Halskjeder, armbånd, alle typer skjerf og hatter spille, lage nye bilder - hobby mote bloggere og bare fasjonable og stilfulle mennesker. Og holde styr på nye utbygginger i den fantastiske verden av tilbehør, så lett å holde seg på toppen av mote Olympus. Dermed blir ligningen for utformingen fiction høst-vinter 2014-2015 år!
Mote tilbehør Fall-Winter 2014-2015 år: photo, varme trender

 Mote tilbehør Fall-Winter 2014-2015 år: nye trender og bilder


 •  Stormannsgalskap. Ser ut som motedesignere fortsetter angrepene stormannsgalskap. Først - klær størrelse "oversayz" Men så smykker hvis tidligere er behandlet med en forsiktig damer, men svært merkbar tilbehøret alt, de massive halskjeder eller øredobber store, nå ledet motehuset Moschino eksentriske og uforutsigbare Jeremy Scott tilbyr er "rettferdig og mer ". Vel, er trenden kontroversielt, og likevel bildet av "Den tyvaktige skjære" har en rett til å eksistere.
  Mote tilbehør Fall-Winter 2014-2015 år: photo, varme trender

 •  Hei, Afrika! Etnisk stil igjen hjemsøkt designere, og de gjenspeiler hans visjon av merkelige kulturer av afrikanske stammer og søramerikanske indianere i slike bagateller som armbånd og halskjeder med skinn og pels eller halskjeder, smykker ligner datter av lederen av stammen, "Mumba-Yumba."

 •  Blooming blomster. En av de mest suksessrike kvinnelige duetter, Dolce & Gabbana, for å skape sin nyeste kolleksjon hentet inspirasjon fra eventyr, og ikke så skummelt. Og hva en fortelling uten vakre blomster? Dermed ble født ideen for de nye hår tilbehør og massiv kjede.
  Mote tilbehør Fall-Winter 2014-2015 år: photo, varme trender

 •  En øredobb - vel! Trend iført en massiv ring - er ikke ny, og enda en gang det er reflektert i samlinger av toppdesignere. Det ser stilig og nevыchurno og fasjonable asymmetri tilstedeværelse og ører.

 •  Stilig tilbehør, Vintersesongen 2015: Fashion vaksinasjon mot kulde


   Mange venter med skrekk vinter - fordi mer og mer nyttår sesong i vårt område preget av voldsom frost og sludd ekkel, svorne fiende av høye stendere og stilige sko. Men designere og tok vare på den, de fleste "uteplyvshy" sine vintersamlinger. Spesielt brydde seg om moteskapere hyggelige ting.
  Mote tilbehør Fall-Winter 2014-2015 år: photo, varme trender

 •  Skjerf. Pels boas, krager, ekstravagante skjerf. Denne vinteren er ikke akkurat moderne truer med å fryse - du bare kjøpe et par designer skjerf med edle pels.

 •  Hansker. De lange og ikke veldig ekstravagante farger, virkelig kongelig innredning - de er alle forskjellige, men like ønskelig. Kanskje ikke alle av dem er konstruert for store minusgrader ute, men du bare se på dem! Kontakt med trendy ønskeliste de ga nøyaktig.

 •  Poser med pels. Det fortsatt og poser med pels, som ikke bare ser nydelig, men også understreke statusen sin eier. Kanskje denne trenden vil ikke like en ivrig verner, men ivrige fashionistas er sikker på å være fornøyd med sin nye pels veske.
  Mote tilbehør Fall-Winter 2014-2015 år: photo, varme trender
   Stil vakre, elegante parisiske mange år er hjemsøkt fans av elegant stil. Så søt beretyky igjen - på toppen av en bølge. Men i den nye sesongen av sitt utseende gjennomgår noen endringer, men det påvirker ikke integriteten til det feminine, stilig bilde.
  Mote berets, Fall-Winter 2014-2015 år, bilde

   Mote berets, Fall-Winter 2014-2015 år: populære trender


 •  Klassikere. Dette er virkelig en stil til alle tider! Derfor beretyky klassiske basisfarger (hvit, svart, pastellfarger) fortsatt ikke kan la mote catwalken. Ralph Lauren, Badgley Mischka, John Galliano Enig med dette tilbehøret - mer enn en fremragende liste fans. Vanligvis blir de slitt på den ene siden og perfekt utfyller de klassiske kjoler kobber og bukser antrekk.

 •  Mer glans! Mest diskutert fasjonable samling av caps i tittelrollen, som allerede har blitt en linje fra Rodarte. Brilliant, uvanlige hatter perfekt supplert med multi antrekk motehus.

 •  Cap-caps. For fremtidige designere i den kalde årstiden er en interessant ting. Det ser klumpete hatter grove bunter kan også bære berets, skyve til side og slippe flørtende smell. Det ser veldig stilig og varm!
  Mote berets, Fall-Winter 2014-2015 år, bilde

 •  Beret-cap. Den tette stoff av hatten gjør det vel holde seg i form, og dens besitteren det ser ut som en mystisk besøkende fra begynnelsen av XX århundre.

 •  Hei fra min bestemor. Siden sist sesong ikke reduserer sitt momentum popularitet hatter a la "Granny bundet." I høst og vinter, disse koselige tilbehør fortsatt relevante, blant annet strikket berets 2014-2015 år. Videre er grovere og mer tyktflytende, at mote bilde.

