Hvordan bli kvitt cellulitterSommeren sniker seg stille og mange kvinner begynner å bekymre seg om spørsmålet: "Hvordan bli kvitt cellulitter, og helst raskt? »
De aller fleste av raske måter å bli kvitt cellulitter dietter krever svært lang, varig kosmetiske prosedyrer og regelmessige massasjer.
Først av alt, bør det bemerkes at raske resultater krever intensiv innsats, vil resultatene av disse ikke være tidligere enn tre eller fire uker. Det er derfor nødvendig å ha tålmodighet og utholdenhet. Det er viktig ikke bare for å bli kvitt cellulitter, men også lagre resultatet som vanlig og nødvendig ekstra innsats.
Cellulitter, i form av fysiologi - et fett, dannet i mezhkozhnom plass, bli kvitt cellulitter bare sult og lett massasje er nesten umulig. Det første du bør vedta hver kvinne som satt ut for å raskt bli kvitt cellulitter, brytes den. Vanligvis innpakning, kampen mot cellulitter, brukt kaffe, sitrus varehus, og eteriske oljer. Kvinner som ønsker å bli kvitt cellulitter, bør du gi opp kaffe med sukker, men kaffegruten fra drikken kan brukes til wraps, som dette produktet har en styrkende effekt og hjelper med å bli kvitt cellulitter. Å lære å bli kvitt cellulitter raskt kjent for alle fans av sitrus. Citrus nyttig å bruke ikke bare i mat, men også i form av planteekstrakt cellulitter, slik at du kan raskt bli kvitt kroppsfett. Det bør bemerkes at for å bli kvitt cellulitter raskt, bør disse midlene alternere.
Kosmetologer advarer om at direkte innpakning prosedyren i seg selv er ganske plagsom. Hud problemområder i cellulite må forhånds ryddet og dampende. Deretter sette på huden din spesielt forberedt sammensetning: kaffe, honning og sitrus. Disse blandingene kan lage mat selv, men hvis vi snakker om raske måter å bli kvitt cellulitter, bør du kjøpe kosmetikk fabrikken for å bekjempe cellulitter fra produsenter. Så problemet områder av cellulitter roterende tett polyetylen, som er fast gjennom trange klær. For å forsterke effekten bør raskt vikle tykt teppe å varme forsinket så lenge som mulig i strukturen i huden.
Hvordan bli kvitt cellulitter raskt hvis det ikke er tid til å pakke? Bli kvitt cellulitter og hjelpe profesjonell massasje. Det er viktig å huske at når anti-cellulitt massasje problemområder bør være godt hydrert spesiell massasjeolje, og de beste resultatene oppnås bare når forvarming problemområder, og viktigst av alt - på lange kurset, minst 10-20 økter.
Cellulitter samler seg på lårene, rumpe og mage tiår. Derfor, for å bli kvitt cellulitter, må du bruke salt-diett, som sier at du kom inn i maten bør inneholde minimum av salt - det vil raskt kvitte kroppen for overflødig væske. Det er å begrense inntaket av salt mat. Salt erstatning havet og ta det i svært begrensede mengder som mat og som et middel til massasje. Massasje kan gjøre i dusjen eller i gjennomføringen bading, raske hender gni i sirkelbevegelser cellulitter. Eksperter sier at å gni salt er en effektiv metode for å bekjempe cellulitter. I dette tilfelle saltpartikler påvirker huden, som en skrubb.
Jevnlig utføre disse enkle manipulasjoner, kan du raskt og effektivt bli kvitt cellulitter, er fett i problemområder avsluttet og de eksisterende "støt" gradvis avta. Så svaret på spørsmålet hvordan man skal bli kvitt cellulitter rask stopp bry deg. For ikke å glemme et lite steg hver dag til perfeksjon, kan du gradvis nå den.  
Fordeler og ulemper av rosiner
 Tørket frukt har et unikt sett av vitaminer og mineraler som fyller kroppen med alle nødvendige stoffer året rundt.
 Lenge siden tørket frukt druer som brukes til å behandle mange sykdommer, våre forfedre mente at det har helbredende egenskaper. Dag rosinene brukes for å hindre anemi, behandling av lever, nyre, tarm og nervesystemet.
 Hva er fordelene med rosiner?
 Etter tørking bare frukt druer gunstige egenskaper øker. I B-vitaminer, som har en beroligende effekt på nervesystemet, Izium er kalium, magnesium, jern, fosfor, så dette produktet skal være til stede ved middagsbordet av gravide samt proteiner og fett som er avgjørende for personer som er involvert i idrett og harde fysiske anstrengelser.
