Hvordan skrudd kort hår?
 Nesten hver jente drømmer om vakre krøller i håret, som en Hollywood-skuespiller. Det kan være små krøller som vil gjøre deg hardt, eller store krøller som vil legge romantikk og intriger. Ofte, eier kort hår frisyrer avvise en slik tenkning som kort hår er vanskelig å skape bølger. Og galt. Det er flere måter å skru kort hår. Hvis du følger instruksjonene på prosessen med curling kort hår vil ikke ta mye tid og krefter. Det bør bemerkes at alle tiltak bør gjøres med håret på litt fuktig hår eller ved hjelp av spesielle skum, mousse, festemidler, og deretter starte prosessen med å pakke håret.
 1.  Lage krøller ved hjelp Curlers. Dette verktøyet ble kjent for våre bestemødre, men fra den tiden det er vel perfekt. Bruk Curlers jenter forenkler livet ved at utseende hver dag på nytt. Med Curlers kan lage så små krøller og stort hår, avhengig av dens diameter. Ved bruk Curlers bruke spesielle varmebestandig middel for å hindre skade på håret. Velg deretter hårlokken, vikle den rundt Curlers vente 5-7 sekunder og forsiktig slipper. Når du gjør dette alle låser, sette håret som du vil.
   Lage krøller ved hjelp av jern. Som det viste seg, prasochku ikke bare kan gjøre håret rett, men de kan skape bølger. Etter påføring termozahysnoho midler, dele håret inn i tråder. Hvis en seksjon er stor, og krøllene er stor, og vice versa. Ta en strand av jern og stram det før det var oppreist. Så sakte vri rettetangen ned til 180 grader. Dermed krøllet hvert hårstrå. Hendene kan bryte håret litt for å gi dem et naturlig utseende.
   Krøller ved hjelp av curlers. Ved hjelp av en krølltang - er en av de mest kjente måter å få krøller. Det finnes flere typer curlers, som hver gir deg mulighet til å lage krøller en viss størrelse. For kort hår vinke bruk borrelås curlers. Overflaten består av små villi-kroker som fange håret godt og pålitelig registrerer. Å lage små bølger fit curlers små. Husk at når du bruker en krølltang, for å fukte håret eller bruke mousse eller skum. Ellers, selv om du vil lenge forbli i curlers, hår kan ikke skru. Kort hår er praktisk og enkelt å skrive på Thermo. Deres fordel er at disse curlers kan brukes på tørt hår. Thermo før påføring av varme og surr håret på dem. Etter curlers avkjølt, kan de fjernes. Disse curlers er enkle å bruke, men effekten er kortvarig. Uansett hva du velger krølltang til å lage krøller, tvinner håret på dem jevnt og innover fra slutten. Krøllete lenger fortsette, hvis, etter å ha fjernet curler, du begynner å style håret i 10-15 minutter. 
   Tvinner håret med en hårføner og en rund hårbørste. Du kan ikke si at denne måten får du elegante krøller eller korketrekkere liten, men lett undulation og volum er garantert. Denne metoden er egnet for de som ikke har mye tålmodighet og tid. Når håret er tørt ute litt, snap lås og pakk den inn i en rund hårbørste. Provertayuchy kam fra rot til tupp, tørket hårstrå med en hårføner. Effekten av en slik fremgangsmåte flyktig.
   Biowave. Hvis du ønsker å krølle håret for en lengre periode, bør du ta kontakt med frisøren, hvor du kan gjøre byozavyvku. Denne prosedyren har ingen negative effekter på håret. Effekten av "hår" holdes fra 3 til 5 måneder. Etter inngrepet, kan du ikke vaske håret noen dager for å lagre resultatet av biozavivki. Noen spesiell omsorg hår etter behandling ikke er nødvendig, kan du bruke kjent for deg masker, sjampo og balsam.
   Uansett hvordan du velger å vikle håret krøller anbefalte dryss med lakk til håret lenger beholdt sin undulation.
   Det er mange måter curling hår, som kan skrus så lang og kort hår. Valget avhenger av hva resultatet du ønsker: lekne krøller, elegante krøller eller bølger attraktive.  
