Kur for High Pressure
 Blant innbyggerne i Ukraina hypertensjon påvirker nesten 30% av befolkningen. Absolutt lider av mild hypertensjon. Høyt blodtrykk - den viktigste risikofaktor for hjertesykdom, ikke unntatt hjerteinfarkt eller hjerneslag.

 Medisinering


 Ansett som den mest optimale medisinsk behandling. Hvis høyt blodtrykk (hypertensjon effekt observert mer enn en dag, og samtidig opprettholde døgnrytmen av blodtrykk, det vil bare riktig valgt medisin for høyt trykk. Det viktigste når medisiner for å oppnå normalisering av blodtrykk, fordi den største risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag kommer om morgenen. Hvis du tar medisiner i kveld, så i 8 am maksimal effekt av stoffet vil være 50%.
 Kur press vervet i små doser, og deretter øke til effektivt. Med økt press brukes ofte kombinasjonsbehandling, ved hjelp av ulike virkningsmekanismer og medikamentell behandling. Personer med høyt blodtrykk bør ta medisiner regelmessig uten å bryte behandling. Når trykket er normalisert, det bør tas for å opprettholde normalt trykk.

 Hvilken effekt har en kur for høyt trykk


 Legemidler som senker blodtrykket, oppgi følgende:

 Betydelig forbedre tilstanden til alle mål, dvs. forårsake regresjon av hypertrofi, venstre ventrikkel fibrose, hyperplasi og hypertrofi av glatt muskulatur i blodårene, redusert protein i urinen og reduksjon i blod kreatinin nivå.

 Legemidler stopper ikke i legemet av vann og ioner.

 Ikke bryter urinsyre, er lipidmetabolismen ikke forstyrret karbohydrat metabolismen.

 Ved avbestilling kur for høyt trykk, ikke provosert sitt opphav.

 Alle disse fordelene, selvfølgelig i varierende grad, med diuretika, kalsiumblokkere, betablokkere, ACE-hemmere, agonister ymydazolynovыh I-reseptorblokkere, angiotensin AT1 reseptoren. Dette komplekset forberedelser og kan tildele dem en lege. Med økt press kan ikke ta medisin, for eksempel, at drikking kollega, fordi de ikke kan komme, men bare forverre situasjonen.  
Hva gjør høytrykksHøyt trykk - et problem for mange mennesker. Statistikken sier at hver tiende innbygger av planeten lider av høyt blodtrykk. Denne sykdom kan si når trykket er over 120/80 mark. I denne tilstanden, feires en mann som hodepine, svimmelhet filt, er det feber, rødt ansikt, er det en sterk transpirasjon. Hender med Holon. Hvis trykket stiger ofte, og det er ingen behandling, kan det være kortpustethet og hevelse.

Årsaker til høyt press

Økt trykk kan utløse en rekke faktorer. Blant dem er flere grupper:
- Kortsiktig trykkøkning kan skyldes alkohol, intens fysisk aktivitet, overdrevent inntak av kaffe eller te, bruk av narkotika, spesielt p-piller.
- Heve tone- og sel fartøy vegger. I den innledende fasen av sykdommen arterien krampe oppstår i spesielle situasjoner, for eksempel stress. Innsnevrede blodkar forstyrre normal blodstrøm. Ytterligere krampe forekommer oftere, som fører til fortykning av vaskulære vegger.
- Nyresykdom. I dette tilfellet snakker vi om sekundær hypertensjon.

Hva du skal gjøre ved høyt trykk
Uansett hva årsakene til hypertensjon, trenger hjelp lege.Han vil foreskrive de nødvendige tester og deretter må gjennomgå behandling. Høyt blodtrykk er farlig fordi det påvirker hjertet, som et resultat, kan det utvikle seg en rekke alvorlige sykdommer - hjerteinfarkt eller slag. Så ignorere denne situasjonen er umulig.
Hypertensjon - en sykdom som er herdet ved slutten umulig. Dette er spesielt sant opprinnelige form. I sekundærtypen er viktig for å eliminere sykdommen som forårsaket økning i blodtrykket.

