Hva gjør vondt leveren?Q: Hva gjør vondt leveren, spurte meg selv nesten hver og en av oss. Og ikke alle ta hensyn til slike ting som kvalme, bitter smak i munnen, noe som også signaliserer leverproblemer. Men denne kroppen skal ta vare på kroppen vår, fordi leveren utfører mange funksjoner i våre liv (fra stoffskiftet å delta i fordøyelsen).
Smerter i leveren, forårsaker.
Noen ubehagelige smerter, og smerter i hjertet, magesmerter, smerter i nyrene og leveren smerte. De skremme og advare om noe.
Smerter i leveren kan være forårsaket av en rekke forskjellige sykdommer. Blant de mest vanlige er hepatitt i dets kroniske og akutte virale former. Mindre smerte føre parasittsykdommer, svulster og inflammatoriske prosesser (abscesser).
Blant de sykdommer som forårsaker smerte angrep, følgende:
Akutt hepatitt og hepatitt forårsaket av smittsomme sykdommer: mononukleose, herpes hepatitt, hepatitt enterovirus, tsytomehalycheskyy hepatitt, bakteriell hepatitt, toksoplasmose;
Skrumplever
Cyster i leveren
Leveren abscess
Leversteatose
Hemokromatose
Amyloidose leveren
I tillegg til de ovennevnte grunner, den mest direkte relatert til leveren, kan smerten utløses galleblæresykdommer, slik som:
Cholangitis
Stasis galle
Biliær kolikk
Akutt galleblærebetennelse
Gallestein
Choledocholithiasis
Hvis såre lever, symptomer og tegn.
Vanligvis leversykdommer manifestert i øvre høyre kvadrant smerte eller tung følelse. Smerten er vanligvis konstant hele dagen, verkende og øker med noen fysisk aktivitet eller risting. Også bouts av smerte kan være forårsaket ved å spise krydret, fet og stekt mat.
Smerter etter en stund begynner å spre seg over ryggen, under høyre skulder, noen ganger i stand til å nå halsen. Bortsett fra smerter etter symptomer oppstå:
Kvalme
Vomit
Bitterhet i munnen
Hyppig raping
Oppblåsthet
Ujevn stol
De viktigste symptomene på leversykdommer:
Akutte smerter i øvre høyre kvadrant.
Utseendet til gulaktig farge.
Misfarget avføring.
Fargen gul sclera og slimhinner.
Mørk urin.
Kløe.
Disse symptomene er vanligvis ledsaget av mindre utslag av sykdommen:
feber,
generell svakhet i kroppen,
tretthet,
hodepine,
blødninger i huden,
endringer i blod
menstruasjonsforstyrrelser hos kvinner
impotens hos menn.
Ofte er de ovennevnte symptomer oppstår under forverringer i løpet av betennelse i leveren og galleblæren, som gulsott, eller tilstopping av hulrommet i galleveier stein. Også de fleste symptomene kan føre blandede former av cholecystitis.
I de fleste leversykdom symptomer kan uttales etter en overdose av alkohol og nikotin, fysisk stress eller svikt av kosthold på sykdom.
Leveren sår, behandling og forebygging.
Selvfølgelig, hvis leverproblemer kom til å marsjere til legen, vil han foreskrive medisiner (i henhold til de identifiserte symptomer og undersøkt). Men alle vet at leveren var i god stand, er det nødvendig å redusere forekomsten av skadelige faktorer som påvirker dens funksjon.
Så det vi kan for å hjelpe sin egen lever som et middel for sykdomsforebygging:
Spise honning.
Han spesielt kombinert med urtete, god rense leveren. Calendula, rose og kamille hjelp til å tynne gallen.
Prøv å holde seg til et sunt kosthold.
Hvis du ikke kan helt gi opp alkohol, stekt, fet, krydret og salt, eller i det minste redusere belastningen på kroppen og redusere skadelig forbruk. Hvis du drikker alkohol i dag, det liksom ikke fikk en bit av hans svært dristig og skarp. Hvis du spiser mye av hellig stekt, deretter begrense deg i alkohol.
Spis mat hjelpere i å rydde opp denne kroppen:
sesongens grønnsaker (gresskar og melon, sitron og grapefrukt, fersken og aprikos);
grønnsaker (spesielt gulrøtter) og grønnsaker juicer;
Oliven og ghee;
korn og magre varianter av fisk og kjøtt.
Alle disse produktene kan steames, lapskaus og frukt og bær som forbrukes i rå form som juice og pureer.
Og husk: leveren er i stand til å regenerere, dvs. utvinning. Hvis negative endringer i leverceller ennå ikke har nådd en irreversibel prosess, kan du alltid fortelle en "stopp" og begynne å følge reglene spesifisert altfor vanskelig.
Og likevel, mange forskere mener at leverproblemer, selvfølgelig, kan oppstå på et følelsesmessig bakgrunn. På grunn av det overskytende av undertrykte følelser av sinne eller vrede brudd forekommer i denne kroppen.
Så vær snill og bli frisk!  
