Hvorfor gå under menstruasjon propper, regel eller sykdom?
 Mange kvinner blir møtt med å blodpropp i menstruasjons utflod. Hvor farlig er det og hvordan det truer fremtiden? Noen leger mener denne versjonen av reglene, mens andre sier det er et tegn på gynekologiske sykdommer. Så hvorfor gå under menstruasjon blodpropp?
 Blodpropp under menstruasjon og deres årsaker
 Som du vet, i løpet av menstruasjonssyklusen er en gradvis fortykkelse av veggene i livmoren, som forbereder seg på muligheten for befruktning. Dersom graviditet oppstår ikke under menstruasjon avvises dannet lag av endometrium. Denne prosess er ledsaget av blødning.
 Et par dager med menstruasjon kvinnelige kroppen mister ca 250 ml blod, så blodtap på mer enn 80 ml per dag regnes overkant av det normale. Vanligvis har dette fluidet en distinkt rød farge og meget spesifikk lukt. Imidlertid kan fargen på blodet i løpet av disse dagene varierer fra lys rød til mørk kirsebær eller brunlig Dette er helt normalt. Med rikelig sekreter kan vises propper - faktisk, det klumper, de kan være forskjellige størrelser - fra 5 mm til 4 cm. Disse klyngene tyder på at noe av blodet i skjeden er krøllete. At enzymer som hindrer blodpropp, med oppgaven mislykkes. Mest bry deg om det ikke bør være. Men noen ganger årsaken til spenningen er der fortsatt.
 Når bør du oppsøke lege?
 Hvis du planlegger en graviditet, men i løpet av menstruasjonssyklusen har dukket tildeling, og de hadde blodpropp, tyder dette på at det var avvisning av egget, som er, faktisk, en spontanabort. I dette tilfellet, klynger har en gulaktig eller gråaktig nyanse. I alle fall bør du oppsøke lege.
 Hvis menstruasjon oppstår regelmessig, og de er ikke veldig smertefullt, men noen ganger blodpropp kan være - er ingen grunn til bekymring. Men hvis du er bekymret for smertene, bør du umiddelbart gå til legen fordi det kan tyde på hormonelle forstyrrelser, og av inflammatoriske tilstander, og følgende sykdommer som endometriose. I dette tilfellet har du en ultralyd.
 Blodpropp og anemi
 Noen ganger årsaken til blodpropp under menstruasjon er jernmangelanemi. Det finnes studier som bekrefter dette forholdet. Men ikke engasjere seg i selv, må du anemi faktum bekreftet av en blodprøve. Så preparater inneholdende jern, kan være en lege, basert på nivået av hemoglobin. For å forhindre slike legemidler drikke uakseptabelt. Men du kan justere kostholdet ditt for å inkludere, si, bokhvete, rik på jern. Også Propper kan oppstå når økt blodpropp og ta visse farmakologiske midler.
 Andre årsaker til blodpropp under menstruasjon
 Rikelig med månedlige blodpropper kan være i nylig gitt kvinner. Årsakene er noe annerledes. Hvis var ikke mer enn en måned etter fødselen kan det tyde på at partiklene forblir i morkaken og trenger deres kirurgisk fjerning. Det er en annen grunn - fattige uterine kontraksjoner, i dette tilfellet, å ta spesielle stoffer for å forbedre dets tone. Vanligvis er disse komplikasjoner er lett å behandle.
 Årsaker til blodpropp kan være svært forskjellig - selv feber for SARS. I alle fall hvis det plager deg, er det best å se en lege for å få testet og gjennomgå ultralyd - dette vil bidra til å eliminere (eller, oppdage) overtredelsen og utvikle ytterligere tiltak.  
Kan jeg svømme med en tampong?
 Når det gjelder hygiene, er bading under menstruasjon motet, fordi i denne perioden en kvinne kan få infiserte flere ganger raskere enn gjennom interne kanaler åpne livmorhalsen. Men hva om høyden på stranden sesongen, og pass deg akkurat i tide når du skal begynne menstruasjon. Intervallet kan være begrenset, og lage så mange dager, hvor lang syklusen din. Kvinnen avgjør selv problemet, la seg til å svømme med en tampong.
