Hvordan å besøke et solarium?
 Hvite tenner, velstelte hår, slank kropp, en fantastisk manikyr og pedikyr. Hva annet er nødvendig for å fullføre bildet av en moderne vellykket jente? Selvfølgelig, den perfekte brunfargen. Dessverre kan ikke mange av oss har råd til å sole seg i de varme strålene fra solen kjærtegnet finne fantastiske sjokolade hudfarge. I dag, derimot, skjønnhetssalonger tilbyr den perfekte løsningen - solarium. Moderne skjønnhet burde si "takk" tyske vitenskapsmannen Friedrich Wolff, som i 70 års XX århundre oppfunnet og bygde den første solarium. Mote for disse mirakel enheter øyeblikkelig spredt rundt om i verden. En bølge av kjærlighet for tanning har kommet til Russland. Mange innbyggere i byene kan ikke forestille meg livet uten denne fantastiske enheten som lar deg ha sjokolade farge hele året. Men det er mange regler som skal følges for å solarium ikke forårsake noen bivirkninger, og bare tok en masse positive følelser og enda en fin brunfarge. 
 Forsiktig Den grunnleggende regelen når du besøker et solarium - for ikke å skade deres helse. Definere med de som fortsatt trenger å begrense møte med denne fantastiske mirakel enhet.

 Dette er ikke nødvendig å besøke et solarium
 Folk Body som mange føflekker og pigmentflekker, bør avstå fra slike prosedyrer. Virkningen av ultrafiolett stråling som kan føre til hudsykdommer.
 Solarium bedre å utsette til de som lider av sykdommer i skjoldbruskkjertelen, nyre, hjerte, blodårer, lunger og bronkiene. Heller ikke anbefalt solarium mennesker som lider av smittsomme sykdommer.
 Hvis du er allergisk mot sollys, nekter kunstig soling.
 Ikke gå et solarium i de kritiske dagene.
 Spesiell oppmerksomhet bør vies til solarium gravide kvinner og mødre. I en fantastisk gutt venter perioden fra solarium skal være forlatt. Ammende bør vente med å få den ettertraktede brunfarge og noen minutters pause fra bekymringer. På den ene siden gir UV tanning, så nødvendig for en kvinne høyt vitamin D - viktig for normal utvikling av barnet. På den annen side, postpartum hormonelle forandringer som forekommer aktiv, regenerering av cellene. Effekten av ultrafiolett stråling kan føre til hudkreft forekomst.
 Barn under 18 år anbefales ikke solarium.
 Gå til solarium med glede - de grunnleggende regler for god brunfarge!
 Dette er viktig! Før du begynner å gå i solarium, må du oppsøke fastlege, hudlege. Terapeuten vil vurdere generell helse, tilstedeværelse av kroniske sykdommer, risiko for gevinst i forbindelse med solarium, etc. Hvis du er over 30 og din du har et stort antall føflekker, er obligatorisk for deg hudlege konsultasjon. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre hud bilde type, og hjelpe, hvis ikke kontraindisert, velger den beste modusen solarium.

 1.  Bestem deg for hvilken type tanning. Det er horisontale, vertikale, turbosolyariyi. Horisontale modeller tillater å hvile og slappe av under soling. Imidlertid, på grunn av de strukturelle trekk ved utstyret horisontal solarium vanskelig å få en jevn brunfarge. Vertikal solen lar jevn brunfarge, men slapp av i denne enheten vil ikke fungere. Turbosolyariyi har sitt eget ventilasjonssystem. Et flott tillegg når du besøker dette vil solarium aromaterapi.
   Før du besøker solarium i skjønnhetssalongen, er å spørre hva slags modell som brukes. Også, spør administrator så lenge det var en erstatning lamper. Hvis livet av 500 timer, etter å ha besøkt denne solarium er ikke noe godt.
   Utarbeide nødvendig arsenal for å lage "ultrafyoltetovыh" bad. Vanligvis hver skjønnhetssalong som tilbyr soling, kan du kjøpe:
   sunblock i solariet. Påfør denne kremen på huden din hver gang før solingen.
   Stikine - en nødvendig ting for å beskytte brystvorten og aureole av UV.
   lue hår - solarium har en negativ innvirkning på håret.
   Solbriller - en nødvendig ting i solarium. For å beskytte øynene mot ultrafiolett stråling, bruker dem hver gang du besøker solarium.

