasjon av thorax ryggraden kan også forårsake smerter i midten av brystet. Slike smerter kan være periodisk. De kan oppstå i sykdommer som herniated plater, ryggsmerter osv Bruk oppvarming og smertestillende.
Lungesykdom: betennelse i lungene, bronkiene, luftrøret, pleura ledsaget av smerter i midten av brystet. De har også intensivert i løpet av inspirasjon.
Årsakene til brystsmerter på høyre:
ødeleggelse av indre organer;
av bein eller brusk i brystet;
myofascielle syndrom;
sykdommer i det perifere nervesystemet;
sykdommer i ryggraden;
lungesykdom;
sykdommer i bukhulen;
psykogen sykdom, etc.
I de fleste tilfeller, også er brystsmerter ting bare et ekko av smerte som forekommer andre steder. For eksempel kan bestråling være smerte fra hjertet som et resultat av hjerteinfarkt eller iskemi.
I hvilke sykdommer inspirasjons brystet gjør vondt?
De viktigste årsakene til brystsmerter ved innånding:
betennelse av membraner som dekker lungene i brystet;
tørr pleuritt;
lungebetennelse;
rib skrog brudd;
å begrense mobiliteten av ryggraden;
svulster i brysthinne;
perikarditt;
forkorte mezhplevralnoy relasjoner;
interkostalrom nervesmerter;
renal kolikk (bestråling);
av slag eller kompresjon av brystet.
Det er ofte smerte i forskjellige deler av brystkassen under inspirasjon oppstår som bestråling av hjerte smerte eller andre alvorlige problemer i kroppen. Derfor kan diagnostisering av sykdommer være vanskelig. I alle fall, smerte i forskjellige deler av brystet som krever øyeblikkelig behandling på sykehus.  
Hva øker trykket
 Blodtrykket ansett blodtrykk, som bæres av et system av blodkar. Gjennom hjertet presser blodet er i konstant bevegelse og sette på veggene i blodårene. Shot av hjertet - en nådeløs pumpe, noe som reduserte 70-90 ganger per minutt. Ved måling av trykket går to sifre.
 Hvilken verdi større - noe som betyr den øvre trykk som er lavere - lavere trykk. I medisin er det som kalles det systoliske og diastoliske trykket.
 Systoliske trykket alltid er høyere, som etablert ved sammentrekning av hjertet i utslippsnivåer. Når hjertemuskelen slapper av og forsiktig faller, er det diastoliske trykket.

 Hva øker trykket i mennesker


 Det er to typer av hypertensjon:

 Essensiell hypertensjon, noe som skjer av seg selv, av ulike grunner: dårlig kosthold, genetisk disposisjon, dårlige vaner, livsstil, etc.

 Symptomatisk hypertensjon - et symptom på forskjellige sykdommer, aterosklerose, nervesystemet og nyrer.

 Det er åpenbart hvorfor økt press i mennesker. Hvis noen av de to oppnevnte hypertensjon medisiner.

 For derved å øke trykket


 I blodtrykket er påvirket av mange faktorer:

 Først av alt dette emosjonelle tilstand. Hvis en person opplever stress og angst, frykt, nervøsitet, vil det forstyrre hjertebank og høyt blodtrykk.

 Dårlige vaner - en viktig faktor i økt press på personen. Langvarig og regelmessig røyking straffet og slapper blod fartøy vegger. Som for å drikke alkohol, fører de til nevrale regulering av vaskulære lidelser, vekst av aterosklerotisk plakk og blodpropper.

 Skiftende vær og endringer i atmosfærisk trykk påvirker status og trivsel, endringer i blodtrykket, spesielt for meteosensitive mennesker.

 Koffeinholdige drikker (te, kaffe, smoothies, energidrikker), så hvorfor økt press ofte.

 Overvekt, fedme, stillesittende livsstil.

 Lever og nyre.

 Regelmessig inntak av salt mat.

 Alder nærmere femti år.

