Hvor vakkert øyne sminke? Eksperttips og råd om video
 Kvinner ser i stand til å utføre mirakler, det er derfor det er viktig å være i stand til å skikkelig forsterke skjønnheten i dine øyne. Vakker effekt er lett å oppnå hvis du vet hvor vakker makeup øye og dermed ikke nødvendigvis refererer til make-up eller søke råd fra venninner. God makeup kan gjøres hjemme, så lenge tilgjengelig var egnet, høy kvalitet og ikke irriterende kosmetikk.
 Valget av farger for øyesminke
 Først må du velge en nyanse som er deres nyanser. Vanligvis bør skyggen matche fargen på øynene, klær, gjemmer ulike feil og understreker de uttrykksfulle og attraktive øyne. Men skygge trenger ikke være samme farge som øynene, kan du velge en vakker harmonisk kombinasjon.
 Vær også oppmerksom på fargen på håret, noe som er spesielt viktig når du velger mascara. For eksempel, passer ikke alle blonde svart blekk, noen ganger er det bedre å bruke brun. I dette tilfellet, kan du eksperimentere med mascara.
 Øyenbrynene
 For å være mer uttrykksfulle øyne, er det viktig å understreke formen og fargen på øyenbrynene. Hvis et presserende behov for å gi den ønskede form og farge, kan du gjøre øyenbryn blyant, hvis du har tid, deretter utsatt for fargeøyenbrynene. Legg merke til det faktum at fargen etter farging øyenbryn ser mørkere tone, så ikke bekymre deg bare et par dager, vil de ta en naturlig skygge.
 Teknologi øyesminke
 Øyesminke bør gjøres i ettertid, som den personen led tone og rødme. Men du kan gjøre, og vice versa, er det ingen klare regler. For å starte, må du dekke hele området under øyenbrynene lyse nyanser som kan være både pearl og matt. Det hele kommer an på hvilken dag eller kveld makeup. Selvfølgelig, om natten, bedre bruk av perlemor. Dag lys skygge som skal brukes på hele øyelokket og øyesminke blekk i et enkelt lag. For kvelden makeup eyeliner kan ta, legge en mørk skygge skygger på de ytre hjørnene av øynene og øyevippene dekke et lag av mascara, tross alt, vil ha kveld makeup. I stedet eyeliner blyant øyesminke kan fremheve område vekst av øyevipper på øvre bevegelige århundre.
 Den klassiske versjonen av øyesminke
 Selv om ingen spesielle ferdigheter makeup, kan du bruke skygger som allerede har tre grunnleggende farger. Den første farge er påført til den øvre øyelokk, under øyenbrynet og på den innerste hjørnet av øyet. Den andre skjermen er vanligvis et par nyanser mørkere, men det kan være forskjellige, men de fargekombinasjoner. Tonen er brukt på alle bevegelige lokk. Den siste og mørkeste tone tilføres til det ytre hjørnet av øyet og det nedre området langs linjen for vekst av øyevipper. Ingen grunn til å gå til det innerste hjørnet av øyet, må det være lys.
 Nå kan du dekke vippene mascara i to lag. Hvis du ønsker å gjøre makeup intens eyeliner er egnet eller eyeliner som kan tegne vakre piler fremhever øynene og gjør dem mer tydelig.
 I alle fall bør du velge farger som fremhever skjønnheten i dine øyne. For hvert tilfelle det er noen form for makeup som vil tillate deg å alltid se bra ut, forheksende utseende alle som vil bli enda mer attraktiv med riktig sminke.
Hvordan å farge øyevipper mascara?
 Jenter alltid ønsker å understreke lengden og tykkelsen på øyevippene, og ikke bare gjøre dem som plast plater tykkere som mulig, men gjøre dem ser lang og luftig. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å farge øyevipper mascara, slik at de ikke mister sin naturlige utseende.
