Hvordan lære å gå i hæler
 Luksuriøs cocktail kjole, elegant kjole, strenge bedrift dress eller en dedikert "antrekk" med trendy jeans og t-skjorter - alle antrekk kan være gunstig å understreke ved hjelp av elegante høyhælte sko. Mange av guttene bokstavelig riste kaster på en jenter høye hæler, det er så feminin og sexy. Men for å kjærtegne syn på menn og fange misunnelige blikk av kvinner trenger for å begynne å lære å gå pent på hælene. Noen jenter denne subtile vitenskap kommer lett, som de sier, kom opp og igjen. Men de fleste fortsatt har ganske svette for å lære hvordan å holde din holdning, grasiøs hofter riste og gjør en anstendig inntrykk.
 Hvordan velge sko med hæler
 Hvis de "hopper" comfortable joggesko eller ballett leiligheter lys, kan du enkelt gå eller kjøre på noen vei, uvitende om ulikhet groper eller steiner liggende. Fra sko med høye hæler er mer komplisert: dårlig å sette opp eller snuble, kan du lett trekke en muskel eller fall, Gud forby, brekke et bein. Derfor bør valget av sko bli kontaktet med stor forsiktighet.
 Selv ved svært høye hæler og tynne sko eller støvler kan være svært praktisk hvis velge riktig sko. Peremiryaty Bedre enn et dusin par og tilbringe en betydelig mengde tid, men ideelt sett finne en passende par.
 Mål sko med høye hæler trenger å tynne strømper eller strømpebukse å sørge for at foten ikke vil være dukker opp: sko må være nøyaktig på leggen, for ikke å trykke fingrene og ikke henge ut, og sandaler bør ikke bule finger eller hæl.
 Før du kjøper er det nødvendig å utlede de nye sko, og ikke glem at i butikken gulvet er glatt og jevn, og rydder eller asfalt - er en helt annen sak.
 Hvordan lære å gå i høye hæler
 Selv i en alder jenter hemmelighet mødre med spent prøver på hennes høye hæler og prøver å gjøre sine første skritt. I bevisst alder nesten alt det smukke kjønn strebe etter å mestre denne kunsten. For sko med høye hæler visuelt forlenger bena og rumpe stramme, gjør flyttingen grasiøs og holdning - elegant, gir hele utseendet femininitet, eleganse og sjarm.
Hvordan lære å gå i hæler
 Mange jenter med misunnelse ser supermodell som liker å skli på catwalken i høye hæler. Selv modellene må bruke mange måneder på hvordan å finpusse sine ferdigheter. Å gå i høye hæler gitt enkelt og ikke føre til ubehag, er det nødvendig å styrke muskelsystemet, trykk og beinmuskulaturen. Du kan velge et sett med gym hver dag eller utføre spesielle oppgaver:
 1. Dette er en enkel, men effektiv øvelse syrer gjennom alle dameblader, forum og bøker. Det kan gjøres når som helst, hver gang iført en annen par sko. Øvelsen bør settes på hodet av boken, ikke for tung, men ikke for lett, rette ryggen, rette skuldre, trekk magen og bare gå rundt i rommet. Dermed styrke ryggmusklene.
 2. Denne øvelsen utvikler styrke, lærer kontrollleggmusklene og bidrar til å forebygge fall. Bør begynne med en liten ring, gradvis økende høyde. Trening er angrepene på å fikse visse kroppsstillinger. Står rett, løft høyre ben foran deg parallelt med gulvet, med en sokk trekke ned. Bestem posisjonen, telle til ti og gjøre angrep, flytter tyngdepunktet på denne etappen. Igjen, telle til ti og dra i venstre ben. Samme tingen å gjøre for andre etappe. Trenger du å tre sett med ti angrep.
 3. Det antas at små skritt stimulere kvinnelig urin- og bidra til dens utvinning. Derfor må utvikling av resistens bære en smal skjørt som binder de vanlige bevegelser, rette ryggen, fange opp og gå rundt i rommet, tar skritt to ganger mindre enn vanlig.
 4. God "rullet fra hæl til tå og ta opp til den posisjonen. Denne øvelsen vil hjelpe noe problem "overvinne" p'yatysantymetrovi hæler.
 Selvfølgelig, for å bli vant til høye hæler bør være sakte, start med 4-5 inches og gradvis øke høyden. Men det er tider når du trenger for å raskt lære å gå i hæler. Mens kurset er "Express Training": time må overholde fjerde øvelse, deretter hvile litt, bruke sko og gå en stund med en bok på hodet. Det er ønskelig på dette tidspunktet å tenke på noe hyggelig, ikke frykt for å falle eller ser latterlig.
 Hvordan å slappe av ned
 Uansett hvor godt hun har lært ikke å gå i høye hæler, er det fortsatt dårlig for dine føtter. Derfor, etter offentliggjøringen av de spektakulære nye sko verdt forslag av tradisjonell medisin og skjemme bort føttene.
 1. For å lindre trøtthet og slappe bena, føtter Anbefal å ri en glassflaske.
 2. refresh og lindre trette ben gni føttene og leggene med isbit urt.
 3. En flott måte å slappe av - fotbad med varm urte kjøttkraft (du kan ta kamille, mynte, calendula eller johannesurt). Du må holde i bena i 10-20 minutter, tørk dem tørre, og bruke en beroligende massasje krem.
 Hvis nøyaktig følger alle anbefalingene ovenfor, kan du enkelt kjøpe en enkel tempo og lære å grasiøst gå i høye hæler.  
Hvordan bruke sminkeVed første øyekast virker det som gjelder makeup veldig enkelt: pidrum'yanyty kinn, øyne og lepper makeup. Imidlertid er det ikke. En kosmetisk industri utvikle nye metoder daglig makeup. Men til tross for alle fremskritt i kunsten å sminke er noen grunnleggende regler som vil oppnå et perfekt resultat.
Putting makeup, må du vite hvordan å skille verdighet ansiktet, hans egenskaper og på samme forkledning feil, for eksempel en bred panne og tynne lepper. For å gjøre en god og riktig make-up, sitte foran et speil og undersøke ansiktet, formen på hodet. Det er viktig at sminken kan bare brukes hvis huden er ingen sykdom.