 •  Kvinner berets, høst-vinter 2014-2015 år: hva du skal ha


  Mote berets, Fall-Winter 2014-2015 år, bilde

   Dette tilbehøret er så allsidig, slik at du kan uendelige eksperimentere med klær. Og hvilken stil du vil velge?
 •  Fransk stil. Franske kvinner kan bære beretyk med spesiell stil og denne stilen kan ikke forveksles med hverandre. Vest sammen med et skjørt kobber eller ensfarget bukser rett snitt - perfekte følgesvenner for flørtende side nadvynutoho viktigste tilbehøret. Den spesielle smaken og fullstendighet av bildet legger casually Knyttet skjerf.

 •  Jente utmerket student. Streng kjole med et belte som dekker knærne, patent lær ballett leiligheter ryddig (eller sko på bærekraftig liten ring), bag over skulderen, beretyk og solbriller i en retro ramme. Hva er ikke en dame som bestått eksamen med laud ved Universitetet og eksternt avsluttet kurset med trendy reinkarnasjon.

 •  Landlig stil. Merkelig nok, men han viser seg å være perfekt kombinert med elementer av cowboy stil! Ralph Lauren, for eksempel klart å briljant kombinere skinnbukser med frynser og klosset skulderveske med en streng svart berets.
  Mote berets, Fall-Winter 2014-2015 år, bilde
 • Piler Makeup (Bilder)Siden oldtiden, veldig populært i øynene av pilen. De trakk indusky, egyptiske, bosatt i det gamle Roma. Så i stedet for blyanter og trompet podvodok brukes med kull sot. Mer nylig forårsaket en makeup forening med retro æra. Men i dag hver fashionista prøver å tegne piler på øynene. Disse tillater deg å endre formen på øyet. I tillegg er en klar linje når det gjelder make-up gi spesiell uttrykksfullhet.
  Hva du skal bruke for å tegne?
  Å tegne piler ved hjelp av ulike virkemidler. Den spesielle valget bestemmes av den effekten du ønsker å sminke. Dette kan være flytende, kompakt, gel eyeliner, eyeliner.
  Bruke flytende eyeliner makeup gir en lys og klar pil. Nykommere er ikke anbefalt å velge et verktøy som flytende eyeliner tørker raskt og kan bare fjernes ved makeup remover lotion. I dag vil du finne i butikkene flytende liner med en tynn pensel i flasker og som et middel til penn.
  Piler Makeup (Bilder)

  Kompakt eyeliner gjør piler lyse, men ikke synlig. Utenfor det ser ut som et pulver, også komprimert og lagret i et tilsvarende system. Påfør eyeliner børste bør være våt. Som oftest er det brukt av profesjonelle så vel som for riktig sminke trenger en stor opplevelse.
  Veldig praktisk å bruke gel eyeliner, linje dette gir en perfekt og jevn. Virkningen blir oppnådd på grunn av lys kremaktig tekstur børste glir på alder, danner en tynn linje. Alle feil er lett korrigeres.
  Blyanter er best egnet for nybegynnere, som trekkes linjer ikke blir formidlet og lett å fikse. For tynne piler, bruke blyant.
  Makeup - farge liner
  For tiden i farger eyeliner ingen spesielle fordeler. Klassikere anses svarte piler. Like stilig ser blå og grønn, gul, lilla, blå, rosa. Velge en farge, husker den grunnleggende regelen: farge eyeliner bør være i harmoni ikke bare med et snev av skygge, men også med øyne og hud tone. Ikke i noe tilfelle farge eyeliner bør ikke være mørkere blekk.
  Piler Makeup (Bilder)

  Ulike piler for ulike øye
  - Den høyre pil - en vakker makeover. Husk, de kan ikke bare forskjønne ansiktet, men også ødelegge sminken. For store øyne kan tegne piler av varierende grader av lysstyrke og lengde og tykkelse.
  - Enhver makeup pilen ser positivt på øynene. Hvis du trenger å justere formen og størrelsen på øynene, for å gjøre utseendet mer uttrykksfulle, husk noen regler:
  Piler Makeup (Bilder)

  - Close-set øyne - Arrow i bredden bør være lik en tredjedel av hele århundret. Du kan også tegne en linje på nedre øyelokk, slik at du kan visuelt forstørre øynene.
  - Mye sett øyne - intens trekke en linje langs kanten av århundret fra indre øyekrok til utsiden.
  Runde øyne å tegne piler, bruk en mørk-farget blyant, som beskriver konturene helt i begge århundrer. Grundig blande linje.
  Små øyne. For visuell styrking velge lyse eyeliner og tegne en linje på øvre øyelokk.
  Hvordan å sette piler

  Tegn piler på ulike måter:

  - Fra det innerste hjørnet av øyet,
  - Fra innsiden
  - I form av individuelle punkter på en kontur øye og deretter koble dem heltrukken linje.

  Piler Makeup (Bilder)

  Prøv å holde pilen i nærheten av linjen for vekst av øyevipper som hvit stripe mellom kanten av århundret og pilen er unaturlig og stygg. Å se attraktive, litt bøy tuppen av pilen. Da han sendte ned, synes det et trist syn.
  Mangler og feil i makeup kan fjernes med en bomullspinne fuktet med lotion makeup remover. Hvis linjen har dukket ujevn og kan ikke være riktig, bruke en mørk skygge og bland dem godt.
  Pilene på øynene vanligvis malt over skygger, og noen ganger de ser vakker uten dem. Når du oppretter makeup med piler bør fokusere på øyevippene. De må lete lenge og frodig. For å gjøre dette, gjelder mascara i flere lag.
  Piler Makeup (Bilder)

  Pil opp vil tillate deg å se vakre og attraktive.  
  Яндекс.Метрика