Hvordan gjøre om rikelig hale?
 På jakt etter den ideelle bildet av kvinner som er villige til å eksperimentere på sitt utseende så mye som nødvendig, uendelige lage forskjellige frisyrer. En spesiell plass i kvinnenes ta de såkalte universelle frisyrer. Det vil si, de som er egnet for enhver anledning og arrangement. Disse frisyrer ekte surround hale, som skiller seg fra den vanlige pomp og andre hest mer romantisk stil. Og gjør surround hale enkel: samle nok vanlig og slå den, viser fantasi!
 Med munnstykke-diffuser tørketrommel
Ved hjelp av en hårføner og diffuser-dyse lage lange halen er veldig enkel. Diffuser både tørt hår og gi dem prakt:
en ren fuktig hår, påfør mousse teromozaschytu og styling;
Sett hetten på tørketrommelen og sette den optimale behandling for håret;
skru håret med en diffuser;
tørket og slo samle håret i en hestehale i ønsket høyde;
fikse håret hårspray.
Diffuser er bra at tørking håret løft ved røttene, så selv ut volum håret på kronen. Det viktigste er ikke mye forsinkelse håret elastisk.
 Med curling hår
Plojka - den enkleste måten å gjøre en god frisyre. Skape surround hale er heller ikke uten sin deltakelse:
en ren, tørt hår, gjelder termisk beskyttelse og styling skum, vente til håret tørke ut;
Del håret i to deler og fjern på skulderen;
skruelåser først på den ene siden og deretter den andre;
Koble med hår;
separat bred og tynn åskam langs linjene av pannen (bangs ikke nødvendigvis fange);
trekke den opp og sette lakk på innsiden;
gjøre fleece, og slå forsiktig låsen til resten av håret, kam stikker pryhladyv hår;
Samle håret i en hestehale på baksiden, i nærheten av templene zachesav sin kam, la spissen intakt.
Så kom med stilig halen hevet langs linjene av pannen hår. Hvis du foretrekker det, kan du løsne eller samle på siden.
 En fantastisk hale av to
Trikset med denne metoden er at etableringen av en fantastisk hale, gjør de to første:
en ren, tørt hår, påfør et middel for legging, mousse og temozaschytu;
skru håret med krølltenger, hvis ønskelig, gjøre en fleece;
Bøy hodet forover og riste håret til håret var fluffy;
tilbake til utgangsposisjonen;
gjøre den øvre hale fra templene begynne å samle håret nærmere toppen og fest med en gummistrikk dem der;
gjøre den nedre hale Samle håret i en høyde like nedenfor øvre hale på 5-7 inches og knytte dem;
Spredt jevnt øvre hale hår slik at bunnen venstre ubemerket;
feste fikk hale maling.
Hvis så gjør lange halen, får du en kaskade effekt på håret. Så de vil se tykkere og lengre.
Surround hale - en allsidig frisyre som kan gjøres på en romantisk date, så kontoret eller på cocktailparty. Eieren av denne frisyre vil se sjarmerende og flott!  
Hvordan bære en lue med cholkoyu?
 Hårklipp, og gir cholku, som mange av virkelig sex. Dette er ikke overraskende, fordi det riktig valgt, kan de være gunstig å fremheve ansiktstrekk og selv gjøre visuelt yngre. Men med utbruddet av kaldt vær jenter med smell er ofte overfor et valg: å bære en lue og ødelegge utseendet eller frisyrer spare styling, men true deres helse. Men rush fra ekstrem til ekstrem, er det ikke nødvendig, dessuten at ikke iført en lue, risikerer du ikke bare syk, men også ødelegge håret, på grunn av kulden, de ofte blir sprø og begynner å falle. Et stort utvalg av mønstre, farger og teksturer kan du velge en lue som ikke prymnetsya og smell vil se spektakulære.
 1.  Hvis lokket tett hode, skyver du den tilbake, forlater smell åpen. Øv foran et speil, kan oppløse håret på ryggen, la noen flørtende tråder, eller til og med fjerne hår under en lue. Hvis du har rett smell, prøv en lue trukket over i midten av pannen. Eksperimentere, kan du finne ut hvordan du skal bære tettsittende lue.
   Hvis valget var å ta, kan like sittende lue, flytte den til toppen. Alternativt kan du prøve å bære er på samme side, som zachesыvaete smell. Rett smell forlate som er.
   Trendy skjerf og sjal på seg, ikke frykt for smell, er ting ikke prymnut det. Det viktigste du trenger å være bekymret i dette tilfellet - riktig valgt garderobe til skjerf eller sjal harmonisk kombinert med en annen type.
