Når du velger en kjole for et bryllup, må du vurdere mange faktorer: vær og årstid, sted og dato for ferie. Hvis du følger våre råd, kan du velge det perfekte antrekket og tiltrekke oppmerksomhet, mens ikke risikere overgå bruden.
Hvordan bli en vakker gjest i et bryllup

 Hvorfor kan ikke bære?


 At gamle regel bryllup, som må forbli ukrenkelig: hvit - forbeholdt bruden! Selv om du vet at brudekjole mer skygge, gi opp meieri toner. Det skjer at i garderoben ingen passende kjole, og budsjettet kan ikke kjøpe ny. I dette tilfellet, ha hvit kjole, men alltid supplere det tiltrekke seg oppmerksomhet med lyse tilbehør, farget jakke eller bolero.
 Rød og svart bør også unngås. I rød kjole vil du bli en sentral skikkelse i alle bildene, er svart forbundet med sorg. Men for hver regel finnes det unntak: rød vil se frisk for sommeren seremoni, spesielt på landsbygda. Hvis paret ikke ønsker pompøs feiring og insisterer på stilen av casual, deretter iført en liten sort kjole, får du til ti.
 Det har blitt moderne å kle brudepiker kjoler i samme farge og stil. Hvis du ikke ønsker å gå seg vill i mengden av jenter velger passer motsatt farge.
 Neste klassisk prvylo sier: sko og bag bør matche fargen, tilbehør og annen trim tone. Dette gammeldags! Din veske, sko, belte og selv negler samme farge vil gi deg alder.
 Det viktigste du må huske: du kan ikke overgå bruden. Aldri! Hvis bruden i hvite blonder frodig vanskelig å komme seg rundt, så tenk på hva du skal ha til et bryllup i hverdagen stil.
Hvordan bli en vakker gjest i et bryllup

 Vi velger den beste måten


 En av de beste tips som du kan gi: følge kleskoden. Hvis invitasjonen uttalte: svart slips, skal han finne kjole til gulvet. Hvis seremonien holdes på stranden, gjerne bære en kort kjole og sko på en flat såle.
 Hvis du ikke kan gjøre et valg, ikke fortsetter å klassikere. Cocktail kjole kne lengde eller like over - ideal. Et par år senere, ser på bryllupsbilder, kan du føle frustrasjon på å velge antrekk under rask mote trend.
 Valget av tilbehør spiller også en viktig rolle i å skape en fest bilde. Søker etter smykker, guidet av tidspunktet for bryllupet. For kveldsarrangement passe stor kjede, øredobber og en cocktail ring.
 Under arrangementet vil du trenge en veske. Elegant eller, legger fantasy clutch nær perfeksjon. Hvis du trenger begge hendene, bør clutchen har en liten elegant loop, slik at du kan henge på håndleddet. Men fra poser skal være forlatt, fordi beltet er mynte stoff på skulderen.
 Etter cocktail kjole trenger sko, selvfølgelig, høye hæler. Men hvis du kommer til å danse till you drop eller løpe rundt på gresset og sand - fange et par ballett sko eller sandaler som passer stilen på kjolen. Og føttene vil ikke skade, og humøret er fortsatt munter. Men de som er invitert til gallamiddagen på den luksuriøse restauranten vil måtte lide det inntrufne. Men vil se fantastisk.
 Nå vet du hvilken kjole du skal velge og hvordan å supplere den med tilbehør. Det gjenstår å lage elegant (ikke for lyst) sminke og frisyre. Forresten, masse krøller - en rustikk chic. Velpreparerte langt hår eller fletter mote fishnet ser mye mer hensiktsmessig og mer naturlig. Smil, vakre blomster og humør - er du klar for utgivelse!
Hvordan bli en vakker gjest i et bryllup
 Hver kvinne ønsker å se stor og Grooming - Hovedregel appell. Som enhver annen del av kroppen kvinnelige hender krever omsorg gjennom hele året, og det er ikke bare å bruke kremen. Manikyr - en obligatorisk prosedyre. For denne tjenesten kan du gå til salongen, men det er bedre å lære å gjøre på egenhånd.
 Dagens tema er dedikert til et viktig spørsmål: hvordan å gi neglene en vakker form.
 Det første du må bestemme hvilken form av negler vil se bra ut på fingrene. Det avhenger av hva dine hender fra naturen.
Hvordan gi neglene en perfekt form, praktiske tips for kvinner

 Gode ​​negler av ulike typer, som er definert


 Hvis du har en ryddig tynne fingre, da, dessverre, effektive former for akutt og torg visuelt gjør hendene tørre og meningsløst. Det er bedre å velge en myndalky eller ovaler.
 Lubben hender og korte fingre uvanlig. I dette tilfellet kvinner bedre valg negler avrundede former, dvs. klassiske ovaler eller avrundede rektangler.
 Representanter for relativt tynne hender og fingre normale negler har råd til noen form på vilje.
 Å gi negler riktig form av huset, trenger du å vite noen regler:
 •  Uten Emery er nødvendig. Hans jern assistent kaste - det gjør vondt negler. Kjøpe slip glass, keramikk eller sand støv. De kommer i forskjellige former, så velg det mest praktiske alternativet

 •  Manikyr saks og polering bar er også nødvendig i

 •  Alle verktøyene du trenger for å holde rent, og etter hver bruk for å behandle alkohol

 •  På tidspunktet for modellering spiker sørge for at bevegelser. Kaotisk kan føre til feil og uregelmessigheter.

