Coat gjør enhver jente attraktiv status og gir god beskyttelse mot frost, så gi denne damen og ved siden av sin fordel. Velge pels, det smukke kjønn ønsker å se på dette fasjonable og stilig. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om de grunnleggende stilen til den kommende sesongen, vil du bare nødt til å velge og kjøpe din favoritt modell.

 Fasjonable strøk med pels, Fall-Winter 2014-2015


 Den nye sesongen har fått spesiell popularitet av pels og vaskebjørn Lama. De nye kolleksjoner kan sees fantastisk kombinasjon av flere typer pels som gjør pelsen mer attraktiv og lysere. Luksuriøst vil se på eventuelle kvinne Jakker av bever.
 På bildet kan du se forskjellige modeller pelsverk. Populært strøk av middels lengde rett under kneet. Som for farger, men designerne rådes til å velge lyse farger. I vinter, trenger vi fersk maling, for ikke å bli lei, så foretrekker rød, beige, burgunder og smaragd nyanser. Luksuriøst vil se grå frakk. Den andre modellen fremhever midjen til venstre med stroppen, som gjør kjolen mer elegant.
Mote jakker, Winter 2014-2015: photo mote modeller og stiler av kvinners strøk, Fall-Winter 2014-2015

 Unike stiler av kvinners strøk, Fall-Winter 2014-2015


 Treffet av sesongen var pelskåper. De skaper et bilde av Snow Queen, og deres nye samlinger designere har fokusert på bildene er fantastiske karakterer.
 S fant også en modell med volum ermer. I dette antrekket kan du enkelt bære kjole. Men overvektige kvinner bedre å forlate slike produkter, de legger visuell vekt. Et eksempel på slike modeller kan finnes i bildet nedenfor.
Mote jakker, Winter 2014-2015: photo mote modeller og stiler av kvinners strøk, Fall-Winter 2014-2015

 En annen hit var neset med pels. Slike klær er mer egnet for sen høst. Slitasje mønstre på en varm genser. Og selvfølgelig, hvis du ønsker å se elegant og sjarmerende, velger strøk som fritt fallende til knærne. Fargen her kan være både jernholdige og hvitt.
Mote jakker, Winter 2014-2015: photo mote modeller og stiler av kvinners strøk, Fall-Winter 2014-2015

 Mote korte jakker, Fall-Winter 2014-2015


 Beskjæres modeller blitt særlig populært på grunn av bekvemmelighet. Du kan enkelt gå inn i slike modeller, i bilen eller ski. Designere tilbyr lyse farger som skimrer som edelstener. Disse strøk er perfekt kombinert med kvelden antrekk.
Mote jakker, Winter 2014-2015: photo mote modeller og stiler av kvinners strøk, Fall-Winter 2014-2015
Problem hud, de viktigste funksjonene og grunner, omsorg for problem hud

