Trendy frisyrer for kort hår (foto)Mote korte frisyren kom til oss nylig. Tross alt, kan bare i begynnelsen av det tjuende århundre kort hårklipp vurderes. Samfunn ikke tillater kvinner å bære langt hår som, uansett hva hun ville. Som vi husker historien, den første kvinnelige frisyre kort bob haircut var som gjorde en virkelig revolusjon i verden av frisyrer.
I dag, kort hår er ikke noe nytt. Videre, flere og flere kvinner foretrekker denne frisyre. Og alt fordi kort hår krever minimum omsorg, tid og krefter som i dag høye hastigheter og meningsmålinger sysselsetting er viktig. I tillegg til den korte håret er lettere å eksperiment ved å endre måter for fremstilling og hårfarge. Og kort hår ser alltid veldig stilig og moteriktig. Spesielt i dag stylister tilbyr mange forskjellige muligheter for korte hårklipp. Så det er mye å velge.
Motetrender korte hårklipp
Ja, denne sesongen avdekke to trender: på den ene siden - klart tiltrekning stylister til korte hårklipp med dristige geometriske linjer på glatt skinnende hår ofte - bruker tydelig asymmetri. På den annen side - i korte hårklipp mote trend av en mild uaktsomhet, fillete end styling bevisst uaktsom lys, blir bildet lagt letthet og naturlighet.
Den samme strøm observert i utvalget farge: noen stylister foretrekker å se kort hår lyse farger og ekstravagante, andre - foretrekker en dyp og fyldig naturlige farger.
Som for formen frisyrer, blant de mest populære frisyrer i dag er: px, servitør, pinnsvin, fransk kutt, firkantet, scene, dratt og asymmetriske hårklipp, Aurora og selvfølgelig den alltid populære bob.
La oss snakke om dem i detalj. Og la oss starte vår gjennomgang med trendy korte frisyrer spesielt populære nå hårklipp piksler.
Grooming piksler på kort hår
Utvilsomt Pixi - valget er veldig modige damene er villige til å radikalt endre sitt image og for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre.
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Stilig, moderne, romslige, den ungdommelige rampete og leken, denne hendige kort hår lett og behagelig å rengjøre og gir sin eier en spesiell sjarm og ungdom. Ja, med den frisyren hun ser mye yngre ut enn sine år, i tillegg til piksler i bildet av en kvinne gjør noen fine barnas sårbarhet og rampete touch. Tross alt, ordet "Pixi" - navnet på en liten sjarmerende etablering av engelsk mytologi, en slags fe eller alv. Så en kvinne med frisyre piksler ser sånn: søt, sjarmerende og litt rampete.
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Men det er ikke for alle. Velge denne trendy kort frisyre, må du forstå at det vil se bra ut på jenter med små ovale ansiktet ordentlig og slående trekk. Fordi px fokuserer på øyne og lepper, med vekt på deres naturlige skjønnhet. Så store uttrykksfulle øyne og fyldige lepper veldefinerte - ideell for et slikt bilde, så ikke forsømme makeup.
Som for styling, alt er ganske enkel, bare trenger å glatte kort hår glatt med litt gel eller et annet alternativ nayizhachyty litt kort hår, fremhever de enkelte tråder.
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Den modigste kan eksperimentere med fargede tråder smell - kort eller lang, som vil gjøre bildet enda mer stilig og moteriktig.
Grooming servitør på kort hår
Et annet kort "en gutt" haircut, som tradisjonelt har hatt stor popularitet i de vakre damene - en kelner. Men i dag er dette fasjonable frisyre umulig uten en stilig smell. Det gjør smell servitør allsidig og ekstremt stilig frisyre. Hva dette bang frisyre du velger - avhenger av type person og strukturen på håret. Men valget av mote i dag chilok virkelig stor, nivå, tykk, fillete, vinkling, asymmetrisk, lange, korte - for enhver smak.
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Forresten, er takket bangs hårklipp kelner mer allsidig og er egnet ikke bare lykkelige eiere av klassiske ovalt ansikt, men lubne skjønnheter, og jenter med en firkantet eller rundt ansikt.
Kravet for øynene og lepper - også, som i tilfelle av piksler. Så vær forsiktig med å sminke.
Grooming pinnsvin for kort hår
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Men i tilfelle av en slik ultra vanlige og svært kort hår, et pinnsvin, må du være trygg ikke bare i perfekt make-up, høyre og vakker ovalt ansikt, men også den riktige formen på hodet, fordi det er i underkant av håret ikke skjule. Og deres behov på alvor. Håret bør være svært tykk, rett og stiv, som om en slik frisyre de har hengende rundt og ikke lyve.
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Men dette er en dristig hårklipp alltid moteriktig og stilig.
Fransk frisyre for kort hår
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Men for tynt hår nå anbefaler populær fransk snarvei. Denne frisyren vil gjøre dem buskete grunn av lengden på 4-5 cm. En unik og presentere dette hårfarge og utheving legge til individuelle strenger.
Cutting kvadrat på kort hår

