Høst mote for kvinner 2014-2015 50 bilder
 Hvordan skal jeg kle for kvinner over 50? Stilig, elegant og dyrt! For 50-år gamle kvinnen er den samme 30-år, bare mer klok og fornuftig. De har erfaring, men takket være moderne designere, og evnen til å se på et par tiår yngre. Den kommende høst - en flott tid for en garderobe oppdatering, så vi tilby deg en liten oversikt over de viktigste motetrender i klær for kvinner over 50. 2014-2015 Høst mote for kvinner over 50


Høst mote for kvinner 2014-2015 50 bilder

 Mote for kvinner over 50 er ikke mye forskjellig fra de viktigste dagens trender i klær. Men modne damer trenger selektiv i valg av ungdoms stiler og unngå altfor eksplisitte ordrer. Blant de må ha denne høsten vil frakk, bukser, støvler, strømper og trange bukser.
 Kvinner over 50 bør velge en frakk montert stil eller klassisk stil. Fasjonable modeller vil være grå, beige, sand og burgunder farger. Spesielle chic lang hvit frakk size. Også kvinner over 50 er ideelle frakk som redynhot og pardesyu, middels lengde og naturlige nyanser.
Høst mote for kvinner 2014-2015 50 bilder

 Hvis du foretrekker å belegge jakke, så ta hensyn til skinn modell. Selvfølgelig, ideelt sett bør kjøpe en jakke laget av lær, fordi du er i en alder da du ønsker å fremheve skjønnheten dyre ting. Den beste modellen for kvinner etter 50-jakke skinnjakke. Vil se dårlig og opsjoner med patch zip skuldre og beltet.
 Høst i garderoben av hver moden kvinne bør Suit eller til og med trange bukser. Det er en evig klassiker som kombinert med elegant bluse er perfekt antrekk for enhver hendelse. Relevant bli smalere beskjæres bukser. Kvinner over 50 er best egnet i svart, blå og grå nyanser. Ikke glem om jeans. Mørke blå jeans med klassiske podvorotamy også blant de viktigste høsttrender.
 Som for mote sko, kan 50-år gammel kvinne råd til å bruke de mest rammede modeller: støvler, strømper, klassiske domstol sko, og selv botylonыna plattform støvler (lave hæler eller flate sko).

 Høst Fashion for overvektige kvinner 2014-2015 50


Høst mote for kvinner 2014-2015 50 bilder

 50 overvektige kvinner i høst-vinter 2014-2015 modeller bedre valg raglan frakk eller daflkot. Disse modellene har A-formet snitt, og det ser ikke baggy. I tillegg har de kombinerer perfekt med kjolen, og med jeans.
 Kvinner passer også med de former for klassiske varme bukser og lang tweed blyant skjørt. Å gå i den varme høstværet lang strikket cardigan velge og jeans.
 Ikke glem de viktigste tilbehør uten noe som bildet ville se ufullstendig. I høst garderobe av kvinner over 50 bør absolutt være lange skinnhansker, lyse skjerf Strikket lue eller bredbremmet hatt. Alle disse elementene er svært relevant i den kommende sesongen, så bruker dem du vil se elegant og stilig.
 Se også:
 •  Skjørt for overvektige, Fall-Winter 2014-2015 Photo

 •  Mote jakker og gensere for bilder i full Fall-Winter 20142015
 •  Uten det ikke kan gjøre noen jente? Selvfølgelig, ingen poser! Dette er imidlertid ekstrautstyr kreves ikke bare for damene viktige ting og diverse små varer. Hvis til valg av poser ansvarlig og forsiktig, vil det gjenopplive den mest kjedelige image og bli et høydepunkt og en lys aksent. Og hva vil være moteriktig i fremtiden 2015? Vi lærer!
  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

   Hva bør være det ideelle bag?


  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

   Være en trend og følge moten - det er flott. Men hvis selv den mest fasjonable pose ikke er kombinert med din stil eller ubehagelig for deg, så noe godt zhdit. Så, først av alt, er å markere noen viktige punkter som du må vurdere når du velger en veske. Vi liste dem:
 •  Kapasitet og bekvemmelighet. Hvis du bærer en haug med ting, miniatyr clutch de neppe passe. Velg noe pomasyvnishe. Hvis du er vant til å bruke en bag på skulderen hans, bør du ikke endre denne vanen, ellers vil du oppleve konstant ubehag, for eksempel hvis du har til å holde i hånden tilbehøret.

 •  Farge. Det har lenge vært umoderne og irrelevant å kombinere farger pose med sko. Dette tilbehøret kan være en lys aksent hvis du velger en kontrast mot fargene på klær farge. Du kan sikkert kombinere farger, velger en skala. For eksempel, hvis du oransje bluse, velg en lys gul pose, vil det se positivt og saftig. Noen designere anbefaler å velge tilbehør for å matche klær som vil skape uvanlige og samtidig stilig og elegant image.

 •  Sesong. Sko er valgt, gitt tiden av året. På samme måte bør du velge og håndvesker. For eksempel, kan sommeren tilbehør være lyse, lette, saftig. Høsten krever også velge dypere toner og romantisk og elegant form. En vinter - den tiden når du ønsker å kle opp og omgi deg med pels. Våren poser kan opphisse sinnet og tvunget til å våkne opp etter dvalemodus.