 Hver kvinne drømmer om feilfri hud, men realiteten er, dessverre, ikke alltid i tråd med våre forventninger. Mindre irritasjon og rødhet, utslett - med disse problemene vi står overfor ikke bare i puberteten. Men problem hud - det er ikke en sykdom som ikke kan kureres, og som bare kan akseptere. I dag er det mange virkemidler for å bøte på denne situasjonen.
 Problem hud, dens symptomer og årsaker
 Tittelen "problem hud" refererer vanligvis til en rekke funksjoner. Dette forstørret porene og kviser, og ulike inflammatoriske prosesser. Alle disse problemene har sine grunner. En av de vanligste er hormonsvikt. Det er derfor tenårene acne følge modningsperiode. Som tenåring, kan nesten ingen unngå dette problemet.
 I tillegg problem hud vanlig hos kvinner som har ulike dietter. Det faktum at det er viktig for vår helse er et balansert kosthold. Uten en tilstrekkelig mengde av sink eller vitamin blodsirkulasjonen, og fra dette er det er kløe, brennende følelse, tørrhet, rødhet.
 Noen ganger utseendet på hudproblemer på grunn av brå klimaendringer (før endringer i temperatur forårsaker endringer i vann, etc.) også kan være grunn til å misbruke og akutte fet mat, røyking, hyppig alkoholbruk. I slike tilfeller bør behandlingen rettet først og fremst til å adressere årsakene til problemet hud, da - for å forbedre sirkulasjonen, normalisere blodtrykket, styrke veggene i blodårene.
 En annen grunn kan være problematiske hud allergiske reaksjoner, i hvilket tilfelle behandlingen bør omfatte identifisering av allergen eliminere den. Og sist men ikke minst felles sak - feil vare for problem hud.
 Feil i hudpleie
 Mange kvinner ofte anta samme feil i omsorgen for huden. Dette er hennes altfor aktiv avfetting. Dermed kan rengjøring ikke bli neglisjert. Men hyppig bruk av produkter som inneholder alkohol fører til tørrhet i huden, og dermed til mer intensiv talgkjertlene og en ny runde med problemer. En annen vanlig feil - en tro på den falske troen på at solen helbreder problem hud. Faktisk er forlenget eksponering for sollys skade huden. Dette gjelder ikke bare solbrenthet, men også kunstig, kjøpt i solarium.
 Home Care for problem hud
 Problem hud må nøye seg hjemme. Det er bedre å bare gi opp såpe og erstatte den med en spesiell gel designet for denne type hud. Etter vask disse verktøyene, tørk huden tonic som ikke inneholder alkohol. Gel renser porene, Tonic hjelper å begrense dem, så kan du bruke kremen.
 Av stor betydning er vannet, som bør vaske. Det er i alle fall ikke bør være varmt, som i dette tilfelle porene blir mer avansert. I morgen kan du også lage en maske av yoghurt eller myse - det forbereder huden for videre behandling. Gelen er bedre å sette en spesiell børste rensemiddel, tonic - med en bomullspinne.
 Dag unngå krydret og fet mat. På kvelden, må prosedyren gjentas morgen vask, og deretter bruke en nattkrem utviklet spesielt for fet hud. En gang i uken er anbefalt å gjøre en dyp rengjøring. Det er bedre å bruke en skrubb og leire masker. Fra tid til annen kan du ordne faste dager, men bare etter samråd med ernæringsfysiolog.