Hjemme, bidra til å redusere trykket noen oppskrifter på tradisjonell medisin.
For eksempel kan du lage et avkok av bær, urter og tørkede blomster motherwort, blader av misteltein. Ingrediensene i like mange trenger å blande og helle kokende vann. Blandingen sette over natten. Klar til å anstrenge suppen, drikke etter å ha spist en halv kopp.
Hagtorn og nyper fint stimulere hjertet. Disse fruktene er tilgjengelig over disk eller funnet i et forstadsområde. Hver av dem bidrar til å senke blodtrykket. Bær kan brukes alene eller i kombinasjon, forbedre de sirkulasjon, rense arteriene unødvendige enheter.
En stor naturlig middel til lavere trykk - stevia. Det anbefales å bruke for slike sykdommer som diabetes, samt urteekstrakter påvirke blodsukkernivået, gjenopprette den. Også ved høyt trykk ved hjelp av en populær oppskrift som vendelrot ekstrakt, linfrø og olje.
Hypertensjon nyttig fersk gulrot juice og persille, grapefrukt og appelsin. Prøv å flytte så mye som mulig, begrense bruken av salt og alkohol, slutte å røyke, ta øvelsen. Sørg for å inkludere i kosten av frisk frukt, ikke glem om grønnsaker. Vær særlig oppmerksom på bete - juice og salater fra hennes lavere trykk.
Hvis trykket stiger ofte du trenger å gjøre alt for å hindre at den nådde et kritisk punkt. Ellers konsekvensene er uforutsigbare.
Nødhjelp ved høyt trykk
Hvis trykket har steget kraftig, og ikke har mine medisiner som foreskrevet av legen din, må du gjøre følgende:

- Gå til sengs, ansiktet begravd i puten.
- Nakken på begge sider pålegge is og holde den så lenge som mulig.
- Avkjølt område massasje ved hjelp av en massasjeolje.

Etter denne tilstanden har bedret seg. Hvis ikke, kan du ringe en ambulanse. Husk at høyt trykk, kan føre til alvorlige komplikasjoner, selv døden ikke er utelukket person.
Økt trykk i svangerskapet
Hvis en gravid kvinne har et høyt trykk i mild, har det liten effekt på helse og kvinner. Men hvis det er en kraftig hopp i trykket som er nødvendig behandling. Hypertensjon opptrer i alvorlig påvirke driften av placenta, hvor det som et resultat ikke kan utføre sine funksjoner. Frukten i denne situasjonen hardt rammet, og hvis trykket ikke normaliseres, kan til og med dø. Derfor er medisinsk intervensjon avgjørende. Hva du skal gjøre ved høyt trykk, kan fortelle en lege. Fremgangsmåter for behandling, avhenger av graden av endringer i ytelsen og nærvær av komplikasjoner.
Tung tilstand, ledsaget av en økning i trykket kalles svangerskapsforgiftning. Det vanligvis diagnostisert nærmere levering og manifestert ved symptomer som hevelse, protein i urinen og høyt blodtrykk.Hvis en kvinne diagnostisert med svangerskapsforgiftning, for å holde situasjonen under kontroll.Denne sykdommen forverret veggene i blodårene, noe som resulterer i væskestrømmer i vev og protein som utskilles i urinen. Denne tilstanden krever rask behandling. Hvis tilstanden ikke er stabilisert, er det nødvendig å avbryte svangerskapet for å redde livet til mor og barn.
Gjennom hele svangerskapet, bør legen din overvåke alle vitale parametre kvinner. I nærvær av faktorer som utløser høyt blodtrykk, bør du måle den hver dag, og når de farlige symptomer fortelle legen din.  
Eye trykk symptomerHver person etter førti år med øyeleger anbefaler gjennomgå regelmessig tonometri, som er et mål intraokulært trykk. Slik forebygging vil forhindre farlig sykdom - glaukom.
For lav eller høy ytelse - det er ille. Eventuelle feil på visning kan føre til sykdommer som er umulig å komme seg.
Forhøyet trykk i øyet forårsaket av økt produksjon av intraokulær væske, en anatomisk struktur av øyet eller lidelser i hjerte og fartøy. Redusert sjeldnere. Årsakene til det - utilstrekkelig utvikling av øyeeplet, skade eller komplikasjon etter operasjonen. I denne tilstanden, blir strømmen av øyet forstyrret, noe som resulterer i okulært vev kan dø.
Måling av intraokulært trykk
Denne prosedyren kalles tonometryey. Kalibrering gjøres ved hjelp av en tonometer Maklakova, pnevmotonometra, эlektrotonohrafyy. Det første alternativet er den vanligste metoden. For å måle sentrum av hornhinnen etablert spesielle belastninger. De måles deretter refleksjon og stands. For smertelindring ved hjelp av lokalbedøvelse.
Redusert trykk
Senket intraokulært trykk oppstår av følgende grunner: hypotensjon, penetrerende traume, betennelsessykdom i øyeeplet, netthinneavløsning, dehydrering, alvorlig leversykdom.
Med dehydrering, alvorlige infeksjoner, til inflammatoriske prosesser redusere intraokulært trykk preget av akutt kurset. Du kan oppleve at pasientens øyne mister sin glans og blir tørr. I mer alvorlige tilfeller kan det bemerkes inntrekkjedenes øyeepler. Denne tilstanden krever akutt medisinsk behandling.
I lang tid sykdommen kan kjøre uten symptomer. Pasienten klager over tåkesyn. Dette er bekymringsfullt, og et besøk til legen. Hvis ubehandlet, fører denne tilstanden til alvorlig synshemming. Resultatet kan bli svekket av øyeeplet, brudd blir irreversible.
Forhøyet intraokulært trykk

