Mange kvinner gal sterk mannlig kropp som bærer forskjellige tatoveringer. Menn tatovere i stand til å erobre mer enn en kvinnes hjerte, fordi disse mennene er alltid forbundet med makt, lidenskap og fare. Jentene elsker de slemme gutta.
Tattoo Man (29 bilder)

 Man tatoveringer er fundamentalt forskjellig fra kvinner. Det ville være merkelig om vi så på gaten menn med små sommerfugler på halsen. Som de sier, til hver sin egen. Mann, hva det kan være, bør alltid prøve å se sterk. Så ofte unge mennesker går til kunstnere og stappet kroppen hans i kunstverk.
 Sterk halvparten av menneskeheten er ikke ille å huske at tatoveringer se bedre ut på en fin og pumpet kroppen. Nei, selv de mest forferdelige tatoveringer ikke pyatydesyatykylohrammovoho macho mann. Så først må du dekorere kroppens muskler, og deretter male det.
 Hvis kroppen er vakker, vil noen tatovering ser flott ut på den. Det spiller ingen rolle i hvilken plass det ligger. Gutta bør vite at hvis de vil ha en flott kropp, så henne og tatoveringer, de har rett og slett aldri har problemer med jenter.
 Vi inviterer deg til å bli med oss ​​å nyte, og kanskje misunnelse, elegante fotografier av mannlige tatovering. Forhåpentligvis ved å se dem i menn et ønske om å gjøre noe sånt. Og hvis det ikke er en tatovering, kan du ha et ønske om å gjøre kroppen din mer lettelse.
 Vel, kan en jente muntre deg opp ved å se gjennom vårt utvalg. Videre forbyr ingen drøm.

 Tattoo mann på ryggen bilde


Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

 Menn farget tatovering bilde:


Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

 Tattoo mann på hender og skuldre foto:


Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

 Menns tatovering på halsen foto:


Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

 Menns tatovering på sin etappe foto:


Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Tattoo Man (29 bilder)

