På hyllene finner du klær for enhver smak. Hvordan bestemme fargen å se moteriktig og stilig? Vel, ikke en lett oppgave, men vi vil hjelpe deg å ikke gå seg vill i en rekke farger. Ved valg guidet ikke bare motetrender, men også personlig smak.

 Trendy klær farger høst-vinter 2014-2015


 I fremtiden ser lyse farge sesongen. Designere ringe for å våkne opp, og i alle fall ikke faller i høst blues. Derfor foretrekker saftige nyanser. De mest populære fargene på den nye sesongen var rød, burgunder, grønn, blå, lilla, gul. Se på bildet nedenfor. Den presenterer de mest aktuelle fargene.
 Jenta til venstre viser en burgunder farge, som er perfekt for kontoret eller stil av enhver hendelse. Nær Modellen Crimson fargetone som bare tiltrekke seg oppmerksomhet.
 På moten gul, grønn og lilla farger, så ikke vær redd for å velge lyse kjoler. Kombiner den med en streng lavmælte dekorasjoner og lys makeup.
 Jenta i hatten demonstrerer også skyggen av burgunder. Vær oppmerksom på at kjolen er ganske kort, men det ser stilig og strengt. Og du vil fremheve sin seksualitet trygt velge kjole av lys rød farge.
Trendy farger av klær, høst-vinter 2014-2015 mest presserende fargebilde

 Som for de unge damene, så designere valgt å bruke lyse farger som blek rosa.
Trendy farger av klær, høst-vinter 2014-2015 mest presserende fargebilde

 Mote kombinasjon i klær høst-vinter 2014-2015 - dagens trender


 Rammet av den neste sesongen var en kombinasjon av skjørt genser. Designere er i sine samlinger lange gensere som vil varme deg under den kalde årstiden. Og å se feminine på samme tid, velger skjørt like over kneet eller like under. Hvis du er iført et skjørt rød fargetone, foretrekker den klassiske mørk genser.
Trendy farger av klær, høst-vinter 2014-2015 mest presserende fargebilde

 Ble fasjonable og skjorter uten ermer som går perfekt med skjørt, bukser og jeans. På bildet er den nyeste modellen. Spesielt populære er pelsprodukter. Fargen kan være svært forskjellige, alt avhenger av din smak.
Trendy farger av klær, høst-vinter 2014-2015 mest presserende fargebilde

 Genser kan perfekt kombineres med en skjorte. Skjorten skal være like under genseren, som er slitt på toppen. Dermed vil du ikke fryse og vil se elegant.
Trendy farger av klær, høst-vinter 2014-2015 mest presserende fargebilde
 Sannsynligvis hver av oss noen gang ønsket å starte livet med et nytt ark. Mange psykologer og stylister råde jentene begynner å endre seg med frisyrer. Du kan dramatisk endre det eller bare legge smak til bildet ditt. I denne artikkelen vil vi fortelle deg de faktiske fargene på håret som du har gjort det riktige valget når du maler.

 Fasjonable hårfarge for brunetter og shatenok i høst-vinter 2014-2015


 Den mest populære i den kommende sesongen ble svart hår. Men det gjør egentlig ikke passer unge skjønnheter, noe som gjør dem visuelt eldre. Hvis du velger svart maling, prøv å understreke øyenbryn og øyne, håret til å se harmonisk. Hvis du vil ha noe uvanlig, velge brune eller nøttebrune nyanser. En spesiell attraksjon vil legge glans til håret. Sett den på vasket hårføner og gi volum. Stylister anbefaler også å velge rød eller burgunder skygge av hårfarge å gjøre lysstyrken og friskhet. Det kan være lett farge, bruker flere farger.
Fasjonable hårfarge, høst-vinter 2014-2015 (foto), farger og nyanser av hår i mote i 2015?

 Trendy farger for håret blondt i høst-vinter 2014-2015


 Rammet av den nye sesongen var blonde skyggen. Slik hårfarge dukket opp i Marilyn Monroe. Blondt hår har alltid rørt fantasien og tilt mannlig oppmerksomhet. Så slutt valget på honning og halm nyanser, prøv å behandle håret og hindre svart hull. Gule blonde låser ikke til ansikt, så det er best å ikke mylyrovanye. Nå på moten naturlig skjønnhet, var så faktiske fargen brun og lys brun farge. For å legge til et bilde av russiske skjønnheten vil spytte eller noen bindende.
Fasjonable hårfarge, høst-vinter 2014-2015 (foto), farger og nyanser av hår i mote i 2015?

