Rikelig måned etter fødsel: normen eller patologi?
 Etter fødsel - naturlig eller holdt ved keisersnitt - menstruasjonssyklusen blir fornyet hver kvinne er annerledes i form av en klar timeplan eksisterer. Det antas at det er fullstendig restaurering nødvendig periode på 8-14 måneder. Selv om det skjer når det skjer to måneder, og så skjer at menstruasjon ikke skjer innen to år. Vanligvis har for første gang en kvinne ser endringer fra hva den var før graviditeten. Spesielt kan det være rikelig måned etter fødselen. Hvordan denne situasjonen normal?

 Hva skjer etter fødselen?

 Det er ofte forvekslet med en kvinne menstruasjon blodig utflod som kan vises i løpet av de første to til tre måneder etter levering. Dette er faktisk en rest livmor blødning. Og hvis så bekymret uttrykk (for eksempel en kvinne tenker veldig tunge menstruasjon), bør du oppsøke lege.

 Den virkelige menstruasjon amming begynner mye senere. Er på grunn av den samme mekanismen av laktasjonen. Med fremkomsten av melk i kroppen oppfyller hormonet prolaktin. Samtidig er det hemmer syntesen av hormoner i eggstokkene og dermed oocytmodningen. Dermed gjør eggløsning ikke forekomme, og derfor ingen månedlig. Etter innføringen av komplementære matvarer vil redusere produksjonen av prolaktin og menstruasjonssyklus gradvis opp. I mødre som babyer er matet og morsmelk, og blandingen kan vises månedlig i 3-4 måneder etter fødselen. I tilfelle av kunstig fôring, vil menstruasjon gjenoppta innen utgangen av neste måned.

 Hvordan fungerer menstruasjon?

 Etter en måned av svangerskapet er ofte mer smertefulle og er rikelig. Til slutt, når livmoren returnerer til sin normale tilstand og settes i drift så vel som leverings, vil det passere.

 Premenstruelt syndrom på denne tiden blir mer uttalt. Det kjennetegnes ikke bare dårlig humør og irritabilitet, men leddsmerter, væskeretensjon, søvnløshet eller spredt oppmerksomhet. Blame - hormoner. Når han kommer tilbake til det normale, vil alle disse symptomene bli glemt.

 Hvorfor er rikelig månedlig?

 Dette påvirkes av mange faktorer. Årsaken kan være fødselskomplikasjoner, razreshyvshyesya ikke naturlig, og med bruk av keisersnitt. Men den viktigste faktoren - er det likevel en fremgangsmåte for å gjenopprette funksjon av livmoren. Jo raskere vil han være, jo mindre rikelig og vil være smertefulle menstruasjon. Forresten, hvis under svangerskapet en kvinne fullt matet, ble undersøkt, følger rasjonell modus, normal menstruasjon raskere.

 Hva regnes som tunge menstruasjon? Normen er blødning som varer mindre enn syv dager, og selv under sitt høyeste intensiteten av en pakning må være tilstrekkelig ideelt sett 4-5 timer. Blod kan bli tildelt mer enn vanlig, men fargen og konsistensen av utvalget skiller seg ikke fra de som måtte forlate.
 Hvilke problemer kan oppstå?
 Noen ganger kvinner står overfor problemet med hvordan tunge menstruasjon med klumper av blod etter fødselen. Dersom fødselsdato på barnet passert ikke mer enn 4 uker, kan det være klumper av morkaken igjen i livmoren. Hva bør jeg gjøre? Oppsøk lege som kan gis etter skraping. Noen ganger denne prosedyren er ikke nødvendig, hvis klyngene er et resultat av dårlige livmorkontraksjoner. I dette tilfelle, foreskriver legen medisinering.
 Hvis problemet var ikke i den første uken, og da kan det være et symptom på anemi er jernmangel. Løse det kan oppnås ved å ta bestemte legemidler. Men i alle tilfelle, for å etablere en diagnose og foreskrive en bestemt middel bør en lege.  
Seteleie fosteret: årsaker, Øvelser

 Forberedelser til fødsel - en lang og komplisert prosess, tar mamma alle legens ordre, i håp om at barnet vil være sunn og naturlig fødsel. Men enkelte situasjoner kan ikke avhenge av diligence av kvinner. For eksempel kan nærværet av sluttstykke babyen komplisere levering.
 Vurdere setefødsel av fosteret, kan det være svært forskjellige.

