Urter for kreft i bukspyttkjertelenBukspyttkjertelen er en viktig sekretorisk organ som spiller en stor rolle i metabolske og fordøyelsesprosesser i kroppen.
Dessverre, som alle indre organer, bukspyttkjertel utsatt for forskjellige sykdommer. Og den vanligste av disse er pankreatitt eller med andre ord, betennelse i bukspyttkjertelen - en alvorlig sykdom ledsaget av oppblåsthet, nedsatt appetitt, kvalme, og mest ubehagelige - permanent eller paroksysmal smerte trykk. De fleste av disse lokalisert smerte i venstre øvre kvadrant og magesekkens region, er herpes natur og "gi" i ryggen.
Selvfølgelig tilbyr konvensjonell medisin i dag mer enn et dusin legemidler til behandling av sykdommen, men i praksis, en rekke urter som har anti-inflammatorisk, krampeløsende, regenererende, beskyttende og bedøvelse handling, like effektive for behandling av bukspyttkjertelkreft og forebygging av pankreatitt.
Kamille
Så, takket være sin unike sammensetning, er kamille blomst faktisk effektiv på alle eksisterende sykdommer i slimhinnene i mage-tarmkanalen. Dette verktøyet nummer 1 for kreft i bukspyttkjertelen. Fordi eteriske oljer som inneholdes i dem, akselerere regenerering av bukspyttkjertelen og øke stabiliteten av dens vev. Kamille Flavonoider beskytte sine vev spasmer og betennelse. Til slutt, slim, som representerer 10% av sine medlemmer - finne helbredende effekt og stimulere immunforsvaret vev.
Å forberede sunn drikke fra dette anlegget, må du fylle inn
2-3 t. Av blomster 1 kopp kokende vann. Deretter bør blandingen insistere i 10-15 minutter under lokket lukket godt (eller i en termos) og filter.
Denne te bør du drikke kamille i form av varme, slurker sakte 3-4 ganger om dagen, kan du med honning.
Peppermynte
Evnen til å effektivt fjerne spasmer og bukspyttkjertel med mynteblader. De har også antibakterielle egenskaper, som også er viktig for betennelse i bukspyttkjertelen, og viktigst - akselerere prosessen med celle gjenfødelse, og leverceller som bare trenger å kronisk pankreatitt oppstår på bakgrunn av leverskade (alkohol).
Utarbeide og vedta en infusjon av mynteblader på samme måte som den ovenfor omtalte infusjon av kamille blomster. Alternativt kan du ta ikke bare vann, men også alkohol anstrøk av peppermynte blader, bland det 10-20 dråper rent vann.
Det bør bemerkes at sammen med peppermynte, kan du bruke andre typer medisinske urter: mynte felt eller vann, men merk at deres aktive ingrediensene er mindreverdig i aktivitet peppermynte.
Calendula officin
En annen urt nyttig for kreft i bukspyttkjertelen er Calendula officinalis.
Og alt fordi blomstene har en sterk anti-inflammatorisk og bakteriedrepende handling, og aller viktigst - akselererer vev gjenfødelse.
For å forberede sunn infusjon av calendula blomster, de trenger en halv ss helle en halv kopper kokende vann og sette mot (30 minutter) er svært godt forseglet beholder. Dette volumet infusjon deg akkurat nok for en dag, så ta den resulterende potion trenger tre ganger om dagen i et halvt glass.
Yarrow
Like nyttig for bukspyttkjertelen og dette gresset som et tre. Dette legemidlet planten har en uttalt antibakteriell, krampeløsende og anti-inflammatorisk effekt. I tillegg hjelper ryllik akselerere utstrømming av bukspyttkjertelen juice og galle.
Forberede infusjon av ryllik urt i samme mønster som anstrøk av calendula. Ta denne som en helbredende drikk skal ikke podslaschyvaya vanligvis etter måltider flere ganger om dagen ikke mer enn et glass av gangen.
Fenikkel
Å være utmerket naturlig gepatoprotektoram med pankreatitt hell brukt fennikel. Det hjelper celler bukspyttkjertelen og leveren komme seg raskere og renser den for giftstoffer.
Healing fenhelevыy avkok forberedt fra frø eller stammer fra planter. For å gjøre dette, tørket og pulverisert urtedrikk (2. L.) Hell 250 ml kokende vann og dampet eller 10-15 minutter, eller argumentere for timer. Ta denne infusjon ofte: 4-5 ganger om dagen, men i små doser - bare 1/3 kopp.
Johannesurt
Inkludert i terapeutisk rekreasjon kompleks i bukspyttkjertel sykdommer og johannesurt Surt, som avslører krampeløsende, anti-inflammatorisk, antibakteriell, choleretic og "sokohonnoe handling. Johannesurt er nyttig og hva som hjelper pasienter med pankreatitt bedre humør og lindre depresjon, er det ingen hemmelighet at, i likhet med andre kroniske sykdommer, kronisk pankreatitt ledsaget skjult depresjon.
Oppskrift for terapeutisk infusjon av Hypericum er praktisk talt identisk med oppskrifter infusjoner av andre urter:. 1-2 h Hans skjeen fylt med kokende vann (en kopp) og insisterer 10-15 minutter. Etter anstrengelse infusjon av Hypericum klar til bruk. Men du må ta det to ganger om dagen, før måltider, morgen og kveld, mens du mottar infusjonsdosen bør være minst en kopp.