 Først må du sette pulver på vippene, og deretter første tynt lag med mascara og vente til den tørker. Anvende flere lag av mascara etter tørking hver av neste lag inntil ønsket tykkelse. Tar sikte på å se ned og begynne å male tuppene av vippene, gradvis beveger seg høyere og høyere. Flyttingen kreves fra det innerste hjørnet av øyet til den ytre pensel og gjenta bevegelsen retning av vekst av øyevipper. De øvre øyevippene skal male bunnen opp, og bunn - tvert imot, fra toppen og ned. Således er øyevippene malt på begge sider, og halene bøyd oppover. Hvis øyevipper holde sammen, de trenger å tørke og forsiktig gre børste mascara.
 Når du maler de nederste vippene, se opp. Påfør maskara på oversiden av de nederste vippene, deretter lavere. Å male jevning vippene besitter tørking hvert lag av mascara.
 Curly og malte vippene forvandle mening, gjøre øynene ekstremt uttrykksfull og åpen. For å gjøre dette flere ganger for å lukke curling øyevippene fra røttene og slutter på tips.
 Wizards sminke gi råd om hvordan å farge blekk til vippene var den mest attraktive:
 1. Blekket vil ikke tørke ut raskt hvis det ikke blander inn en tube pensel, flytte opp og ned.
 2. Ink legger et friskt ansikt selv uten sminke, det er mulig å finpusse og forme øyenbrynene.
 3. Hvis du ikke kan sminke øyevipper uten å håndhilse eller mens du ser tårer kan sette under øyevippene tynn klut.
 4. forlengelse mascara, med liten villi, hold deg til vippene, skape inntrykk av en svært lange øyevipper, men det er ikke anbefalt for personer med følsomme øyne.
 5. Velg jevning øyevipper mascara som inneholder silikoner: de skaper prakt og tetthet.
 6. får blekk på huden god måte å fjerne fettfritt makeup remover å bruke bomullspinner, men du kan skjule feil smøre mascara generelle tonen.
 7. blekk fra tørking danner klumper som forblir på børsten at de er godt vasket med varmt såpevann. Før bruk av børste fortrinnsvis skylt og tørket.
 8. Hver tredje måned endre mascara og holde det bare for personlig bruk.  
Jo mer fortynnet mascara: måter og metoder for å fortynne mascara

 Det hender at tørket blekket er ofte forvirret av planene våre riktig. Dette er et problem som oppstår sannsynligvis hver kvinne - et par dager siden mascara ble brukt lett, og nå hennes tilstand verre! Hvis utløpsdatoen på pakken sier at kjøretøyet kan fortsatt brukes, prøve å redde situasjonen. Jo mer fortynnet mascara?
 Verktøy for avl skrotter
 Måter gjenoppliving tørket mascara som ikke kan skade helsen din, det er ikke mye.
 1). Varmt vann - dette er ufarlig og anbefales spesielt rette. Nok til å sette blekk i et glass vann og hold den i 10 minutter. Vanligvis er denne metoden er tilstrekkelig.
 2). En annen måte å bruke vann - dryppe 1-2 dråper av destillert vann på børsten. Denne fremgangsmåte kan anvendes for vannbaserte mascara.
 3). Øyedråper. Dryppe ned på børsten noen få dråper i øyet (for eksempel "Vizyn", etc.). På grunn av dette, vil synet ikke bli irritert eller betent, vil det bidra til å eliminere mikrober, som i alle fall vises i en gryte med blekk før utløpsdatoen.
 4). Verktøy for å fjerne øye sminke. Utmerket verktøy for avl tørket mascara - et verktøy for å fjerne øye make bedre - hvis det er gjort i det samme firmaet som skrottene.
 5). Tonic. Dette er også en god metode for dyrking av tørr mascara. Denne toner skal ikke inneholder alkohol i komposisjonen.
 6). Løsning for kontaktlinser. Hvis du bruker kontaktlinser, kan linsevæsken brukes i dette tilfellet. Dens sammensetning er lik sammensetningen av humane tårer. Det er helt hypoallergenic metoden allergier helt utelukket.
