Holde ung og vakker hud, skulptur ansiktsmassasje
 Den moderne kvinnen har blitt mye lettere å holde ungdom i mange år. Svært populære forskjellige operasjoner medfører skjønnhetseksperter for å stramme ansiktshuden, forbedre sin elastisitet og rynker. Men ikke hver kvinne ville godta slike forstyrrelser, spesielt gitt de skrekkhistorier om utilsiktede konsekvenser. Mer interesse begynne å kalle metoder som tillater deg å forynge uten å sette seg selv i fare endring til det verre etter operasjonen. I dag vil vi fokusere på skulptur massasje person virkelig revolusjonerende teknologi foryngelse.

 Hva er det?


 Etablert tradisjonell skulptur massasje Joel Syokko. Hun var en pioner innenfor teknologi for dyp massasje på ansikt, hals og bryst.
Holde ung og vakker hud, skulptur ansiktsmassasje


 •  Poenget er at de beautician sterke bevegelser av hendene legger muskel tone i ansiktet og hodeskallen, og dermed styrke dem innenfor

 •  Lines massasje er slik at for å være spesielt oppmerksom på skjæringspunktene fartøy og lymfe strøm. Det forbedrer blodsirkulasjonen og stimulerer tilstrømningen av næringsstoffer til huden

 •  Etter skulpturell ansiktsmassasje kan skade en liten muskel, men det er helt normalt for en slik intensiv elting

 •  Effekten er nesten umiddelbart. Små og mellom rynker blir glattet og hudtonen og får vidvysaty stopper. Og fargen på huden er sunn og ung.

 •  La oss snakke om teknologi


   Vanligvis skulpturell massasje økten tar ca førti minutter. Men mesteren må veldig godt vet plasseringen av musklene i ansiktet, samt utstyr ment spesielt aktiv innflytelse på de områdene folk som sjelden brukes i ansiktsuttrykk. Disse musklene er egentlig "sover", og dermed akselerere aldringsprosessen.
  Holde ung og vakker hud, skulptur ansiktsmassasje


 •  Det første en person ikke utøver terapeuten og hals og nakke området, og deretter går på å gni foran på halsen og haken. Du slappe av spente muskler og bli kvitt dobbel hake.

 •  Nå begynner den samme prosedyren ansiktsmassasje. Vanligvis er dette huden smurt med olje og lys streke bevegelser forbereder for påfølgende prosedyrer.

 •  Den aller skulpturelle teknikk for massasje er ganske aggressiv i forhold til vår vanlige klassisk avslappende massasje. Lær gode phalanges, knust og rullet mellom dem. Spesialisten vil presse på enkelte punkter. Du kan se på prosessen på video.

 •  Bevegelsene er veldig sterk og intens. For hensikten med massasje er å påvirke ikke bare på de øvre lag av huden, men på dypere, for å vekke sine muskler og tone opp.

 •  I hvilken alder å begynne?


   Skjønnhetseksperter anbefaler at du starter å ta hensyn til ansiktet forhånd ved første tegn på aldring. Dette vil bidra til å holde ungdom lenger og elastisitet.
  Holde ung og vakker hud, skulptur ansiktsmassasje


 •  I forebyggende skulptur ansiktsmassasje kan begynne å gjøre siden tjuefem år gamle da de første små rynker vises. I denne alderen vil være nok bare et par økter i måneden

 •  Sørg for å ta hensyn til de individuelle egenskapene til huden. Tross alt, er noen, og etter femti ikke synlige rynker og andre de allerede vises i førtiårene. Det er bedre å oppsøke en spesialist som vil sette akseptabelt for deg å planlegge økter.

 •  Vær oppmerksom på noen kontraindikasjoner. Faktisk kan skulpturell massasje gjøre alt uten unntak. Men hvis du har skjoldbrusk sykdom, først kontakt med din lege. Massasje kan besøkes i hudsykdommer, smittsomme sykdommer eller forverring av herpes. Det er ikke anbefalt å besøke et massasjeterapeut, hvis kroppen var ondartede svulster.

