De mest fasjonable skjørt høst-vinter 2014-2015
 Hva vil være mote skjørt høst-vinter 2014-2015? I den kalde årstiden, de fleste kvinner foretrekker å gå i bukser og jeans, ganske ufortjent glemt skjørt. Men takket være denne delen av garderoben, kan kvinner være vakre halvparten av menneskeheten. Skjørt - ikke bare klær, det er en spesiell ting som magisk bokstavelig 1 minutt fullstendig endrer sin besittelse. Tempoet er enkelt og spennende, det er stolt peiling og feminin silhuett. Ja, er menn fascinert blikket eskortert kvinner i skjørt. Høst-vinter 2014-2015 var en ekte manifest til
 manifestasjon av femininitet og seksualitet. På catwalken har blitt presentert mange
 modeller utelukkende kvinners klær, inkludert fokusert på skjørt.
De mest fasjonable skjørt høst-vinter 2014-2015
 Hovedtendensen som sett i nesten alle samlinger
 designere, dette polerte former. Mote skjørt høst-vinter 2014-2015 present
 nesten alle mulige stiler og modeller. De fleste av dem du kan
 sett i motebilder.

 Trendy stiler av kvinners skjørt, Fall-Winter 2014-2015


De mest fasjonable skjørt høst-vinter 2014-2015
 Denne høsten og vinteren, den ledende posisjon okkupert
 kvinners skjørt retro, sol og polusolntse, bell, Gode, trapes og bluss. Til
 karakterisert ved å kombinere materialer av forskjellig tetthet, og
 fargerik palett. For eksempel, Rodarte present modell Gode-skjørt, topp
 som er laget av velour og bunn - med glitrende tyll.
 En spesiell plass i samlingen høst-vinter 2014-2015 tok lær modell.
 Skinn og pels ble reelle trender av sesongen, fordi de fleste
 designerne brukte dem som hovedmateriale. Lær mini og maxi
 skjørt, sol, elver og blyanter - dette er bare et eksempel liste over mote stiler.

De mest fasjonable skjørt høst-vinter 2014-2015
 Evige klassikere - blyant skjørt også fasjonable å bære i denne
 høst og vinter. Designere rådes til å kombinere det med høye støvler, strømper
 liten hårnål. Like populær vil bli strikket og heklet skjørt modeller.
 I kaldt vær, de er det perfekte alternativ til hotpants.
 Relevante modeller er kobber og maxi grove bunter som skal kombineres med
 lang klumpete genser.

 Høst-vinter 2014-2015: de mest aktuelle farger og utskrifter


De mest fasjonable skjørt høst-vinter 2014-2015
 For lysstyrke farge og variasjon av mulig
 utskrifter, mote skjørt denne sesongen foran andre klær. Rødt,
 gull, grønn, rosa, indigo - alle nyanser og ikke liste! Mye
 modeller med store geometriske mønstre, anymalystycheskymy utskrifter
 blomstermotiver og samme celle. Sammen med dristige farger og
 mønstre eksistere ganske komfortabelt skjørt konsise enkle blomster.
 Klassisk svart, ikke flekker brun mus grå, dyp blå - den
 farge, uten noe som det er umulig å forestille seg motebransjen stil skjørt.  
Bukser (bukser) for overvektige kvinner høst-vinter 2014-2015
 Snart høst, noe som betyr at det er på tide å tenke på varm garderobe. Mange overvektige kvinner med ankomsten av kaldt vær litt trist, fordi varme klær legger visuelt et par ekstra pounds. Og jeg ønsker å være et år sjarmerende og attraktiv. Motedesignere mener at kulden er ikke et hinder for et stilig utseende. Tvert imot, til en stor mulighet eksperimentere med forskjellige bilder. For eksempel, i fall på 50% av den kvinnelige bilde av suksess avhenger av de rette bukser. Komplett kvinner ofte ikke vet hvilken du skal velge bukser som var stilige og komfortable. Utarbeidet oversikt over våre bilder fortelle deg om de nyeste trendene i "bukse" verden. Så gjerne ta motetips for service og denne høsten vil sikkert overraske deg all min ideelle garderobe.