 •  Hva det kommende året forberede vi: motetrender


  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

   Hva mote poser? 2014-2015 år - tidspunktet for oppdagelsen og eksperimentering. Men som de sier, alt er nytt - er godt glemt gamle, er også inkludert designere. Så hva er viktig? La oss se på de viktigste punktene:
 •  Størrelser. De kan være forskjellige. Hvis du ikke er vant til å bære et tonn med sminke og andre ting, og foretrekker minimalisme er for deg designere trodde nesten mikroskopisk i størrelse. Men komfortable store poser ikke gå av veikant.

 •  Form. Også her er det mye å velge mellom, alle igjen fornøyd. For eksempel kan du bo på myke linjer og feminine silhuetter, som man ønsker å berøre. Men tilgjengelig og strenge former og rene linjer. Preferanse klarhet rundt? Kjøpe et innrammet bag.

 •  Stil. Her valget er stor, er det muligheter for enhver smak: retro, futuristiske modeller, klassiske og mer.

 •  Farger. Vanligvis har du rett til å velge hva du liker og designere er tatt hensyn til. Det er derfor de trend lyse farger: turkis, rød, sennep, rød. Spesielt populære lyse og solfylte gule toner, kan det kombineres med like varm orange. Det er fortsatt en populær klassisk svart som kan gjenopplive universell hvit. Slike kontraster skjønt regne som klassikere, men ser svært lyse og livlig.

 •  Utskrifter. I slående trend poser blandet stilistiske og geometriske mønstre. Geometri separat også relevant. På høyden av mote animalistic utskrifter: leopard, bilder av dyr og blomster. Også relevant celle.

 •  Dekorasjon. Elskere alle blanke og lyse vil bli fornøyd, fordi posene kommer i år vil bli rikt dekorert med slike detaljer, nagler, frynser, blonder, krystaller, steiner, broderi, stendere, stropper, kjeder og mye mer. Svært fasjonable håndvesker er med kontrast trim.

 •  Materialer. Klassisk hud vil trolig aldri gå ut av stilen, det er så elegant og praktisk. Hvis du vil ha noe uvanlig? Vil gi en elegant skinn reptiler som krokodille eller slange. Også relevante tekstiler og ulike tekstiler. Ungdoms lette poser kan være laget av forskjellige stoffer som tilsynelatende ikke er kombinert med hverandre. Men det ser originalt og friskt. En annen mote trend - det er pels, de er til stede i nesten hver samling. Blant dem er drevet som separate deler og smykker, og all veske.

 •  Flere alternativer


  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

   Nå tilbyr vi deg de mest aktuelle, levende, moderne og noen ganger uvanlige tilbehør:
 •  Klemme-veske. De er fortsatt relevant. Du kan velge klassisk eller uvanlig patent lær clutch pels. Veldig praktisk slike detaljer som håndremmen. En lys dekorasjoner og detaljer gjenopplive bildet og gi det kreativitet. Dette alternativet, forresten, kan komme som en elegant kjole og en mer fri og levende cocktail. Noen modeller perfekt med jeans.

 •  Mykrosumochky. De er så små at de får plass i håndflaten. Modeller kan variere (fra samme clutchen til reticule), men den viktigste funksjon - en liten størrelse. Dette alternativet er ideelt for små mennesker.

 •  Nåværende praktisk og praktisk bag sal i cowboy stil. Til noen denne modellen kan virke kjedelig og blir ikke feminin, men faktum er at hvis du legger levende farger og detaljer, så bare endre din mening. Dette alternativet går bra med jeans så vel som med hver dag, men feminin kjole med jersey eller chiffon.

 •  Fasjonable håndvesker vil skulder (i moteverdenen blir de kalt "cross-body") som en klassisk og rolige farger og lyse og rike farger.

 •  Bag-in vil også tout trend. Det er en pose med to håndtak parallelt med hverandre. Dette alternativet er ideelt kombinert med hverdags stil og gir mulighet for shoppingturer eller selv reise korte avstander.

 •  Populære er de såkalte bag-poser, som er en pose nederst, forsinket ledningen eller stropp øverst og har et håndtak. Dette alternativet er ideelt for aktiv ungdom.

 •  Ramme bag vil glede elskere av klare linjer. Den strenge og klare silhuetten perfekt med klassisk stil. Et klart fokus bildet kan være en boks eller pose-veske-boks med kreativ dekor. Disse modellene ligne smykkeskrin, slik at sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet.

 •  Ryggsekk bag eller ubetalt. Praktisk talt, komfortabel og moteriktig. Ideell for aktive jenter.

 •  Vintage vil også være viktig. Se i skapet av sin bestemor og mor, og du er sikker på å finne en streng ryddig skinn veske med en lås på toppen og en kort håndtak. Ideell for disse damene!

 •  Nyttige tips


  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

   Flere viktige leksjoner for fashionistas:
 •  Sørg for å kjøpe noen poser for ulike anledninger!

 •  I arsenal bør være klassiske versjoner: svart clutch og klassisk veske uten unødvendige detaljer av middels størrelse.

 •  Hvis du velger en stor bag, ikke overbelaste det synlige bildet av de andre delene, fokuserer på dette tilbehøret.

 •  Ikke prøv å perfekt kombinasjon av teksturer og farger, noen ganger kontrasterende farger og tekstiler tandems kan med fordel trekke stil.

 •  Ikke vær redd for de lyse delene og eksperimenter i slutten ett liv!

 •  Lykke til og nyte shopping!

   Bilde av interessante poser:


  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)

  Hva mote poser til å velge i 2015? (15 bilder)
  Яндекс.Метрика