Du har ikke en gang hørt denne mystiske navnet "yoga"? Jeg bestemte meg for meg selv at dette systemet er nyttig og bra å prøve det selv, men det er for real sysselsetting når ikke poenget?
 Hvis du er interessert i denne saken, har du sannsynligvis ha noen mål: å opprettholde god fysisk form, for å oppnå økt fleksibilitet og utholdenhet, og, selvfølgelig, gå ned i vekt.
Yoga for vekttap komplekse effektive øvelser

 Hvis ja, så er du på rett spor, men bør umiddelbart gjøre en bestilling: Yoga - en flott måte å forbedre din fysiske tilstand, resulterer imidlertid i det øyeblikket du bare ikke få, det er ikke den raskeste måten å gå ned i vekt, men likevel en av de høyeste kvalitet.
 Yoga - er ikke bare en sport, som tillater deg å få kroppen opp. Egentlig er det en hel kultur, kan man også si, gamle kunsten, som tillater en person å kjenne deg selv, finne harmoni med din indre verden og den ytre kroppen, kommer til skjønnhet gjennom naturlig balanse.
 Denne vitenskapen har kommet til oss fra det gamle India og utvikle denne nesten alle kontinenter har ca 20 underarter, hver rettet mot et bestemt aspekt av menneskeliv.
 Yoga for vekttap - en av dem, men husk at tapet av ekstra pounds er ikke på grunn av utmattende trening og cardio treningen, men på grunn av det faktum at alle interne prosesser i kroppen gjenreist på en ny måte.
Yoga for vekttap komplekse effektive øvelser

 Vi på det sterkeste å trene hver dag, lære mer og mer komplekse asanas (yoga Postures), metabolisme og bokstavelig talt forvandlet hele kroppen, er blod ryddet av giftstoffer, blir figuren glatte og meislet linjer tilbake lenge mistet fleksibilitet og hatefulle sider, folder buk og gradvis oppløses.
 I de fleste tilfeller, yoga for nybegynnere og for vekttap - møtes og gå sammen fordi begge områder, først og fremst sikte på å finne harmoni og forbedre livskvaliteten, slik at du kan bli mer aktiv og sunn, ryddig kropp og sjel.

 Yoga for vekttap - en måte å finne deg selv!


 Hvis du bestemmer deg for å gjøre det utelukkende for å gå ned i vekt, så mest sannsynlig vil du ikke være i stand til å oppnå gode resultater, fordi denne kunsten, fremfor alt, må håndteres utelukkende for prosessen, og ikke for resultatet.
 Vekttap - bare en hyggelig bonus som kan oppnås som et resultat av regelmessig mosjon, riktig stemning og indre balanse. Fordi etter yoga blitt lettere for folk, ikke bare fysisk, men psykisk, det er noen ganger kreditert med bokstavelig mirakuløse teknikker som kan underverker!
Yoga for vekttap komplekse effektive øvelser

 Hvorfor er disse vanlige myter som yoga - vitenskapen er ikke for alle, det kan bare forholde seg til minst noen fysisk trening, å ha en viss grad av fleksibilitet og styrke.
 Faktisk kan det håndtere alle og enhver, uavhengig av alder, vekt, harmoni og spesielt fysisk trening for dette, og det er yoga for nybegynnere, der praksis ganske enkle øvelser gradvis utvikle seg til komplisert.
 Forresten, yoga - et flott alternativ for travle kvinner som knapt kan gi tid til å trene dem. Hun kan gjøre hjemme, det er ikke nødvendig å gå til gym, selv om et par av de første øktene det er bedre å gå inn med en fagperson som kan veilede deg til den rette vei.
Yoga for vekttap komplekse effektive øvelser

 Gjør yoga kan være når som helst, hvor som helst, du bare puste dypt og konsentrere seg om Asanov. For å oppnå konkrete resultater ganske regelmessig mosjon 30 minutter om dagen, selvfølgelig, vil ingen effekt være hvis tilbake til denne okkupasjonen på anledningen.
 Du kan begynne i det små - en leksjon i gruppen, og andre ganger minst 15-20 minutter for å engasjere seg i hjemme. Når du begynner å føle noen positive utviklingstrekk, ønsket om å øke tiden og mengde trening vil være mye raskere.

 Grunnleggende prinsipper


 •  Mange tror at yoga - det er svært kostbart. Men det er ikke nødvendigvis den første nå strømpe et helt arsenal av profesjonell yoga: spesialmatte, løping, form, og så videre. Du kan starte med de vanlige blusen, og dessuten er det spesielle sentre hvor leksjoner er svært billig eller gratis pass.

 •  Alle systemer er basert på statisk, men til tross for det faktum at du ikke vil finne utmattende aerob trening, er litt mosjon mye bedre enn dem i styrke og dermed med antall kalorier brukt.

 •  Et svært viktig poeng - Yoga for vekttap rammer særlig matlyst - ønsker å spise mindre og følelse på dette svært positive og positive. En trening - en tilførsel av energi for hele dagen!

