Hvordan kurere en kald på leppene hjemme

 Med utbruddet av kaldt vær svært få mennesker kan unngå ulike virussykdommer - det trenger ganske mye, for eksempel, gå i vindfullt vær uten hatt, føttene våte i høst pytter svekket immunforsvar og ubehagelige symptomer vil ikke holde deg vente. En av de manifestasjoner kan være herpes - en felles virus som er "sovende" i nesten hver organisme og aktiveres når immunsystemet blir utsatt.
Hvordan kurere en kald på leppene hjemme


 Hvordan kurere en kald på leppene hjemme


 Ikke noe farlig i seg selv herpes eller kaldt på leppen, som det ofte kalles, skjuler ikke, men gir mye ubehag, fysisk ubehag, men også påvirker utseendet - leppe i betydelig grad kan øke i størrelse, dekket med bobler fylt med flytende , løsner.
 Er det mulig å kurere en kald på leppene hjemme? Dette er ingen big deal, men husk at her, som i alle andre behandling, systematisk tilnærming er nødvendig - valgte metoden bør brukes så lenge fra herpes vil være over.
Hvordan kurere en kald på leppene hjemme

 Den mest populære verktøyet - dette antiviral salve. Apotek store nok deres valg, velger ofte acyclovir - det er veldig billig, og dermed svært effektiv. Hver dag, flere ganger, smøre den berørte huden herpes - fortsetter i 5-6 dager før du er sikker på at viruset trakk seg tilbake.
 Veldig effektivt i bekjempelse av forkjølelse på leppene er kamille ekstrakt - den blir brukt som en kompress og inne. Brygget kopp kokende vann teskje kamille, insisterer i 30 minutter under panseret, kan du også legge en skje med propolis skjær (10%). Pakninger bør gjøres så ofte som mulig for å søke leppe dotter med skjær, og inne - tre ganger om dagen, en spiseskje.
 Takk, i tillegg hvitløk - eller rettere sagt, hvitløk mush, som kan fås ved å passere gjennom chasnykodavku nellik. Denne velling og fett sår leppe. Men hvis du var syk og tvunget til å arbeide for å kommunisere med mennesker, så denne metoden er bedre å avstå og velge en annen - ikke mindre effektive, men ikke like smakfull.
 Honning - en velsmakende og sunn godbit, i tillegg til alle sine medisinske egenskaper, bidrar også med herpes utslett. Noen dager går av utslett, sår når smurt med honning, eller en blanding av honning og eple cider eddik i forholdet 1: 1.
 Nesten alle hjem medisinskapet kan bli funnet valokordin eller Corvalol - merkelig, men disse infusjoner kan også hjelpe med forkjølelse. Fuktet med en liten bomullsdott en av tinkturer og feste til yazvochkam - fremskynde helbredelsesprosessen.
 Eteriske oljer kan også hjelpe - fortjent populær fir olje, smør dem berørte området, men bare hvis det er bobler av væske. På dette punktet kan du bruke sitronmelisse olje.
Hvordan kurere en kald på leppene hjemme

 Nå vet du hvordan du skal bli kvitt kaldt på leppene hjemme. Viktigst - noen av disse produktene kan være et allergen for deg, så prøv å bare bruke produkter som garantert ikke skade deg. Sammen med behandling, ta hensyn til å styrke immunforsvaret - vitaminer, idrett og ernæring akselerere utvinning, og kampen mot herpes avslutte ubetinget seier.

