Hva gjør du hvis brent i solariumMange kvinner ønsker å være vakker og jevn brunfarge. Det legger ikke bare sjarm, men også gir kropp og ansikt velstelt utseende. Oppnå sjokolade hudfarge kan nå bli enda i vinter - i solariet. Men noen ganger etter inngrepet kan være ikke veldig hyggelige konsekvenser: huden blir rød, føler smerte, tetthet, og mulig feber. Dette er et tegn på at du har brent.
Dette problemer kan skje til hver klient solarium. Derfor er hver nyttig å vite at hvis etter en økt i tanning bed du brent.
Medisiner brannsår

Hvis du etter tanning var ubehagelige konsekvenser, er det anbefalt å bruke salver, kremer basert panthenol. Hvis brannskaden er så sterk at etter påføring av kremen følte smerte, er det bedre å velge en løsning i form av skum eller spray. Panthenol gir fuktighetsgivende, mykgjørende og smertestillende handling, fremmer helbredelse av vev og bedrer helsen. Ved alvorlige brannsår etter garving, bør medikamentene anvendes flere ganger i timen, noe som hindrer den fullstendige absorpsjon av produktet og tørking.
Du kan bruke krem ​​Boro + eller andre beroligende salve. Deretter prøver å sove og ingenting annet å gjøre.
Kalde kompresser for brannsår
Hvis du gikk til solarium og brent, bruke kalde omslag. Effektivt hjelper kjølig dusj, kjøle deg ned med isbiter eller våt klut, som må gjelde for skadede områder. En viktig forutsetning for en rask utvinning - for å hindre total dehydrering. Prøv å drikke rikelig med væske for å gjenopprette væskebalansen i kroppen og motvirke uttørring av huden.
Vær spesielt oppmerksom på kjole, velg en som ikke vil møte brente områdene. Til alle tider avstå fra utvinning solarium.
Folk rettsmidler for brannskader
Fra brannskader mottatt i solarium vil hjelpe meieriprodukter. Kefir, vil yoghurt, lav-fett rømme berolige huden, fjerne smerte og støtte fuktighet i de berørte områdene. Ikke bruk fet mat - de kan gjøre skade.
Hvis du har brent, så du gjør noen feil når du besøker et solarium, feilaktig valgt lengde av prosedyren eller ikke bruke fuktighetskrem. Riktig brunfarge i solarium skader ikke huden og ikke forårsake ubehag. I enhver god skjønnhetssalong bruker profesjonelle kosmetikk, designet spesielt for tanning - tanning betyr å forbedre og redusere stress. Ikke prøv å spare penger på helse og sørg for å bruke en tanning bed lotions og beskyttende kremer. Selv om alt er normalt, etter økten, påfør krem ​​på huden - det vil støtte normale nivåer av fuktighet, forebygge aldring og opprettholde sin elastisitet.
Hvordan ikke å bli brent i solarium
Etter et besøk i solarium ikke ta konsekvensene som brannsår, snakke med ansatte hytta. De forteller deg hvordan du kan sole seg skikkelig og uten å forårsake skade på huden. Ikke prøv å raskt få en brunfarge ved å øke lengden på øktene. Melanin bør gjøres gradvis, og med en sterk UV eksponering får du bare vare. Hvis du trenger en brunfarge til en bestemt dato, starte fotturer på forhånd solarium - tre uker før den påståtte hendelsen. Denne optimale tidspunktet for å vakkert brun hud, og du har gjort uten brannskader.
For ikke å bli brent når du besøker solarium, bør du vite din hudtype. Hvis det er lys, bør øktene være kortvarig - mindre enn fem minutter for den første uken. Gradvis øke tiden til tolv minutter. Ikke gå soling hver dag for ikke å brenne, gå gjennom hans dag. Hvis ubehag etter inngrepet, er neste økt avsatt til to dager.
Hvis du følger de enkle retningslinjene vil aldri brent i solarium.  
Buljong nesle for hårNettle - en velkjent barndom anlegget. Til tross for sin varme og ubehagelig effekt ved kontakt med huden, har nesle følgende egenskaper. Denne urten inneholder vitamin B, E, C, og at den er rik på karoten, flyktige og organiske syrer. Som en del av brennesle var elementer som svovel, kalsium, kobber og kalium, barium og jernlagre. Interessant er det faktum at nærværet av verdifulle nesle større mengder av vitamin C enn epler og karoten den inneholder enda mer enn gulrot masse.
Med alle komponenter børsnoterte verdipapirer, nesle i stand til å gjøre våre håret sunt.
Fordelene med brennesle for hår
I tillegg til å forbedre den generelle utseendet på håret og gir næring til sin naturlige sunn glød, nesle påvirke håret følger:
Nesle styrker hårsekkene;
nesle eliminerer hår fra flass og kløe av overflaten av hodet;
gjennom nesler stoppe håret falle ut;
nesle i stand til å gjøre håret vokse raskere.