 Årsaker til seteleie fosteret


 For eksempel, den arvelig faktor, bemerket at de pasientene som er i seteleie fosteret skal situasjonen til gjentatt fødsel. De selv ble født under slike omstendigheter.
 Sluttstykke fosteret bevirker at bidra til denne tilstanden til fosteret: endret form av bekkenet, for eksempel, som et resultat av rakitt, holdt i barndommen. Dette kan være en smal bekken, livmor eller defekter i sin utvikling, som for eksempel tilstedeværelse av partisjoner, sal form og andre.
 Årsaker til sluttstykke fosteret kan være forårsaket av overdreven mobilitet av fosteret, spesielt når polyhydramnion og omvendt, lav mobilitet, tilstedeværelsen av flere frukt eller malovodyya. Funksjoner placenta previa og hypertoni bunnen av livmoren kan føre til bekkenfoster presentasjon. Denne situasjonen kan ha mange forskjellige årsaker, er tidlig diagnose viktig. Det finnes flere typer av slike presentasjon. Disse omfatter hel eller delvis fot blandet seteleie eller setefødsel. Prosessen med levering påvirker fosterets setefødsel, årsakene som har spesiell betydning.
 Det skal bemerkes at den 28 ukers fosteret er plasseringen - normen. Men hvis det ikke er naturlig kupp, foreskriver legen trening.

 Øvelser i seteleie fosteret


 Øvelser i seteleie fosteret er ment å skape ubehag for barnet, og tvang ham til å ta en komfortabel posisjon. Disse øvelsene i seteleie fosteret er flere metoder. En spesialist som overvåker pasienten råd som du kan bruke. Men øvelse i seteleie fosteret kan ikke oppfylle alle er Kontra placenta previa, tilstedeværelse av livmor arr, trusselen om tidlig fødsel og så videre. Det bør bemerkes at sannsynligheten for keisersnitt på et gitt sted foster later 80%, og øvelser i seteleie fosteret kan i stor grad hjelpe.  
Hvorfor brystsmerter før menstruasjon? De viktigste årsakene til deres

 Livslang kvinnelige bryst gjennomgår kontinuerlig forandring. På om alder av åtte starter utviklings brystene, som kan ta ganske ujevn. Slik asymmetrisk fysiologiske hypertrofi er vanligvis 11 år gammel. Dannelsen av bryst ender vanligvis 23 år.
 Men denne fremgangsmåte er ikke over. Endringer i melkekjertlene er under påvirkning av menstruasjonssyklusen, svangerskap, fødsel og amming, på grunn av kvinnelige hormonene østrogen, progesteron og prolaktin. Det er balansen mellom dem avhenger av tilstanden i bryst, og det å være en kvinne.
 Hvorfor brystsmerter før menstruasjon?
 Denne kvinnelige vanlig spørsmål er det et enkelt svar. Smerter i brystet i denne perioden på grunn av endringer som oppstår under menstruasjon i brystvevet.
 I den andre fasen av menstruasjonssyklusen før eggløsning i kanaler og lobules av brystkreft øker antall epitelvev, blodgjennomstrømningen i bryst øker. Som i sin tur fører til økt følsomhet i bryst, bryst sel og fremveksten av symptomer.
 Klagen som ømme bryster før menstruasjon, kvinner synes om en uke før menstruasjon. På grunn av de forskjellige egenskapene til organismen er ansett å være en smerte i brystet før den normale menstruasjonssyklus, men det bør bemerkes at i fravær av sykdommer og forstyrrelser av alle de ovennevnte symptomer er dårlig markert eller fraværende.
 I medisin brystsmerter før menstruasjonssyklusen på grunn av det faktum at brystene er forberedt for graviditet og amming. Denne markante økningen i kjertel brystvev. I fravær av svangerskapet forårsaker ubehag kjertelvev atrofi etter menstruasjon, men er og brystsmerter. Dette fenomenet - spredning - regelmessig oppleves av alle kvinner i fertil alder.
 Grunnen - hormonene
 I løpet av menstruasjonssyklusen, bryst gjennomgår en endring i forholdet mellom kjertel, fettvev og bindevev, forårsake dette er de hormonelle endringer i kroppen. Veksten av kjertelvev, ledsaget av smerte utløser økt produksjon av det kvinnelige hormonet - progesteron. Men likevel med en balansert kombinasjon av kvinnelige hormoner brystsmerter er minimal.
 Alvorlige brystsmerter før menstruasjon
 Hvis før menstruasjon du ganske sår bryst, er det høring et must. Denne smerten betyr vanligvis begynnelsen av negative prosesser i kroppen, for eksempel:
 - Hormonell ubalanse;
 - Utviklingen av mastitt;
 - Gynekologiske sykdommer;
 - Uregelmessigheter i eggstokkene.
 Stor bekymring for de fleste kvinner kan føre til motsatt situasjon, når for en lang tid det var ømhet i brystet før menstruasjon, og på et tidspunkt stoppet brystet verke. Slike endringer er sannsynligvis relatert til endringen i forholdet mellom hormoner eller ankomst av menopause. For å fastslå årsakene til dette fenomenet bør konsultere en spesialist.  
Hvordan å bestemme størrelsen på brysteneIkke alle kvinner har råd til å kjøpe din favoritt klær uten montering bare fordi jeg ikke vet om det er passende klær for brystet omkrets. Selv i butikkene undertøy kvinner ber selgere for å fastslå størrelsen på bysten, og det er ikke uvanlig.
Hvis du tilfeldigvis se en spesialist, selger nøyaktig plukke opp ditt undertøy bare i størrelse. Noen ganger kan du finne butikker selgere som, malerier vil avgjøre størrelsen på bysten. Men disse fagpersonene bit og selgere ofte veldig galt. Som et resultat av kjøperen kjøper som bare ikke vil skuffe. Derfor må du først bestemme størrelsen på brystene, og deretter gå til butikken. Hvis du tilbringer målinger nøyaktig, kan du bestille eksklusive undertøy nettbutikker.
Hvordan å bestemme størrelsen på brystene ved hjelp av en tabell
Tabellen vil hjelpe deg å finne ut hva din bryststørrelse. Til tross for at nettbutikker vil du finne kalkulatorer for å beregne, er det bedre å vite hvor mye. Så du vil være sikker på at tilpassede klær for deg.
Enhver kvinne bør være i stand til å identifisere riktig størrelsen på bysten. Jo mer du bruker måling, jo mindre sannsynlig plukket opp skuffet i feil klær. Ikke glem at er det vaskerom mark tall og bokstaver. Det kommer an på hvilket land ble det produsert lin.
Derfor, for å bestemme størrelsen på bysten, må du tape-tommers. Først måle omkretsen under brystet. Det er viktig at båndet var centimeter tett til kroppen. Registrer resultatet, og deretter se på tabellen. For å bestemme størrelsen på bysten, må du ta gjennomsnittet av omkretsen av brystet fra bordet, som vil være:
Hvordan å bestemme størrelsen på brystene

