Rå mat diett: fordeler og ulemper

 I dag, flere og flere kvinner begynte å bruke ulike metoder for vekttap. Mange snakker om den rå mat diett, fordeler og ulemper som gjør at du tror om å holde seg til denne måten å spise eller ikke. Rå mat diett har også klare begrensninger i kraft, og er delt inn i flere områder. Full overgang til vegetarisk mat, spise alle rå mat (selv fisk og kjøtt), utelukkelse av animalske produkter.
 Rå mat diett: fordeler og ulemper

 Pros rå mat diett og verdighet:


 Utvilsomt, det er mange fordeler, pluss rå mat diett.
 1. Store mengder fiber brukes kun for magen, og skaper en slags risting til ham. Hudproblemer kan også løses gjennom bruk av mer grønnsaker.
 2. rå mat vitaminer inneholder mer enn varmebehandlet.

 3. Det er ikke mulig for seg, så skadelig for figuren. Rå mat ikke bare næring til kroppen med vitaminer, men også gjør det mulig å gå ned i vekt.
 4. Korrigering av vekt er bedre enn blandede dietter.

 Cons rå mat diett, mangler:


 Nå la oss snakke om den rå mat diett cons (ulemper).
 1. Kontra kan være problemer med mage-tarmkanalen.
 2. Det er ganske vanskelig å lage en balansert ernæring, vitaminer for å møte og ikke hindre opptaket av viktige vitaminer som D og kalsium.
 3. Hvis du bruker rå fisk og kjøtt øker risikoen for smitte av ormer.
 4. Vanskeligheten i å observere sine mål borte eller helligdager.
 Selvfølgelig, å spise rå mat er ganske bra for kroppen, men hvis du bestemmer deg på en måte å spise, være innstilt på hva du har å feste med det for livet, fordi hvis du bestemmer deg for å bli en rå-foodists bare på grunn av et ønske om å gå ned i vekt, da den raske avslutning pounds ikke bare tilbake, men også "kjøre forbi" din tidligere vekt.
 Tror ikke at å spise grønnsaker kan du være et utvalg av mat. Den spiller en viktig rolle fantasi. Du kan gjøre salater eller spise grønnsaker helt.
 Rå mat diett: fordeler og ulemper
 Utvilsomt, animalske proteiner skiller seg fra de som finnes i grønnsaker, og helt erstatte hverandre de ikke kan.
 Selv bestemme om du liker rå mat, for og mot, som beskrevet ovenfor. Vurdere et par ganger før du gjør et endelig valg, gå til sykehuset for å sjekke kroppen din - enten han er klar for en slik "rå" liv.  
Hva er en rå mat diett?
 Mange tror at rå mat er avledet fra to ord "er" og "ost". En Syroyid henholdsvis mennesker som elsker ost. Det er mulig at Syroyid virkelig liker ost, men likevel grunnlaget for deres makt er fortsatt et stort antall produkter.
 Innholdet i artikkelen:

