Gym - en klassiker, fordi skoene ikke gå av moten for mange, mange år, stadig snu, utvikle og gledet fansen med nye og interessante buer.
 Hva skal man si, borte er de dagene da enkle mørke sko med flate såler gummiert brukt av tenåringer og unge utelukkende i kroppsøving. I dag, må denne artikkelen av klær være til stede i alle moderne fashionista, ikke et eneste eksemplar.
Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

 En rekke modeller bokstavelig besatt presentasjon av trendy butikker, populære designere som i går alle sjokkerte og ekstraordinære trendy sko med høye hæler, i dag alle fantastiske stilige og uvanlige modeller av joggesko, joggesko det er langt fra den siste.
 Hvis du har fortsatt ikke klar over hva er nå fasjonable å bruke sko, ikke bekymre deg, vi har forberedt for deg de mest interessante og populære anbefalingene i denne forbindelse.
Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

 Mange jenter og unge kvinner til å sette slike sko med forsiktighet, spesielt de som er vant til å alltid gå i hæler, men vi kan trygt forsikre deg, sport sko, ikke verre enn en sko modell, i stand til å avbilde mest devchachym og stilig. Og spiller ingen rolle om det er mørkt klassisk modell eller noe mer lyse og fet, er det viktigste å fange det rette øyeblikket, som er et blunk.
Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

 Vil bare advare: ikke gå alle skoene, for eksempel, kan moden kvinne i en sko se litt latterlig, bortsett fra, selvfølgelig beløpet til klassiske sportsbilder.
 Også slike sko bør behandles med forsiktighet jenter med curvy form og overvektig, fordi sko for flate sko, selv i kombinasjon med trange leggings, kan være svært gunstig for å understreke alle dine eksisterende mangler. Det er alle reelle begrensninger som kan idømmes for slike sko, og en annen - full fantasi og kreativitet!
Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

 Men før du begynner å samle ny og interessant bilde, må du forstå de modellene som vi nå tilbyr de kjente globale merkevarer.
 •  Classic-fargede sko på en flat såle.

 •  Gym for medlemmer av musikalske subkulturer, som regel er de fulle og lyse syre farger, logoer, slagord, overflaten av stoff og sålene er forskjellige mulige kombinasjoner av farger, bilder og bilder knyttet til musikalsk tema.

 •  Gym-stil land eller provence (eller en liten blomstermønster, vanligvis lyse og delikate nyanser).

 •  Høye sko platåsko eller hæler.

 •  Gym på en flat såle med ulike pigger, nagler, paljetter, strass og andre glamorøse gadgets.

 •  Fra hva du skal ha klassiske joggesko?


   Standard klassiske versjoner er lett å skille fra de andre - de har ikke noen tall og ornamenter, de er vanligvis laget i unisex, og derfor egnet for både hverdagslige bilder av kvinner og for menn.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   Men tror ikke at i tillegg til idrettslaget, til disse skoene slites noe annet sted, i det minste, en kombinasjon av tradisjonelle rette jeans, vil en lys genser eller t-skjorte gjøre deg til en aristokrat som gikk, for eksempel, for shopping eller en tur med venner.
   Og hva er praktisk, komfortabel, stilig og ungdom! I tillegg til standard klassiske bildet ser god sports søte kjoler eller skjørt, sleng, skinny skinny jeans eller leggings som må kledd i joggesko.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   En annen populær metode for klassiske modeller, en kombinasjon av skoene med denim shorts eller skjørt - veldig lett og fristende, spesielt hvis du kan skryte glatte og vakre ben.
   Det eneste å huske iført sko med jeans slitasje, bør de være i harmoni med hverandre, både i farge og tekstur, ubalanse av.
   For eksempel, hvis du bære lys jeans, bør skoene være lys, tilsvarende i tonen. Du kan prøve å spille i sterk lettelse: for eksempel, røde skinny jeans og sorte sko.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   Forresten, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot hvite sko - en virkelig allsidig sko. De er perfekt matchet med alle klær som gjør dem mer populære blant stilige ung, og hvite joggesko i dag besluttet å kombinere enda mer elegant klær enn vanlige jeans og sweatshirts.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   Veldig interessant og fordelaktig er en kombinasjon av hvite sko og frakk eller de er kombinert med en lett sommerkjole, og jeg ønsker å være oppmerksom på at det ikke nødvendigvis er sporten og ikke nødvendigvis kort. Ekstravagant kombinasjon av hvite og andre fargede medlemmer av atletisk sko med lange kjoler i gulvet blir mer populært for hver dag, men likevel, det er verdt å merke seg at dette er en dristig kombinasjon som tøff ikke hver fashionista.

   Hva du skal ha høye sko?