 Kan jeg svømme med en tampong under menstruasjon?
 Inne hver kvinnes vagina i sitt eget miljø, så noen fremmedlegeme er ikke bare ubehagelig, det bryter integriteten strukturelle membraner, og kan også føre til smittsomme sykdommer. Tamponger er vist ikke alle virkelig halvdel.
 Når det gjelder svømming, må det bli husket at tampongen vil absorbere ikke bare spotting, men vann fra reservoaret, hvor du svømmer. Spesielt kvinner med risiko i de to første dagene av menstruasjonssyklusen når mest åpen hals og månedlig er rikelig. Den farligste ferskvann. I innsjøer har mange egen mikroflora, og det stående vann, slik at risikoen for å bli smittet av noen stor pinne. Elver ofte drenert avrenning, som selv behandler ved avløpsanlegg, men full effekt av rensing når vannet er klart, både fra springen, heller. Lavest risiko for å pådra bakterier oppstår i havet fordi salt vann - vakre desinfeksjons. Inne i livmoren infeksjon kan nås gjennom en tampong, men for å være 100% sikker på din helse, bør du umiddelbart skifte tampong etter bading eller bruk en ny pakning.
 Vilkår pad mens svømming
 Siden risikoen for dysbiosis skjeden mens bading sannsynlig, bør du lytte til anbefalinger fra leger som anbefaler de to første dagene av menstruasjon avstå fra vannbehandling. Veggene i vagina tynne og svært utsatt for ytre infeksjoner er vanskeligere å herde enn "krok". Ved bruk av rengjøring og vask ditt valg er å stoppe de som inneholder en slags kamille og andre antibakterielle komponenter.
 Tid ved hjelp av en tampong mens svømming - 10-15 minutter, som et middel til hygiene er i stand til raskt å absorbere fuktighet som kommer ikke bare innenfra, men også utenfor. Før du svømme, må du endre til en frisk pinne og umiddelbart trekke den ut etter vedtakelsen av vann behandlinger.
 Svømmetur i de kritiske dagene trenger ikke mer enn tre ganger i intervaller på 30 minutter. Det er viktig å huske på at hyppig endring av pensel resultater i utseendet på tørrhet og ubehag i skjeden noen ganger blir til en brennende følelse. Bading kan provosere alvorlige blødninger, spesielt hvis vannet er kult.
 Ikke overse råd av eksperter, tenke på helse som en kritisk dager kvinner trenger mindre i solen, redusert fysisk aktivitet, som inkluderer svømming, til et minimum.  
Konsekvensene av abortNylig, kvinner og jenter ta beslutningen om abort som abort. Ifølge statistikk fra tre gravid bestemte seg for å føde bare ett, 60% av kvinnene avbrutt sin første graviditet abort. Provosert abort er alltid ledsaget av en rekke komplikasjoner både under drift og etter år eller selv for livet.
Når graviditet er kjent for å være en kvinnes kropp er en rekke endringer som abort bryter mange prosesser, fører alt dette til negative konsekvenser. I påført skader enkelte organer og kroppen som en helhet, abort fører til psykiske traumer som holder med deg hele resten av livet.
De første konsekvensene av abort
Følgende er de vanligste og uunngåelige konsekvenser som oppstår ved bruk av abort, og for første gang etter operasjonen
Skade på livmor under operasjonen
I normal tilstand hos kvinner livmorhalskanalen smale, i løpet av sin voksende abort for kirurgi (drepe fosteret og fjerning). Jo mer svangerskapet, utvidelse av livmorhalsen har. For å oppnå denne utvidelsen, leger gradvis introdusert i de spesielle kanal forlengere i ulike størrelser, fra små til større. Som et resultat av denne prosessen er det sprekker, slitasje og rifter halsen. Spesielt farlig abort prosedyre for førstegangsfødende kvinner fordi livmorhalsen er svært elastisk og smal kanal.
