God makeup for brune øyne - natt og dagBrown-eyed skjønnhet sminke kan plukke nesten alle nyanser. Effektivt fremheve skjønnheten i øynene lilla, blå og grønne farger. Forhindrer også kosmetolog put sjokolade, bronse og fersken skygge. God makeup for brune øyne kan også kombinere kontrasterende farger, men et viktig spørsmål forblir harmoni som makeup bør ikke svikte eller vulgær.
Interessant kombineres med hverandre lilla og hvitt eller bronse og beige nyanser. Avhengig av omstendighetene makeup kan realisere både dempet og rik på farge. Det viktigste - å uttrykke sin egen tilstand, snakk med sminke seg selv, eller å forbli et mysterium.
Makeup for brune øyne: grunnleggende regler
Å se når som helst på dagen fantastisk, du må følge når du velger makeup enkle, men viktige regler:
Nøyaktighet og konsistens av anvendelsen av skygger;
Selv hudfarge;
Den riktige kombinasjonen av nyanser av skygger.
God makeup for brune øyne kan ikke settes ut uten å overholde enkle sannheter.
Hvordan velge sminke for brune øyne damene?
Shadows
Hovedregelen er at skyggene er opprettet for karehlazok, ikke omvendt. For damer med hvite, rosa hud dress kalde lyse farger - fuchsia farge og grønnaktig havet, lyse blå. For kvinner med lys brune øyne kan du velge brun-oliven gamma. Det viktigste - ikke overdriv det og gjøre opp din rett til å korrelere med utseende.
Mascara
For damer med lysebrunt hår ideell blir brun mascara. Det er bare å plukke opp blekk fra forlengende effekt for karaoke skjønn trenger ikke fordi de av natur tykke vipper som ikke skal gjentatte ganger økt. Noen makeup artister mener at brun-eyed girl mascara ikke er nødvendig i det hele tatt.
Øyesminke for brune øyne: tips
Å gjøre daglig makeup for brune øyne, bruker oliven, lys brun, beige og blek rosa toner.
Bright Shadow stiftelser skal brukes til øvre øyelokk til pannen. Dette kan være en delikat lys beige farge. En mørk skygge t bli pålagt fra utsiden hjørnet av øyet til sentrum. Ved hjelp av en rund børste, nøye fjær grensen mellom skygger. Å fremheve øynene dine, kan du tegne en ryddig linje for vekst av øyevipper, samt indre hjørnet av øyet forårsake skygger glitrende effekt.
Før du påfører maskara på vippene søkt pulver. Den trenger ingen øyevipper holde sammen og var LUN.
Kveld makeup for brune øyne: hemmeligheten sjarm
God makeup for brune øyne - natt og dagEn lys og klar, dyp og fascinerende kveld makeup skal være for brune øyne. I denne forbindelse, ubegrensede muligheter for forsøket. Du kan bruke et rikt og dristige farger. Ikke omgå oppmerksomhet og kontrasterende farger. Vi kan bruke rosa og svart, svart og hvitt, lilla og hvite farger.
Forberede og nivå tone person skal være den samme som dagen når du søker makeup. Deretter øyenbryn bør tint nyanser eller blyant, bør et lag av lys skimrende nyanser brukes på øvre øyelokk og ytre hjørnet av øyet bli vekt mørke skygger. Kontraster nyanse fra midten av århundret til det innerste hjørnet av øyet. Ved hjelp av en rund pensel bør skygge grensen mellom skygger. Blekk er påført i to lag, og grensen påvirker øyet liner.
Med hensyn til eventuelle restriksjoner, de er nesten ikke-eksisterende, til det viktigste være seg selv.
God makeup for brune øyne (video)
Kveld makeup for brune øyneBrune øyne mange mener er den mest attraktive, sexy, mystisk og vakker, og for å understreke sin skjønnhet enda mer, må du sette riktig sminke.
For å korrigere sminke var nødvendig å vite teknikken for å anvende reglene og tilsvarende fargetoner. De fleste kvinner forelsker seg menn "skyting øyne." Hvis din makeup gjort for å rette opp, så folk vil ikke glemme for en lang tid dine vakre øyne og med noen mulighet for tilbakekalling.
Så for å tiltrekke folk til deres mannlige oppmerksomhet ved første blikk, er det nødvendig å sette riktig sminke, som er basert på tre hovedprinsipper: presis definisjon fargeteknologi og applikasjons mål kveld makeup.
Valg av farger for kvelden makeup
Jente med mørke brune øyne og mørkt hår er å møte slike farger som mørk brun, svart, sølv, gull, fuchsia, fiolett eller lilla. Men den blonde med brune øyne mer egnet grønn, beige, fersken, rosa og sand farget.
Disse fargene anses grunnleggende makeup brune øyne. Om ønskelig, kan de kombineres og selv eksperimentere med dem, men det bør gjøres forsiktig for ikke å overdrive det og ikke får en motsatt effekt ønsket.