 Notat som fremhever fordelene og farene avhenger av egenskapene til kroppen din, alle som har ingen problemer med høyt blodsukker, ingen magesår og fedme, vil søte godbiter bare nytte.
 På grunn av det høye innholdet av fruktose og glukose, rosiner gir kroppen vår med energi og kraft, som anbefalt for daglig bruk til alle som føler harde fysiske anstrengelser.
 På grunn av det høye jerninnhold, er den tørkede frukten stor hjelp i behandling av anemi.
 Izium boron er til stede - et stoff uten noe dårlig absorbert kalsium. Fosfor og kalsium gjør bein sterke og hindre utvikling av osteoporose.
 Når inge, rosiner stigninger ved å absorbere vann i seg selv, slik som gjør det lett å takle forstoppelse.
 Dette er en av de mest nyttige tørket for folk som lider av hjerte- og karsykdommer fordi det inneholder mye kalium.
 Avkok av tørket frukt druer kunne behandle høyt blodtrykk, betennelse i halsen og kald og alvorlig hoste. Denne deilige medisiner store barn, de aksepterer det med glede, uten mye overtalelse.
 Strukturen av høydepunktene inkluderer organiske syrer, som har anti-bakterielle egenskaper, og er egnet for behandling av problemer med tannkjøttet og tennene.
 Vordende mødre bør vite at favorisere rosiner til kroppen av gravide og ammende kvinner rett og slett uvurderlig - hemoglobin stiger, bedre melketilførsel og opprettholdt nivået av kalsium, som er viktig for barnet og moren.
 Det bør gi rosiner barn?
 Dette er en av de få produktene tilgjengelige hele året, som inneholder alle vitaminer er nødvendig for normal funksjon og utvikling av den voksende organisme. Ta barnet ditt rosiner som snacks på en tur eller hjemme, vil du øke immunitet, normalisere fordøyelsessystemet og behandle barnet deilig godbit.
 Veldig små barn helst knust rosiner før fôring. Hvis et barn har hatt utbrudd tenner, er han i stand til å tygge maten, kan vi tilby hele frukten. Det viktigste - å velge stenfrie rosiner barn. Hvis et barn elsker rosiner, det vil holde i lang tid sin godteri og andre søtsaker.
 Rosiner mot harmoni
 Tørkede druer raskt og permanent dulls sult, fremmer nedbrytningen av fett i midjen. For dette formål egnede blå rosiner, det øker hemoglobinnivå og har gunstig effekt på immunsystemet. I intervallene mellom frokost, lunsj og middag ikke spiser sjokolade, godteri eller informasjonskapsler, ta en vane kjøle sult rosiner - et par måneder merke at figuren din har blitt slankere og penere.
 Hvis du har svake nerver, zryvayetes ofte og dratuyetesya holde på hånden en pose med rosiner. Spise bær i stedet for frø, og raskt tilbake til den gode stemningen.
 Rosiner og matlaging
 Rosiner i stand til å gi nesten alle parabolen fullstendighet, unike smak og skjønnhet. Det går bra med kjøtt, fisk og grønnsaker. Tørkede druer leder blant tørket på programmet i baking, fruktsalater, juice, fruktdrikker.  
Clover gressLegesteinkløver populært også kalt gul søt kløver, ville hopp, hare chill, tomkoy, kløver. Avicenna gress kalt dette "kongelig krone".
Clover urt og honning plante
Legesteinkløver er en biennale plante høyde på 50-100 cm Han forgrenet stilk, blå-grønne blader over og blekere nedenfor, kløver blomster i gult, samlet i hånden. Blomstrende plante innen tre måneder sommeren, frøene modnes i august.
Vitenskapen vet mer enn 20 typer urter. Det kan finnes nesten overalt, men oftere - i raviner, enger, på avlinger og langs veier. De fleste andre vanlige gule, hvite, søte, høye, taggete, Volga donnyky.
Det er ganske lite krevende planter som tåler ugunstige forhold, de kan også vokse på saltholdig jordsmonn, de er ikke forferdelig tørke, de lett motstå skadedyr og ulike sykdommer. Men på grobunn anlegget kan gi en god avling av høyet. Det bør bemerkes at for en lang tid høyet dette anlegget er de mest delikate storfe. Verdien av planter som fôrslag er at den inneholder mer protein enn andre planter.