 • Hvordan gi neglene en perfekt form, praktiske tips for kvinner

   Hvordan å gi en firkantet form


   I dag, denne formen-favoritt. Hun elsker de fleste kvinner, og gjør det enkelt! Nøyaktig saks kutte den frie kanten av neglen, og da så det begynner å sammenligne. Deretter justerer side av neglen for å få en ryddig torg. Du kan tegne en firkant på papir, klippe det ut og se på den så langt du bygge den perfekte formen.

   Lag ovale negler


   Klassisk stil aldri går av moten. I hendene på ovaler ser nøye, viktigst av alt, med en lengde ikke overdrive det.
   Så, først under neglen bar og legger for mye kuttet bort til det er drøyt. Deretter hjørner runder så. Dine bevegelser bør være så glatt. Til orientering kan kutte rundt hånden på arket og skissere å være en referanse for deg.

   Skarpe negler eller stiletthæler, som en form vypylyaty


   Bladet kan gjøre bare i godt voksen negler. Først bestemme nøyaktig hvor midten av neglen og merke den. Ved dette punktet du og bør strebe etter. Spiker gradvis avrundet, og deretter zapylyvaem side ned, danner en trekant.
   Som du kan se, for å oppnå ønsket resultat hjemme er enkelt.
  Hvordan gi neglene en perfekt form, praktiske tips for kvinner
   de siste årene mokasiner har blitt svært populær form for fottøy. Hver mod har dem i sin vår-sommer garderobe.
   Men her er spørsmålet: "Hvordan å bære mokasiner" er fortsatt relevant. De vzuvayutsya både kvinner og menn. Siden introduksjonen mokasiner gått mange forvandlinger. Nå har de en moderne og vakkert utseende. Fremdeles gjenværende masker ut, men mer dekorative og estetisk. Bevart frynser, smykker fra perler, tau og shnurochky.
  Fra hva du skal ha makasyny?

   Fra hva du skal ha mokasiner jenter, og det er uakseptabelt for dem


   Kvinner anbefales å kombinere mokasiner med elementer av klær:
 •  kort eller lang smal skjørt laget av lin eller denim

 •  vidt skjørt i "sigøyner stil

 •  romantisk kjole med lys (fargerike og monokrome) vev

 •  shorts, jeans

 •  lette bukser over ankelen med enkle stoffer

 •  overalls

 •  Overdrevet løse bukser og altfor trange bukser eller skjørt bedre ikke kombineres med mokasiner.
   Et godt tillegg til den lyriske bildet vil være etniske tilbehør - vesker med frynser, skinn baubles, øredobber hånd-laget. De fleste mokasiner kan være romantisk og sofistikert, for eksempel, med paljetter eller broderier innhold.
   Selvfølgelig, er den klassiske fargen på skoene laget av lær. Men nå populær rekke fargevalg - lyse og farge, og dempede nyanser er verdig oppfølger bilde. Men sorte mokasiner bør ikke være.
  Fra hva du skal ha makasyny?

   Hva er loafers menn, noe som ikke burde være


   Den mest tradisjonelle kombinasjonen var trioen "loafers - jeans - hvit skjorte". Men fra denne banalitet kan trygt trekke seg. Liker jenter, gutter også kan kle litt smalere i korte bukser som vil se bra med vester, skjorter eller rutete skjorte.
   Men hva kan ikke brukes med mokasiner, er det business dresser. Selv om du kontor bukser uten jakke, denne skoen utestengt! Den eneste akseptable alternativet er kombinasjonen av gensere og bukser poluofytsyalnыmy.
   Selv om de fleste mokasiner og tilhører joggesko, ikke bære dem med en dress eller sport joggebukser. Ingen hettegensere, dzhohhersov eller adydasok - alt dette er bare latterlig! Dessuten, gitt at loafers - sko varm sesongen, ikke kle seg i dem i kulde og frost. Ikke bare får du syk, så stille og smilet ditt vil se tåpelig eller smil.
  Fra hva du skal ha makasyny?

   Slitasje eller loafers med sokker?


   Så mange spørsmål blir spurt, og vi vil gi svar i form av stil sokker og loafers - inkompatible. Men i tilfeller hvor personlig hygiene er viktig, kan du bruke sokker av noe annet enn hvit og svart farge. Men shorts eller bukser forkortet har å si "nei".
   Nå vet du hvordan du skal bære mokasiner, og gjerne gi råd til sine venner.
   Avslutningsvis vil jeg si at å velge en lignende sko, vil du finne trøst og trygghet. Men disse funksjonene forvandle mennesket og gjøre det vakkert!  
  Яндекс.Метрика