 Funksjoner
 Typer
 Fordeler og ulemper
 Forskrifter
 kjøtt, fisk, sjømat, melk, egg - men bare i rå eller tørket form. I noen tilfeller eliminere melk og forbli de eneste planteføde, rått kjøtt og fisk. Noen Syroyid ta termisk behandlet mat av animalsk opprinnelse. Alle fordi det ellers er fare inntak av sykdommen.
 Vegetarisk rå mat diett. Fra kostholdet helt utelukket kjøtt og fisk, men tillot bruk av rå egg og melk. I noen tilfeller, selv meieriprodukter.
 Vegansk rå mat diett. Dette er den mest vanlige form for råkost. Lov til å bruke bare rå planteføde. Fullstendig eliminert animalske produkter i hovedsak en type vegetarisme.
 Kjøttetende rå mat diett. Likevel er denne typen samtale syrom'yasoyidinnya eller rå mat paleolittisk. Grunnlaget leveranse omfatter rått kjøtt og fisk, egg, fett dyr. Men forbruket av frukt og grønnsaker minimeres. Denne typen er ikke spesielt populær blant rå-foodists.
 Fruktorianstvo. Rå frukt - er grunnlaget for denne typen. Grunnlaget for dietten - frukt og bær. Sin karakteristiske trekk er mangel på grønnsaker som ikke er frukt, poteter, gulrøtter, reddiker, rødbeter. Også utelukket bruk av korn.
 Det er variasjoner på hvor rå mat diett plan.
 Blandet rå mat diett. For ett måltid brukt ulike mengder mat. Kvalifisere dem for fett, protein og karbohydrater, vitaminer og mineraler.
 Monotrofnoe rå mat diett. For ett måltid lov til å spise bare én type mat uten varmebehandling. For eksempel, for frokost spise appelsiner eller nøtter, neste måltid igjen ta bare ett produkt. Dette gapet mellom mat kan være en halv time.
 Det viser seg at begrepet "rå mat" ble skapt for folk som foretrekker rå mat har ikke gjennomgått varmebehandling. Dermed de ikke trenger å bry matlaging over, som kokt og stekt mat er ikke inkludert i kosten. La oss prøve å nyte fordelene og ulempene med slike matvarer.
 klar.
 Rå mat - en flott måte å enhet med naturen. Du kan velge bort "kjemi" som er igjen på tallerkenen hver dag.
 Hvis dietten består av rå mat, kroppen er mettet raskere. Dette kan bidra til vekttap.
 Cons
 Rå-foodists (spesielt klassisk) i kosten bruker ikke mye av produkter. Derfor, for å balansere ernæring han trenger å legge litt innsats. Ellers kroppen vil ikke motta vital saken og i stedet et stort antall vitaminer vil bli tildelt en haug av sykdom og utmattelse. I tillegg til alt dette, er det verdt å vurdere at noen vitaminer absorbert mye bedre etter varmebehandling i nærvær av fett. Promerom kan tjene karoten finnes i gulrøtter.
 Å bli en rå-foodists må være helt frisk. Siden det har et antall kontraindikasjoner. Hvis pankreatitt og forskjellige sykdommer i bukspyttkjertelen eller galleblæren, leger sterkt anbefaler ikke rå mat diett, så vel som ulcus, kolitt og allergier.
 Utvilsomt, termisk ikke behandlet fiber rå matvarer spyler giftstoffer fra menneskelig og korn som passerer gjennom mage-tarmkanalen som "ershyku." Og alle ville være bra hvis dette er "børste" ikke begynne å irritere membranen i spiserøret. Og det er farlig for helsen.
 Sterk gjæring og dårlig fordøyelse og oppblåsthet og diaré - kalt, merkelig nok, mye rå mat.
 Å spise rå mat, får kroppen vår minst giftstoff. Ganske farlige giftstoffer som finnes i rå korn og belgfrukter. Og overflod av rå grønnsaker, som for eksempel spinat, sorrel, rabarbra, som fører til et overskudd av oksalsyre. Da legemet opphører å ta kalsium og protein. Eller det kan bidra til utvikling av urolithiasis.
 Det er bevist at bruken av rå egg, fisk og kjøtt er det en risiko for å pådra rabies, ormer og andre parasitter eller sykdommer.
 Syrer som finnes i frisk frukt, ødelegge tannemaljen er mye raskere enn korn.
 Natur - det er fint. Dessverre er det egentlig, bare hvis du selv dyrke grønnsaker og frukt. Handle for produkter "spionere" kjemien som de kan. Mest genmodifisert mat som ikke er nyttig.
 Dersom rå mat - dette er ikke ditt kall og eneste måten å gå ned i vekt, så tilbake til normalt kosthold, vekt igjen. I tillegg til alle de plutselige endringer i vekt, vil kroppen få ekstra stress.

 Forskrifter
 Bli Syroyid eller ikke - det er opp til deg. Og hvis du bestemmer deg for å bli, anbefaler vi å følge noen regler:
 1.  I overgangen fra vanlig kosthold til rå mat, være gradvis. Ikke den første dagen forlate alt kjent og ekstremt rå mat. Mye bedre, i de tidlige dagene du ikke vil nekte deg selv sjansen til å spise en tallerken av gamle kosthold.
  Hva er en rå mat diett?