Hva gjør vondt milten?Når abdominal smerte igjen et menneske kan synd i mage eller bukspyttkjertel, men ofte glemmer milten, som er plassert nær nok til overflaten av legemet. Dette er en viktig intern organ som regulerer kroppens funksjoner i hematopoiesen.
Det er et slags filter for bakterier, som umiddelbart regulerer blod koagulasjon og ødeleggelse av røde blodceller. Hvis plutselig utviklet smerter i venstre side av magen, kan ikke bli ignorert og det er viktig å forstå årsakene til at det gjør vondt milt.
Det gjør vondt milt, symptomer
Smerter i milten kan ha en annen karakter (skarp, skarp, verkende, knivstikking, kjedelig) og akkompagnert med forskjellige ledsagende symptomer som bidra til å sette mer nøyaktig diagnose og bestemme hva som skjer med vår milt.
1. Den kraftige smerter i venstre øvre kvadrant kan stråle ut til venstre arm, skulder og kragebeinet, og være ledsaget av:
blek hud;
kald svette;
lavere blodtrykk;
økning i hjertefrekvens;
kvalme, oppkast og uimotståelig følelse av tørst.
Disse symptomene er et resultat fikk indre skader eller åpne sår i milten.
2. Hvis smerte i ryggen og gir særlig øker under innånding, mest sannsynlig, er det et stort infarkt av milten.
3. abscess av milten ledsaget av følgende symptomer:
feber;
smerte i venstre øvre kvadrant, noe som gir i sin venstre skulder;
smerter i venstre side av brystet;
betydelig utvidelse av milt, som kan undersøke selv hendt.
4. Sterke smerter i milten med en samtidig øke det kan tyde på utvikling av tuberkulose i kroppen.
5. Hvis smertene er konstant, kjedelig karakter, og huden dekket med urtikaria og kløe er uutholdelig, mye tyder parasittiske cyster av milten.
6. kjedelig og verkende smerter i milten, gir den tilbake og gradvis økende, kan signalisere dannelsen av svulster i dette organet.
7. Hvis smerten i milten finner sted på bakgrunn av forskjellige infeksjonssykdommer, hvilket betyr at legemet inne var involvert i den inflammatoriske prosess som forekommer i legemet. Smerten bør gå gjennom 2-4 dager.
8. Hvis sammen med smerter i milten følte mer smerte i leveren, kan det være et symptom på skrumplever.
Symptomene er svært like hverandre, og noen ganger svært vanskelig å fastslå i hjemmet, som er sykdommen forårsaket smerter i milten. I dag, leger kalt 35 sykdommer som kan forårsake smerter i milten.
Årsaker til smerter milt
Dermed symptomene vi teoretisk bestemt sykdom som kan føre til smerter i milten. Hva de representerer seg selv og hva som forventes av dem?
1. Ytre faktorer
Eksterne faktorer som kan føre til smerter i milten, er det ulike skader på kroppen:
Åpen hakket, skivet, skuddsår i brystet på venstre side;
indre skader av ulike slag.
Hvis milten er skadet, kan skadene truer ikke bare sprekker på overflaten, men hullene, og selv otrыvamy deler som kan resultere i farlig mageblødning. Når du bryter milten ofte et dødelig støt fra smerten.
2. Hjerteinfarkt milt
En av de vanligste sykdommer i milten, som oppstår på grunn av blokkering av miltarterien trombose.
3. abscess av milten
Ansamling av puss kalt abscesser på det skadede området i milten.
4. Tuberkulose i milt
Lunge eller nyre sykdom i milten kan bli stedsnærværende tuberkel bacillus, og dermed forårsaker tuberkulose av kroppen.
5. cyster av milten
I medisin skilles:
parasittiske cyste som oppstår som følge av infeksjon alveococcus, эhynokokkom eller tsistitserka;
neparazytarnuyu cyste som ikke forårsaker mye problemer for pasienten, som ikke manifesterer seg; det kan oppdages bare ved klinisk undersøkelse.
6. tumor av milten
Svulster i indre organ er også godartet (hemangioma, lymfanhyoma, fibrom) og ondartet (sarkom og lymfomer).
7. Sykdommer i andre indre organer
Som et resultat av visse sykdommer milt vises part inflammasjon i kroppen. Disse sykdommene kan være:
sepsis;
tyfus og tyfoidfeber;
syfilis;
viral hepatitt;
miltbrann;
mononukleose;
malaria;
smittsomme lymphocytosis;
cytomegalovirus infeksjon;
levercirrhose.
I alle fall smertene i milten ikke går ganske lang tid og forårsaker ubehag og smerte, ikke engasjere seg i selvdiagnose: ingen vil hjelpe bedre lege. Han diagnostisert riktig innstilt, og å svare på dine spørsmål og foreskrive behandling.
Så når den første smerten er å melde deg til legen for å ikke kjøre sykdom og tidlig behandling. I visse alvorlige tilfeller milten fjernet ved kirurgi (for eksempel som et resultat av brudd av sår eller skade, i nærvær av en ondartet svulst i alvorlige former for leukemi milt).
