I butikken nå et bredt utvalg av klær og tilbehør som de mistet veldig enkelt. Designerne har allerede forberedt sine samlinger ready-to-wear, så du vil velge mellom. I dag har vi rozbyrayemosya pallen i trender og tilpasse dem til sin garderobe.
Bundet mote hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners hatter

 Hva mote hatter i høst-vinter 2014-2015 - nye trender, farger og materialer


 Denne sesongen har mange merker adressert to områder - retro og grunge. Hvilke andre stiler inspirert designere?

 Berets


 Fransk sjarm og karisma var tilstede i samlinger av John Galliano, Max Mara Moschino, Ralph Lauren, som foretrakk feminine berets. De fleste i et fargevalg og materialer. For eksempel kan du se de skinnende gull og rødbrun berets i Rodarte, som var dekorert med svarte fjær.
Bundet mote hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners hatter

 Caps


 Popularitet sporty og komfortable klær gjør designere oppfinne flere og flere alternativer baseball caps, luer og andre hodeplagg med visir. For vinteren sy dem med tyngre materialer eller isolert fôr pels. Disse modellene er laget for å bære et anstrengt nesten til øyenbrynene, slik at ansiktet ble skjult under en lang baldakin. Interessant slange print Dsquared2 merkevare tilbudt sine caps skinn reptiler ble valgt for å matche å matche til klær og smykker.

 Klassiske hatter


 Denne sesongen, hatter utviklet seg til gigantiske proporsjoner.  Alt dette kommer fra 80-tallet, da disse hatter var typisk stil fra Buffalo. Mote for dem gjenopplivet sangeren og komponisten Pharrell Williams, som vises i en stor brun lue for seremonien "Grammy". Interesse i gigantiske hatter manifestert i mange designere, og de prøver å snu denne trenden, men på sin egen måte. Lanvin har stor lue med bred brem dekorert med fjær, Schiaparelli retur syurrealystychnыe modell i ånden av 30-tallet, Saint Laurent, Donna Karan og Kenzo - bredbremmet hatter i stil med 60- og 70-tallet.
Bundet mote hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners hatter

 Snudy og skjerf


 Selv forrige sesong, er det en tendens til å bære skaut og snudov. Men dette året Couturier skissert det mer tydelig - snudy ligne ridderhjelm, dekorert med broderier og juveler. Og nå sy skjerf ikke bare silke, men med kunstig ull og blonder.

 Bundet mote hatter, Fall-Winter 2014-2015 Photo


 Tredimensjonal strikk cap med slips og ingen godt etablert i mote og ikke synes å komme ut av det snart. The Beast ørene og snuten er ikke lenger relevant. I økende grad er det enkle modeller konsise, vanlig, men svært lyse. Nå, de er vanligvis slitt litt til den ene siden, som tar eller trekke opp til øyenbrynene.

 Fasjonable hatter Fall-Winter 2015 Bilde


Bundet mote hatter, Fall-Winter 2014-2015: foto de mest fasjonable kvinners hatter
Årsakene til valg av kvinner
 Hvit utflod hos kvinner oppstår ganske ofte, og dette, i de fleste tilfeller, fine, men hvis de gjør deg ukomfortabel, så betyr det dårlig signal sykdom. I denne artikkelen vil vi diskutere de vanligste årsakene hvit utflod hos kvinner i alle aldre.
 Den andre fasen av menstruasjonssyklusen.
 På 12-15 dag fra den første dagen av menstruasjon hos jenter eggløsning. (Dette er når egget forlater hårsekken til å møte med sperm). Det var på denne tiden i kroppen oppstår fysiologiske endringer, noen synlige, andre-ikke i det hele tatt. Disse endringene omfatter hvit eller klar utflod. Slimete bør være luktfri og ikke forårsaker kløe i vulva. Et slikt utvalg kan ta flere dager. I tillegg, kvinner økt sexlyst. Det samme kan være litt slurk magen. Svært sjelden, kan du merke sammen med slim noen dråper blod. Dette kan også tilskrives vanlige manifestering av legemet.