   Velge hat notat lengde smell. Hvis det er lang, er det zakolovshy usynlig bak øret, vil du være i stand til å ha råd til noen favoritt lue, uten å bekymre deg for hennes utseende. Med korte smell kan du gjøre følgende: Sett det med voks eller hårspray. Denne måten vil du være sikker på at selv under en cap smell er ikke truet "prymyatost" og pjuskete utseende. Hvis det er nødvendig, kan du enkelt fikse det for hånd og eller kam.
   Ser flott med smell strikket pannebånd som ser ut fra frisyre. Smell med en bit matet og er mer omfattende.
   Hvis du elsker hatter, kan du gre smellene til den ene siden, slik at bare et notat av det, eller hvis du har rett smell, slipper den fra hetten. Veldig imponerende å se små riller på sidene, spesielt curling. De vil legge til bilde, eleganse og mystikk.
   Dermed gjør tilstedeværelsen av smellene ikke bety at du må gi opp hatten og vinter kan og bør være ikke bare moteriktig og lys, men også behagelig!  
Hvordan å flette håret rundt hodet?
 Symbolet på kvinnelighet, lang tykt hår flettet i håret hennes. Denne uttalelsen har eksistert i århundrer, ikke bare i Russland, men også i mange gamle stater. Hvordan å veve flette rundt hodet, først oppfunnet av de gamle grekerne. Men, likevel, denne typen kvinnelige hår stiler og svært populært i dag.
 Det ser flott ut på alle hårtyper og er perfekt for enhver stil og image. Men det er verdt å merke seg at de fleste av femininitet hun ga en kvinne i en kjole enn bukser.
 Å konsekvent unnlatt å stå i kø igjen og gi den perfekte utseende frisyre for dagen, anbefales det å sette på en litt vasket hår mousse for styling håret. Hvis det etter en flette flette rundt hodet hennes, betyr hennes sterke feste fikse, nøyaktighet frisyrer fortsette i flere dager.
 For å flette håret hennes, trenger et minimum av midler: kam, styling verktøy og hårspenner eller usynlig.
 Utgangspunktet, vasket opp, men ingen dosushennыe ende å sette en viss mengde hår styling hår. Så til slutt tørket og kjemmet hår tørketrommel. Det er nødvendig å oppnå fullstendig jevnhet og mangel på hårstrå kjedet sammen. Hvis du ønsker - kan du lage en liten bouffant hår nær roten. Det vil legge prakt og omfanget av fremtidige frisyrer.
 Deretter over en valgt tråd ører: det begynner med hårlokk. I hovedsak veving fletter rundt hodet som med flettet lokker av "øret": strand er delt inn i tre seksjoner og flette vevet som vanlig med den gradvise tillegg av tråder som ligger på hver side av spytt.
 Fletten rundt hodet zaplitayetsya fra det ene øret til den annen, passerer foran hodet. På hvert trinn i sving fanget, deretter låse venstre, deretter til høyre.
 Når xhosa nådde ørene til den andre, det er forskjellige mulige alternativer for frisyrer. Du kan fikse håret hennes med en tynn gummistrikk, forlater ubrukt fletter håret løs. Deretter kan du fortsette å veve en normal flette og feste endestift eller gummistrikk. Du kan fortsette å veve samme veve "spike" for å holde hodet tilbake og fikse i slutten av øret, der det begynte.
 Veldig original frisyre vil se ut som to fletter, flettet fra midten av pannen til nakken, på hver side av hodet. Eller hvis to fletter flette fra det ene øret til den andre, en foran på hodet, og en annen - bak. Hvis du mottar kjolen ser for harde og virksomhet, kan det være dekorert, for eksempel ved hjelp av pinner eller stendere med blomster.  
Skjørt for overvektige, høst-vinter 2014-2015, foto
 Sannsynligvis vil ta mange år før det mote for storfe opphøre å være en kult. Det er på høy tid å nevne at til enhver tid det er svingete kvinner var standard former for seksualitet og attraktivitet. Vel minst ikke lenger ignorere moderne designere gi full og begynte å produsere klær samling supersize. Å leve i harmoni med kroppen din nok til å lære å velge klær som fremhever styrker og skjule unødvendig. Noen komplekser forsvinne når en kvinne føler seg trygg og attraktiv. En av de mest essensielle ting i denne høsten og vinteren vil skjørt. Hvordan velge en stilig skjørt for kvinner med veldreid lære av denne artikkelen.