 Menopause, menopause.  
Hvorfor hjerte verker?Hjerte smerte oftere lede mennesker til sykehuset, så spørsmålet er hvorfor hjerte verker? - Blir stadig viktigere. Årsakene er ikke alltid i følelsesmessige sår. Smerter i hjertet kan deles inn i to grupper: anhyoznыe og cardialgia.
Den tidligere inkluderer hjerteinfarkt, angina, etc. Den andre - og inflammatorisk sykdom, defekter, vaskulær dystoni, etc. Det finnes andre årsaker til smerter i hjertet. Flere detaljer om de forskjellige typer smerte.
Årsakene til smerter i hjertet
Smerte oppstår i hjertet, ikke alltid lett å beskrive. I ulike situasjoner følte brennende, stikkende smerte, eller ligner et alvorlig slag mot hjertet området og andre. Spurte: hjerte knivstikking, hva du skal gjøre? bør svare legen. Men før ankomsten av ambulansen kan fastslå årsakene bak smerten. De trenger ikke nødvendigvis være knyttet til hjertet.
Her er "hjertet" av årsakene til smerter i hjertet, det vil si de som har vært direkte i hjertet:
Hjerteinfarkt. Det trykk presset eller hjerte smerte som kan vare i flere minutter. Årsaken smerte - en blodpropp som blokkerer sin bevegelse gjennom arteriene. Smerten kan stråle til ryggen, skuldre, kjeve, nakke, armer. Andre symptomer kan være kvalme, svakhet, kald svette, kortpustethet.
Angina. I dette tilfellet, dannelsen av fett plaketter arterier som hindrer blodtilførselen til hjertemuskelen. Dette er spesielt merkbart under trening. Ved at brystkompresjon, kompresjon av hjertet. Fortsetter slik smerte for omtrent et minutt, etter en rasteplass.
Perikarditt. Denne sykdommen forekommer ofte på grunn av virusinfeksjon. Når det føltes skarp smerte knivstikking. I tillegg kan det illebefinnende, feber.
Aortadisseksjon. Når det indre lag fraskilles hovedpulsåren blodtrykk eller bryst skade. Dette føltes plutselig skarp og sterke smerter.
"Neserdechnыe" grunner for hjertet
halsbrann;
panikkanfall;
pleuritt;
Tietze syndrom;
cervical eller thorax Osteochondrose;
lungeemboli;
noen lungesykdom;
muskel sykdom;
klem nerver;
sykdommer i spiserøret;
herpes zoster;
sykdommer i pankreas;
galleblæren sykdom, og andre.
Smerter i hjertet, symptomer
De viktigste symptomene som oppstår ved sykdommer i hjerte:
kortpustethet, piping i brystet, kortpustethet. Grunnen til stagnasjon av blod i lungene, og det høye trykket i kapillærene i lungene;
sterk lengsel brennende smerter i venstre bryst - et symptom på hjerteinfarkt;
ødem - et tegn på hjertesvikt. Ofte vises på bena, i bena, ankler;
langvarig smerte bak brystbenet, forverres ved hoste eller puste - symptomer hjerteposen;
smerte under dyp vzdohah, vipp, sving kroppen - et tegn på brystkreft isjias;
sterke smerter i interkostalrom mellomrom - et tegn på herpes zoster;
hjerte smerte verkende eller stikkende karakter kan være et resultat av nevroser.
Hvorfor er det en stikkende smerte i hjertet
Vanligvis smerten i mitt hjerte vi sier: "stikk i hjertet." Disse smertene oppstår brystet, på venstre side av brystet. Grunnene for gjennomhulling smerte kan være så koronar sykdom og andre sykdommer vneserdechnыe. For eksempel: psykogen lidelser, fordøyelsesproblemer, lunge, muskel- og skjelettsystemet. I hvert tilfelle, hjerte stikkende annerledes.
I hvilke sykdommer det stikkende smerte i ditt hjerte?
Hjerteinfarkt.
Angina.
Perikarditt.
Lungearterien.
Neurocirculatory dystoni.
Cervical degenerative plate sykdom eller brystet.
Hvorfor hjerte verke under svangerskapet?
Hos gravide kvinner endringsprosesser. De fleste byråer begynner å fungere annerledes. Dette gjelder til hjertet. Mange kvinner under svangerskapet føler hjerte smerte.
Vordende mødre klage om knivstikking, side, trekke smerte. Og det skjer for forskjellige grunner.
For eksempel, gravide kvinner ofte endrer trykket økes, og deretter redusert.
Endringer også forekomme i liten i volum av hjertet og støt.
Signifikant vektøkning for mye innflytelse på hjertet helse.
Leveres med ulike erfaringer og frykt for seg selv og barnet.
Hjerte er "for to".
Økt magen presser på brystet, hjertet.
Skiftende vær kan også føre til hjertesmerter på grunn av sensitiviteten av gravide kvinner.
Årsaken kan også bli bedervet inneluft, kveles.
Dystoni eller interkostal nevralgi altfor ofte forfulgt gravid.
Disse symptomene hos gravide kvinner er ganske naturlig. Det bør være mindre nervøs, overvåke vekt, søvn eller slappe av i løpet av dagen, velger komfortabel stilling for å sitte eller sove, unngå stresset både fysisk og psykisk.
Til tross for at hjerte smerte hos gravide kvinner anses relativ norm i noen tilfeller til sykehusbehandling nødvendig. For eksempel, hvis smertene i mitt siste lange, kombinert med hodepine, alvorlig ødem. Sørg for å få testet og få råd lege.
I alle fall bør en gravid kvinne være under konstant oppsyn av behandlende gynekolog, i tide til å bli testet og vist.  
Яндекс.Метрика