Hva kvinnen gjør ikke nyttårs manikyr? Og alt fordi å se ut som en ekte dronning erte de ønsker alt det smukke kjønn, og husmødre, og moteikon. Og du kan i hvert fall i løpet av nyttårsaften, den første reinkarnert som en venn? - Selvfølgelig! Minst med hjelpe trendy, festlig, lyse maleri negler!
Jule manikyr: den mest fasjonable negledesign for det nye året 2015

 Trendy negledesign for det nye året 2015


 Glamorøse, behersket klassisk og helt gal. En nyttårsnegledesign som vil tilfredsstille deg?
 •  Morsomme bilder. Podarunochky, nisser og selv hjort Hva møtte ikke i vinterferien negler fashionistas? Ja, og det trenger ikke å bli malt. Tall fra akryl manikyr såkalte "3D" ikke ønsker eh?
  Jule manikyr: den mest fasjonable negledesign for det nye året 2015

 •  Mer glans! Paljetter - alt. Spesielt når klokken slår tolv, og vi, med et glass champagne, gjett kjæreste ønske. Å være en av juletreet trend i disse magiske øyeblikkene - ikke skammer seg. Tvert imot, neglene bare skinner fremheve den unike julestemning. I tillegg, som diktert av de nyeste trendene i glitter male alle neglene - ikke nødvendigvis. Det er nok til en eller to "prynaryadyvshyhsya" negler.
  Jule manikyr: den mest fasjonable negledesign for det nye året 2015

 •  I "New Year" farge. Velg en nyttårs manikyr for 2015 "Christmas" farge. Dyp blå, elegant rød, prangende hvite Disse negler ikke bare trenger å konfigurere, festlig humør, men muntre opp.

 •  Natura produktet. Naturlighet, "nyud" vil aldri gå ut av stilen. Det er derfor naturlig "fransk" og lakk pastellfarger kan også betraktes som en variant av det nye året manikyr. Spesielt hvis du velger lyse, dristig antrekk.
  Jule manikyr: den mest fasjonable negledesign for det nye året 2015

 •  2015 nyttår manikyr bilde


   Imidlertid vil nyttår 2015 bringe ikke bare design, men også tekniske justeringer i festlig manikyr. Nå har det blitt enda mer original og holdbar!
 •  Vivat nye teknologier! Den standardløsninger manikyr og damer, og tror ikke å stoppe. Med utviklingen av skjønnhetsindustrien og framveksten av nye manikyr, høyteknologiske belegg for negler (gel shellaky), kan vi ikke bare vakker, men også praktisk talt "evig" manikyr. Uansett, frykter at i løpet av ferien mas, kan malte negler ikke stå den harde belastningen mer definitivt ikke verdt det!
  Jule manikyr: den mest fasjonable negledesign for det nye året 2015

 •  Kaviar! Den nye generasjonen av effekt lakk egg ble umiddelbart populær, og vant en stor hær av fans. Ved nyttår skjønnhet industri arbeidere rådes til å ta hensyn til de fargerike "egg", som imidlertid vil være ikke bare fasjonable negler, men også på leppene!
 •  Venter barn - den mest spennende og lykkelig tid i livet til enhver kvinne. Og hvis utbruddet av vinteren, innser fremtiden mor med skrekk at den vanlige Dublyanka eller frakk hadde blitt håpløst, fortvil ikke. Det er en fantastisk mulighet billig og stilig gjennom vinteren med "magen". Dette notatet fasjonable strøk og dunjakker. På grunn av ulike modeller vil lett finne noe interessant for kvinners klær i posisjon.
  Vinterklær for gravide: mote jakker og ned, Bilder

   Yttertøy for gravide kvinner, Vinter


   Selv om en vanlig kvinne nesten hver dag i frykt utbryter: "Jeg har ingenting å ha på seg! "Det er her for å snakke om fremtiden mamma! Alle produkter kjøpt i det siste er små, en favoritt frakk eller som ikke ønsker å hekte merkbart rund mage. Hvordan å være i denne situasjonen? Designere tilbyr sine mote og, faktisk, en enkel løsning på dette problemet.
  Vinterklær for gravide: mote jakker og ned, Bilder

 •  Praktiske langstrakte jakker, dunjakker. Under graviditet, verdsettelse helse enn noensinne, så du må være spesielt oppmerksom på ikke bare den varme og komfort, men også lengden av modellen. Ostromodnye og Ultrakorte ned bedre å forkaste et alternativ, men modellen midten av låret - velkommen. Ja, vil du og din fremtidige baby være under beskyttelse fra den kalde vind og kulde.
  Vinterklær for gravide: mote jakker og ned, Bilder

