Hva vinter 2014-2015 mote jeans?
 Dongeri klær hver sesong hatt fortsatte popularitet. Hun praktisk, komfortabel og stilig. Spesielt foretrekker moderne fashionistas og fashionistas skjedde jeans. Fashion Jeans Winter 2014 vil glede fans av minimalisme og komfort. De fleste modellene er behersket gamut mørk og smalere stil. Kvinners mote jeans, Vinter 2014-2015 Bilde


Hva vinter 2014-2015 mote jeans?
 I moderne jentas garderobe er alltid et par av dine favoritt jeans. Dette er ikke overraskende, fordi de er relevante året og er perfekt for både arbeid og for partene.
 Vinter fortsatt bli forkortet smalere populære modeller, for det meste mørke nyanser. Disse jeans er perfekt matchet med støvler, strømper og støvler, som er blant de viktigste trenden i vinter 2014-2015. Preferanse bør gis monotont mønstre av gjennomsnittlig landing uten dekorasjoner. Modest minimalisme og funksjonalitet - disse er to særtrekk trendy jeans vinter i år.
Hva vinter 2014-2015 mote jeans?
 Populær blant denim bukser vil være en klassisk stil. Designere rådes til å bruke metoden for pidvorotom ben å oppnå et fasjonabelt effekt urenslighet. Klassiske jeans ser best sammen med militære støvler og sko Wedge-heeled.
 Som for farger, selve denim palett beskjeden. Mørk blå, svart, grå - primær farger denim mote denne vinteren.
 Hvis du foretrekker en "slitt" denim, så denne vinteren, velger en modell med subtil slitt effekt. Melde deg ut og ha sjenerøst dekorert modeller: ingen steiner og krystaller, applikasjoner og minimumsmetalldeler. Men mange designere foreslår å supplere de beskjedne jeans krøllete innlegg laget av lær.

 De mest fasjonable menn jeans, Vinter 2014-2015


Hva vinter 2014-2015 mote jeans?
 Menns jeans denne sesongen er også preget av enkelhet og minimalisme. En av de mest populære er en klassisk kutt, der jeans passer perfekt på nesten enhver figur.
 Aktuelt mannlige modeller vil podvorotamy og jeans. Designere bruker spesielle stoff striper der gjemmes bukser ser stilig og iøynefallende.
 En spesiell etterspørsel vil være mannlige modeller i samme stil som "uaktsomhet By": krøllet, litt slitt, med naturlige scuffed jeans. Disse funksjonene gjør modellen til å lage en litt slurvete, men sexy bilde av denne mannen.
 Blant de populære modellene er jeans og knebukser. Noen designere tilbyr sine slitt med bukseseler og støvler i militær stil.
 Fasjonable modeller vil være mørk blå, brun, svart og grå. Imidlertid kan de unge gutta råd til denne vinteren iført jeans og røde nyanser av rødt. Men lys og blå modeller vente lystig varme dager.  
Hvordan vet du din BH-størrelse?
 Vakkert undertøy - noe som gjør sin besitteren trygg, selv når ingen ser. Velge de riktige klærne bidra til å skjule figur feil, understreker seksualitet og selv sørge for å ha drømmer. Det bør bare hver mann ser på en dame uten klær, han umiddelbart klar til å få henne en stjerne i himmelen. Det er ofte vanskelig for kvinner å finne riktig bh størrelse. Tabellen kan alltid bidra til å finne den perfekte klær og montering er ikke alltid mulig. Hva gjør du i denne situasjonen? Mål alternativene


 Før du går til butikken og fjerne flere målestokker. Deres beste posten på papir å huske. For å begynne, måle omkretsen under brystet, så bryst omkrets. Ofte det første sifferet produsent og fikser på en bra, og den andre bokstaven indikerer.
Hvordan vet du din BH-størrelse?

 Hvordan måle omkrets på bryst:


 •  fjerne alle klær;

 •  Hold ryggen rett. Ikke gjør en pust eller ut spesifikt;

 •  fast grep tape omkrets på brystet;

 •  Sørg for at tapen var fast horisontalt.

 •  Hvordan måle omkrets på brystet:


 •  Sveip dimensjon av poenget med å tjene brystene;

 •  målebånd bør ikke være altfor trukket eller forvrengt;

 •  Ikke løft hendene opp.

 •  Det er best å stole på en hederlig misjon målinger av din beste venn. Da resultatene vil være mer nøyaktig.

   BH-størrelse: Tabell innenlandske produsenter

  Hvordan vet du din BH-størrelse?

   Etter å ha fjernet de to målingene, bruke tabelldefinisjonen BH-størrelse. Vær oppmerksom på at den angitte størrelsen dameundertøy - en røff guide for deg. Ta noen modeller med forskjellige stiler. Best å ikke gjøre en bra og kle helt. Det er viktig å føle seg komfortabel. Brystet skal ikke knuses, bein skal ikke forstyrre.

   BH-størrelse: Tabell USA

  Hvordan vet du din BH-størrelse?