Møte med kronisk pankreatitt
Nyttig ved sykdommer i bukspyttkjertelen og ulike avgifter urter, der en kombinasjon av naturlige ingredienser forbedrer den terapeutiske effekten. Ja, kan du kombinere i en enkelt infusjon av kamille blomster, mynteblader (3 deler), urt Johannesurt og ryllik (2 deler) og mullein forlater skypetrovydnoho (del 1).
Like effektive er en annen avgift: mynteblader, fennikel frukt (2 deler), kamille blomster og Helichrysum (1 del).
Men husk at all behandling, inkludert urter bør alltid være under tilsyn av en lege.  
Gress knotweedDet skjer ofte at å gå til apoteket for dyre medisiner, vi passerer eller tramper planter som kan gi store fordeler for kroppen vår og avlaste oss fra mange sykdommer. Gress knotweed - knapt synlig gress, ustylayuschaya parker, verft, åker og eng. Til tross for at tvister fjernes permanent fra senger, tråkke, mate dyrene sine, han bare vokser og multipliserer.
Funksjoner knotweed
Det er flere arter av denne planten, som varierer i sine karakteristikker. Noen ganger funnet stelyaschyesya urt som er flatt mot bakken, er det svært tynne stengler. I andre typer knotweed stammer stige opp, noen ganger nådde 40 cm, de er mye kraftigere og har mange grener. Bladene på plantene har en langstrakt form, Blomstene er hvite, rosa eller grønn. Oftest de vises i mai og fortsetter å blomstre til juni. Frukt knotweed kan modnes til sen høst.
Tvist - gress upretensiøs, overlever hun på gode og fruktbare grus jord, spredd av frø. Generelt, kan det bli funnet i hele CIS. Mange knotweed og i sørvest-Sibir, foretrekker han steppe og skogarealer. Det er også ofte møtt ved leiligheten bygninger i nærheten av veien, på territoriet til beite og ødemarker.
Råvarene gi den beste gress til samme sted hver sesong siden etter å kutte det vokser enda sterkere. Det er ikke anbefalt å plante og plante beite nær husene. Stengelen bør kutte sigd, tørkede råvarer under tak eller på loftet, som har god ventilasjon. Samle anlegget skal under blomstring. Etter tørking, kan det holde i tre år i papirposer.
Bruk av urter i medisin

I Sporýš inneholder mye karoten, flavonoider, askorbinsyre og vitamin K og E. Det antas at dette gresset også tilstede eterisk olje, tanniner, og koffeinsyre kumarova. Denne urten er rik på kieselsyrepartikler forbindelser og harpiks. Planterøtter skryte antrahynonamy. Alle disse stoffer i behandlingen av forskjellige sykdommer har en positiv virkning på kroppen.
Det var en gang i folkemedisinen knotweed brukt som et blodstillende og snerpende, avgjørende for mage, diaré, nyre, lever og blære. I noen land ekstrakter av dette anlegget er fortsatt brukes til behandling av tuberkulose. I Bulgaria, blir oppslemmingen av frisk knotweed brukes for å behandle sår som ikke leges. For terapeutiske formål, bør det nesten alle aboveground del knotweed.
Narkotika, som inkluderer knotweed, har anti-inflammatorisk og vanndrivende effekt. De hjelper steinete, tette formasjoner som oppstår i urolithiasis heller utskilles fra kroppen. Også, decoctions og infusjoner av denne planten bruker i postpartum blødning, lungetuberkulose og nyre. I tillegg er de rådes til å bruke de som er bekymret for betennelse i slimhinnen i lepper og munn. Spesielle utstillinger på effektiviteten av knotweed fjerning av salt metabolisme lidelser. En blanding av friske urter som ofte brukes i homeopati.
Andre programmer
Anlegget er anbefalt å bruke i tilfelle av betennelse i nyrene. Og knotweed anses utmerket forebyggende tiltak som forhindrer dannelsen av urin steiner og sand i nyrene, det kan oppløse silikaforbindelse, basert på kroppen med urin. De stoffene som utgjør knotweed positivt påvirke tarm og mage. I sin tur, tanniner gi knotweed antimikrobielle egenskaper, de har anti-inflammatorisk effekt. Denne avkok av anlegget anses svært effektivt i behandlingen av purulent sår og utslett på kroppen. Snerpende egenskaper bidra til å styrke veggene i blodårene, forbedre blodpropp.
Å forberede suppen hjemme du trenger å ta 2 ss tørket hakket urter helle en kopp kokende vann. Buljong koke i 15-20 minutter, fjern fra varmen og la stå i ca en time, så sørg for å drenere den grundig. Nå er den resulterende kraft bør helle litt kokende vann, slik at hele slått på minst 200 ml væske. Buljong knotweed vel oppbevares på et kjølig sted, men ikke mer enn tre dager. For å bruke det trenger du to spiseskjeer før måltider.
Regelmessig bruk av urter forbedrer kontraktilitet av den glatte muskulatur i indre organer. Noen leger anbefaler bruk i barselperioden for livmor sammentrekninger. I tillegg knotweed utrustet med antihypertensive egenskaper og bidrar til å normalisere puste. Nyttig knotweed og malaria, tuberkulose, fordi den har vanndrivende og tonic egenskaper. Ofte er denne urt anbefales å bli brukt til å behandle forkjølelse, som det har antipyretisk virkning, og i gallestein og tumorer. Over bakken del av anlegget kan brukes i stedet for en tonic som hjelper bli kvitt den svakhet forårsaket av sykdom, tretthet. Også slirekne stand til å fjerne betennelser og leddgikt pyosepticemia. Og hvis du koker suppen knotweed melk, så får du en utmerket beroligende som hjelper med kramper.  
Яндекс.Метрика