De mest fasjonable vesker for våren-sommeren 2015 Bilde
 Kvinner Bag er en uunnværlig tilbehør av moderne mennesket. Videre betyr ikke pose ikke gjøre mer enn et moteshow, fordi attributtet utfyller perfekt den kvinnelige image, noe som gjør det til en grasiøs og elegant.
 Til alle tider, jentene tilbrakt den største mengden er å kjøpe håndvesker. I løpet av våren-sommeren 2015 inviterte alle kvinner i motedesignere en rekke farger, materialer og former mote håndvesker. Vel, la oss første tingene første i vår artikkel bilde.

 Mote håndvesker for jenter vår-sommer 2015 kontor stil


 Som nevnt ovenfor, kan alle kvinner ikke gjøre uten pung, og spesielt forretningskvinne. Så, for dem i vår-sommer 2015 motedesignere betalt mye oppmerksomhet til forretningsmodeller for kvinner. Man trenger bare å se på den nye kolleksjonen fra Fendi, som gir den mest utsøkte og stilfulle romslig rektangulær pose med korte håndtak. Like interessant modell kontor poser med splitter Donna Karan. Designer trakk litt av strenghet, så det vil sette pris på vesker kvinner kjærlig, skal vi si, en streng avgrensning og koketlyvosti.
De mest fasjonable vesker for våren-sommeren 2015 Bilde

 Dato i vår-sommer 2015 håndvesker klassisk tradisjonell stil, med et enkelt utseende fra Christian Dior. Vanligvis har de en rektangulær form, korte håndtak, stiv fundament og rik, men en sterk avslutning. Utseendet på disse posene med tilbakeholdenhet og stilig. I tillegg, i den kommende sesongen kontor dame sørg for å ta hensyn til mote og diplomater portefølje. Vil også være et godt alternativ mote vesker 2015 ligne mappen for papers.

 Mote casual poser for kvinner våren-sommeren 2015


 Naturligvis, ingen tilfeldige løk også ikke kan gjøre uten håndvesker. Casual modeller av vesker designere i vår-sommer 2015 betalte ikke mindre oppmerksomhet enn kontoret. For eksempel, Burberry Prorsum, Valentino, Marc Jacobs, Fendi, Roberto Cavalli overraskelse hverdagen fashionistas mote vesker i lyse farger og originale former. Super mote trend - en massiv pose med korte håndtak. I sommer lover å være populær og i militær stil poser av stoff beige og khaki.
De mest fasjonable vesker for våren-sommeren 2015 Bilde

 Miniatyr håndvesker denne sesongen også finne sine fans, og er i høy etterspørsel blant kvinner. Selvfølgelig, de er ikke like funksjonelt som sitt store motparter, men det er for en kveldstur - det vi trenger!
 Alle moteklær vesker for våren-sommeren 2015 vil bli laget av patent lær, matt skinn og lær reptiler. Ikke mistet sin relevans i sesongen og materialer som semsket skinn og tekstil. Som for mote dekorasjon for poser i 2013 vil legge fram glidelåser, knapper, metall kjeder, nagler, stein, dekorative ornamenter og applikasjoner.

 Mote håndvesker for vår-sommer 2015 stor størrelse


 En annen hit av den kommende sesongen - stor pose med korte håndtak. Den mest aktuelle form av vakre vesker - rektangulære, med avrundede hjørner, men. Slike modeller i store tall representert i samlingen Burberry Prorsum. De er laget av skinn og tekstiler, men alle ekstraordinære lover kan velge en modell med en pose med noe materiale.
De mest fasjonable vesker for våren-sommeren 2015 Bilde

 Mange vil være enige om at foretrekker store poser over 50% av kvinnene, som de er funksjonelle, romslige og likevel stilig. Det perfekte valget Spring-Summer 2015 - big bag pastellfarger, dekorert med dekorative steiner, kjetting eller sofistikert broderi.