 Hva er forbudt å fortynne tørket mascara
 • Det finnes en rekke svært interessante alternativer fortynning tørkede skrotter, men å si at de ikke kan være ufarlig. For eksempel kvinner i sovjettiden utvannet blekk, børste på poplyuvavshy. Tilstedeværelsen av rikelig med menneskelige spytt bakterier og bakterier vi sannsynligvis stille.
 • Andre damene helles i en tube med mascara cologne, parfyme og selv cognac å gjøre er strengt forbudt. Denne metoden kan forårsake allergi, irritasjon og rødhet.
 • Må ikke tynnes mascara med olje! Den har en rekke svakheter, som for eksempel mascara kan rett og slett rozmazatysya under øyelokkene og rundt dem.
 • Hvis årsaken tørke kadaveret ligger i enden av hennes arbeidslivet, så ikke prøv å snu livet hennes. Bare gå til skjønnhetsbutikk og kjøpe en ny mascara. Eye Health Du må være det viktigste.  
Hvordan velge en kvalitet mascara?
 Vanntett og gir volum, forlengelse, allergi dag vakre halvparten av menneskeheten byr på mange kadaver for øyevipper med ulike egenskaper. Men ikke gi preferanse til en eller annen av dem, bare glitrende reklame eller råd fra en nabo (med mindre, selvfølgelig, ikke en nabo makeup artist). Velge mascara, må du huske noen regler, etter som du alltid vil forbli i seier.
 Først bør blekk kvalitet ikke har en lukt. En sterk "smaken" kan tyde på at den inneholder et slikt antall kjemiske løsemidler som øyevippene dine for å si det mildt, ikke være fornøyd.
 For det andre bør konsistens skrotter være lik krem. Hvis blekket er for tykk eller for væske, så mest sannsynlig ikke er oppfylt lagring.
 For det tredje kvalitet blekk bør ikke bli smurt, skrelle av lim og vipper.
 Fjerde noen blekk er i stand til full drift for bare tre, noen ganger seks måneder. Ved slutten av denne perioden, er dens egenskaper som regel tapt, og blekket begynner å tørke ut.

 Også, når du kjøper mascara bør ta hensyn til emballasjen, boksen må skrives produsent, produksjonsdato, type mascara (mascara, ekstra lagringsplass, osv), samt det land hvor produktet ble fremstilt. Pass på at fargen mascara angitt på pakken bør matche fargen på skrotten i en tube. Sam rør skal være laget av motstandsdyktig plast, merke det er like bokstaver trykt tydelig, uten striper og dual print. Hvis du har kjøpt de eksterne karakteristikker av kadaveret motsatt nevnt ovenfor, trenger du ikke tvil - før du falske eller minst defekte varer.
 Kjøpe blekk må ta hensyn til det faktum at det kommer med pensel. Ensartet anvendelse "uten klumper og en klar atskillelse av øyevipper kan gi bare en av dem laget av holdbare, elastisk hår eller fleksibelt og høykvalitets gummi. Formen på børsten kan være ganske forskjellig: runde, buede - strykejern, rektangulær, spiral, etc. Hver babe velger hvilken som det vil være lettere å bruke mascara. Det har blitt populært såkalt "børste-ball" - en rund børste, laget av solid gummi for å spre seg over hele shariku børster, og mange produsenter var raske til å gi data mirakel oppfinnelsen av sine produkter. Men du må huske: dette miraklet krever visse ferdigheter og fingerferdighet, så å kjøpe mascara med "scoop" tune in for et par dager opplæring og utdanning.
 Mascara er nå kanskje den mest populære representant for makeup. Fluffy, trenger lange vipper ser så tydelig og klart - dette er hva du drømmer om mange av oss å kjøpe det. Å velge riktig, høy kvalitet blekk bringe deg nærmere realiseringen av en drøm, å tvinge andre til å gi deg komplimenter og beundrende blikk.  
Яндекс.Метрика