Særlig farlig er det annet trinn av abort - fjerning av placenta og babyen. Fjerning av placenta og barnet holdes metallverktøy ved enden av hvilke - ringformet kniv. Legen ser sin arbeidsfelt omtrent tilsvarende operasjon er utført for å ta på, og du kan ikke bare ødelegge hele slimhinner, men det muskulære laget. Den mest skadet område med utskrapning av livmoren er ansett som en sone for feste av morkaken. Som et resultat av disse stedene rynkete, polypper og arr, og det neste svangerskapet, barnet begynner implantert andre steder. På grunn av denne del av morkaken kan stenge uterus, eller til og med, kan det være farlig og krever en "C-seksjon", var slike tilfeller barnet døde.
Med slike skader livmorveggen abort har problemer med menstruasjonssyklusen, blir det en veldig lang, og det er derfor mye blod er tapt, eller svært sparsom. Som et resultat av patologiske forandringer etter abort hos de fleste kvinner er ofte en form for livmor amenoré. Også etter abort kan være slike konsekvenser som infertilitet, er ca 5-6% av kvinner abort uterusruptur grunn av tynning av veggene.
Blødning
Abort er ikke uten konsekvenser som blødning under operasjonen. Under svangerskapet, det er endringer i blodtilførselen. Blodkar vokser i lengde, øker blodstrømmen, og eventuelle forstyrrelser mens du prøver å snike seg inn i livmoren krenke integriteten av blodkar, som fører til blødninger. Ethvert tap av blod i kroppen er tydelig, spesielt i prosessen med å fjerne barnets blodtapet er mye større.
Et stort blodtap kan være forbundet med dårlig muskelsammentrekningsevne av livmoren som resultat av tidlig inflammasjon. Hvis abort etter kirurgi i livmoren ble ikke fjernet alt av babyen og placenta fra blæren, kan blødningen forekommer i løpet av noen timer eller dager etter kirurgi abort. Dette krever ytterligere kirurgiske inngrep for å fjerne.
Inflammatoriske sykdommer
Når abort i de fleste tilfeller er det inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganene. Enhver betennelse er et rush av blod til området av betennelse, utseendet av smerte, hevelse, avbrudd av noen myndighet. Betennelse kan oppstå svært raskt, ledsaget av feber, sterke smerter, føler deg syk, men noen ganger symptomene vokse sakte. Ifølge statistikk, 10-20% av kvinner etter abort er det betennelse i kjønnsorganene. Også abort kan allerede gjenopprette betennelse oppstår slik forverring i halvparten av kvinner som har hatt en abort.
Langtidseffekter etter abort
Hormonelle lidelser
Når abort er lidelse ovariefunksjonen der hormoner ansvarlig for menstruasjonssyklusen og eggproduksjon. Derfor kan en slik dysfunksjon føre til svikt av menstruasjonssyklusen og til og med sterilitet.
Ufruktbarhet

Årsaker til infertilitet etter abort er betennelse av følgende organer: livmorhalsen, eggstokkene og egglederne. Stor fare presenterer betennelse i egglederne. Som et resultat av betennelse i slimhinne cilia drept rør, og påvirker muskel elementer av dens vegger. Som et resultat, mistet evnen til å peristaltikk rør, knust egg bevegelsesfunksjon. Mucosal folder rør fra inflammasjon ofte holde sammen, og dette fører til delvis eller fullstendig lukning av passasjen av rørene. Også, kan barnløshet oppstå som følge av en operasjon hvis instrumentet ble hardt rammet av dronningen, som et resultat kan føre til fjerning sin.
Kreft
Provosert abort fører til risiko for brystkreft. Hvis abort var laget av 18, øker risikoen til 150%. Siden operasjonen mislykkes abort hormonet i kroppen, kan det føre til livmorhalskreft, skjoldbruskkjertelen svulster og bukhulen.
Konklusjonen er - abort bringer mye sykdommer, ulike sykdommer og psykologiske konsekvenser. Mental pine vil hjemsøke deg for alltid, og livet for tiden ikke slette noen måte. Ikke bli avgjort på abort og angrer dette livet!  
Яндекс.Метрика