   Første gang, bør vi spise mindre. Moderasjon i mat vil bidra til å lette fordøyelsen og sette kroppen på oppfatningen av rå mat.
   Husk, frukt og nøtter absorberes av kroppen bedre til lunsj enn etter.
   Du kan ikke spise kalde retter som nettopp ble fjernet fra kjøleskapet. Temperaturen bør være på ingen produkter.
   Barn, tenåringer, gravide kvinner og eldre - ikke får noen bedre sыroedamy. Leger anbefaler dette alternativet for å flytte mat til folk etter 30 år, men ikke før.
   Den maksimale fordel er bruken rå mat diett i en periode på flere dager til 2-3 uker.
   Så rå mat - en flott måte å tømme kroppen. Denne dietten kan være grunnlag for en diett etter ferien. Hvis du er Syroyid par dager i uken, har det ikke vondt, men heller bidra til å forbedre helse og fremme utskillelse av ulike giftstoffer.
   Du må ha et balansert kosthold for riktig liv. Hvis du tror som fortjener en rå mat diett vokser enn negative, prøve å finne et kompromiss. Ernærings si at forholdet mellom våt termisk bearbeidede matvarer i kostholdet bør være 1: 1. Den berømte tungvekt Vlasov sa: "Det finnes utallige kosthold og variasjon, blant dem - raw food".
   Skål!  
Hva er infertilitet? De viktigste årsakene til infertilitet

 Denne artikkelen vil diskutere hva som er infertilitet. Infertilitet - en tilstand når graviditet ikke skjer innen ett år av vanlig seksuell aktivitet uten prevensjon. Den viktigste årsaken til infertilitet kan være forbundet med en kone, ektemann eller som begge ektefeller.
 Infertilitet er delt inn i primær og sekundær. Dermed oppstår primær infertilitet som om kvinnen var ennå ikke svangerskap og videregående - hvis kvinnen allerede hadde hatt minst ett svangerskap. Men hva den ikke kan spilles over verdien (fødsel, abort eller abort).
 Hvis infertilitet oppsto som et resultat av brudd på den kvinnelige kroppen, det gjelder kvinnelig infertilitet. Mannlig faktor tatt hensyn til i tilfelle at kvinnen er helt sunt, og mannen ble funnet å redusere sperm oplodotvoryayuschyh evner. Samtidig kvinnelig og mannlig infertilitet - infertilitet er en kombinert type. Dersom begge ektefellene deres reproduktive funksjon er normal, og studier tyder på sin inkompatibilitet, regnes det som en spesiell form for infertile ekteskap. Det krever spesielle tiltak ved fastsettelse av fremgangsmåte for behandling av infertilitet.
 Noen ganger grundig undersøkelse gjør det mulig å fastslå årsaken til infertilitet. I dette tilfellet, diagnostisering av infertilitet av ukjent opprinnelse eller idiopatisk infertilitet.
 De viktigste årsakene til infertilitet
 1. Tidlig eller flere aborter
 Prøv å unngå abort, spesielt i tidlig alder. Mange abort kan også føre til ufruktbarhet. I dag markedet er mettet med et stort utvalg av prevensjonsmidler. Velge riktig alternativ vil hjelpe gynekolog.
 2. Stoffskiftesykdommer
 Årsaken til infertilitet kan være så forskjellige dietter, overvekt eller underkroppsvekt. Pasienter med overvekt eksperter anbefaler i utgangspunktet gå ned i vekt fordi eggstokkene når stimulert ikke kan svare på medisiner, og resultatet er null. Årsaker til infertilitet liggende drivkraft, slik at du trenger å spise selv før unnfangelsen.
 3. inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganene
 Unngå promiskuitet. Seksuelt overførbare sykdommer og mange inflammatoriske sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer, senere kan være årsaken til ufruktbarhet.
 4. Dårlige vaner
 Evnen til å unnfange et barn påvirkes av mange faktorer, blant annet medfødt og ervervet sykdom. Dermed kan en av årsakene til ufruktbarhet være dårlige vaner, som en person kan miste deg selv uten profesjonell hjelp.
 Nikotin. Hvis du ønsker å bli gravid - Gi opp røyking. Misbruk av nikotin fører til menstruasjonssyklusen, livmorslimhinnen, øker sannsynligheten for ektopisk svangerskap. Røyking utløser også ufruktbarhet hos menn fører til brudd på dannelsen av sædceller, redusere deres kvalitet og kvantitet.
 Så paret, som drømmer om et barn bør seriøst tenke på deres helse og det ufødte barnet. Derfor bør du slutte å røyke minst seks måneder før unnfangelse.
 Alkohol. Forskning har vist at store mengder alkohol påvirker reproduktive funksjon hos både menn og kvinner. Under påvirkning av alkohol reduserer testosteronnivå og dermed endres kvaliteten og kvantiteten av sædceller. Etter opphør av drikking, kan fruktbarhet fullt igjen bare et par måneder. I tillegg fører kvinnelig alkoholisme til menstruasjonsforstyrrelser, opphør av eggløsning, spontanaborter, fødselsdefekter forårsake foster og patologi.  
Яндекс.Метрика