 Mote skjørt for overvektige kvinner, Fall-Winter 2014-2015


Skjørt for overvektige, høst-vinter 2014-2015, foto
 Høst skjørt for overvektige kvinner denne sesongen vil nyte et utvalg av modeller og stiler. Klassisk og ekstravagant, kort og lang, vanlig og fargerik - et stort utvalg for enhver smak. La oss starte med selve stiler. I en velfortjent førsteplass blant fulle skjørt for klassisk blyant skjørt. Det understreker perfekt hofter og er egnet for både forretningsskapende og kveldsbilder. Denne høsten er designere rådes til å fullføre et uvanlig valg for kvinner blyant skjørt med utradisjonelle materialer: skinn eller denim. Klassisk modell "blyant" med kostyme stoffer anbefalte å kombinere med et bredt lærbelte eller Basques.
 Skjørt-tulipan også populært blant frodige høst stiler for kvinner. Lubben jenter bedre velge denne stilen skjørt mørke farger: svart, blå, rødbrun eller lilla. Materialet bør velges ull eller tweed.

 Varm full skjørt for kvinner, Vinter 2015


Skjørt for overvektige, høst-vinter 2014-2015, foto
 Om vinteren, de fleste kvinner foretrekker å gå i bukser i den feilaktige troen som skjørt den beste klær for den kalde årstiden. I tillegg fulle damene mener at skjørt av tett vev visuelt øke problemområdene. Faktisk, varme skjørt - komfortabel og stilig garderobe av vinteren. Stramt stoff skaper effekten av et korsett og naturlige stoffer beholde varmen i lang tid.
Skjørt for overvektige, høst-vinter 2014-2015, foto
 Vinteren 2015 mote slitasje skjørt tilby fra naturlige materialer. For eksempel vil modellen være populært med glatt skinn. Dette skjørtet kombinert med en kort polushubkom farger, skaper effekten av ekte pels. Men dette er skjørt bedre å velge en helfigur kvinner med "omvendt trekant" for å få mest mulig balansert måte. Strikket maxi skjørt ser flott ut på jenter med svingete hofter. Spesielt populære er mørke grove bunter modeller. Ikke gi etter for deres popularitet og ull skjørt medium lengde som er mest fordelaktig for denne sesongen utseende med støvler, strømper. Denne vinteren full av kvinner bør også ta hensyn til den asymmetriske tweed skjørt i skotsk bur.
 Se også:
 •  Bukser for overvektige kvinner, Fall-Winter 2014-2015

 •  Mote jakker og gensere for bilder i full Fall-Winter 20142015
 • Яндекс.Метрика