Hvorfor ikke vokse brystene?"Hvorfor ikke vokser brystene? "- Svært erfaren jente. Svært ofte dette spørsmålet spurt av dem som er litt "bak" i dannelsen av kroppen sammenlignet med sine jevnaldrende. Natur unnfanget slik at alt skal gå sakte i tid. Av ulike årsaker kan jenters brystene begynner å vokse senere som gjennomsnittlig rate, og mye tidligere.
Det er vanskelig å forbli optimistisk når det er ingen endring i bluse og alle kjærester lykkelig rushed velge BH. Men det er nødvendig å tro at snart vil delta i deres rekker, som antall patologi stiger knapt 5%.
Når du begynner å vokse brystene?
Ofte er det de mest erfarne moms på problemet, og når bør starte voksende bryster. Deres baby synes fortsatt så liten og ganske langt fra voksen alder! Man kommer realisering at ett bryst er større enn den andre, begynte å forme bysten. I løpet av denne tiden er det viktig å forklare at alt er i orden, og bør vente litt til størrelsen på høyre og venstre bryst like.
Dannelsen stadier av brystkreft delt inn i tre deler:
Med 8-9 år i kroppen begynner å bli endringer i forbindelse med veksten av brystkreft fremtiden. Først blir litt svelle brystvorter og areola gitt litt (okolososkovye sirkler). I fremtiden er utviklingen av fettvevet i brystet.
I 13-15 år, en periode med rask vekst av brystet. Den vises på brystvorten pigmentering. Fullfører sin formasjon areola.
I 16-17 bust tar "voksen" form. Mulig ujevn vekst av brystet, som gradvis reduseres til mer eller mindre symmetrisk form. I denne alderen, kan det være problemer på grunn av hvorfor vokse hår på brystet. Hvis de er veldig lette og i en enkel form, ikke bekymre deg. Ellers er det nødvendig å oppsøke en gynekolog, endokrinolog.
Hvorfor ikke vokse brystene:
Mangelen på visse hormoner i kroppen. Med veksten av brystkreft møter det kvinnelige hormonet - østrogen. Selv generell misbruk av naturlige hormonelle nivåer kan føre til små bryster. Det anbefales å sjekke skjoldbruskkjertelen og binyrene vedheng.
Genetisk predisposisjon. Hvis alle kvinner i familien hadde små bryster, ville det være rart å forvente fra naturen storslått bust som en gave. Det samme gjelder vilkårene i sin vekst: noen 11 årene har hun dannet, mens i andre, og i 13 ingen åpenbare hint av vekst og utvikling.
Mangel på vitaminer. Liket av en tenåring er som en stor Stroikom når det er nødvendig for å lykkes med den enorme mengden av utgangsmaterialet. Med mangel på vitaminer det er en forsinkelse i "construction" av brystene.
Den unike anatomiske trekk ved legemet. Noen ganger er det en svikt i settet av kromosomene i unnfangelsen. Deretter, uavhengig av direkte genetiske egenskapene til en form for forsinket eller ikke, er det en dannelse av kvinnelige bryster.
Lav kvalitet mat. I likhet med mangel på vitaminer gastronomiske lidenskaper menyen påvirker hele kroppen. For en tenåring er svært viktig å spise et sunt kosthold, balanserte sporstoffer og vitaminer.
Fysisk og følelsesmessig utmattelse. Under justering unødvendig belastning på kroppen kan føre jente forsinket utvikling bryst.
Profesjonelle klasser noen idretter. Kvinners bryster - meget delikat kropp. Aktive pull nabo muskler fører til at dannet brystene knapt synlige.
Ulike skader. Brystet skal være beskyttet mot slag og støt, selv på den tiden da bysten ikke er dannet. Ellers så konsekvensene kan være ikke bare en forsinkelse i sin utvikling, men også fullstendig fravær av vekst av kvinnelige avrundede former.
Dårlig økologi miljø. Typisk kan dette problemet bare sammen med andre, men ikke danne grunnlag for vekst av bryst problemer.
Hvor mange år med voksende bryster?
Det antas at i 18 år gjennomført dannelse og vekst av brystene. Men i praksis 25 år i form av fortsatt svak vekst av kvinnekroppen. I tillegg, ved tidspunktet for graviditet brystene endre sin størrelse, og ved slutten av ammer kan justere sin form. Så det kan ikke bli besvart negativt på spørsmålet om opphører å vokse brystene etter 18 år.
Hva til økt bryst på riktig måte:
Match kvalitet undertøy.
Utføre øvelser for å styrke brystmusklene.
Spis sunn mat nyttig.
Fullfører dag en kald dusj.
Det er et ordtak: ". Hvert produkt har sin egen kjøpmann" Dette har sammenheng med størrelsen av brystet. Ikke så viktig former bysten som selvtillit av mannen. Derfor kan blant par finner en rekke personer. Det bør fokusere på hva du kan endre, ernæring, trening, mote, karakter og vaner. Resten vil være sekundært til dato.  
Hvorfor kløende bryster?Hvorfor kløende bryster? Hvordan svare på dette fenomenet? Mange kvinner rett og slett ignorere ubehag, håper på en russisk "kanskje". Men vi anbefaler likevel litt nærmere angår delikat bust og søke etter mulige årsaker kløe.