Trendy frisyrer for kort hår (foto)

For mange år, går ut av stilen denne hårklipp for kort hår, en firkant. Det er fordi det er ganske allsidig frisyre. Tross alt, er den egnet for alle hår: rett, bølget, tykk, tynn, tykk og sjelden. Og formen på ansiktet og en god artist vil velge riktig form av et kvadrat, med et rundt ansikt - hraduyrovannoe, med langstrakte funksjoner - ovale torget, med firkantede kjever - vil være den perfekte kvadrat ball.
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Like allsidig og meget populært denne sesongen og den berømte bob hårklipp.
Bob hårklipp for kort hår
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

I år bob hårklipp anerkjent leder i det virkelige skår kort hår. Så, som ønsker å være en trend - du kan trygt velge denne frisyre. I tillegg til denne unike hårklipp innebærer en rekke alternativer fra klassisk bønne til super kreative tolkninger frisyrer, med kalibrering, asymmetri og lange smell revet.
Hårklipp kaskade for kort hår
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Egnet for forskjellige hår struktur og hårklipp kaskade. Dens flerårig popularitet skyldes det faktum at det er egnet for nesten enhver person form. Det særegne ved denne frisyre er at krøller håret stryzhutsya slik at tiltak som å bytte fra korte tråder - til lenge. Dette øker mengden av hår og skjule mulige ulemper person. Og hvis du legger farge eller fremheve - håret vil vokse enda mer.
Avhengig av form og fylde av ansiktet kan gjøre dette kort frisyre med smell, spesielt moderne i dag.
Grooming Aurora på kort hår
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Ikke å miste sin ledende posisjon i verden av frisyrer for kort hår grooming og Aurora. I utgangspunktet, denne frisyren som minner om hans sceneform, men det er betydelige forskjeller - en rektangulær grunnflate hår, klippe kort whisky ganske korte tråder på toppen av hodet og på frodig hår.
En moderne versjon av denne frisyre er et viktig element i sine taggete rygger plassert hele. De gjør en interessant hårklipp og veldig stilig.
Vanligvis dratt kutte uunnværlig denne sesongen.
Revet frisyre for kort hår
Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Utvilsomt, fillete hårklipp ser veldig moderne og svært uvanlig. I prosessen med å danne master ved hjelp av et barberblad som skjærer endene av håret, slik at de så ut som en "revet".
Det er ingen tvil i denne viktige ferdigheter hår frisør og hans evne til å skape klarhet i hver linje. Enda større letthet i denne originale luft denne frisyre vil legge fremhever noen fillete tråder.
Gode ​​jakt frisyrer og disse kombinert med asymmetri - en hit denne sesongen.

Asymmetriske hårklipp for kort hår

Trendy frisyrer for kort hår (foto)

Asymmetriske hårklipp bør vies spesiell oppmerksomhet. Denne sesongen, disse hårklipp for kort hår - virkelig uslåelig. Grunnlaget kan tas alle de ovennevnte typer hårklipp - fra elf til Bob. Og så - spiller rollen som mester av fantasi og mot.
Hvis håret er riktig valgt, vil det være en ekte dekorasjon av din vakre ansikt.
Eksperimentere søke sin egen unike bilde og være unikt!  
Яндекс.Метрика