 Fasjonable hår farge til rødt, Fall-Winter 2014-2015


 Auburn skjønn er best å velge lyse farger som blek rød eller brun. Flammende farger i mote også, men det er mer egnet for unge jenter.
 I den nye sesongen, designere har fokusert på naturlig bilde som rødt hår er bare litt bedre fargetone, ikke male helt. En populær var "Californian" maleri. Røttene av håret er malt en mørk farge, og ender i lys skygge. Hvis du har mørk hud, velge lyse farger og nyanser.
Fasjonable hårfarge, høst-vinter 2014-2015 (foto), farger og nyanser av hår i mote i 2015?
 Den moderne verden er helt debunks stereotypien om at kvinner er mer utsatt for mote enn menn. Av guttene har også en tendens til å se presentabel og attraktiv, interessert i siste nyvinningene innen moteindustrien.
 Så la oss snakke mer om hva som vil være moteriktig herreklær høst-vinter 2014-2015. Et bilde av motetrender i menns klær vil hjelpe deg å gjøre et valg.

 Mote trender i stil med herreklær høst-vinter 2014-2015


Mote Menswear Høst-Vinter 2014-2015: photo motetrender i herreklær

 La oss starte med de grunnleggende punktene som er tilsvarende for både kvinner og menns mote. Pels - et tegn på rikdom, siden antikken, så gutta ikke kan være redd for kaldt vær i vinter, og føler de virkelige primitive jegere, pels innpakket i jakker og kåper. Disse modellene var tilstede på utstillinger merker Fendi og Dolce & Gabbana.
 Pels motstandere fortvil ikke. Komfortabel ned ulike modeller og stiler ble presentert på utstillinger.
 Neste trend - belter. Nå er de brukt overalt. Frakk, bundet et belte - er overbelastet. Designere merket Brioni gikk videre foreslått bruk av forretningsmodeller jakke med et belte.
Mote Menswear Høst-Vinter 2014-2015: photo motetrender i herreklær

 Christopher Kane og Givenchy presenterte sine viser sportsklær med ny syntetisk materiale - neopren. Svytshotы, har jakker og gensere fra den lenge blitt brukt av mange fashionistas.
 Hvis du ikke er en klassisk ikke å bringe litt farge i hverdagen, bruke klær med utskrifter. Nå er denne trenden er ikke bare tilgjengelig for jenter. Det mest slående samling av japanske designeren present YohjiYamamoto. Et stort antall roser, hodeskaller og farger - respons onde tunger, og anklager designeren av misbruk dempet farger. Høyre kan være lett: bur, bånd, inskripsjoner og andre abstrakte komposisjoner er også brukt.
 For flere år, kan gatene sees i jenter klær størrelse eller to større. Trenden med iført ting oversayz fanget og mannlig mote. Stor dimensjonsløs frakk strukket gensere, jakker. Dagens trend denne vinteren - ting som skjuler omriss silhuett.
 Til tross for at de fleste av de trendene som stammer fra kvinnelige motedesignere tilby å skape modige og brutale bilder.

 De hotteste farger av sesongen. Høst-vinter 2014-2015


 Snakker om mote, ikke glem om farger. Hvilken farge skal være moteriktig herreklær vinteren 2015?
 Metallisk stede i samlinger av mange designere. Calvin Klein og Jil Sander introduserte denne trenden i menns mote. Spesielt populære bukse og genser genser med metalliske nyanser.
Mote Menswear Høst-Vinter 2014-2015: photo motetrender i herreklær

 Militære print "hacks" som etterligner formen på tropper som kan brukes i hverdagen. Men nå i denne fargen gjorde ingen bukser og dresser, kåper, jakker og gensere. Balmain og Valentino viste i sin vinterkolleksjon 2015 er denne fargen.
 Og til slutt pasteller. Hvis jenter vurdert denne fargen for flere sesonger siden, men gjør det for å være. Ferdigstilt i milde, godteri nyanser jakker og kåper ser uvanlig og hyggelig. Lignende kreasjoner presentert på utstillinger Gucci og Alexander Wang.
 Velge farger på klær, ikke glem at det første de bør passe deg.
 Generelt gir menns mote vinter 2015 sesongen et vell av muligheter til å oppgradere bilde. Bare bla bilder av inntrykk og velge hva som passer deg og nyte.  
Яндекс.Метрика