Genital herpesGenital herpes eller herpes viral infeksjon av den andre typen kalles boble skjermer utslett i underlivet overføres fra person til person gjennom seksuell kontakt.
Årsaker
Genital herpes, som alle hans familie, er spesielt virus - herpes simplex virus type to. Mindre genital manifestasjoner kan gi herpes simplex (kald på leppene) av den første type. Vanligvis sykdommen vises i voksenlivet, menn og kvinner som er seksuelt aktiv. Genital herpes hos menn oppstår i heterofile og homofile samleie, kan kvinner forekomme i alle typer samleie - vaginal, oral eller anal. Spesielt personer med smittsomme sykdomstegnene, selv om asymptomatisk periode av sykdommen er også smittsom, men i mindre grad. I tillegg, er farlig for kvinner under graviditet sykdommen, mulig vertikal overføring - til fra en infisert mor foster.
Hva som forårsaker infeksjon umulige dagligdagse måter de totale kjøkkenutstyr, håndklær, servanter, toaletter eller bad kan ikke bli smittet.
Symptomer
For genital herpes er preget av bestemte tegn og inkubasjonstid. I gjennomsnitt, fra tidspunktet for infeksjon til den primære manifestasjon er fra dager til tre uker, avhengig av styrken av immunsystemet. Gjennomsnittet er en til to uker.
Genital herpes hos kvinner er manifestert i vagina, kjønnsleppene, perineum. Hos menn er penis berørte eller hode, testiklene eller perineum området. I begge kjønn i analt samleie herpes kan være lokalisert på anal folder. Symptomer på genital herpes kan oppstå under oral sex og da kan de være lokalisert som kjønnsorgan og munn.
Det er primær infeksjon ved viruset kommer inn i kroppen bare, og det andre, som kalles tilbakevendende herpes. Det er lokalisert innledende kontakt med viruset i kroppen i huden og avl dem. Symptomene oppstår som kløe og svie i det berørte området, stedet for viral replikering bobler, hevelse, rødhet og smerte. Som åpnings dannet skorpe bobler, som helbreder uten et spor, selv om de ikke utføres behandlingen.
Lokale manifestasjoner ledsaget av general - feber noen ganger opp til 39-40 grader, hodepine, sykdomsfølelse, som med eventuelle virusinfeksjoner. Hvis ikke gjennomført aktiv behandling, er herpes en gjennomsnittlig to uker.
Tilbakefall av sykdom er mye enklere og vanligvis begrenset til bare lokale manifestasjoner. Forverring fremmer infeksjon av andre virus, alkohol og generelt nedkjøling av kroppen. Sår oppstår vanligvis på samme sted, men symptomene er mer sannsynlig - i en gjennomsnittlig uke. I den akutte fasen de mest smittsomme pasienter.
Imidlertid er ofte asymptomatisk herpes, så behandlingen ikke utføres, og infeksjon av seksuelle partnere er sannsynlig.
Komplikasjon
Det største problemet med herpes - utvikling av komplikasjoner, særlig i svekkede pasienter, mennesker med immunsvikt eller onkologi. I tillegg er kvinners herpes under graviditet farlig - gir aborter, fosterdød i de tidlige perioder av barnet eller infeksjon med persisterende nevrologiske lidelser. Ønsket herpes i tredje trimester.
Å forebygge og taktikk arbeidskraft i tredje trimester blodprøver tatt med fastsettelse av antistofftiter, og hvis forhøyet, bestemme hvordan å behandle mor og barn. Vanligvis et kurs av antivirale medikamenter, og hvis titer ikke er redusert, utføre keisersnitt.
Diagnose
Når manifestasjon av typiske symptomer på klinisk diagnose. I deres fravær utføre blodprøver for antistoffer mot herpes simplex-virus 1 og 2, eller detektere selve viruset i blodet ved PCR-diagnostikk. I tillegg kan viruset påvises i genitale sekreter.
Behandling
I dag vitenskapen fortsatt ikke vet hvordan de skal kurere herpes helt, så behandling er rettet mot å undertrykke symptomer og forebygging av tilbakefall. Med hjelp av medisiner og forebyggende tiltak virus "kjøring" i en inaktiv tilstand, men helt trekke det fra kroppen er ennå ikke mulig.
Grunnlaget for behandling er antivirale midler oralt, topikalt bare når det er lite aktive. Ved anvendelse av antivirale midler i de tidlige stadier kan full forebygging av sykdommen. I nærvær av lesjoner redusert restitusjonsperiode.
Hvis herpes tilbakefall forekomme mer enn en gang i to eller tre måneder, gjennomføre forebyggende profylakse med antivirale og immunmodulerende midler.