 Motetrender: clutch poser for kvinners Spring-Summer 2015


 For kveldsarrangementer damene har blitt utfylle ferien bilder stilige små klør. Den kommende sesongen er modeller av poser vil bli litt langstrakt, foreslått av Alexander Wang. Overrasket og motemerket Dolce & Gabbana, som viste vakkert dekorert fasjonable clutcher.
 Generelt, velger mote modell poser for sin personlige smak, og du vil alltid være på toppen!
 Forfatter: Lily Romanov  
Mote håndvesker våren 2015
 Kvinner bag er ikke bare gjenstand for klær, men også en refleksjon av hennes livsstil elskerinne, en indikator på dens suksess og karakter. Derfor er det viktig å følge motetrender i verden av tilbehør. I dag skal vi fortelle deg hva som er nytt for fashionistas forberede designere for vår-sommer 2015.

 Shape


 Når du velger håndvesker denne sesongen bør ta hensyn til riktig ryddig skjema. Store poser, bag ligner i 2015 vil ikke lenger relevant.

 Bag konvolutt


Mote håndvesker våren 2015

 Bag konvolutt i den kommende sesongen er det første stedet i mote diagrammer. Den passer godt i hånden, egnet for lagring av dokumenter. Dette alternativet er perfekt for kvinner som arbeidet er knyttet til verdipapirene. Poser med skjemaer levert Fendi og Donna Karan.

 Clutcher


Mote håndvesker våren 2015

 Denne lille tilbehør - en viktig egenskap for en kveld. Men denne sesongen designere tilbyr ikke bare kveld clutcher, men kezhual for daglig slitasje. Sin form og materiale kan være forskjellig: rektangulær på en stiv base og myke eller heklet.
 Elegant skinn clutcher tilbudt denne sesongen 2015 Nina Ricci, Diesel Black Gold, Christian Dior. Kveld clutch "for å avslutte", dekorert med glitrende broderi, metall og speil detaljer presenteres Diane Von Furstenberg, Gucci, Lanvin, Just Cavalli.

 Belter


Mote håndvesker våren 2015

 Sholder bag forblir relevant og motetilbehør. De er veldig praktisk fordi de kan bæres over skulderen. Disse posene har valgt i sine samlinger Emanuel Ungaro, Louis Vuitton, Valentino, Max Azria.
 For kveldstur er best skikket miniatyr håndvesker "hэndhэld" på en kort stropp eller kjetting. Det er mulig å sette bare de mest nødvendige: nøkler, telefon, penger. Og det er nok. Hva annet er nødvendig for en tur? Eksempler på tilbehør du kan se i Versace og Diane Von Furstenberg.

 Valise


Mote håndvesker våren 2015

 Den nye sesongen i 2015 vant den mest populære poser bagasjen liten størrelse. Denne modellen erstatter store poser poser. I posen kan du trygt ta imot all nødvendig moderne kvinne: dokumenter, tablett, eller til og med en bærbar datamaskin. Dermed dette tilbehøret vil gjøre utseendet ditt mer respektabel. I sine kofferter samlinger presenteres Giorgio Arma, Victoria Beckham og Moschino, Bottega Veneta, CostumeNational.

 Materialer


Mote håndvesker våren 2015

 Lær poser, lettvint og praktisk, er fortsatt relevant. I våren 2015 samlinger kan du finne håndvesker semsket skinn og lær innsatser med ulike tekstiler og selv halm. Men stadig er det også nye materialer: PVC, plast og metall.