   Før du besøker solarium bør ta et bad eller dusj, ingen forskjellige geleer og såper. Huden bør ikke påføres noen sminke eller parfyme eller kremer.
   Ikke kombiner peeling eller hårfjerning prosedyren adopsjon ultrafiolette bad. Prosedyrer ødelegge det beskyttende lag av huden, som forårsaker brannskader kan oppnås.
   Daglig solarium
   Varigheten av den første økten - ikke mer enn 3-4 minutter. Deretter må du vente noen dager for å evaluere hudreaksjon. Hvis alt er i orden, kan du øke varigheten av økten fem minutter, men ikke mer enn to ganger i uken. Dette regimet bør følges under den første måneden av å besøke solarium.
   I den andre måneden varigheten av øktene kan bli redusert til 7 minutter, ikke mer enn to ganger i uken, eller øke antall økter til 3 ganger, men ikke mer enn fem minutter. Denne modusen bør respekteres så lenge huden ikke vil få ønsket nyanse.
   Dette er viktig! For vedlikehold og tan nok til å besøke et solarium 1 per uke i 8-10 minutter.
   Forsiktig Sørg for at du har besøkt skjønnhet møter alle hygienisk. Hvis du er i tvil, be om bedre tjeneste til en annen salong.

   Badstue - flott å slappe av etter en lang dags arbeid, og få munterhet og berike kroppen essensielle for normal funksjon av vitamin D.
   Overholdelse av regler solarium (bruk spesielle kremer, hatter, Stikine, solbriller), og kontroll over sin egen helse, hjelpe deg å lykkes i å skaffe utmerket farge. Vakker sjokolade tan du gitt!  
Manikyr svart og hvittSvart og hvit farge ordningen - uovertruffen klassiker. Couturier hele verden stadig vender tilbake til å bruke disse fargene i sine samlinger. Dette er forståelig, fordi kombinasjonen av svart og hvitt - vinn-vinn. Hvis du foretrekker en klassisk fargekombinasjon strenge - du sannsynligvis vil sette pris på ideen om å lage svart og hvit manikyr.
Dette manikyr er perfekt for enhver slitasje og er i harmoni med noen stil.Alt du trenger for å lage det - akryl lakk eller maling riktige fargene, tynn pensel, tannpirker eller konvensjonell nål for utskrift, samt din fantasi og litt dyktighet. Og ikke glem om den standard sett for manikyr. Fordi manikyr begynner med hygieneprosedyrer neglepleie, bare etter som du kan begynne å dekorere.

Forbered neglene svart og hvit manikyr

Først av alt - gjør hygienisk manikyr. Dette er en obligatorisk regel, uavhengig av hva negledesign du velger. Først gir neglene i orden, og deretter dekorere dem.
Så, først av alt, danner negleplaten. Du må forstå at formen på neglene bør kombineres med valgt mønster. Nedenfor vil vi vise deg bilder til å passe kvadratiske eller rektangulære, og som - ovale negler.
Etter ferdigstillelse av arbeidet på shape negler - gå videre til neste trinn manikyr, myke hendene i varmt vann, fjern neglebåndene, og om nødvendig - og grader.
Neste - dekke neglene strøk. I vårt tilfelle, denne prosedyren - et must, fordi vi har å jobbe med sort lakk, lakk og mørke, som vi vet, gjøre våre negler gul og stygg. Så vi beskytte våre negler fra farget pigmenter lakk base og gå videre til moroa - design, mens vurderer formen på neglene.

Ideer svarte og hvite manikyr negler for rektangulære

Så, hvis du er eieren rektangulære negler - du er perfekt lyse nyanser av neglelakk, så svart og hvit manikyr - dette er akkurat hva du trenger.
Din rett fantasi - er ubegrenset. Du kan bruke en kombinasjon av svart og hvitt, uansett blandingsforhold. Som for valg av mønster, for rektangulære og firkantede negler passer perfekt grafiske bilder, slik som et sjakkbrett. Opprinnelig vises som striper, svinger, abstrakte mønstre laget med pensel eller nål.
Manikyr svart og hvitt

Det ideelle ville være i dette tilfellet, og fransk manikyr ved hjelp av svart og hvitt. Du kan lage en tynn pensel delikat svart mønster på en hvit tupp manikyr og kan utføre moderne "månedlige" jakke, fremhever ikke spissen og bunnen av spiker halvmåneformet. Med denne kan du utføre den klassiske "smil" eller halvmåne som hvit og sort lakk.

Ideer svart og hvit oval negler manikyr for

Men for ovale negler bedre plukke romantiske blomstermønstre. Menhvis du ikke har råd til å skildre lunefull tegninger på neglene - du kan begrense poeng og erter av ulik diameter. Gjør dem bare ved hjelp av en tannpirker eller liten spiker cap - går veldig søt og hyggelig.
Manikyr svart og hvitt

Manikyr svart og hvitt

Også flott på ovale ansikter ser ut som negler dyr, laget i svart og hvitt. Et perfekt eksempel på dette design negler kan være en panda bilde eller Mikke Mus.
Manikyr svart og hvitt

Mirakuløst, dekorere neglene og andre svart-hvitt tegninger, "white collar", "snøring" eller populært i dag "utskrift" manikyr. I svart og hvitt ser det spesielt imponerende!  
Яндекс.Метрика