 Sex.
Årsakene til valg av kvinner
 Hvis seksuell opphisselse hos kvinner er det rikt utvalg av hvit eller transparent farge. Dette kalles vaginal sekresjon. Det gir en enkel og smertefri penis slip. Antallet av slike utslipp alle kvinner er forskjellige. Under den siste måne dager, amming eller når du tar prevensjon utflod hos kvinner er svært liten.
 Etter sex, spesielt hvis du ikke brukte kondom med en seksuell partner i løpet av dagen kan se økt utskillelse tildeling. Forsiktighet bør tas i farge og tekstur hvitere. Hvit utflod, ingen særegen lukt, normen for kvinner. Dette uttrykket kan forklares med noe av en selvrensende skjeden. På samme måte ut rester av spermier.
 Candidiasis og gardnerellez.
Årsakene til valg av kvinner
 De fleste hvite er et tegn på urettmessige endringer vaginal mikroflora. Du vet sikkert at skjeden er også gunstige bakterier og opportunistisk. De forårsaker ulempe jente bare hvis de formerer seg raskt, slik tilfellet er for ulike grunner. Disse grunnene inkluderer Candida sopp og mikroorganismer Gardnerella. Candida candidiasis utvikler, rett og slett trost og Gardnerella fører til hardenellezu eller dysbiosis vagina.
 Hvit ost som utslipp som fører til kløe og rødhet i vulva. Dette er et symptom på trost. Forresten, kan det utvikle seg ikke bare i skjeden, men i munn, svelg og tunge. I dette tilfellet vises hvit film. Thrush kan ofte være etter innføringen av antibiotika, bruk av kjemiske prevensjonsmidler, hyppig skylling unødvendig og en endring av seksuell partner. Syntetisk undertøy fører ikke til candidiasis.
 Etablert av hvite jenter trost behandling er nødvendig bare hvis det er ingen slående symptomer og dårlig resultat av hjerneslag. I dette tilfellet vil legen forskrive deg eller vaginale stikkpiller eller piller deg.
 Hardenerellez - svært lik trost sykdom, men det vil ha et utvalg av grønn eller grå og ikke en behagelig duft som en fisk. Kurere det avvike fra de som behandler trost, derfor likuyetesya egen. Legen bør først finne ut årsaken til infeksjonen. Vanligvis de ligner på disse årsakene trost. Hvis du finner en hvit utflod, bør du ikke få panikk. Men hvis du har en bekymring, ta kontakt med en god lege for din fred i sinnet og tillit til deres helse.
 Skål!  
Ovarialcyste symptomerFremveksten av cyster på eggstokkene - er dessverre svært vanlig problem, spesielt blant kvinner i reproduktiv alder som ofte har svært alvorlige konsekvenser for den kvinnelige kroppen. Det er derfor viktig å oppdage sykdommen og bli kvitt denne farlige utdanning. Og du trenger å vite hva en cyste og hvordan det arter seg.

Hva er ovarialcyste

Ordet "cyste" på gresk høres ut som "boble". Faktisk, utenfor - det virker som ovarialcyste er en slags hulrom fylt med en gjennomsiktig eller gjennomskinnelig væske. Veggene av cysten danner et tynt lag av celler som produserer dette meget væske. Slike tumorer som en cyste i eggstokken, er godartet og er forårsaket av akkumulering av spesielle sekret i vevene.
Cyste på eggstokken eggstokken kan være liten, og ikke bry kvinnen, og kan nå store og selv stor størrelse, med en diameter på 10 eller 12 cm. Leger deler flere typer svulster.
Typer av cyster på eggstokkene
Avhengig av årsaker og mekanismer, er cyster på eggstokkene delt inn funksjonell og organisk.
Vanligvis funksjonelle cyster dannes fra ikke veldig store uregelmessigheter i eggstokken, forårsaker væskeansamling i hårsekken av eggstokken og er midlertidige. Disse typer cyster er ofte behandlet med hormonelle peroralt inntak av narkotika og forsvinner etter ett, maksimum - to måneder. Disse inkluderer follikulær cyste og den såkalte corpus luteum cyste.
Men det finnes andre typer cyster, organiske, som ikke forsvinner i over to måneder, og krever kirurgi. Disse typer cyster inkluderer: serøs, endometrioid, paraovaryalnaya, mucinous og dermoid tsystadenomy.