Man kan leve fredelig uten den indre organ, vil det anta funksjonene til lever og lymfeknuter. Hold milt!  
Hvorfor skade øynene dine?Spørsmålet om hvorfor øynene vondt, bekymret mange mennesker. Tross alt, dette kan tjene som et stort antall saker, dette problemet med blodtrykk og sykdommer i ryggraden, og hjernerystelse, og mange andre.
Hvis noen av årsakene smerte i øynene - det er en anledning til å besøke en øyelege. Øynene kan være syk med virusinfeksjoner, forkjølelse, bihulebetennelse, nevrologiske sykdommer, ørebetennelse, allergier, og noen ganger også med karies.
Smerter i gassen kan være et symptom som oppstår når en dårlig samochuvstvyy.Ynohda uttales med influensa. Tilfeller der influensa har gått, men øynene fortsatt (som sykdom) kan åpne dårlig og fokus ser altfor lett.
Smerten i øynene hennes grunner.
Øyesmerter ofte oppstår i følgende problemer:
Når en hodepine. Alvorlige ansikts muskelspenninger kan forårsake smerter i øynene.
Uegnede briller eller linser dårlig valgt. I disse tilfellene er smertene manifestert klarest når du lukker øynene.
Den inflammatoriske prosessen påvirker uvea - uveitt.
Smittsom betennelse forårsaket av mikroorganismer. Infeksjonen kan komme inn i øyet ikke bare på utsiden (med mikropartikler), men internt (bihulebetennelse, betennelse i mandlene, herpes).
Betennelse i trigeminusnerven og dets grener. Betennelse kan utvikle etter hypotermi eller etter å ha fått et virus.
Problemer som påvirker blod systemet i øyeeplet. Uttrykt med dårlig blodtilførsel til øyet og omkringliggende vev.
Syndromet av "tørre øyne". Dette syndromet kan være forårsaket av kunstig lysstoffrør eller tørr luft fra klimaanlegget.
Slakting av øyeeplet.
Traumatiske lesjoner i øyet - fremmedlegemer som irriterer. I slike tilfeller kan den altfor tidlig fjerning av partikler utvikle infeksjon.
For skader øynene, hvis du ikke kan umiddelbart søke medisinsk hjelp, bør du skylle øynene og prøve å fjerne fremmedlegemet. Du må pomorhaty flere ganger og tørk forsiktig av øye mot nesen (i forseglede århundrer).
Hvis du etter disse handlingene irriterende faktor er ikke tapt, bør det være så snart som mulig for å se en lege. Dersom dette ikke blir gjort i tide, kan du få ytterligere komplikasjon som kan føre til delvis eller fullstendig synstap.
Hvis øyet gjør vondt inne, bør du ta kontakt med en øyespesialist (fordi dette problemet ikke kan se ytre tegn).
Hvis øynene er såre fra datamaskinen.
Hvis du bruker datamaskinen øynene dine er utsatt for sterk stress, som du må konsentrere deg om en liten plass utseende.
Det viktigste aspektet når du arbeider med noe utstyr (med en datamaskin, laptop, tablet, eller til og med telefonen) - er lys. Hvis mulig, bør lyset faller på venstre side av mannen og ikke rettes strengt skjermen (for å unngå gjenskinn). Du bør også nøye overvåke renhold av skjermen, noen flekker og flekker på skjermen øker belastningen på øynene dine. Hvis du bruker spesielle briller, tørk dem med intervaller på flere timer, som de også tiltrekke støvpartikler.
Den optimale avstanden fra øyet til skjermen - det minst 50-60 inches. Også, når du arbeider med elektroniske dokumenter kan endre bakgrunnsfargen til lys grå side - dette vil redusere belastningen på øynene flere ganger.
Og hvem av oss å ha tilbrakt mer enn én eller to ved datamaskinen kan "skryte" røde øyne. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Så bare ikke press dine øyne og lange økter med kontinuerlig arbeid (spill), og hver halve time for å gjøre spesielle øvelser for øynene. De er vanligvis enkle og krever ikke mye tid på.
Hvorfor etter sveising såre øyne?
Ofte, forbi konstruksjon, til vi selv øyekroken ser blinker tiltrekke seg vår oppmerksomhet og snu hodet til å vurdere nærmere årsaken. Det var på dette tidspunktet vi kan få brent netthinnen - elektrofotooftalmiyu. Med varierende grad av lesjon symptomer kan være alt fra enkle og korte "kaniner" til smerter i øynene, rive og lysskyhet. Det kan også føre til redusert syn.
Effektene av menneskelig omsorg fange et par timer med smerte og svie. Fjern og symptomer kan være hjemme, men det endrer ikke den påfølgende besøk til øyelege.
Når alvorlig skade kan bruke en kald komprimere på øynene, og mørkt slips en bandasje. Du må ta smertestillende (Analgin) og et antihistamin middel (tavyhyl, suprastin eller andre.). Godt til tetracyklin salve, vaske eller infusjon av kamille te.  




Яндекс.Метрика