 •  Det er spesielt viktig å kombinere Asanov uttalelse med riktig pust, noe som er i stand til å utøve en kraftig effekt på kroppen, noen ganger også overstiger kraftsystemene! Fordi kroppen er helt mettet med oksygen, normaliserer de indre organer - du trenger ikke legge merke til hvor gradvis begynner hard kuk glir ned.

 •  Hvordan gjøre øvelsene for vekttap?


   Det er nok av ferdige systemer, som viser de øvelsene som trengs for å forbedre harmoni figur, mageplastikk, fjerne rynker, ekstra fett og stramme muskler. For eksempel, her kan omfatte følgende asanas: "Beyond the Mountain" "Ut av stolen", "Out of the warrior" på forskjellige tolkninger, "Beyond the kriger som tar imot solen" og mange andre.
   Det er viktig å konsentrere seg og gjøre øvelsene så nøyaktig som mulig for å opprettholde balansen. Før trening bør være forberedt, for eksempel, gjøre pusteøvelser og utføre varme opp leddene.
   Pusteøvelser bør observeres gjennom hele treningen, er det viktig at det blir glatt og rolig. Etter hver øvelse, er det tilrådelig å hvile i 2-3 minutter, spesielt hvis puste tungt pisket.

   Slike systemer fungerer best tidlig på morgenen eller noen timer for å sove som de utvikler en sterk kropp en eksplosjon av energi. Og til slutt, aller viktigst - være engasjert med glede og et smil, bør hver øvelse bringe deg glede og ikke tjene som straff. Bare med den tankegangen kan du få fra prosessen med hva du virkelig ønsker.
   Engasjere seg med glede!  
  Shaping Slanking, effektiv trening og ernæring

   Mange representanter for den kvinnelige halvparten av befolkningen er det viktigste målet for å miste vekt. Noen fortsetter å gå ned i vekt for livet. Ofte disse kvinnene har bevist sin diett eller på annen måte. Men hvor effektive de er og lang sikt?
   Så du setter ut for å gå ned i vekt raskt, men absolutt ikke vet hvor du skal begynne. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan gå ned i vekt og forbedre helsen på samme tid. Dette vil hjelpe deg å miste vekt forme.
   Shaping - en form for fysisk trening, som refererer til det opprinnelige systemet av fysisk dannelse og utvikling. Hans mål er ikke bare å helbrede kroppen, men også slankende, kroppsforming. Få yzestno at forme sovjetiske lege og kom opp i dag i utformingen anerkjent som en offisiell sport. Alle kan gjøre forme i klubber og hjemme ved å laste ned et spesielt program.
   Shaping Slanking - veldig populært på grunn av sin effektivitet. Det er en symbiose av to komponenter - intense treningsøkter og kosthold. For klassene må besluttsomt forme melodi og intens svetting. Kompensasjon for slikt arbeid vil være mager, elastisk, slank og sunn kropp.
   I hjertet av shaping er økt inntak av kalorier fra trening. I verksteder, gjennomført studie muskel gjennom konstant belastning som et resultat - fettet er brent.
   Programmet shaping lagt 11 øvelser som dekker store muskelgrupper. Dessuten er de fleste klasser holdt i en akselererende tempo med en høyere frekvens av repetisjon.
   Denne modusen kan lett trekke opp problemområder, unntatt unødvendig bygge muskelvev. Et par treningsøkter i uken i en måned fjernet 5-6 ekstra pounds.
   Effektivitet forming kan sammenlignes med effekten av trenings men det er noen forskjeller. Treningstimer er helt annerledes oppgave enn å forme. Ja, trening fitness komprimert muskelvev, øke sitt volum for kjøp av sport utseende, får muskel lettelse og for å øke muskelmasse. Du forbrenner fett på bekostning av akselerert metabolisme. På samme slankforming blir utført ved diett og høyt energiforbruk. Derfor forme fitness så radikalt forskjellig fra hverandre. Hvis du ikke trenger å bygge en lettelse, så det beste alternativet ville være slanking forme.
   Likevel, kondisjonstrening mer variert og interessant enn å forme for de som foretrekker å forholde seg til hver dag. Men hvis du ønsker å utøve ikke mer enn et par timer i uken og klar til å spise mat det meste vegetarisk, vil du få gode resultater fra studier forme. I utformingen av spesialutstyrte haller er profesjonelle trenere som overvåker utstyret bar deg trening. Nykommere alltid gis spesiell oppmerksomhet fordi risikoen for skade er utelukket.
   Ernæring
   Hvis fitness er tillatt en fem high-protein måltider, i utformingen av ernæringsmessige følger alvorlighetsgrad. Den viktigste bestanddel i dietten er grønnsaker. Restriksjoner på proteiner og komplekse karbohydrater. Under forme klasser må strengt observere diett. Selvsagt kan du bryte dietten regelmessig, men så ikke forvent å raskt oppnå resultater bare med trening forme.
   Trening bare starter prosessen med å bruke fett, så trenger ikke å legge til klasser etter en ny kropp del kalorier.

  Яндекс.Метрика