Hvorfor svarte øyne?Jeg står opp om morgenen, ser i speilet, morschyshsya, kryvyshsya og bereshsya for tonalnyk. Igjen blåmerker.
Mørke ringer under øynene blir en konstant følgesvenn. Hvor bare kom de fra? Hvorfor svarte øyne? Hvor å gå for å få hjelp? Hvordan å fjerne dem?
Sorte øyne - i grunnen
Det er flere årsaker til problemet:
Mangelen på lymfesystemet og venøs drenering. Huden rundt øynene er veldig tynn og delikat. Fordi blodårene er i nærheten. Følgelig er deres arbeid bare galt blir merkbar.
Sykdommer i indre organer. Spesielt, som manifesterte nyresykdom, hjerte og lever. Parasittangrep også la spor av mørk under øynene. Denne gruppen årsaker inkluderer hypotyreose skjoldbruskkjertelen.
Dyptliggende øyne. Så bestilte Moder Natur og foreldre. Anatomisk struktur enhet - arvelig faktor. Stor bane gir en naturlig skygge.
Dårlige vaner og avbrudd og rekreasjon. Blant de dårlige vaner, "prokladыvayuschyh skygge", inkluderer røyking og alkoholmisbruk. En overtredelse av arbeid og hvile - en hyppig trøtthet og mangel på søvn, stress og langvarig sitter ved datamaskinen, dårlig kosthold og overdreven gråt.
Rapid vekttap. Spesielt hvis du er tretti. Huden i denne alders blottet tidligere elastisitet, så det gjør styahtysya. I tillegg betydelig vekttap skyldes en streng diett (mest sannsynlig) eller sykdom. Det førte til en mangel på vitaminer i kroppen. Det kan synes blåmerker på kroppen uten grunn når du klikker minst etterlater et merke.
Aldersrelaterte endringer. Til slutt (etter førti) tørket huden rundt øynene blir tynnere, mister elastisitet og blir blålig.
En allergisk reaksjon. Blå sirkler som et symptom på allergi produkter, fjær, dyr dander, pollen. Situasjonen kan forverres på grunn av det faktum at pasienten riper og gnir seg i øynene.
Stagnasjon av væske i kroppen. Brudd på vann stoffskifte fører til dannelsen av ødem av øyelokkene. Fartøyene i øynene utvide og hovne opp med blod.
Sorte øynene til et barn: Årsaker
Barnas hud reagerer umiddelbart på endringer i kroppen. Fremveksten av blå under øynene (hvis ikke arvelig) kan indikere brudd på interne mikroklima:
generell tretthet, som utarmer de beskyttende funksjoner (viktige for studenter);
beriberi, underernæring (barn i dag gjerne spise chips og drikke cola, og alle foreldre lar sine barn, glemme naturprodukter)
ingen dag regime (stigende barnets kroppen trenger skikkelig søvn, en tur i frisk luft, fysisk aktivitet);
anemi (fattig diett fører til en mangel på jern i kroppen og huden først svarer til denne situasjonen);
helminthiasis (levende parasitter i kroppen til barnet hemme tarm);
traumer (inkludert angrep på øyne og nese frakturer).
Om babyen var sorte øyne, bør du konsultere legen din. Nødvendig undersøkelsen vil bidra til å identifisere årsaken, for å avklare diagnosen. For eksempel er sykdommen ikke detektert. Deretter husker hvorfor svarte øyne hos barn vises. Dette vil bidra til å håndtere problemet.
Hvordan fjerne sorte øyne?
For det første må barnet settes på dagen. Du kan gjøre det sammen, vakkert sted og henge i tankene. Tatt i betraktning?
Søvn. På samme tid i et godt ventilert rom.
Gå utendørs. Det bør være hver dag. Aktive spill, sykling, ski, aking, skøyter. I helgene er det anbefalt å forlate byen. Dette vil mette blodet med oksygen, forbedre sitt opplag.
Lekser. Det bør være en tid for gjennomføring deres. Vi kan ikke tillate at et barn somle frem til midnatt. Komplekset lekser venne å gjøre for et par dager deler.
Datamaskin. Seter for skjermen for å begrense tidsrammen. For grunnskole elever - en halv time. Prøv å bruke en datamaskin til opplæringsformål. Deretter unngå avhengig av utviklingen av denne leken. Vise barnet at det er mange interessante aktiviteter andre enn datamaskinen.
Dernest riktig ernæring. Barnet har til å spise økologisk mat på samme tid. Barna kan tegne interessante retter, tegning deres oppmerksomhet til mat. Barn bør forklare fordelen av naturlige og kjemisk skade.
For det tredje, festningsverk. Tilleggs mottak multivitamin kompleks trenger barn. Særlig om høsten og våren.
De fleste av disse strøm anbefaling for voksne. Vurdere hvordan onkler og tanter takle blåmerker.
Blåmerker øyet: behandling
Veien rundt dette problemet avhenger av årsaken.
I umiddelbar nærhet til huden blodkar lymfedrenasje massasje anbefales å foreta eller laser kirurgi. Belysning laser vanligvis brukes når andre metoder ikke fungerer. Lymfedrenasje massasje - fysioterapi, noe som forbedrer lymfesystemet og venøs drenering. Som et resultat av ødem, reduseres blodårer.
Hvis blåmerker - en konsekvens av pigment i huden, hjelpe ulike blekemidler. Behandling fortsatte i flere måneder. Så vær tålmodig.
Aldersrelaterte endringer i huden øyet kan slåss bare med plast. Blåmerker vil fjerne en ansiktsløftning.
Når det er cyanose på grunn av interne sykdommer, kosmetikk maktesløs. Vi må eliminere årsaken til feilen.
Mars ansiktet av dårlige vaner og usunn livsstil - gi opp alt dårlig. Normal mat, søvn, kaste røyk.
Folkemedisin for blåmerker under øynene
Lysere huden under øynene kan folke måter:
Gjør femten pakke med nytraktet svart te;
marlechku innpakket i fersk ost og legg den i hans øyne;
hogge persillerot, lage en maske for øyet;
Kok potetene i sine skinn, skjær den i to halvdeler, satte øynene dine, hold førti minutter;
fryse suppen kamille eller johannesurt, periodevis feste til problemområder.
Sorte øyne - det er stygt, men det er løst. Ikke vær lat. Jeg vil bli belønnet med glødende øyne og vakker hud.  
Яндекс.Метрика