 •  For mer informasjon kan du lære av video:

  Hodemassasje for hårvekstFin og nyttig hodemassasje! Dette er noe som vil slappe av etter en hard dag og med bli kvitt en hodepine. Men utover det, hodemassasje - en flott måte å bekjempe hårtap fordi det kan brukes til å bedre blodtilførselen til hårsekkene og hodebunnen tone.
  Teknikken med massasjehoder
  Klassisk massasje, som er utført for å forbedre hårvekst, øker blodtilførselen til huden i dette området, noe som gjør at hver spinnende motta flere næringsstoffer. Det er ganske enkelt gjøres på flere måter:
  hånd trykk (høyre) til hodet (høyre side), og trykk på håndflaten av hodet, noe som gir hånden tilbake. Dolichit 5 og gjenta det samme med den andre (venstre) side. Gjenta denne øvelsen massasje for hår restaurering kreves 10 ganger.
  knytte hendene til tinningene og hodebunnen beveger seg opp først, og deretter i retning vinkelrett til ti ganger. Når du utfører en massasje i området der håret vokser, bør føle behagelig varme.
  med makt til å komprimere ansiktsmusklene, som å kutte dem, for eksempel smilende eller "dystre" haken. Den dagen kan gjøre 15 av disse kuttene, men sørg for å jobbe med en massasje og hodebunnen.
  Sette pekefingeren på den øverste linjen av bryn og prøve å heve øyenbrynene, og gir hendene motstand. For å forbedre hårvekst for å gjøre denne bevegelsen femten ganger om dagen.
  Denne massasjen er ganske aktiv, etter å gjennomføre nødvendig å slappe av. For å gjøre dette, plasserer føttene skulder bredde hverandre og sakte senke hodet slik at det var omtrent på kneet. Hendene kan senkes ned. Vent i denne posisjonen i tre minutter og rist håret. Det er best å bruke hele spekteret av massasje i morgen.
  Det er en annen type massasje for hårvekst, trenger du å tilbringe kvelden. Du må først klapp på hodet i retning av hår vekst. Bevegelsen skal holdes vekselvis i begge hender. Så gå til hrableobraznomu gni huden på hodet med fingrene. Disse bevegelsene av fingrene i en sirkulær eller spiral gjør i retning av hår vekst, som om du gni noe. Umiddelbart etter det gå til trening - brått trykk fingertuppene i hodebunnen og dra det til skallen skyve i forskjellige retninger.
  Etter disse manipulasjoner må ta noen streke bevegelser hår. Varigheten av hele prosedyren av massasjehoder bør være ca 15 minutter, og det kan utføre to ganger i uken. Dette vil være nok til å øke blodstrømmen, og håret begynte å vokse mer intens!
  Du kan også bruke teknikken for massasje for hårvekst:
  feste pads av fingrene hans høyre hånd enn time vener og arterier, som ligger på høyre side av hodet, på om øreflippen. Deretter lett trykk, skyv fingrene opp til den øvre enden av øret. Denne bevegelse er nødvendig for blod "kom" til hodebunnen.
  Ved å la pekefingeren trykket annet lysbilde opp / ned.
  gjøre noen massasje bevegelser, velge de du liker best, kan det være å gni, pressing, prikking, klapp. Det viktigste at alle massasje var uten kraft, lys, men samtidig følte.
  gni håret eller hodet sakte kam kam.