 Fancy bukser for overvektige kvinner Høst-Vinter 2014-2015


Bukser (bukser) for overvektige kvinner høst-vinter 2014-2015
 Alle modeller denne høsten vil være relevant for "tynn" kan velges og frodige damer. Men er funksjonene i form forskjellig og valg av full bukser kvinner bør følge noen viktige nyanser. Først riktig lengde. Visuelt stroynyat bukser opp til mid hæl. Sekund, farge. Denne høsten bukser populære mørke nyanser og de har blitt kjent for å se slankere ut. Og for det tredje, forholdsmessig silhuett. Hvis du har brede hofter og ikke bulk overkroppen, bør du foretrekker bukser eller medium bredde montering modeller. Wide-skjorte bluse vil balansere bildet og visuelt lage en figur proporsjonal. Omvendt, til kvinner med brede skuldre og store bryster velge bred og blusset bukser.
Bukser (bukser) for overvektige kvinner høst-vinter 2014-2015
 Den beste modellen bukser høst-vinter 2014-2015 for overvektige kvinner er klassiske bukser. De går perfekt med kåper og jakker, allsidige og praktiske. Iført denne modellen du trenger med høye hæler.
 Bukse-bananer "alladynы" kan være et utmerket alternativ for stilige jenter komplett. Bukser disse designere tilbyr å bære stiler med dristige lærstøvler og skinnjakker.
 Denim bukser og skjorter er fortsatt på moten denne høsten. Velg mørke jeans smalere modeller og kombinere dem med lang vyazanыmykardyhanamy. I skinn leggings trend at fulle jenter er best slitt med en lang kjole eller tunika.

 Varme Bukser til overvektige kvinner, Vinter 2015


Bukser (bukser) for overvektige kvinner høst-vinter 2014-2015
 Om vinteren, må du først ta vare på helsen sin. Derfor bukser bør være sikker på en varm naturlige materialer. Overvektige kvinner bør ta hensyn til de klassiske tweed bukser og ull. Ull modeller må nødvendigvis være sammensatt av syntetiske tilsetningsstoffer, eller du kan få strukket ting. Vær fasjonable og kordfløyel bukser, behersket farger. Som for utskrifter, trenden bånd og skotske buret.
 Se også:
 •  Mote jakker og gensere for bilder i full Fall-Winter 20142015

 •  Skjørt for overvektige, Fall-Winter 2014-2015 Photo
 •  De fleste av damene med veldreide unngå muligheten fylle din garderobe et par interessant mote og skjørt, som har lenge vært en stereotypi: fulle skjørt damer ikke gå.
   Røttene til denne troen er dannet på et tidspunkt da den moten Candid mini selvfølgelig disse skjørt belter ser bra ut bare på de ideelle, lange, like og atletisk ben, er det ekstra volum neppe noen grunn.
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Maksimum verdien av "pyshechki" - en kjole i uformelig kappe til tå, som, etter deres syn, skjule alle feil og komplekser ved tett vev. Det viser seg, det var det, denne dimensjons ting bare gi figuren din enda mer volum og visuell vekt, men skjuler ingenting egentlig ikke kan.
   Men ingen grunn til å fortvile: det viser seg, når man skal velge riktig stil, noen, selv de mest komplette jenta er hratsioznishyy, slank og feminin.
   Hver modell har sine fordeler og ulemper, som folk trenger å se nøye full med maksimal forsiktighet, fordi det finnes også de stiler som ikke bare legge til volum, men også alder, som vi absolutt ikke trenger.
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   For ikke å gå seg vill i de ulike alternativene, er det nødvendig å vite hvilke er fulle skjørt for kvinner og, viktigst, hvilke som er best egnet for et bestemt bilde og form.
   Før du går igjen for å shoppe, se på deg selv i speilet, ser nøye på bildet, og husk at avrundet - ikke alltid en ulempe, de fleste menn, forresten, mener at kvinner med de mest feminine utseende skjemaer og forførende .
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Hver dame frodig viktig å vite hvordan man skal sende inn sine skjemaer til hele bildet var harmonisk og elegant, viser det seg, det er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.
   Uformelige poser forlate babulyam i alderdommen, og gi opp den ultra-mini som kan komme bare veldig tynne jenter. Det også sende skjørt og trapes skjørt av Gode opp til midten av kneet - disse fantastiske stiler i stand til selv de mest slanke og grasiøse jenter slå inn merkelig dra og blusset mot bunnen bun, og ikke minst fulle baryshnyah.
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Så nå vet vi nøyaktig hva du ikke bør ignorere nice "donuts", men det finnes alternativer som passer for din figur perfekt! Så hvordan du velger den perfekte frisyren? Vi leser og husker.