Hvordan lage krøllerKrøllete hår - det er alltid hyggelig. Uansett hva deres lengde, gir de sin eier romantikk og sjarm. Dessverre har ikke alle rettferdig sex naturen heldigvis - naturlige krøller. Vel, i dagens verden er en effektiv måte å løse problemet og lage vakre krøller.
Hvordan lage krøller - tips
For å gjøre håret ditt vakre at de holdt hele dagen, må du følge noen enkle regler:
- Legg merke til sjampo og balsam du bruker. Gjør krøller kan hindre sjampo eller balsam beregnet for mat eller utjevning hår. Bedre ta hensyn til mengden av produkter. De ikke bare bidra til tyngre hår, men også skape grobunn for håret rose på røttene;
- Håret før du gjør krøller, bruker du mousse. Det er spesielle mousse å lage krøller. De beskytter strengene, bidra til å holde håret og gir håret velstelt utseende. Det skal fordele seg jevnt over hele lengden av håret og satt i små mengder;
- Hvis du tørr vridd hårføner, senker hodet ned. Deretter håret vil være mer imponerende og mer omfangsrike hår. Men det er bedre å tørke dem naturlig, det vil gjøre håret mer holdbar;
- Hvis du planlegger å gjøre krøller ved hjelp av varme curlers eller tang, må du huske å sette på hår termosprey som beskytter håret mot de negative effektene av høye temperaturer;
- Ikke bruk metall tang, pinsett foretrekker keramiske fordi de ødelegger den minimal strukturen i håret, jevnt distribuere varmen. Strands trenger å trappe små seksjoner, starter med hår på hodet;
- Låser må omstendelig dryss låseanordning, det påføres nedenfra, vippe hodet.
Hvordan lage en vakre krøller
Lage krøller faktisk veldig enkelt. Algoritmen for å skape den samme uavhengig av midlene. På spesielle årsak hår kosmetikk for håret, de er valgt i henhold til hårtype og ønsket effekt.
Gjør det bedre på vått hår, sørg for å rengjøre håret. Etter tegneverktøy styling hår sår på curlers eller tang. Strand Retard vinkelrett på hodet, så du klarer å skru dem fra røttene.
Å lage krøller, kan du ikke bare bruke tang og krølltang, men jern for å rette håret. Grip rokken i bunnen av håret, vikle en spiral av hår, så denne designen er ned til enden av strengene. Denne måten kan du gjøre store bølgete krøller på langt hår.
De lengre tråder, jo mer du kan bruke krølltang. Vær også oppmerksom på at det er forskjellige curlers, designet for å lage krøller av forskjellige former. Til gjennomsnittlig håret ikke altfor langt hår, kan du bruke curlers, borrelås. Å lage spiral krøller form, bruker spiral curlers.
Nylig blitt svært fasjonable krøller i endene av håret. For å gjøre disse krøller, trenger du brashynh. Håret bør være tørr, oppdra sine røtter. Beskytte enden av en spesiell spray for beskyttelse mot brekkasje. Endene av håret lett fuktet og deretter podkruchyvayutsya hjelp brashinha til midten.
Hvis håret ditt er litt vridd av natur, kan du forsterke effekten ved å bruke en spesiell tilknytning til tørketrommelen - diffuser. I håret jevnt brukt spray for styling. Deretter bøyde hodet fremover, må du tørke dem, clutching hender og banket.  
Hvordan bruke tørr sjampo?
 I løpet av de siste årene, begynte butikkene i stort antall for å vises tørre sjampo erklært som et alternativ til vanlig sjampo. Dette er ikke nytt, men bare glemt og sjelden brukte verktøyet rengjøring hår som kom til oss fra våre forfedre. Den viktigste årsaken til forurensning Hair - sebum, som i minimum mengder omslutter håret og beskytter den mot skade, og et stort antall omdreininger skittent hår "istapper". Tørr shampoo absorberer overflødig olje, som hår synes renere og større.