Varighet er grunnlaget for klassifisering av brudd økt press i tre varianter:

- Transient - økte gang kort, og deretter tilbake til det normale,
- Labile - økningen skjer med jevne mellomrom,
- Stabil - trykket økte stadig, og en slik svikt er ofte progressive.

De vanligste årsakene til forhøyet intraokulært trykk - Eye tretthet og hypertensjon. For noen mennesker, kan disse endringene føre til stress og voldelige følelsesmessige reaksjoner. Endringer er mulig i tilfelle av forgiftning visse kjemikalier og legemidler.
Sekundær økt intraokulært trykk er ofte et symptom på øyesykdommer, svulster, inflammatorisk sykdom, traumer. Endringene skjer på et bestemt tidspunkt. Dette skyldes særegenheter av grunnleggende sykdom.
Jo høyere trykket er, jo større er risikoen ødeleggelse av netthinneceller. I dette tilfellet endrer metabolske prosesser som kan føre til alvorlige konsekvenser. Symptomer intraokulært trykk er ikke alltid, men det er noen tegn på at en grunn til å sjekke øye helse.
Først av alt, tretthet i øynene. En person som har ubehag kan være hodepine. Hvis disse symptomene oppstår regelmessig, bør du konsultere legen din. I noen tilfeller skyldes hormonelle lidelser eller sykdommer i andre organer.
En vanlig komplikasjon - optisk atrofi. I de fleste tilfeller er denne reduksjon i syn, selv blindhet. Netthinneavløsning oppstår som et resultat av atrofi eller ruptur. Denne tilstanden forårsaker tåkesyn, og dermed krever kirurgisk behandling.
Høyt trykk og glaukom
Økt intraokulært trykk kan føre til utvikling av sykdommer som vinklet glaukom. Sykdommen utvikler seg når de perifere områder av iris blokker vinkelen for den fremre kammer av øyet, noe som resulterer i okulær fluid tilgang til dreneringssystemet ikke kan. Som et resultat, bygger det opp i øyet, og trykket øker. Visjon begynner dermed å svekkes raskt. Pasienten klager over sterke smerter i øyet, uskarpt vise stater, utdanning lyse sirkler rundt lyskilden. Det kan være kvalme og oppkast. Denne tilstanden er risikoen for at hvis tiden ikke hjelper, kan folk miste av syne.
Behandling
Metoden for konservativ behandling er bruk av dråper som forbedrer tilførsel og avløp funksjon av øynene. Doseringen og varigheten av behandlingen er foreskrevet individuelt.
Hvis den ønskede effekten ikke oppstår, anbefales pasienten laser irydotomiya eller trabekulospazys. Den første fremgangsmåten bidrar til å forbedre sirkulasjonen og drenere væske fra øyet, noe som resulterer i økt intraokulært trykk normalt. Den andre metoden er brukt for bedre drenering øyne ved å strekke venous sinus av sclera. I løpet av basisstrålelegeme pryzhyhaetsya øyne.
Radikal behandling - microsurgical teknologi.  
Яндекс.Метрика