Hvordan gjør håret tykt og lenge hjemme

 Alle kvinner ønsker å se sitt eget speilbilde i speilet innrammet En nydelig tykt hår. Til alle tider, sunt, langt, tykt hår forårsaket en ekte glede og beundring. I denne forbindelse, er det mange gamle skikker og ritualer.
 Ja, hedensk rituale - for å holde barnas hår første barn der nå. Det antas at den på ett år gammel baby hår, spesielt jente ikke kan skjære, fordi de ikke vil vokse raskt, og vil ikke vokse tykk. Hvis du kutter hår av hodet mitt, lagrer det informasjon om personen. Selv i dag noen mennesker beskjæres hår gjemme bort så de ikke faller i hendene på en person med dårlige hensikter.
 Langt hår kan lage ditt bilde og raskt endre det. Derfor er de fleste av virkelig halvparten av menneskeheten til alle tider på jakt etter svaret på spørsmålet om hvordan du gjør håret tykt og lang.
 Moderne teknologi at hele eller deler håret vokse i skjønnhetssalonger, betydelig forbedre utseendet på kvinner. Vanligvis gjør denne prosedyren ikke skade håret, er det enkelt og trygt. Men i alle finansielle evner tillate økning i frisører, så mange jenter er folk rettsmidler.
 Hvordan lage tykt hår hjemme
 Å forbedre hårvekst kan gjøres uten bruk av kjemikalier ved hjelp av naturlige ingredienser: eik bark, brennesle, Hestehov, tusenfryd, malurt. For dette formålet, kan du bruke brød, egg, hvitløk, melkeprodukter, løk, olje og mer.
 Tradisjonelle oppskrifter
 • Ta 2 løk, rist dem i en slurry konsistens. Bruk denne lim på hodet med et tynt lag, vask 10 minutter med sjampo. Ikke vær redd for skarp lukt, vil resultatet rettferdiggjøre dine forventninger.
 • Bland 1 ss. spoon bjørk blader med 1 ss. skje, hell kokende vann. Insister blanding i 15 minutter, deretter press og hår opolosnute forberedt kjøttkraft. Klem forsiktig på håret. Denne prosedyren gir næring til hodebunnen og stabiliserer blodsirkulasjonen.
 • 20 gram burdock rot eller 1 ss. spoon blader legge 300 ml kokende vann. Spør kapasitet på en liten brann i 25 minutter, deretter press suppen. Den ferdige blandingen er gnidd inn i hodebunnen i 30 minutter før du vasker håret. Denne prosedyren gjøres best om vinteren, når kroppen får mindre vitaminer.
 • Bland 3 ss. skjeer av gulrot juice og 6 dråper sitronsaft. Spesielt effektivt verktøy for barn som sakte har voksende hår.
 • Pisk egg i en blender. Fukt håret med varmt vann og gni blandingen inn i hodebunnen massert. Etter fem minutter, skyll med infusjon av følgende komponenter:. 1 time ss av roseblader, mynte og salvie blader. Disse urtene skal være pre-hell 400 ml kokende vann og la stå 5 minutter. Etter å skylle håret ikke tørke av.
 • Å fremskynde hårvekst inkludere i kostholdet ditt i like mengder følgende produkter: dampede gulrøtter, revet gulrot, epler, gulrot karbonader.
 Vokse langt hår - en flott jobb, men enda vanskeligere - å opprettholde sin helse. Etter skåret og tynne tråder skaper ikke et hyggelig syn. Bare vanlige daglige omsorg gjør håret sterkt, vakkert, godt preparerte og skinnende. Plukk en individuell hårpleie teknikker og resultatet vil ikke ha lenge å vente!  
Hår. Oppskrifter av våre bestemødre. Behandling og Gjenoppretting med folkemedisin
 Alle kvinner, og menn også, drømmen om tykt og vakkert hår. Men mange vet at alt betyr selge hårpleieprodukter ikke bare forbedre sitt utseende, men kan noen ganger la oss alle "skallet". Husk dine besteforeldre som ikke brukte nyvinninger innen kosmetikk for håret, brukes bare naturlige midler til å ta vare på hans hode. Husket? Og at de hadde hår? Jeg er sikker på at 99% husker den vakre, strålende utseende frodig, sunn, vakkert hår.
 Så la oss huske hva våre forfedre brukte for å oppnå dette resultatet.
 1. Rotstokker kalmus myr som et skjær brukes for å vaske hår kremer og håravfall. For deres konsolidering og vekst. Også tas oralt som et skjær og gastritt. Infusjon: 3. spoon helle 05 liter kokende vann og insisterer avkjøles.
 2. calendula blomster - 2 ss. skjeer, burdock rot - 4. skjeer, humle kjegler - 3. skjeen. Infusjon: 6. skjeer av blandingen insisterer natten per liter kokende vann. Filtrert, oppvarmet og gnidd inn i hårrøttene. Du kan vaske dette infusjon av ren hodet 2-3 ganger i uken. Denne strukturen akselererer hårvekst, redusere hårtap. Også hjelper med flass og kløe i hodebunnen.
 3. For å forhindre håravfall og tørr seborrhea i nød etter vask håret en gang i uken for å gni hodet et par håndfuller av salt. Salt huske på 15 minutter, og skyll med vann.
 4. 100 gram hakkede nesle, bedre i mai for å helle 05 liter vann og 05 liter eddik. Kok på svak varme i 30 minutter, fjern fra varmen, la kjølig og belastning. Dette avkok å vaske håret mitt om kvelden før sengetid. Det er veldig bra for tørr seborrhea.
 5. Røttene til burdock årlige planter gravd på senhøsten eller tidlig på våren, tørr og koker dem avkok. Det bør ta en del hakket røtter pour 10 deler av kokende vann. Stek i 10-15 minutter på lav varme. Insister 3 timer og avløp. Sjy gnidd inn i hårrøttene eller skylling.
 6. For å behandle håret hell 2 ss. skjeer tørt gress kjerringrokk en kopp kokende vann og kok på svak varme i 30 minutter. Deretter press og fortynne med kokt vann til den opprinnelige volum. Gni hodebunnen tre ganger i uken, uavhengig av sjampo. Dette betyr styrker håret, forbedrer deres vekst.
 7. Håret er også gunstig å spise sjø kål 50 gram per dag.
 8. Rye brød brygget med kokende vann, og lage en maske på hodet.
 9. Veldig nyttig før du vasker gni inn i hodebunnen reddik juice.
 10. Et par blader av aloe helle varmt vann, la stå i 3 timer og denne infusjonen skylle håret etter vask.
 11. Vodka 1 ss. skje, 1 eggeplomme, 1 ss. ss honning, 1 ss. skjeen av majones, 1 ss. spoon burdock olje. Dette er svært nyttig for hår maske for å gjøre en per måned.
 12. Her er det næringsstoffet middel for hår. Bland 1 ts hakket plante ringblomster, humle, brennesle og kjerringrokk gress. Hell denne blandingen av urter i to kopper kokende vann, dekk til og la stå 30 minutter. Sil og gni inn i hodebunnen 2-3 ganger i uken. Hold infusjon bør være nedkjølt, men sørg for å bruke varmt vannbad.
 13. For å styrke håret kopp løk skrelle helle 05 liter kokende vann, kok opp. La stå i 30 minutter, avløp. Gni hodebunnen eller hår skylling. Så for å gjøre 30 dager.  
Яндекс.Метрика