   Velge fasjonable skjørt for frodige damer


   Blyant skjørt


   Denne allsidige stil som passer nesten alle, uavhengig av type figur, ser best for damer som er tynget bekkenet, men på samme tid, kan skilte med jevne og ganske tynne ankler.
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Hvis bena er fulle av hele lengden, slik at jentene må ta hensyn til stiler opp til anklene, vær forsiktig, kan dette skjørtet hindre bevegelsene dine og skravling har små skritt.

   Blyant skjørt opp til midten av kneet vil være perfekt utseende for frodige damer som klager om overvektig, men likevel godt definerte hovedlinje tall, hofter, midje og bryst.
   Hvis appetittvekk til hoftene er lagt til og utstående buk, du bedre ta hensyn til blyant skjørt med høyt liv som vil skjule uønskede rynker.

   Skjørt-tulipan


   Somehow dette en stil koblet med en annen stereotype syn, de er bare egnet for miniatyr slip og jenter, så frodig og meninger om hoftene ned tulipan skjørt, bare legge ekstra volum full av unge damer.
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Det viser seg helt feil, er det noen små hemmeligheter: frodig topp ideelt sett burde "sitte" på hoftene, og derfor ikke så veldig annerledes i forhold til lengden av dette skjørtet bør være litt lavere enn vanlig midt på kneet.
   Den siste finpussen: waistline skal pumpes opp og mykt stoff og dekorative vertikal drapere gjør denne stilen perfekt for en feminin "plumpe".
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Skjørt, blusset


   Blusset modell - det er alltid moro, fasjonable og vakre, de er perfekt for både slip og for flotte damer, men det er også viktig å forutsi med lange, ofte ser perfekt maxi, minst - kobber, ikke mini teller ikke.
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Gode ​​jakt skjørt A-silhuett-polusolntse skjørt, bjelle eller shestyklynka, er det best å velge en modell med en lett og flytende materialer.
   Hvis du ønsker å understreke verdighet sine former, er det bedre å ha under korrigerende undertøy som vil trekke midjen, understreker bysten og hofter glatte ut. Men det viktigste er ikke å overdrive det - mye drag på midjen, damene ser veldig merkelig, minner perezhatuyu pølse eller pølse.
   Svært populære demokratisk rettede skjørt Gode, så lenge lengden på denne modellen var ikke "rett under kneet", eller du risikere dårlig "crop" hans føtter.

   Veldig harmonisk utseende skjørt GODE jentene med klart definerte linjer med tall: Gjennom denne stilen virker veldig gunstig for en myk overgang fra midjen til hoftene og midjen til brystet. Nylig, er mote en annen interessant stil - lang strikket skjørt som er hensiktsmessige i garderoben nesten hver kvinne, viktigst, sørg for at pakken ikke var altfor stor.
  Hva bør velge fulle skjørt kvinner? (9 bilder)

   Et par viktige triks


 •  Spesiell oppmerksomhet gir alltid det materiale som sydde et skjørt, er det bedre at det var tett vev med en liten tilsetning av syntetisk. Ideelt ser disse skjørtene som er "i stand til å holde seg i form", og hvis du foretrekker en lett og flytende stoffer, husker en annen regel: under dem bør alltid være fôr.

 •  Ikke glem om farge og mønster: i tilfelle av komplett jeg vil ikke nødvendigvis ta hensyn bare til mørk og mørk farge, lys, pastell og lyse og ganske god titt på "pыshechkah." Fremfor alt, unngå store og kontrasterende bilder, og følger regelen: hvis et lyst skjørt, deretter opp bør være så beskjedne og nøytrale.

 •  Bred, blusset skjørt og kan ikke kombineres med gratis toppen - det er smakløst og slurvet. Under disse skjørt er ideell som passer opp hvis lengde ikke er mer enn begynnelsen av hoftene.

 •  Med veldreide damer bør unngå alle typer rysj, plissirovok, folder og overflod av draperi, blanke stener og strazynok.

 •  Husk at enhver skjørt vil se perfekt bare hvis det er supplert, men ikke stor, men likevel en hæl, ikke joggesko eller sandaler lav gå!
 • Яндекс.Метрика