Vel, når ønsket om å klø brystet hans ikke lagt andre symptomer (utslett, hevelse, feber). I dette tilfellet, kan du takle å løse problemet uten hjelp av en lege.
Hvorfor kløende bryster:
Brystvekst hos unge jenter. På tidspunktet for hormonelle overspenninger i kroppen bryster kan ikke bare skade, men kløen. Unge hud strekker og litt kløende, som er vanlig i alder fra 9 til 18 år. For å lette staten å kjøpe en fuktighetskrem velge undertøy laget av bomull, minnet om viktigheten av daglige hygienerutiner.
Endre byste av en gravid kvinne. Forventningsfull mor sier pågående justering i sin egen kropp. Den ene er veksten av brystkreft og forberede dem for å mate babyen melk.
Akkurat som den yngste jentas bryster kløe på grunn av strekk av huden og gravid er det lite kløende. Det er nyttig å innføre en regel for å ta vare på sensitiv hud, ved hjelp av spesielle kremer for gravide kvinner i "familien måte." Dette vil holde attraktivt utseende selv etter amming.
En allergisk reaksjon. Blant faktorene kan være irriterende stoff BH eller natt klær, vaskemiddel valgt body lotion, passert narkotika. Hvis det er mulig, er det bedre å forlate den lange iført BH. Det anbefales å foretrekke naturlige stoffer (bomull, lin), ikke syntetiske.
Noen ganger på grunn av det faktum at huden kan "puste", følelsen av kløe. Så altfor stram BH cup i hverdagen bør vike praktiske modeller for brede stropper. Hvis du mistenker at sensitive bryst hud reagerer på vaskemiddel, er det best å velge en spesiell fosfatfritt produkt med et høyt nivå av miljøprestasjoner.
Noen ganger årsaken til allergi er selv kjent lotion eller kroppskrem. Kanskje det utløpt holdbarhet, lagringsforhold er blitt krenket eller endret sammensetningen av den sistnevnte part. I alle fall, forlot fuktighetskrem i noen dager, kan du bekrefte det var en forutsetning.
Husk at inntak av visse medisiner føre til økt følsomhet av melkekjertler. Som et resultat, er den vanlige årsaken fortsatt uklare begynner å klø.
Trange klær. Ganske ofte kløende brystvorter på grunn av feil BH-størrelse valgt. Det er nødvendig å se på hvordan han føler etter brystfjerning undertøy (ingen dårlig effekter, tydelige spor av sveis eller annet ubehag). Noen ganger nær nok til å gi opp bh som brystet stopper kløe.
Dermatitt. Så lenge irriterende faktorer påvirker huden, det er en inflammatorisk hud lesjoner. Ofte er det ledsaget av et utslett, brennende følelse, varierende grad av ødem og selv smerte.
Når det er kløende blemmer rødlig, snakker om elveblest. I alle tilfelle bør nærvær av minst én ytterligere symptom sammen med kløe være en grunn for å søke en dermatolog. Bare en erfaren spesialist vil sette riktig diagnose og plukke den riktige løsningen.
Kjemisk irritasjon. Et spesielt poeng av en allergisk reaksjon kan nevnes den tilsynelatende utelukkelse av visse kjemikalier. I dagens miljø, hvor alt er mettet med kunstige produkter, er det vanlig for å øke følsomheten til sammensetningen av visse matvarer og medikamenter. Av samme grunn håret ikke vokser brystene kløe og kløe og utslett vises.
Skilt: kløende bryster
I en situasjon hvor det ikke er noen grunn til å mistenke et problem med stramt undertøy eller allergisk reaksjon, begynne å tenke på de forskjellige tegn. Det er et par og i tilfelle hvis kløende bryster:
Når kløende venstre bryst, sier favoritt kone. Men noen litt forvrengt oppfatning av retning "kommer møtet med sin elsker." I svært sjeldne tilfeller tror det sier om den kommende separasjon fra den kjære (si, brystene forbereder Grieve for elskede).
Når kløende høyre bryst, høres det en advarsel om et mulig svik. Noen ganger kan det tolkes som "sladder elskerinnen til folk langt fra hjertet." I alle fall bør man være forsiktig i håndteringen av sine kjære og frimodig vise dine følelser til dem. Et langt folk fortsatt forbli slik, så ikke bry deg om dem.
La oss bedre er det en hyggelig lathet i venstre bryst enn bekymret for sykdom og angst! Når det ikke er noen problemer i kroppen, kan du trygt stole på positive tegn lover.  
 Vi har alle hud lepper noen ganger tørre, fettete og oljete. Tørre lepper, fett fett og kremer fordi de har evnen til å sprekke og flasse av. Og disse leppene er ikke engang den dyreste og vakker leppestift. Vi har alle hud lepper noen ganger tørre, fettete og oljete.Home Care Lip Gymnastikk for leppene
 •  Trekk leppene tilbake og munnen åpner som en fisk under respirasjonen. Lukke munnen og slipper leppene. Du må gjenta 15-25 ganger. Du må flytte underkjeven med leppene, vekselvis venstre og høyre. Du må gjenta 15-25 ganger.