 Farge mote vesker


Mote håndvesker våren 2015

 Neon vesker denne våren og forbli fasjonable. Selv konservative motehuset Chanel innført en lignende kreasjon. "Den siste pip" Spring 2015 - vesker skinn reptiler. (Forresten, er denne trenden observert ikke bare i poser, men også i sko).
 Med en pose med reptiler enhver kvinne ville se moteriktig. Fargepaletten har ingen grenser. Av slange og krokodille hud foretrekker denne sesongen Giambattista Valli, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Gucci.  
Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 bilde
 Hva fant ikke i kvinnenes veske! Telefon, kosmetiske våtservietter, tablett, nøkler, pins, veske og en million "svært nødvendige" ting. Sanne Kvinner ammunisjon, noen ganger så vanskelig å få plass i en bag. Så ekte fashionista aldri gå glipp av muligheten til å kjøpe en splitter ny komfortabel og romslig bag. Men i tillegg til praktiske formål det har også "stilig oppgave." Dette tilbehøret må nødvendigvis samsvare med bildet av sin elskerinne, ellers risikerer han noensinne bosette på mesaninen. Derfor vil ingen skade lære om de siste høst og vinter trender "sumochno verden" utarbeidet med vårt syn bilde.Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 bilde
 Hva fant ikke i kvinnenes veske! Telefon, kosmetiske våtservietter, tablett, nøkler, pins, veske og en million "svært nødvendige" ting. Sanne Kvinner ammunisjon, noen ganger så vanskelig å få plass i en bag. Så ekte fashionista aldri gå glipp av muligheten til å kjøpe en splitter ny komfortabel og romslig bag. Men i tillegg til praktiske formål det har også "stilig oppgave." Dette tilbehøret må nødvendigvis samsvare med bildet av sin elskerinne, ellers risikerer han noensinne bosette på mesaninen. Derfor vil ingen skade lære om de siste høst og vinter trender "sumochno verden" utarbeidet med vårt syn bilde.

 De fleste motetrender Fall-Winter 2014-2015


 • Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 bilde
   Naturlige materialer. Denne trenden er relatert ikke bare til mote håndvesker, men også til dagens modeller av klær og annet tilbehør. Vesker semsket, skinn og pels blitt integrert del av hvordan høsten og vinteren bilder. Det er best hvis posen vil kombinere naturmaterialer og naturlige farger.

 •  Vesker transformatorer. Absolutt blant favorittene til å være modell transformatorer. En slik sak kan lett erstatte noen tilbehør. For eksempel, populære ryggsekker er transformatorer som er raskt forvandlet til elegant veske virksomhet.

 •  Volum og liten. Som for størrelsen, ville det være høyden av moten som en tredimensjonal "økonomiske" poser og kvelds clutcher miniatyr. Fremfor alt, det valgte alternativet var komfortable og romslige.

 •  Mote håndvesker, Fall 2014


  Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 bilde
   En av de mest fasjonable kvinners høstbilder av 2014 inkluderer oversize jakke og en myk clutch volum. Klemme-veske er ikke den første sesongen ledende kvinners håndvesker. Deres kjennetegn ved denne sesongen kan kalles enkelhet og kortfattethet. Populære modeller er skjorter, blomstermotiver og lyse farger poser.
   Høst fortsette sin triumferende stigning og ryggsekker. De regnes for å være ikke bare fasjonable, men også praktiske alternativer. Lær, lin, stoff og pels - at de fleste aktuelle modeller. Velkommen fargerike vesker, innredet med lyse farger og geometriske mønstre. Mod også ryggsekker, dekorert med snorer, hekter og glidelås.

   Mote håndvesker vinter 2015


  Mote håndvesker Fall-Winter 2014-2015 bilde
   Om vinteren vil endringen komme litt romslig og klumpete poser. Mange modeller ligne retro poser - kofferter. Populære patent lær poser vil være i lyse farger, for eksempel blå eller rød. Dessuten er designere rådes til å ta hensyn til modeller med korte håndtak, pels trim og applikasjoner.
   Business kvinner setter pris på verdsatt mote portefølje i skinn og semsket skinn. Forresten, disse posene ikke trenger å følge generelt akseptert strenge trender, men det kan være dekorert med nagler useriøse og ekstravagante pigger.
   Husk, håndvesker Fall-Winter 2014-2015 i første omgang bør være av høy kvalitet. Når dette tilbehøret guidet av materiale og utførelse, og deretter til dagens stil og farge.  
  Яндекс.Метрика