Regler som gjelder makeup

Vær sikker før du går til sengs og bruke sminke fukte ansiktet. Dette er nøkkelen til skjønnhet, friskhet og elastisitet ansikt. Også på fuktig hud kosmetikk påføres enkelt.
Make-up bør gjøres i et godt opplyst rom, bør speilet være rent.Ellers kan du ikke legge merke til sine egne feil, slik at det vil se latterlig.
Absolutt ikke kan bruke andres makeup. Først av alt, er dette sant om eyeliner og mascara. Øynene er svært følsomme for mikrober, så ved den minste kontakt med et fremmedlegeme er risikoen for å fange infeksjonen og få unødvendige problemer.

Mascara kan bare brukes for en viss periode.
 Det er tre måneder. I løpet av denne tiden røret samler en stor mengde bakterier som yssushayut blekk og forårsake en rekke problemer. Spesielt siden du ikke kan riste blekket før bruk, slik at bakterier på børsten farten.
Putting blekk, må du huske på at den ønskede mengden og lengden kan fås ikke innføre et tett lag på tuppen av vippene og uniform farging av røtter. Børste forsiktig sveipe ved foten av øyevippene fra venstre til høyre og deretter male alle vippene. Sørg for å fjerne de ekstra klumper. Dette kan gjøres ved hjelp av en spesiell kam. En annen metode - våt mascara børste i en serviett og gjøre vippene tørr sliping verktøy.
Hvordan bruke sminke

Korrekt bruk av eyeliner og blyant.Mange kosmetikk øye make unaturlig. I tillegg rett til å heve blikket - er en kunst, som kan forstå bare etter lang og hard trening. Hvis du innser at du har helt jevn linje ikke fungerer, er det bedre å ikke bruke eyeliner.
Hvordan bruke sminke

Tone krem ​​for å velge riktig. Du må kjenne egenskapene til huden din, type og skygge, følg instruksjonene skrevet på Tint. For fet hud er best egnet væske pulver som gir en jevn tone og matte overflaten. Kompakt pulver er ideell for problem hud, det danner et tett hudlaget. For tørr hud velge en fet fuktighetskrem og foundation. Velge skygge, prøve flere farger, med god belysning for å finne den riktige alternativet.
Fargegrunnleggende om sminke og pudder bør sammenfalle med den naturlige hudfarge. Lys hud vil aldri være sjokolade, selv om du bruker de beste kosmetikk. Nakke og andre områder av overkroppen enkelt levere deg.
Før du påfører tone betyr impregnere ansiktet dagkrem, la den suge, forblir blot med papirhåndklær. Hver type tone midler tilveiebringer en fremgangsmåte for påføring. Den vanlige krem ​​kan distribuere fingrene, men bedre å bruke en kosmetisk svamp. Sett den på hele ansiktet, inkludert øyelokk og lepper, trykke bevegelser. Små porsjoner betyr skygge i retning fra midten av ansiktet. Vær spesielt oppmerksom på områder som vingene på nesen, haken kant, hårfestet, sonen nær ørene. På disse stedene, bør kremen fjær nøye.
Tonal pulver bør påføres spesiell elastisk svamp. Midler bør nøye og gni forsiktig inn i huden. Etter bruk av svamp anbefales å vaske og tørke.
Hvordan bruke sminke

Jevnlig fukte leppene, spesielt utenfor om vinteren eller tørt, og når du bruker leppestift og lip liner. Fet balsam eller gloss - et flott verktøy for forebyggende helse lepper.
Ikke velg skyggen av fargen på klær. I de fleste tilfeller, dette makeup ser vulgær og stygg. De samme fargene er bare egnet til nøytral uniform: svart, hvit, grå, brun.
Rødme bør ikke avvike fra den naturlige farge. Tillatte maksimums - forskjellen i de to toner. Ellers makeup vil se skjemmende. Blush er brukt i en sirkelbevegelse mot kinnbena, avstanden fra nesevinger minst dobbelt bredde av fingrene.
Hvordan bruke sminke

Viktig skygge skygge og rødme. De bør ikke stå i ansiktet. Å bruke riktig shading pensel.
Hvordan bruke sminke

Husk å vaske før du går til sengs helt makeover. Gjør du det påskynder aldrende hud og forårsake uønskede effekter. Makeup for en lang tid holdt på huden, tørker det og strekker på sensitive områder - i århundrer under øynene, i hjørnene av leppene.
Over tid du lære kunsten å sminke og kan gjøre utseendet ditt så attraktiv som mulig for å skjule mindre feil og markere meritter.  
Яндекс.Метрика