 •  Cape ned. Denne uventede designløsning foreslått motehus Manish Arora. Ja, denne dristige eksperiment - ikke for alle. Men først i disse klærne du vil ikke bli borte i mengden, og for det andre, modellen løfte humøret. Og snakke om din gode smak og netryvyalnom. Det eneste som vil gi råd slips belte rett under midjen.
  Vinterklær for gravide: mote jakker og ned, Bilder

 •  Sport jakke. Som du vet, fortsetter sport trend å være på toppen av popularitet. Og hva kan være mer praktisk og komfortabel enn din favorittsport jakke merkevare? Det er bare ett "men": velg modellen skal være et par størrelser større enn vanlig størrelse. Fordi en kvinnes kropp under svangerskapet "blomstrer", og er noe mer enn vanlig. Som ikke ødelegge og gjøre mer vakker fremtid mor.

 •  Vinterfrakk for gravide


   Snakker av varme, trendy vinterfrakk som passer som hudыshkam og skjønn "i familien måte", det er et stort valg. Greit - nå i motetrender "oversayz" som briljant betydelig sonsy skjul magen. Det viktigste er at denne modellen vil være svært komfortabel som en gravid kvinne og hennes fremtidige baby. Disse modellene har presentert Hermes, Stella McCartney og andre kjente trendsettere.

   Vinter jakker til gravide


  Vinterklær for gravide: mote jakker og ned, Bilder

   Hvis selv å være gravid fashionista ikke ønsker å endre dine preferanser for komfort og sportsklær designere tilbyr å bruke jakker i fasjonable, hverdagslige stil "kezhual", og kombinerer dem med en komfortabel, joggesko, høye støvler på en flat såle eller favoritt uhamy.  
   Caps ikke bare beskytte våre håret i den kalde årstiden, men også perfekt utfyller bildet. Hvis du omgå denne artikkelen av klær partiet og tror at han vil ikke til ansikt, er det sannsynlig at du bare ikke se tilbake. I dag lærer vi deg hvordan du skal velge og vinter hatter vil fortelle hvilke av dem okkupere high-end rangeringer i designere.
  Mote pels hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners øreklaffer 2015

   Etter den utrolige popularitet i fjor, styrket pels sin posisjon i dette. Og nå kan vi trygt gå sine enorme hatter, som stolt sported vår mamma og pappa. Bære disse tingene barnslig morsomt. Det viser seg at du og følge moten, og realisere en barndomsdrøm.

   Den hotteste modellen i pelsluer høst-vinter 2014-2015


   Mote


   Luksus, komfort og varme - de slagord designere valgte hatter for sine samlinger. De mest interessante alternativer ut i Badgley Mischka, Missoni, Lanvin og Fendi. Couturier inspirert av futurismen og teknisk gjennombrudd 60-tallet, som kan sees i bildene har tid, minimalisme, lyse farger, streng geometri. Den splitter Missoni treffer alle valg av fargepalett. Lys oransje og kanari sikkert rart ut, men ikke mindre interessante farger for pelsluer. Bemerkelsesverdig kruseduller og kort cap av Tak.Ori, som lidenskapelig elsket våre hjemlige stjerner. Sport skinnlue er vanskelig å forestille seg i kombinasjon med en kjole, men splitter Samuji bevist at det er ekte, og jeg kan selv gå til et middagsselskap.
  Mote pels hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners øreklaffer 2015

   Pels


   Fox og kaninpels likte spesielt designere. Med ham ut flotte hatter. Det er godt tjent flekker og ser alltid elegant og mye. Mink var i hovedsak en samling av "haute couture", er det permanent symbol på rikdom og klasse. Fordi det sydd klassiske modeller caps og berets volum med store pongponger.

   Fra hva du skal ha pels lue i vinter 2015


  Mote pels hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners øreklaffer 2015

   Designere rådes til å bruke den fast med alt: jeans, parker, kveld kjoler og så videre D. Mix sporty og klassisk, vintage og avant-garde - alt er tillatt, men innenfor rimelighetens grenser.. For eksempel, er pelsen med en plastvisir kan ikke kombineres med lang pels, men jakker, parkas, dunjakker og beskjæres jakker og enkelt kombineres med klassiske caps. Den største butikken i bildesideforholdet (volum opp - miniatyr bunnen, og vice versa) og riktig plassert vekt.

   Foto mest fasjonable hatter med pels, Fall-Winter 2014-2015


  Mote pels hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners øreklaffer 2015
  Яндекс.Метрика