Svarte sko med høye hæler (foto)Det er vanskelig å forestille moderne kvinne uten en garderobe klassisk par svarte sko med høye hæler. Dette fottøy er anerkjent som en praktisk og allsidig, som ideell for de fleste ting moderne kvinne. I tillegg skoene bidra til å skape en unik og stilfulle kvinners bilde, legge en sjarm, sexiness og eleganse. Med dette sko kan også være vellykket justert figur feil, lønnsomt å understreke verdighet. Å føle seg komfortabel sorte sko og stilig, er det nødvendig å harmonisk kombinere denne type sko til klær garderoben din og bruke disse skoene.

Toppmodellen sko med høye hæler

Sko med hæler anerkjent som en av de mest romantiske og vakre modeller av kvinners sko. I dag, designere av stilig fottøy utviklet mange design av sko. Form av hælen og toppmodellene er originale utseende.Nærmeste politiske syn hæl kvinners sko er:
Blusset;
Klassisk rett;
"Gulrøtter";
Fransk;
"Pin";
"Tømming";
"Torsk".

Svarte sko med høye hæler (foto)

Sexiest anerkjent modell sko "pin". Spesielt imponerende er denne typen sko i svart kombinert med en luksuriøs kjole. Imidlertid er denne type sko ustabil og ubehagelig under bruk. I denne forbindelse, trenger ortopediske leger ikke anbefale modeller av sko med hæler for hverdags sokker, som bein begynner å stoppe deformert og forårsake ulike sykdommer i muskel-skjelettsystemet. Spesielt høy belastning test ryggraden. Hvis du ikke kan nekte "pins" som i løpet av dagen la beina hvile obuvaya mer komfortable sko.
Den øvre del av skoene variert. Denne modellen kan lukkes sko med åpen hæl, åpne tær, etc.
Svarte sko med høye hæler (foto)

Hva du skal ha svarte sko med høye hæler
Sko med høye hæler perfekt kombinert med klassiske kjoler - skjørt, bukser og en bedrift dress. Spesielt stilig kombinasjon av sorte sko smalere bukser som er laget i rene farger. Kjoler godt egnet til sko, laget i den romantiske stilen og dekorert med ulike vakre ornamenter.
Svarte sko med høye hæler (foto)

Å forsterke skjønnheten i ben og midje, kan du gå i bukser, tunikaer og sko i mørke farger. Perfekt å kombinere med mange stiler av sko kvinners shorts, laget som lys og tykt stoff. Capri bukser og høyhælte sko også hjelpe fremheve feminine, sexy og slank figur.
Det bør bemerkes at ulike typer klær i perfekt harmoni med sorte sko. Spesielt imponerende er høyhælte sko med elegant stil regnfrakker, jakker, jakker og kåper. Høy hæl legger et mystisk kvinnelig lysstyrke og eksklusivitet.
Svarte sko med høye hæler (foto)

Stylister fasjonable sko er ikke anbefalt å bruke høye hæler med jeans og jogge baggy form med store lommer. Denne type fottøy også kombinert med gensere og jakker, laget i sporty stil.
Hvordan velge sko med høye hæler
Til sko var ikke bare vakker, men også mer behagelig, bør de være riktig valgt.Før du kjøper sko kan følge følgende retningslinjer:
Velg størrelse sko bare.
Sko bør ikke krasje, trykk, gni i det fjerne.
Sko laget av naturlige materialer under drift kan strekkes. I denne forbindelse, ikke kjøpe sko som er litt stor for deg.
Sko bør være forskjellige og praktisk form stabile sålene.
Feste stropper på skoene hindre muligheten for skade eller forvridning.

Svarte sko med høye hæler (foto)

Når du velger sko må også ta hensyn til egenskapene til den kvinnelige figuren. Ja, er moteriktig liten vekst bedre å kjøpe sko fra hæl til 8 cm og kvinner med kurvet passform tykkere hæl høyde på 5 cm.
Svarte sko med høye hæler (foto)

Lover sko bør være i stand til fine og gode sko å gå i dette. Tross alt, er høyhælte sko et symbol på kvinnelig seksualitet, fordeler og sjarm.  
 Sko med høye hæler - det er en slags fetisj kvinnelig, vi vet alle at de fleste av damene fra henne alltid komme i glede, likevel, stilige, vakre og fasjonable sko er i stand til å passe perfekt nesten ethvert bilde, vil et unntak være, med mindre at idretten.
 En jente som vandrer grasiøst i høye hæler - alltid tiltrekker seg oppmerksomhet, er det en god halvparten av menn som oppriktig tror at bare kan dette bli kalt en ekte dame og veldig forførende spesiell.
Hvor vakker jente lære å gå i hæler?

 Ikke overraskende, fordi høyhælte sko er i stand til å gjøre en kvinnelig figur visuelt slankere, bena utvidet, trakk mage, rygg menyer, og figuren blir glattere, mer feminin form.
 Og kvinnen de befinner seg i en sko, føles annerledes: kjapt løftet stemningen, et ønske om å se ut som en ekte dame.
 Uansett hvor stor var ikke så viktig oppfinnelse av menneskeheten, er det i stand til å samhandle bare i tandem med kvinnen: vakker, trygg og grasiøs gange i høye hæler krever spesielle ferdigheter, for å være sikker, er en form for kunst som krever betydelig erfaring og konstant praksis trening.
 En jente som aldri gikk til høye hæler, setter selv den mest komfortable og dyre meshty, kan de ikke gå lang, hvis i det hele tatt, kan motstå.
 Det antas at den høye hæl - en hæl lengde over ni inches, men for mange kvinner og fem inches - det er en betydelig høyde.