Vanlige symptomer på cyster på eggstokkene

Den aller første tegn som indikerer tilstedeværelse av cyster i eggstokken, er fremveksten av en murrende smerte under magen, uforklarlig trykket inne og fylde.
Det påvirker utseendet på cyste og månen. De er uregelmessig, smertefull og forekommer senere enn vanlig periode. Dessuten kan opptreden av cyster i eggstokken indikere oppblåsthet eller øke sin størrelse - avhengig av størrelsen av cysten vokste.

I tillegg kan en kvinne oppleve følgende kliniske manifestasjoner cyster som:


- Hyppig vannlating;
- Plutselig og svært intense magesmerter i løpet av intimitet eller på grunn av alvorlig fysisk stress;
- Kvalme og oppkast;
- Alvorlig feber (opp til 38-39 grader C);
- Takykardi (økt hjertefrekvens);
- Stress fremre bukvegg.

Det er andre tegn på fremveksten av cyster på eggstokkene, avhengig av type.

Symptomer på follikulære cyster

Follikulære cyster vanligvis når diameteren på 2-7 inches, og har en tynn vegg, med en spesiell glatt overflate.
Hvis hennes opptreden i eggstokken kvinne kan oppleve ubehagelig følelse av fylde eller uvanlig vekt i lysken - venstre eller høyre for det, avhengig av plasseringen av cyste. Det er også bevis for follikulære cyster inkluderer smerte som oppstår etter den 14. dagen fra begynnelsen av menstruasjonssyklusen under rask gange eller løping, og hvis plutselige endringer i holdning og fysiske aktiviteter. I samme periode i menstruasjonssyklus observert redusert kroppstemperatur og intermenstrual blødning, som kan vare 3 til 12 dager.

Symptomer corpus luteum cyste

Denne cyste finnes ofte bare på den ene side, og fortegn er en fortykkelse av veggene i eggstokken inneholder gulaktig væske. Noen ganger - blandet med blod.
Denne tumor oppstår fra det faktum at de hårsekkceller i stedet for fylling av corpus luteum begynner å stige etter eggløsning og fyll med gul væske. Ofte en slik cyste har liten størrelse, og det er nesten ingen symptomer.
Noen ganger corpus luteum cyste vokser på for to eller tre måneder, så plutselig og uten noen åpenbar grunn forsvinner. Denne kvinnen kan ikke selv føler ubehag. Selv om det i noen tilfeller er det menstruasjonssyklus, som manifesterer seg i form av forsinket menstruasjon, langvarig menstruasjon og uvanlig utflod, for tungt eller ellers svært knappe. Noen ganger kan det være ubehagelig å "dra smerter i magen.
Situasjonen forverres når dannelse av cyster fører til komplikasjoner - "torsjon" bena eller cyste ruptur og blødning som følge av hulrommet i eggstokken.
I dette tilfelle symptomene er mye lysere og mer smertefullt: plutselig, som på en bakgrunn full helse oppstår krampaktig kramper skarp smerte over overflaten av magen, kvalme fast, deretter rikelig oppkast, blir magen anspent og smertefull på palpasjon. I tillegg er det alvorlige uregelmessigheter i tarmen, forsinket avføring, oppblåsthet og redusere peristaltikk.
Neste - verre:det er klare tegn på alvorlig forgiftning, er svak og rask puls, der blek hud og slimhinner, funksjoner forverret vises kald, klam svette. Dersom du på dette øyeblikk pasienten er lov kvalifisert medisinsk behandling - hun kan dø!
Når perekrute ben corpus luteum cyste formasjon faktisk avsluttet og tilsig og strøm av blod, forårsaker synes det endre: iskemisk og nekrotisk kan utvikle peritonitt. Skiltet "vippe bena ovarialcyste er en kraftig smerte i magen, mer uttalt på siden av cyste formasjon. Det er også mulig feber, kvalme og oppkast.
Men på den innledende fasen ovarialcyste kan utvikle helt symptomfri og oppdages bare når du besøker en gynekolog eller en ultralyd.  
Яндекс.Метрика