 •  Fjern tungen ut av munnen så mye som mulig og beholde den som 3-4 sekunder. Og ta tungen tilbake og slappe av i 1-2 sekunder. Du må gjenta fem ganger


 •  Med all den kraft av luft vыduvayte om seks sekunder. Svamper strekning av tenner. Slappe av og gjøre smil.


 •  Posvystыvayte. Denne øvelsen kan gjøres utendørs, hjemme. •  Massasje Lip
   For å gjøre det en utmerket blod forsyning lepper, de trenger å massere i sirkelbevegelser hver morgen og kveld, håndkle eller børste tennene. Det er nødvendig at denne prosedyren ville blitt en vane, som å pusse tennene daglig. Lagre friskhet av dine lepper, vil lyse massasje bevegelser pobyvayuschymy fingertuppene i omtrent ett minutt. Etter lepper oljer krever chapstick eller fett fløte og la stå i ca 10 minutter.   Face Gloss
   Gir friskhet og jevner leppe hud masochka ost. Det bør være fordelt over huden av leppene i 10 minutter.


   Å ikke tørre lepper og skinner, påfør blandingen av honning, rømme, gulrot eller agurk juice, ost. Deretter må du smøre leppene med vegetabilsk olje. Denne masken er godt mykgjør leppene og helbreder sprekker.


   Morgen og kveld, alltid sette på en spesiell leppepomade. Lepper må-smøre alle mulige oljesammensetninger, slik som vitamin A, E, eller i det minste jojobaolje, vegetabilsk - olivenolje og annen stein. Utmerket myker lepper vanlig smør som vi absorberer mat.   Beskytt leppene dine
   Fra solen delikat leppe hud lider, sprukket, skjellete, rynkete og aldring. Basert på gaten, hvis ikke bruker leppestift og gloss, sørg for å smøre leppene, filter UV-stråling. Samtidig må vi huske daglig fuktighetsgivende leppene, spesielt under den kalde årstiden.


  Home Care Lip
   Konturen av leppene
   Uansett leppestift er ikke rant. Påfør foundation kremyk rundt leppene og blande konturen. Når kan sette leppestift og blyant.   Farge
   Til leppestift holdt lenger og fargen så mye livligere, bruke solkrem. Fudge umiddelbart falle jevnt. Det første laget av leppestift bør våt klut og litt pulver. Da gjelder det andre laget.   Løse lepper
   En stor mengde av svamper gi din rett leppestift medført. Vær sikker på farge i midten av leppene til å begynne med, og deretter blande til et stykke leppestift leppe til leppe kontur var mer blek. Du kan blande de to fudge, satt i sentrum av mørke lepper og lys leppestift på kantene av leppene, roztushuvavshy farge overgang av leppestifter. Hvis munnen din er liten, så fudge bør brukes på alle svamp, og deretter til sentrum prikk av klar gloss.  
  Яндекс.Метрика