Videre kløver - god honning plante, ett hektar av gress bier kan samle rundt 300 kg deilig og nyttig honning. Blomstrende planter kan sees hele sommeren og med falle.
Medisinske egenskaper og anvendelse av kløver
De helbredende egenskapene til Legesteinkløver folk vet en lang tid. Selve navnet på planten kommer fra ordet "bunnen" - det gamle navnet på gikt. Råvarene er vanligvis brukes floral hånd og øvre kløver blader, atskilt fra stilkene i samlingen. Den beste kur plante tidlig om morgenen, rett etter tørking av dugg på gresset. Tørking bør være under en baldakin i skyggen eller på loftet koblet i små bunter eller lagt ut på en tre-plattformen. Etter tørking rå urter bør nøye male, sile gjennom en stor sil.
Fikk pulver bør lagres i en krukke med et tettsittende lokk. Husk at innkjøp og lagring av medisinske kløver ikke må forveksles med andre typer gress.
Strukturen av anlegget omfatter følgende næringsstoffer, kumarin, kolin, eterisk olje, harpiks og tannin, protein dykumarol, melylotyn, fett-lignende stoff tannin.
På grunn av det faktum at anlegget inneholder kumarin mye, kan det trykkes på sentralnervesystemet og gir antikonvulsiv virkning, øke blodtrykket, for å bedre blodtilførselen til de abdominale organer, perifere og cerebrale.
I moderne medisin, legemidler med kløver brukes som antiepileptika, hjelpe trombose og angina. Avkok av dette anlegget er anbefalt å få i seg for å bli kvitt hoste. Søt kløver er også en av komponentene i urte, som brukes i behandling av revmatisme.
Søt kløver blir brukt til å lage spesielle puter hjelp kur leddgikt og svulster. Fordi det gjør te som kurerer forkjølelse og hoste.
Infusjonen og avkok av urter effektive for eggstokkbetennelse, bronkitt, menstruasjonssmerter, hevelse, økt amming, søvnløshet.
Kløver i medisin
Clover er mye brukt i folkemedisinen. Anlegget brukes som et smertestillende middel, slimløsende, bløtgjøringsmiddel for behandling av luftveissykdommer, blære og nyrer, migrene, purulent ørebetennelse, aterosklerose og hypertensjon. Buljong planter tar i hoste og magesmerter. Ammende mødre, hjelper det å øke mengden melk. Pasienter med stråling sykdom urt ekstrakt bidrar til å øke nivået av hvite blodlegemer i blodet, og i kombinasjon med gress og mansjett centaury, blomster mor og stemor kløver brukes for betennelse i eggstokkene. For å forberede denne infusjonen må ta en stor skje av blandingen og hell henne et glass med varmt vann. La stå i 15 minutter, la avkjøles, deretter press og ta en halv kopp seks ganger om dagen. I denne perioden bør avstå fra seksuell aktivitet.
Bruk kløver og utendørs bruk. Par planter under koking i stand til å ha en positiv effekt på pasienter med øre betennelse i mellomøret. Infusjon av planter nyttige i betennelse i brystvortene i ammende mødre, bryst betennelse, hevelse i berørte ledd revmatisme, byller, septisk sår, carbuncles. I tillegg er en kjernekomponent i kløver patch eksos, som ofte brukes for å mykne omslag for koker og pussdannelse. Disse røkelse abscesser og furunkulose mest modne og avslørt. Buljong dette anlegget kan vaske sår av ulik opprinnelse.
Søt kløver brukes ikke bare til medisinske formål.For eksempel i Bulgaria bladene på denne planten brukes til å lage ost, og Asia og Kaukasus tørkede blader og blomster av kløver anses utmerket krydder. Dessuten er anlegget brukt som smakstilsetning for såpe, tobakk, parfymer. Alle vet at kløver - utmerket middel for føflekker.
Men ikke glem at søt kløver - en giftig urt. Derfor kan den brukes kun etter avtale legen din. Vordende mødre ta kløver medisinske formål anbefales ikke. Alle andre må strengt observere doseringsanlegg som kløver overdose kan oppstå oppkast, søvnløshet, hodepine. Hvis du tar en plante med store doser, kan det påvirke nervesystemet. Det er forbudt å ta medisiner og for indre blødninger. Før du begynner å bruke anlegget til medisinske formål, sjekk med legen din, kan han gi deg nødvendig veiledning for bruken.  
Яндекс.Метрика