Essentials makeup for brune øyne
Kommer til en fest, er det tilrådelig å bruke vannfast mascara og utvidelse, stabil leppestift, alle typer glitter og selvfølgelig, fikse sminke. Kveld makeup bør fremheve de vakre brune øyne, så plukke opp en kald øyesminke. For eksempel, den øvre øyelokk, bruke en myk fuchsia, og deretter drar over vippene flytende eyeliner hvilken som helst farge tykk linje. Da vil du trenger sminke smaragd skygge å bli satt bare på de ytre øyekrok. De trenger også skygge nær midten av øyet og deretter sette dem på linje med flytende eyeliner. På nedre øyelokk bør påføres smaragd skygge og skygge. Å gjøre lysstyrken i øyesminke bør strø glitter sminke og vipper i flere etapper bulk blekk, kan du bruke grønn. Hvis kosmetolog er falske øyevipper, vil de være svært nyttig.
Hvis du har gjort alt som er skrevet ovenfor, så leppestift bør være mer rolige toner, dvs. ikke lys, som i make-up vi fokusere på øynene.
Engineering kveld makeup for brune øyne
For å gjøre opp for brune øyne var perfekt, du trenger ikke bare en børste og kam og selv applikatorer for øyenbryn og øyenvipper. Teknikk av skyggene - er etableringen av direkte og klare linjer, riktig uttoning og korrekthet utvalg av farger. Skygge skygge kan læres raskt, er å trene et par ganger, og du vil lykkes. Det viktigste - husk det grunnleggende regel at basefargen skygger er alltid brukes først. Ofte er det tilfeller der jenter ikke kan plukke farger for øyesminke, men i dette tilfelle bør du ikke bli opprørt. I dag, finne råd om valg av farge makeup stylister og sminkører kjente ikke vil fungere. De florerer i både trykte og elektroniske ressurser.
Formålet med kvelden makeup for brune øyne
En jente skal alltid huske hva hun setter på makeup brune øyne, så er det grunnleggende regler lysstyrke farger som skal overholdes. Disse reglene er veldig enkelt, så de burde vite alt jenter ikke å bli fanget.
Lett, usynlig og no-nonsense bør være daglig øyesminke. Det bør fremheve den naturlige skjønnheten. Men kvelden makeup bør være rik, men ikke cocky og blatant. Volum og lange øyevipper, tynn svart pil med paljetter - en hemmelig kvinnelig skjønnhet og seksualitet.
Med alle tips, kan du trygt gå til en fest og for å tiltrekke mannlig oppmerksomhet gjennom en perfekt kveld makeup brune øyne.
Etter å ha definert teknikk og formål av kvelden make-up, kan du fortsette til sin direkte anvendelse.
Vanlige typer makeup for brun-eyed jenter
I dag en av de vanligste typene kveld makeup er makeup "Smokey is" (ikke bare for brune øyne). Påfør til ansikt base, concealer, zamaskuyte alle feil rundt øynene. Å oppholdt lengre brukt makeup på øvre øyelokk nødvendigvis bruke foundation. Velg sminke skygge grafitt farge med skimrende partikler, legg dem på et bevegelig øyelokk og bland med en børste. Prøv å "trekke" skyggene mot templet, vil det legge øynene mandelformede. Deretter langs vippekanten, gjelder svart eyeliner. Å lage en "smoky" effekt sminke, bør eyeliner linje mykne. Til denne blanding av børsten. Slik ser strålende og åpent ut på det ytre hjørnet av øyet, påfør litt lys skygger. Det siste trinnet - søknad svart mascara. Komplett øyesminke leppestift lyse farger og lys rødme.
Å skape makeup "Smokey ice" trenger ikke å bruke grå skygge. Plukk en skygge skygge under fargen på kjolen din.
Ikke mindre vanlig alternativ makeup for brune øyne er å bruke nyanser av turkis (merkelig som det kan høres). Den grunnleggende tone av makeup står blek grønn. Ta skyggen av denne fargen, og gjelder for alle bevegelige lokk. Tynn pensel dra og linje på nedre øyelokk, uten å gå utover veksten av øyevipper. For nedre øyelokk hvit blyant, tegne en linje. På det ytre hjørnet av øyet, påfør en lys blå skygge, men på innsiden - sølv. Krøllet vippene og påfør mascara på dem.
Hvis du har tid til overs, kan du gjøre en rask øyesminke. På øvre øyelokk, gjelder den rosa skygge med shimmer effekt (innen midten av århundret). Trekantmerket på øvre øyelokk hjelp nyanser av sjokolade fargetone. Grensene mellom nyanser bland grundig.
For nedre øyelokk skyve en tynn linje av sjokolade nyanser. For å gjøre en ryddig linje, suge penselen i vann. Den siste etappen - påføre flere strøk med mascara på vippene. For å forsterke effekten, bruker falske øyevipper.
Men når du velger farger ikke glem at brune øyne kan være lys og mørke, noe som nødvendigvismå vurderes når du oppretter kveld makeup:

- For mørk øye farger er godt egnet rosa, gul, lilla og blå farger;
- For lett brune øyne makeup vil være det beste alternativet med plomme og rosa nyanser;
- For kvadrat-grønne øyne smaragd ideell khaki;
- Eye of the amber skygge bedre egnet makeup med lilla og lilla blomster.  
Яндекс.Метрика