Fordelen med å bruke brennesle hår er dens nytte å skape påfunn og masker som friske som grønn og som tørrvekt.
Oppstrammende avkok av brennesle for hår

For å lage dette legemidlet som styrker håret, vil du trenge følgende komponenter:

Tørket nesle (100 gr.);
plantain (20 oz.);
merian (20 oz.);
kamille blomster (20 oz.);
salvie (20 oz.);
rent vann (liter).

Hell samling av urter liter vann, la væsken koke og deretter la det avkjøles. Senere skille væske fra urter og selv fortynne med varmt vann. Dette betyr skylles håret i vinter. Denne prosedyren vil mette hårsekkene og verdifulle naturelementer, vitaminer, som er viktig for håret kaldt. Det anbefales ikke å tørke hårføner etter skylling nesler.
Buljong nesle hår flass
Omtrent 50 oz. tørket nesle oppsikt i 200 ml vann og kok blandingen til væsken får en brun farge, og vil ikke bli vist urte duft. Avkjøl væsken og bruke den etter bruk av sjampo, gni det på overflaten av hodet og soaking håret. I denne kombinasjon av brennesle kan tilsettes og 15 gram. honning, som myke huden på hodet og mette epitel vitaminer.
Den andre versjonen av nesle buljong flass.
Forberede en 25 oz. disse tørkede urter, nesle, johannesurt, mor og stemor. I tillegg vil du trenge 100 ml infusjons ptytsemlechnyka caudatus og 100 ml vann.
Fyll gress med vann, kok væsken, kjølig og hell det ptytsemlechnyka infusjon. Å kurere flass i hodebunnen, gni fingrene helbredende væske inn i huden 3-4 ganger i uken, mens masserer hodet og spre blod i hudlagene.
Forberede infusjon ptytsemlechnyka følgende måter:
frisk hakket ptytsemlechnyk (15 oz.) helle en liter kokende varmt vann;
la væsken stå i 3 uker på et kjølig sted, som mangler lyset;
legge et flytende skylle hår.
Nesle buljong for livløst hår

I løpet av sommeren, bruker bare det samlet nesler i oppskrifter for hår, og om vinteren kan påføres og tørkes. Ta 500 gram. urter og stek den i 500 ml vann. Etter fem minutter, slå av varmen og la væsken kjølig. Flytende skylle hår etter bruk mykgjørende egg maske. For å gjøre dette, bland eggeplomme, 10 ml flytende honning og 15 gram. majones. Legg til denne massen av kjøtt to fedd hvitløk. La masken på håret i 15 minutter og deretter behandle håret med brennesle kjøttkraft.
Nesle buljong for fett hår
For vare på fett hår Skylling klar hjelp av brennesle, zvaryvshy 500 gr. Urter i 500 ml vann. Når væsken blir kald, ztsidit det og rør det en eggeplomme, sitronsaft, aloe juice, 10ml honning, most hvitløk fedd ett. Bland alle ingredienser og 30 minutter for å dekke den tradisjonelle hårvask håret med denne blandingen. Når blandingen er vasket vekk fra håret, skyll dem også klar kjøttkraft nesle.
Buljong nesle for hårtap
Forberede en samling av 15 gram. urt nesle, plantain, johannesurt, peppermynte, mais arr, calendula og immortelle. Hugge ned Finhakk gressblad eller blender. Urter koke i 500 ml vann i 5 minutter, deretter kjølig væske, sil og ta det tre ganger om dagen for 100 ml Nettles gjøre håret sterkt, og de skal falle raskt.
Buljong hår med brennesle og eddik
Ca 100 gram. gress koke i 500 ml vann og 500 ml av eple cider eddik i ca 30 minutter. Regelmessig skylle håret liknende metoder etter vask, kan du selv gjøre denne prosedyren i flere dager i en uke, deretter håret blir blankt og mykt.
Hvordan å høste og bruke brennesle
Nettles er ønskelig å samle inn det tørre været i mai eller juni, når den blomstrer. De innsamlede gress sette på papiret og la det tørke før stilkene og bladene blir sprø. Etter ca 10 dager, når endelig tørket nesle, brett den inn i et papir eller lin bag, hvor den vil bli liggende til høsten eller vinteren. Butikken tørket brennesle på et kjølig sted uten tilgang til vann.
Ikke stek for lenge nesle på grunn av langvarig eksponering for kokende vann nyttige elementer for å bryte ned i gresset, og det mister sin helbredende kraft.
Blondiner må være forsiktig med å bruke avkok av brennesle, som de kan få håret grønnaktig skjær som raskt vaske av.
Å nesle ikke brent hud, samle seg hanskene, og før du bruker urter i form svezhesobrannom kort suge den i varmt vann for å rengjøre bladene og stilkene av små nåler og male den uten frykt for skålding.  
Яндекс.Метрика