Mange kilder sier at bruk av tørr shampoo i stedet for perfekt hår utsatt for oiliness. Men dette er ikke sant: tørr sjampo i stand til å gi håret volum med en liten mengde forurensning, men konstant bruk av det kan føre til problemer som kløe, flass og håravfall.
 Når du bruker tørr sjampo?
på misjonsturer og når det ikke er mulig å vaske håret på vanlig måte;
når du trekker vann;
før alle fall når det er tid og anledning sjampo;
ved forurensning bare rot hår eller smell til nok en gang ikke Overtørkings hårvask.
I dag tilbyr produsere kosmetikk industrien tre typer sjampo - normal, som såpe og spray. Og til tross for at den sjampo som såpe ser ut som tørr, må du bruke den på samme måte som vanlig, og tørr shampoo spray er vurdert.
 Så, hvordan du bruker tørr sjampo?
 1.  Dekke skuldrene med et håndkle eller annen egnet cape. Gre håret.
  Riste beholderen nøye for omtrent et minutt.
  Påfør sjampo på hodet fra en avstand 20-40sm og bruke kammer, børster eller hår med et håndkle masserer sjampo dele hele lengden på håret.
  Forlater spray på håret i en periode på 3 til 10 minutter, avhengig av graden av forurensning.
  Nøye vыcheshyte forblir sjampo håret med en kam med fine tenner. Hvis du har mørkt bølgete hår, kan det være ikke den enkleste oppgaven fordi, i ekstreme tilfeller, kan "blåse" hårføner med kald luft-modus.
  I stedet for bedriftens spray kan brukes "populære" tørre sjampo som du kan gjøre selv. For eksempel, renser håret mel, stivelse eller baby pulver. Men ikke alltid har disse ingrediensene på hånden, så det er alltid bære en boks med tørr shampoo merkevare - som i enhver situasjon du vil være i stand til å bringe håret for noen minutter og være helt forberedt.  
Hvordan å vaske håretState of the hodebunnen og håret kan fortelle om en persons helse. Ulike sykdommer, vitaminmangel, underernæring med sin direkte innvirkning på hår og hodebunn. Det er derfor viktig å arrangere forsvarlig omsorg for dem.
Men overraskende, for å rengjøre håret er vanskelig. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal vaske håret ditt, velge rengjøringsmidler som vann er bedre egnet for dette, hvordan å blåse tørt hår etter at du vasker dem stoppet, etc.
Hvor ofte bør jeg vaske håret mitt
Svaret er ganske enkelt: når håret er skittent, bør de vaske. Etter vanskeligheter med luftstrømmen til hodebunnen som produseres miljø for utvikling av mikrober. Generelt bør sunt hår vaskes ordentlig en gang i 6-7 dager. Hyppigheten av renhold avhenger av mange faktorer: lengden på hår, hud og hår, arbeidsforhold, bruk av ulike verktøy for styling, mat, årstid, sykdom, etc..Seksjon. Med daglig bruk styling er anbefalt å rense hodet av en spesiell myk shampoo for daglig bruk. Grunnen er enkel: alle data koster belasting hår. Også i vintersesongen vil også være skikkelig vaske håret oftere, som i hatter hodebunnen er ikke puste og derfor raskere hår zhyrniye. Men bestemmer alle for seg hvordan å vaske håret ditt, så lenge det ikke ble systematisk føre til overdreven forurensning hodebunnen kløe veksten og vekst av flass. Bestem frekvensen er riktig, for å vaske håret mitt vil hjelpe dine personlige følelser.
Grunnleggende prinsipper for riktig sjamponering
Før du vasker håret, bør håret være riktig og forsiktig gre. På grunn av dette, forbedrer blodsirkulasjonen, og mer grundig vasket død hud flak hodet.