Forebygging

For å forhindre utilsiktet tilkopling til utelukke eller å bruke kondomer. I nærvær av genital herpes bør du melde fra til partneren og bruke kondom.
Forfatter: Alain Paretska, barnelege
Forebygging, symptomer, behandling, symptomer på herpes på leppene. Behandling av herpes på leppene rasktHerpes - en liten størrelse sår som vises på leppe og nese, og små blemmer kan vises på andre deler av ansiktet. Kald på leppene overfør herpes virus som er funnet i hver menneskekroppen, men oftest er "sovende" scenen. Til dags dato er det ingen medikamenter, som å helt bli kvitt herpes viruset, men det er velprøvde verktøy du kan bruke til å kvitte seg med ytre tegn. Bli kvitt herpes skiltene kan være ganske fort.
Hvorfor forkjølelsessår på leppene enn farlige herpes på leppene

Forkjølelsessår på leppene kan vises av følgende grunner:

- Alvorlig dårlig;
- Røyking;
- Alvorlig hypotermi eller overoppheting;
- Kritiske dager;
- Feil og meget streng diett som begrenser inntaket av næringsstoffer og sporstoffer;
- Mye stress og permanent opphold i stressende situasjoner;
- Graviditet;
- Alvorlig utmattelse og kronisk mangel på næringsstoffer og vitaminer;
- Alvorlig rus;
- Tilstedeværelsen av somatiske sykdommer (HIV, influensa, forkjølelse eller diabetes);
- En alvorlig psykisk forstyrrelse,
- Overdreven inntak av kaffe;
- Misbruk av ulike alkoholholdige drikker;
- En sterk følelse av frykt som vedvarer over lang tid og forårsaker alvorlig psykisk lidelse;
- En sterk feber;
- Skade eller mekanisk skade hub.Teper du vet hvorfor det er en kald sår på leppene og farlig.

Symptomer på herpes på leppene

Ofte det første tegnet på forkjølelsessår på leppene er utseendet på mild hevelse i lepper, deretter på overflaten av leppene eller i området under nesen vises stygge hvite vassen blemmer hvis de knuses, mens hvit væskestrøm. Så denne lille krymper væske på overflaten av leppene vises smertefull skorpe, som rive kornåkre på ingen måte umulig, som kan være arr som vil vare livet ut. Vi må vente til selve jordskorpa ikke er kuttet ned og ikke falle, men det er ganske lang prosess. Denne sykdommen er ikke farlig i det hele tatt, men veldig hyggelig siden noen gang har kommet fra stygge blemmer på leppen. Disse er de viktigste tegnene på herpes.
Når denne prosessen er fullført inflammatoriske hud ikke observert noen negative konsekvenser. Bare for en stund hud er svært følsom og har en lett rødlig skjær. Folk prøver å behandle herpes på ulike måter, med noen svi nagende blemmer bruker jod eller strålende grønn, og noen gnir bobler med grå ører, men er mer effektiv og tids testet folk rettsmidler for å behandle herpes. Symptomer på herpes virus, du vet, gå videre ...
Hvordan er herpes på leppene
Men trist det kan høres, herpes - en smittsom sykdom som spres fra person til person gjennom nær kontakt eller bruke noen apparater. Alle er en potensiell bærer av denne ekle viral sykdom, som det er i hvert menneskekroppen, men det er bare de som har svak kropp ogsvekket immunforsvar. Hvis en person var på leppene herpes, så er det første tegnet på at en personsvekket immunforsvar og vi må prøve å fylle lager av vitaminer. Behandling av herpes på leppene er raskt ikke vanskelig. Det bør drikke rikelig med ferske fruktjuicer, spise frisk frukt og grønnsaker. Du vet hvordan Tepper overført herpes på leppene.
Forebygging, symptomer, behandling, symptomer på herpes på leppene
For å forebygge forkjølelsessår på leppene, er det nødvendig å utføre følgende forebyggende tiltak:
- Prøv å ikke supercool, og hvis det skjedde, så sørg for å gjøre et varmt bad for føttene - dette er en utmerket forebygging av herpes;
- Hver gang du går utenfor leppene bør påføres sunblock eller chapstick;
- Så ofte som mulig engasjert i idrett;
- Prøv å unngå å komme i stressende situasjoner;
- I alle mulig tur i frisk luft;
- Ikke bli for lenge i området der den konstant sterk vind og utkast, på grunn av den sterke vinden kan knekke leppene, noe som resulterer i formasjon for å øke sannsynligheten for forkjølelsessår på leppene.
Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt kaldt på leppene, bruker folk rettsmidler, så du bør være spesielt oppmerksom på aloe juice. Aloe juice er meget effektiv, ikke bare for behandling av forkjølelse, men hjelper som forebygging av herpes. Så hvis du finner ut at du har en liten leppe hovnet opp litt, og det var en liten brennende følelse, så kan du være sikker på at snart dukke opp på leppe smertefulle og stygge blemmer, så du bør ta frisk aloe juice og fett leppe området.
Du må ta en frisk aloe blad, forsiktig fjerne sidene av piggete, og deretter klippe arket i to. Ta en del blad, som er en saftig fruktkjøtt og feste til leppe. Denne fremgangsmåten anbefales hver time i løpet av dagen. Du kan ta hver gang et nytt blad eller koble to halvdeler av bladet til juice ikke har tid til å tørke. Hvis du i løpet av dagen du gjør denne prosedyren regelmessig, så i morgen på leppen vil ikke smertefulle blemmer.
Husk at jo mer du smøre aloe juice utslett, jo raskere vil det gå. Også, som forebygging er anbefalt å legge til din diett frisk sitronsaft, og dermed øke immunitet og øke motstanden mot virusinfeksjoner. Tre dager herpes helt passert. Hvis du etter den første ubehagelige tegn du bruker slik behandling, så du kan kurere herpes i to dager. Symptomer på herpes på leppene veldig klare og forvirre dem med noe annet vanskelig.