   High fashion sko blitt en slags lave medmennesker, i dag er de utrolig populære blant unge damer og risikable damer som ønsker å trekke oppmerksomhet til sin egen person.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   Kile hæl sko Høye perfekt kombinert med korte shorts og skjørt, og legge til spesielle sjarmen til denne metoden ved hjelp interessant tilbehør: baubles, bangles, solbriller, og de som er yngre dress ermer eller hansker.
   Ikke overse idrett og bilder, høye sko ser perfekt med leggings, leggings og hettegensere, er en slik kombinasjon gjelder spesielt på våren og høsten, varm, komfortabel og stilig.
   Extreme og fet kombinasjon - høyhælte sko, som nå er på toppen av popularitet blant internasjonale designere, med skinn eller jeans.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   Hvis du fortsatt alle kjoler og skjørt foretrekker jeans, og så bli det, er det relevant for alle alternativer, jeans, boyfriend jeans skinni, klassisk rette eller dzhegginsy. Men her, som i tilfelle av klassiske modeller, ikke glem om reglene for farger: Fottøy bør kombineres med jeans, men bildet må ikke være mer enn fire forskjellige farger, eller du risikere likne fargerike lys smakløst.
   Ikke glem tilbehøret: sko gå perfekt med belter, vesker, og eventuelt sporty, skjerf og hodebånd, armbånd og vedvarende baubles, smykker og store ringer.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   Hvis du går til å reprodusere i sin egen stil glamorøse image, vil du komme til unnsetning modell, besatt med fargede steiner, paljetter, nagler og paljetter. Disse alternativene, men er mer egnet for unge jenter og unge jenter etter 25 år fra slike modeller kan allerede det er på tide å gi opp.
  Hva er moderne å bruke sko? (12 bilder)

   Eier av vakre og slanke ben fit sko kombinasjon med krystaller eller steiner med mini skjørt, korte shorts eller lette kjoler som vil romantikk din vei.  
  Hvordan velge riktig kjole i form
   I antikken, har kjolen blitt moderne som et objekt for den mannlige garderobe. Årene gikk, og dette antrekket var en iboende del av den kvinnelige bilde. Med hver nye sesong endre farger, materialer og modeller, men kjolen ikke mister sin popularitet. I denne artikkelen vil jeg gjerne gi noen retningslinjer for hvordan du skal velge de riktige klærne dette elementet, avhengig av form og gi eksempler på noen stiler av sommerkjoler.   Vi velger en modell som passer til grunnloven


   Å velge en kjole som vil være bra for deg å sitte, for å understreke styrker og skjule feil kroppsbygning, lese noen tips:
 •  Type figuren "timeglass" er ideell blant den berømte moteguru. Midje og uttrykksformer dette hudfarge damene beste fremheve kjoler i stil med 50-tallet. Men det må bemerkes at denne grunnloven vil se vakre og mange andre stiler.

 •  På den slanke jenter med smale hofter og små bryster vil se stor retro mote 40s og 60-tallet. Denne rett snitt kjole kan være svært forskjellige lengder - fra mini til maxi. Hvis du velger en blusset skjørt, slitasje under skjørtet hennes valgfritt - det vil gi nok volum fristende brede hofter. Et annet alternativ som understreker waistline kan bli kjoler med baskerne.

 •  Ladies brede og litt lubben kvinner passer silhuett med lav midje - denne kjolen skjuler litt mage. Modeller i gresk stil understreke den viktigste fordelen - frodige flotte bryster.

 •  De som har en hudfarge som "pære", med sine brede hofter og smale skuldre, bør foretrekkes stil draperi i området av bryst volum krage og ermer-lanterner.

 •  Den ideelle kjole for kvinner kan betraktes som komplett trapesformet modell. Denne silhuetten er veldig godt skjuler figur feil: et bredt bekken og mage problem. I de store damene er også fordelaktig kjole tilfelle.


 • Hvordan velge riktig kjole i form


   Stiler sommer kjoler


   Varme årstiden - den beste tiden å skryte lyse nyheter i hennes garderobe. Disse varme dager er ideelle kjole klær, fordi det ikke er lenket bevegelser, tillater kroppen å puste, og du - å sjarmere andre feminin silhuett flygende. Vurdere noen av de mest populære stiler av sommer kjoler:
 •  Kort sittende modell dekorere slank jente, med vekt på verdighet for alle sine former. Hvis du har en slik hudfarge, vil figuren sittende kjole gjør du snur deg rundt etter menn. Det er viktig å huske at denne stilen kan noen ganger se altfor provoserende, og gikk selv så ikke overdriv med dyp cleavage eller for kort skjørt.

 •  Kjole - klassisk sommersesongen. Lys, luft, flyr skjørt razvevayuschayasya vinden, og toppen med smale stropper gjøre bildet magisk ung og naiv. Denne stilen kan ha ulike lengder, rett eller blusset skjørt, og ulike typer cleavage: avrundet, kileformet, firkantet, med volanger, buer og andre designvarianter.

 •  Dress-skjorte ble svært populær modell de siste årene. Takk til randen, tilstedeværelse av knapper og brystlomme, det virkelig ser ut som en skjorte. Iført sin verdi med et belte eller stropp, med vekt på midjen. Ofte denne stilen sydd med bomulls saken, silke, lin, sateng.

 •  Dress-sun - modell med sterkt blusset skjørt. Å vinne er ikke så slank figur som skjuler brede hofter og bryster vakker silhuett skisserer. Denne kjolen kan brukes i forbindelse med et belte.


 • Hvordan velge riktig kjole i form
  Яндекс.Метрика