Nå må du måle omkretsen på brystet, må centimeter passere gjennom de mest utstikkende punkter. Før du bestemme størrelsen på brystene Wear komfortabel BH. Kopper bør være uten klær og skum underlag. Nå må du bestemme forskjellen mellom verdien av omkretsen rett under brystet og bryst omkrets. Ved å beregne forskjellen, bruke tabellen for å finne ut størrelsen på bysten.
Hvordan å bestemme størrelsen på brystene

Noen produkter finner du ikke bare på størrelse med en bra, men den gjennomsnittlige volumet under brystet.
Slik fastslår bryststørrelse etter europeiske standarder
Hvis du ønsker å kjøpe eller bestille lin franske eller italienske produsenter, vil det være et annet målesystem. I Europa omkrets i bryst ikke i gjennomsnitt, men alle målinger er gjort det samme. Bestem omkrets under brystet, så bryst volum, er forskjellen mellom disse verdiene. Da forskjellen delt på 6. Resultatet av divisjonen - en bust størrelse. Det er en tabell der det fusjonerte vedtatt merking i forskjellige land. Hvis du har et slikt bord på nært hold, så vil du lett kunne kjøpe undertøy utenlandske produsenter. Nå som du vet hvordan du skal bestemme størrelsen på brystene korrekt og nøyaktig. Det hjelper deg kjøpe undertøy som vi har i landet og i Europa, og det gjør ikke feil.
Noen tips for å avgjøre riktig størrelse på brystene
Prøv å bestemme alle parametrene riktig. Bra, der du obmiryaty selv, du bør ikke være liten eller stor. Du trenger ikke å bøye seg og slentre, ellers resultatene vil være unøyaktig. Ta deg god tid og gjøre noen målinger, så du vil ha mest korrekt informasjon.
Det er viktig å bestemme størrelsen på bysten så nøyaktig som mulig og unngå pinlige feil. Fordi undertøy mindre eller større størrelse har ikke bare upraktisk, men også usunn.  
Яндекс.Метрика