Hår og hodebunn før du påfører sjampo bør være grundig Fukt med varmt vann. Sjampo anbefales å søke to ganger for sjamponering. Dette er fordi i løpet av den første del av programmet vasket bort bare smuss og støv, og i det andre er det en fullstendig rengjøring. Også verdt å merke seg er at retten skal brukes sjampo i hodebunnen og vaske det, etter gnir seg i hendene i vann. Dette vil sikre en jevnere påføring over hele hodet. Deretter ytre bevegelse bør gni shampoo inn i hodebunnen, deretter spredt jevnt over hele lengden sjampo hår. For en fullstendig rengjøring mangler et minutt av direkte kontakt med hår sjampo.
Det skal bemerkes at det er nødvendig å rengjøre etter bevegelsesretningen av hendene, som må være fra hårrøttene til endene. Vask trenger lette sirkulære masser fingre. Massasje bevegelser når du vasker håret riktig, er svært viktig for hodebunnen, som de forbedre lokale blodsirkulasjonen og stoffskiftet i huden vev. Når har du tenkt å vaske langt hår, prøv ikke å forvirre dem, for da når gre øke sjansen for skader. Andre ting å vurdere når du er skikkelig vaske håret, gni håret mye om hverandre, det kan skade akselen og skjellaget hår.
Når du har betalt en sjampo og hår namylyly, bør de skylles grundig med vann. For å være mer skinnende hår skyll er bedre å bruke sure løsninger.
Hva slags vann du skal vaske håret
Når du velger vann for sjamponering primært fungerer som sin kvalitet. Dermed er det ikke riktig versjon - hardt vann, som er i stand til å rote til håret ditt. Som en del av hardt vann er kalsium salter som danner uløselig bunnfall er endelig på håret som grå-hvit klebrig plakett. Også, i tillegg til harde vann kalsiumsalter er magnesium og jern, og dermed øke tørrhet og avskalling, så etter vasking håret blir tørt og hardt og brytes lett.
Du skal vaske håret ditt, er det best å bruke regn, snø destillert eller renset vann ved hjelp av filtre. Du kan også bruke kokt vann.
Vanntemperaturen for vask håret spiller også en viktig rolle. Således bør vann ikke være for varm eller kald kontrast sterkt. Hva håret fetere, jo kaldere vann du bør bruke for rengjøring. Det beste alternativet er samme temperatur 35-43 ° C.
Hvordan å tørke håret
Når du er ferdig skal vaske håret, bør håret tørkes. Dette gjøres best med varmt håndkle. Høyre vыыtyrat trenger svært nøye i retning av hår vekst fra rot til tupp. Dette reduserer muligheten for skader. Det beste alternativet for tørking hår er ansett som en naturlig tørking håret. Vått hår er veldig svakt beskyttet mot ytre faktorer, så ikke utsett deres eksponering for kulde eller direkte sollys.
Bruke en hårføner så ille som de blir skjøre og sprø og til slutt begynne å splitte. Veldig nyttig håret tørt i friluft, men vi må huske på at du bør unngå for kald eller varm luft. Når du tørker hårføner er best å bruke kald modus, og hårføner trenger for å holde en avstand på minst 40 cm fra hodet.
Hvordan skal vaske håret med sjampo
Til dags dato, alle produsenter søke å sikre at sjampo hadde en litt surt miljø (nær pH ​​5, 5), siden det er et slikt miljø anses naturlig for vår hud og hår. Antall skum ikke påvirke effektiviteten av en sjampo. Med riktig valg av sjampo, alltid lese på emballasjen og bruke den som passer din hårtype. Sørg for å se på resultatene av sjampo for å forstå "fit" han vil. Riktig resultat av hvordan du prøver å vaske håret mitt, er: god hår vasket, ikke fett på dem, etter tørking håret få sunn glans og lett å gre, ikke tørr hodebunn, er det ingen irritasjon og flass. I gjennomsnitt én sjampo er å rense hodet fra en måned til seks måneder. Minst to ganger i året du må endre sjampo, så det er vanedannende og redusert effektivitet. Kombinert med sjampo for å forbedre effektiviteten og oppnå visse resultater ved bruk av balsam, skyllinger, balsam, balsamer, balsam, masker. Det er viktig ved valg av verktøy for hår som de er fra den samme rekke av samme handling.  
Яндекс.Метрика