Som press påvirker en person?
 I dag, ett i tre voksen mann oppfatter svært følsomt eventuelle været forandrer seg. Disse menneskene som føler seg ukomfortable med de magnetiske stormer, svingninger i værforholdene, solaktivitet, kalt meteo - eller kerosochuvstvytelnыmy (Gr kerros -. Vær). Virkningen av atmosfæretrykket på menneskekroppen, fuktighetsnivå, omgivelsestemperatur, vindhastighet, solstråling flukser og mange andre faktorer byometrolohyya studere vitenskap. For en komfortabel trivsel er viktig at trykket var 750 mm Hg, figuren kalles normalt atmosfærisk trykk. Hvis verdien endres med mer enn 10 enheter i et større og i mindre siden, reagerer kroppen til den generelle svekkelse av helsen.
 Cyclone: ​​hvem eksponert ham som lindre sin innvirkning?
 Sykloner kalt redusert trykk. Det er vanligvis ledsaget av høy luftfuktighet, skydekke, nedbør og mild feber. Hardest rammet av syklonen mennesker som lider av lavt blodtrykk, puste dysfunksjon eller har problemer med blodårer og hjerte.
 Generell svakhet, pustevansker, kortpustethet, dyspné - alle de viktigste manifestasjon av den negative virkningen av syklonen på folk. De er forårsaket av det faktum at luften på denne tiden er svært fattig på oksygen. Med økt trykk under Cyclone folk kan lide av migrene. Også forringelse av mage-tarmkanalen, som er forbundet med økt produksjon av gass og de tilsvarende vegger som strekker seg i tarmen.
 Det viktigste i løpet av den kommende syklon - for å kontrollere blodtrykket hos mennesker. Dette bør tas i løpet av dagen mye mer flytende. Douches og solid fredelig søvn, morgenen kopp kaffe og infusjoner Schisandra, Siberian Ginseng Ginseng eller i løpet av dagen for å bidra til å støtte kroppen i god stand eller å motstå virkningen av syklonen.
 Anticyclone: ​​hvem er i faresonen, hvordan håndtere sin handling?
 Anticyclone er en høy atmosfærisk trykk. Det er vanligvis ledsaget av en klar rolig vær og ekstrem mangel på fuktighet eller temperatur. Innvirkning anticyclone er ofte utsatt for personer med høyt blodtrykk og allergi og astma. De to siste gruppene spesielt følsomme for tilstedeværelsen av ulike luftforurensninger gjesterom på stille vær øker betraktelig.
 De viktigste manifestasjoner av virkningen anticyclone er varm og hodepine, redusert ytelse, og generell svakhet og sykdomsfølelse. Anticyclone reduserer aktivt immunitet og reduksjon av hvite blodlegemer i blodet, som i sin tur påvirker mottakelighet for infeksjoner.
 For å lette anticyclone innflytelse oppfordres til å ta en forfriskende morgen douche, gjøre lette øvelser, og begrense matinntaket i løpet av dagen, og foretrakk frukt rik på kalium. For å minimere belastningen på nervesystemet og immunsystemet, er det bedre ikke å starte noen viktige saker, og hvis det er mulig å slappe av og forynge.
 Hvordan unngå farlige situasjoner klatrere og dykkere?
 Brå overganger mellom høy og normal atmosfærisk trykk har en negativ innvirkning på den generelle helse. Fordi profesjonelle fjellklatrere og klatrere som står overfor slike situasjoner ofte kan ha en tendens til såkalt høydesyke. Hovedårsaken er mangel på oksygen i blodet. Etter den plutselige økning i trykket oppløste gasser i blodet varierer på en ny måte, og med en skarp nedgang i overskudd oppløste gasser akkumuleres i blod, vev og forskjellige organer. Det sistnevnte kan føre til tilstoppede blodkar, den etterfølgende veksten av sykdommer i ledd, blodkar og hele det sentrale nervesystemet. For å hindre utvikling av disse sykdommene bør unngå plutselige endringer i trykk, spesielt dykkere skal arbeide med spesielle låser som regulerer prosessen og redusere høyt blodtrykk.  
Årsakene til høyt blodtrykk
 Høytrykk kalles medisinske eksperter hypertensjon eller hypertensjon. Tinnitus, hodepine, tyngde i nakken ofte avskrevet å hoppe press uten å henvise til konsekvensene.

 Hvorfor er økt press


 Årsakene til høyt blodtrykk kan være forskjellig. Få mennesker som lider av høyt blodtrykk, prøver å forstå disse grunner, å finne et svar bare trykkforskjell på gaten, skiftende værforhold og tilstedeværelsen av magnetiske stormer.
 Faktisk, det er ganske alvorlig, og hvis en syk person forstår hvorfor økt press, deretter behandling bør være hensiktsmessig.
 Hypertensjon er den primære form - esentsiynu og sekundære former - symptoma, som er et symptom på en bestemt sykdom. Den sekundære formen av hypertensjon (symptomatisk) er alltid et resultat av en sykdom.

 De viktigste årsakene til høyt blodtrykk


 Symptomatisk hypertensjon delt inn i fire grupper:

 Renal hypertensjon. Trykket øker gjennom ervervet eller medfødte misdannelser i nyrer, nyrearteriene, urinveiene. Denne typen sykdom bestemmes bare under eksamen. Høyt blodtrykk er preget av ødem, dårlig urin. I dette tilfellet forårsaker høyt blodtrykk forårsaket av dårlig aktivitet i leveren.