   Ta en titt på produksjonslandet undertøy. Ja, europeisk, kan russisk og amerikansk BH-størrelse varierer vilt. I dag, veldig populære blant jenter likte fast Victorias Secret. Tabell amerikanske størrelser vil hjelpe deg hvis du bestemmer deg for å bestille klær på oversjøiske reiser.

   Hvordan velge en BH?


   Vær oppmerksom på at BH dukket opp i Europa som et alternativ til korsett, som ødelegge formen og jentene var veldig ubehagelig. Designdetaljene på toalettet flere ganger endret. Men det viktigste kriteriet når du velger en BH forble uendret - det må være praktisk. Flyttingen, løpe, sitte, puste. I det andre plan estetisk appell.
  Hvordan vet du din BH-størrelse?

   Når du velger en intim toalettartikler, vurdere størrelsen på brystene dine. Store bryster bør holde godt brede stropper på skuldrene. Visuelt forstørre små bryster komfortabel cup og bidra til å heve spesielle formen bra. Se etter naturlige stoffer som silke, bomull, blonder. Brystene skal puste og mindre kontakt med syntetisk. For eksempel, anbefaler franske forskere ikke på seg en BH mer enn 5 timer i døgnet, for å unngå risiko for mennesker utsatt for kreft zabolevanyyam.Ne bli involvert i mote Push-up-modeller. Faktisk, i dette tilfellet brystet er deformert, men kan skryte av vakre halsen.
   Alltid huske på at når vekten av karosseriet for å endre størrelse og bra, og kanskje hans stil. Og husk at all selvrespekt kvinne bør ha minst 5-6 modeller bras i garderoben hennes.  
  Slik fastslår bryst størrelse? Vi forventer bryststørrelse

   Merkelig nok, men ifølge enkelte rapporter mer enn halvparten av kvinnene ikke kan si nøyaktig hva som er i deres bryststørrelse. Og veldig ofte når du kjøper klær er mye forvirret av dette spørsmålet. Heldigvis, nesten alltid svaret på dette spørsmålet er en erfaren selger og konsulent, definere det visuelt. Men i noen tilfeller, for eksempel når du kjøper fra internett hos kvinner er ikke mulig å bruke råd fra en profesjonell, og derfor er det ønskelig å vite hvordan man skal bestemme størrelsen på bysten.
   Også denne kunnskapen vil være nyttig for en mann hvis undertøy er planlagt å presentere. Svært ofte menn kommer inn i en vanskelig situasjon, prøver å forklare til selgere i butikken, som er samme størrelse de trenger en BH. I kurset er verbale beskrivelser og sammenligninger med andre kvinner, og bildestørrelsen ved hjelp av gester og selv referere navnene på frukten. Men det kan gi svært nøyaktige resultater og ofte velkomstgave er kjøpt, synes det utilstrekkelig i størrelse, som kan levere mye mer ubehagelige følelser og bekymringer. Og faktisk, ville den enkleste måten være å angi størrelsen på en kvinne, men at hun trenger å vite denne informasjonen.
   For å hjelpe i denne saken utviklet bordstørrelser. Men for å sammenligne ytelsen med standardene må være i stand til å måle riktig. Å treffe presisjonsmålinger, er det nødvendig å gjøre dem godt tilpasset i størrelse BH, fortrinnsvis uten skumunderlaget og fast feste til kroppen båndet.
  Slik fastslår bryst størrelse? Vi forventer bryststørrelse
   For det første må du måle kroppsvolum under brystet og avrundede resultatene som følger:
   hvis det faktiske beløpet igjen i størrelsesorden 67-72 inches, deretter ta gjennomsnittet av sytti centimeter. Tilsvar, av 73-77 - seventy fem, syttiåtte 2-80 - åtti, åttitre 7-80 - eighty fem, åtti på åtte til 92-90, fra ni ' yanosta 3-97 - ninety fem, nittiåtte fra tre til hundre - hundre.
  Slik fastslår bryst størrelse? Vi forventer bryststørrelse
   Neste skritt vil være å handle på brystet målepunkter
   du må justere ryggen og holde parallelt tommers sirkel.
   Deretter må du finne en forskjell mellom indeksene i volum under bryst og bryst volum. Dette tallet vil passe i bryststørrelse og fylde cup bh som følger: hvis volumet forskjellen er mellom ti på tolv inches, vil beløpet være null eller, for å bruke lette - AA; 12-13 - første eller A; 13-15 - andre eller B; 15-17 - tredje eller C; 18-24 eller D; 20-22 - fem eller DD, 23-25 ​​- seks eller E; 26-28 - pluss 6 eller F.
   Mer overflødig for kvinner vil vite hvordan å bestemme størrelsen på brystene i tråd med europeiske standarder.
   For dette er det praktisk å bruke spesiell bord analohichnosti størrelser.
   Vi kan si at selvbestemmelse av størrelsen på brystet - ikke komplisert vitenskap, ikke tar mye tid. Men å vite din eksakte størrelse, mye lettere å gjøre et valg uten å stole på øyet leverandører som også kan gjøre feil. Det er alltid viktig å huske på at den komfort og helse for kvinner er avhengig av riktigheten av valgt størrelse klær, inkludert undertøy.  
  Яндекс.Метрика