  Å fremskynde hårvekst kan og massasje i avskjed. Det bør starte med din naturlige sentrum avskjed og lys masserer bevegelser langs huden det. Etter to minutter er nødvendig for å foreta en ny skille vekk fra tidligere ca. 1 cm og gjenta bevegelsen. Tilsvarende, å gjenta prosedyren tar massasje over hele hodet.
  Effektiv hodemassasje
  Utvilsomt, er effekten den beste hånden massasje hode. Men tilbringer massasje handling på andre måter, vil du styrke hårvekst. Må massasje med en børste. Han hjelper selv med hårtap begynner. For å gjøre det, trenger du en hårbørste. Bare det må gjøres utelukkende av naturlige materialer - tre, hår, hard gummi eller horn. Sirkulære bevegelser slag bruker på håret ditt fra templene til toppen, og deretter til pannen og nakken. Du kan lage sikksakk bevegelser.
  Takler problem håret kort og sjelden aroma hodet. For å gjøre det, gni i en sirkulær bevegelse i retning fra toppen til hårfestet dråpe eterisk olje av sesam, rosmarin eller svart pepper. Da gjelder en annen dråpe olje på halsen og massere dette området i retning av håret. Til slutt, massere hodet ditt litt zaschypыvaya huden med fingrene.
  Effektive for hår restaurering, hodebunnsmassasje, utført ved hjelp av et håndkle. Å gjøre ham mager over badekaret og deretter tørr varm håndkle kraftig gni hodet (det vil være varm når du holder håndkle i noen minutter). Du kan massere mens gni hodebunnen med olivenolje eller burdock. Ja, vil hårsekkene spise bedre under massasje. Etter rastyrayuschyh bevegelser i løpet av massasje vikle håret med et håndkle og ta det i minst 30 minutter og deretter vaske hodet til vanlig sjampo.  
  Hvordan bli kvitt cellulitter hjemme metoder for å bekjempe cellulitter

   Cellulite - typisk for kvinner forandre underhudsfett lag som ser ut som appelsinskall. Lår, rumpe og mage - en av de mest problematiske områder utsatt for dette kosmetisk feil. Din oppmerksomhet presenterer vi nyttige anbefalinger på "Cellulite og kjemper det hjemme."
   Cellulitter er 80-95% av alle kvinner. I kampen med ham målrettet mange produsenter av kosmetikk og medisiner. Selv om du er den typen person som har gått cellulitt - sørg for å bruke forebyggende midler for å hindre sin forekomst.
   Hvordan bli kvitt cellulitter. Metoder
   Se opp for mat. En av de viktigste årsakene til cellulitter er feil, dårlig balansert kosthold og en skarp reset eller vektøkning. Spis naturlige produkter, drikke rikelig med væske. Sørg for å inkludere i kosten av korn, frukt, grønnsaker, urter, fisk.
   Bevege seg mer. På grunn av stillesittende livsstil forstyrret blodsirkulasjon, er vevet i baken ikke mettet med tilstrekkelig oksygen og dermed er klemme og vev hypoksi. Prøv å sette av tid til å spille tennis, svømming, løping eller trene på treningsstudioet.
   Slutte å røyke, koffein og alkohol vil hjelpe kroppen å kvitte seg med frie radikaler og betydelig endre ditt utseende. Pulverkaffe kan erstattes av naturlig eller drikke fra sikori.
  Hvordan bli kvitt cellulitter hjemme metoder for å bekjempe cellulitter
   Også effektiv kamp mot cellulitter ved hjelp av anti-cellulitt massasje. En flott måte å intensivere utveksling av stoffer i de dype lag av huden, forbedrer sin elastisitet og fasthet, forbedrer den generelle muskel tone. Kontra har åreknuter.
   Behandling og disponering av cellulitter er også mulig med bruk av spesielle kremer. I forbindelse med trening og massasje effekten vil være merkbar snart nok. Kremen påføres to ganger om dagen og massere problemområder i ca fem minutter. Pass på å bruke midlene regelmessig.
   Douches, en badstue og en russisk badehus - Testet folk rettsmidler for å bekjempe cellulitter. Ved hjelp av disse prosedyrene, vil du i stor grad øke den generelle hud tone.
   En god anti-cellulitt kremer agenten er forberedt hjemme.
   Scrub fra havsalt hudtoner og fjerner det øverste laget av kåte celler.
   Honning-kofeynыyskrab har utmerket massasje effekt og stimulerer blodsirkulasjonen.
   Naturlig honning er mye benyttet i massasje og godt forbedrer hudens elastisitet.
   Det er også anti-cellulitt kremer fra kanel, rød pepper og ulike eteriske oljer.
   Kort tid før sommeren - det ferie, strand og badetøy, hever de fleste av damene spørsmålet: er det mulig å bli kvitt cellulitter og hvordan å fjerne cellulitter fort. I vår dagens artikkel diskuterte vi hvordan vi skal håndtere cellulitt og håper at våre anbefalinger vil være nyttig for deg.
  Яндекс.Метрика