 Endocrine Group. Blodtrykket kan stige på grunn av tumorutvikling, som i sin tur aktiverer hormoner og forårsake andre sykdommer som øker veksten av visse hormoner. Sykdommen er ledsaget av en økning kjertler vыpuchyvanyem øyne, sterk hjertefrekvens, økt nervøsitet og irritabilitet, dårlig søvn, overdreven svetting, muskelsvakhet, etc.

 Hemodynamisk gruppe forårsaket av forstyrrelse av blodgjennomstrømningen i hjertesykdom, karsystemet. Årsakene til høyt blodtrykk i slike tilfeller på grunn av dårlig hjerte, hele sitt system.

 Nevrogen utvikle lesjoner i sentralnervesystemet. I dette tilfellet, stiger trykket på grunn av ødeleggelse av hjerneceller under mekanisk traume, encefalitt, kjøpt fra insektbitt, iskemi i hjertet, hjernesvulster, blødninger.  
Hjerteslag av fosteret under graviditetFra den femte uke av svangerskapet lille babyens hjerte banker, og ved slutten blir det en fire åttende og kjører fullt. I seks uker kan du gjøre en transvaginal ultralyd, som gjør det mulig for første gang å høre fosterets hjerte. Videre styrer denne prosessen legen som er gravid. Den har en spesiell tube, laget av tre - slike ting høres gode pasninger.
Fosterets hjerteslag - et mål på normal graviditet. For tregt eller snarere raskt tempo kan være et tegn brudd.
Å høre fosterets hjerteslag
Lytt til babyens hjerte ved hjelp av ulike metoder. Oftest brukt heller gammel - auskultasjon. Det innebærer bruk av obstetrisk stetoskop Pynara. Dette røret kan lytte til babyens hjerte under svangerskapet, siden det syttende uke. Moderne metoder for å redusere denne tiden til tolv uker. I tillegg kan de høre lyden av hjertet er ikke bare en lege, men også foreldre.
Hvis du lytte til fosterets hjertefrekvens stetoskop brukes til å begynne å bestemme sted hvor lyden høres bedre og deretter legge den til røret. Testresultater avhenger opplevelsen av legen. Vurdering av hjertefrekvens er gjort over tid, som dokumentert fikse dem er ikke mulig.
En annen metode for å kontrollere barnets tilstand - kardiotokografi. Den tillater regjeringen å overvåke og registrere hvor hjerte representert grafisk. CTG er gjort i de siste ukene av svangerskapet og under fødselen direkte.
Ofte anslått fosterets hjerte i løpet av ultralyd. Det er gjennomført flere ganger i løpet av svangerskapet. Med den kan du lytte til hjertet av barnet i den sjette uken.
Normale fosterets hjerteslag priser
Når en lege lytter til babyens hjerterytme verdi for ham med følgende faktorer:
Hjertefrekvens - en svært viktig indikator på helsen til barnet. Akselerert eller bremset hjerterytme - et tegn på patologi som krever rask undersøkelse og behandling.
Rhythm rate. I normal foster hjertet må arbeide rytmisk. Eventuelle brudd indikerer oksygenmangel og medfødte hjertefeil.
Naturen av hjertet. Normale hjertetoner skal være klar og tydelig. Døve - et tegn på føtal hypoksi i akutt eller kronisk form.
Hjerterytme å bestemme hvordan barnet er i mors liv. Med cephalica presentasjons beats kan bli hørt i området like under navlen til venstre eller høyre. Hvis en gutt er tilbake, vil hjertet bli lyttet til i regionen i navlen. I seteleie hjerteslag er høyere enn kvinner navlen.
Fosterets hjerteslag dempet
Den optimale hjertefrekvens av ufødte barn - 100-190 sytti slag per minutt for opptil ni uker. I fremtiden, reduseres dette tallet til 140-160. Hvis fosterets hjerteslag høres treg - mindre enn hundre slag per minutt - trenger umiddelbar behandling. Dens viktigste oppgave - å eliminere de faktorene som forårsaket bremse av hjertet.
I noen tilfeller, lyden av et barns hjerte og ikke lytter. Dette er mulig når:
mange - eller malovodyy,
veldig tykk bukveggen av mor,
multippel graviditet,
øket aktivitet av fosteret.

Hvis lengden på frukten av mer enn åtte millimeter og ingen hjerteslag, sier den glemte abort. Men den endelige diagnosen var mulig bare på resultatene av gjentatt ultralyd, som holdes i en uke.
Den årsaker akselerert hjertefrekvens hos fosteret
Faktorer som anemi, hjerte-og karsykdommer, diabetes, nyresykdom, narkotika, alkohol og mor forårsake rask fosterets hjertefrekvens når antall slag i minuttet høyere enn 200. I tillegg kan disse unormalt føre til forlengelse av svangerskapet, brudd på frukt-placenta sirkulasjon anomali arbeidskraft.
Nærmere tidspunktet for fødselen til påvirke hjerterytmen trening mor til en kald eller varm overføre ulike sykdommer.
For å oppdage hjertefeil eyeing en fire skive. I dette bildet kan legene se hele hjerte og funnet om lag 75 prosent av hjertefeil hos fosteret. Hvis det er noen mistanke utført en annen undersøkelse - ekko EKG.
Lytte til hjerteslag av fosteret - en obligatorisk prosedyre under graviditeten. Det kan tilstrekkelig vurdere tilstanden til det ufødte barnet på en riktig måte et kurs av terapi og bestemme på timing og metoder for levering.  
Яндекс.Метрика