Behandling av herpes på leppene raskt

Ash.
En av de mest effektive folk rettsmidlerherpes behandling er aske, som ble brukt av våre forfedre. For å få asken du ikke trenger å gå inn i skogen og gjøre en brann, vil det være nok til å ta noen ark og brenne dem til deg som et resultat kom ett bord. spoon aske. Ta asken og bland med honning (ett bord. Spiseskje). Den forberedt blandingen bør smøre leppene. For å gjennomføre denne prosedyren bør være flere ganger om dagen til det er helt passere herpes.
Kalanchoe.
Hvis din hjemme er en medisinsk plante Kalanchoe liker, så kan du enkelt og raskt helbrede forkjølelsessår på leppene. Også Kalanchoe juice bidrar til å raskt og effektivt kurere sprekker i hjørnene av leppene, som også betegnes "Zayed". Tre eller fire ganger i løpet av dagen skal smøre de berørte stedene fersk juice av anlegget. Ikke bekymre deg om at på grunn av denne behandlingen din blomst vil gjøre uten blader, som behandling tar bare to eller tre dager.
Bordsalt.
Ved fremkomsten av smertefulle vesikler på leppene var assosiert med en sterk underkjøling, og boblene vil være relativt lite, og som en behandling vil ganske regelmessig anvendelse på de berørte områdene flere enkle saltkorn. Tradisjonelle healere anbefale å sette språket i en liten klype salt og vente til pelleten er helt oppløste salter.

Soda løsning.

Ta ett bord. skjeen av natron og hell kokende vann (en kopp) og deretter sette blandingen i en langsom brann og kok opp. Det er viktig å huske at blandingen koke strengt forbudt å røyke, du bare kok opp. Den tilberedte løsningen bør bare brukes varmt - ta et lite stykke fleece eller bomullspinne, våt varm løsning og gjøre lotion til de berørte områdene. Hold en godbit herpes bør være lenge til det er helt kaldt vilje. Men vær klar over at det er ganske smertefull behandling, så hvis du vil så raskt som mulig for å bli kvitt munnsår, ha litt tålmodighet.
Gran olje.
En av de mest effektive behandlinger for munnsår på leppene raskt vurderes fir olje. Etter de første tegn på en kald, er det nødvendig å smøre de berørte områdene hver to timer fir olje. Ved hjelp av dette verktøyet vil du føle en svak brennende følelse, men ikke vær redd, da dette er normalt.
Propolysovaya skjær.
Herpes kan bake spesiell anstrøk av propolis. Du tar en bomulls plate og fukte i skjær, deretter et par minutter å feste til det berørte området, og ti minutter å sette på et lite sted behandlet nærende krem.
Blant effektive tradisjonelle behandlinger for herpes på leppene raskt er en annen svært enkel måte - i løpet av Tea Party bør ta en teskje av varm og gjelder for det berørte området, samt rørende varmt metall vil fremskynde helbredelsesprosessen.
Fra generasjon til generasjon overføres folk rettsmidler for å behandle herpes, men i alle fall er det nødvendig å være klar for at de fleste behandlinger er smertefullt nok, så ha litt tålmodighet og noen dager med dine lepper igjen bli vakker og attraktiv.  
Яндекс.Метрика