 Høyden av standard høye hæler bør variere innen 10 til 12 cm, selv om det er 15 tommer, og til og med 17 centimeters modell. Ved synet av en slik høyde kan gi inntrykk av at det er urealistisk å overvinne maksimalt et minutt eller to å stå, enn si gå fri.
 Faktisk, alt egentlig, men hvordan? For mange kvinner spørsmålet om hvordan å lære å gå pent på hælene alltid sanne, som ikke mange skjønnheter er i stand til å gjøre det riktig. Hovedproblemet med denne skoen er at det umiddelbart endrer vinkelen på foten, noe som skaper store ubehag for kvinner, særlig de som aldri hadde på seg noe som dette.
Hvor vakker jente lære å gå i hæler?

 Nesten hele kroppsvekten overføres til tå, for å forstå hvor vanskelig det er å gå i høye hæler, heller klatre nosochky og forekommer i denne posisjonen i minst 5 minutter.
 Forresten, det er en god øvelse for å trene føttene og leggen, vil den komme til nytte hvis du setter ut for å lære å gå i høye favoritt sko. Forresten, de sterkere ben, takle denne oppgaven enklere, bør du ha en rettferdig ankel styrke til å kunne gå i høye hæler sakte og elegant.

 Å gjøre de første trinnene


 Ser på fordelene med slike sko, mange kvinner er det en uimotståelig trang til å lære å gå på den, men hvor du skal begynne, om noen gang prøvd å gå i hæler?
 Først av alt, med riktig valg av sko. Hvis du aldri har slitt sko med hæler, bør du starte med noe mer dagligdagse og bærekraftig, for eksempel støvler eller sko eller hæler på en firkantet plattformhøyde ikke høyere enn 5-7 cm, avhengig av strukturen i de enkelte ben.
 Selvfølgelig ønsker jeg å bare komme inn i en nydelig og grasiøs båt for 10-tommers hæler, men har fortsatt å vente og la føttene venne seg til den nye staten i minst en måned, og helst mer.
 Bare tålmodighet og slit i stand til å bevege deg til toppen av en slik foretrekke, fordi det er ingenting verre enn en ung og vakker jente som med store vanskeligheter limp på høye hæler.

 Når du har lært å balansere på en mer eller mindre stabile sko, kan du gå videre til neste stadium. Gradvis kan du øke høyden, prøv å velge en modell der du føler deg mest komfortabel: for det må samsvare med størrelsen og løft, holde seg bredt og fiksering bakteppe, hvis noen.
Hvor vakker jente lære å gå i hæler?

 Men det vil komme raskt: første gang det er bedre å trene hjemme eller på kontoret smigrende gulvet, bruke hæler foran et speil, vypryamtes full-lengde, plassere en rett ben.
 Prøv å gjøre noen glatte og langsomme skritt, slik at du kan sette pris på det nye utseendet og en holdning til nye høyder. Forresten, på mange måter, det avhenger bare av tempo, bør holdning være flat, langstrakt, i alle fall ikke henge slapt involvere hode og skuldre.
 Sakte tilbake i forskjellige retninger, evaluere ny følelse høye hæler oppleves annerledes: føtter veldig spent balanse fordamper et sted. Prøv å vie et par timer vandre i hælene rundt huset, på den tiden engasjert i sine vanlige gjøremål, rengjøring eller matlaging, etter en stund du blir vant til en ny høyde, og vil føle seg mer trygg.
 Til å begynne med er det viktig å fjerne, langsomme skritt ,: fot på som du stoler, bør alltid være rett, gå på bøyde ben kan ikke være!

 Når hjem etasje finner du mestret territorier, prøv å gå en liten avstand fra huset, for eksempel nærmeste butikk eller park. På ujevnt fortau, du umiddelbart føle usikkerheten, er det balansere mer vanskelig, så prøv å gå sakte, men sikkert.

 Øvelser for en fin tur i høye hæler


  •  Til føtter skade mindre, prøv å bruke silikon innleggssåler som reduserer disse dårlige følelser. Men husk at lang tur i høye hæler eller Wedge-høyhælte sko - ikke verdt det, bør hver 30-40 minutter sitte ned og slappe av.

  •  Gjør det meste ut av hjemmet plass, prøv å gjøre en hæl samme bevegelsene som gaten, gå tilbake og foran, snu, sitte ned for å plukke opp en gjenstand fra gulvet, sørg for at i dette øyeblikk knærne ble lukket så mye som mulig.

  •  Praksis ned og gå i trapper hele tiden se din holdning, bo nær rekkverket og følge litt bak dem, må øynene ser fremover, ikke alltid regne skritt under føttene.

  •  Povchitsya av supermodeller, har du sikkert lagt merke til hvor grasiøs og forførende de beveger seg på catwalken: Sokker alltid ser for seg, mens du går den ene foten litt foran andreplass oppnådd lett vrikke hoftene. Fremfor alt, ikke overdriv det, men slikt tempo designet til podium og krever ekstra opplæring.

  •  Ved å gjøre hvert trinn, prøve først å sette foten på hælen, og deretter flytte alvoret i kroppen til tå. La det skje med en forskjell i et øyeblikk, men dette tempoet vil være lettere å se elegant og grasiøs.

  •  Likevel, ikke glem at selv de mest komfortable høye hæler ikke brukes lenge eller, dessuten hele tiden, da det kan føre til alvorlig skade for helsen din.


  • Яндекс.Метрика