Hvorfor er ofte en hodepine?Hodepine en gang i livet ditt bekymret oss alle, så spørsmålet er hvorfor ofte en hodepine, relevant for mange. Selv friske mennesker noen ganger klager over hodepine. Disse typer smerte rangerer først i verden.
Interessant, hvis hjernen er det verke i hodet ikke er i stand til å føle smerte? Fordi det er ingen nerveender. Grunnen er at nerveendene er i membraner i hjernen og intracerebrale fartøy. De som opplever smerte.
Naturen av hodepine:
hodepine muskelspenning;
vaskulær hodepine;
lykvorodynamycheskye hodepine;
psykogen hodepine;
hodepine blandet type.
Årsakene til at en hodepine hele tiden
Hodepine med muskelspenninger som følge av mental bølge, ulike følelsesmessig stress. Dette øker den myke tone av hodet. Disse symptomene er funnet i sytti prosent av personer i alderen 30 til 50 år. I de fleste tilfeller, disse menneskene har en høy sosial status og godt arbeid. Noen ganger er disse smertene festet depresjon, irritabilitet.
I vaskulær smerte vises bankende smerte en person føler seg i hodet mitt slo puls. Etter hvert kan denne smerten gå kjedelig. Ofte slike smerter som følge av den kraftige økningen i trykket i hypotensive.
Likvorodynamichnyy hodepine oppstår fra å hoppe intrakranielt trykk. Denne strekningen hjernehinnene, og endre plasseringen av hjernestrukturer. Smerten virker ordnede det verre når du hoster. Ofte slike smerter lider av høyt blodtrykk.
Psykogen hodepine oppstår på grunn av depresjon, fobier, forslag fra mannen selv, at han hadde alltid en hodepine.
I mixed-type hodepine kan være vanskelig å fastslå årsaken. For eksempel kan smerte starte fra å ta noen medisiner, eller hvis du har en hodepine etter alkohol og andre.
Hvis en hodepine hver dag, hva du skal gjøre?
Selvfølgelig ville det første være å riktig adresse årsakene som forårsaket smertene. Men i noen tilfeller er dette ikke mulig. Men vi sjelden hodepine slå til leger. Og så må behandle smerte ved hjelp av smertestillende.
Først må du velge riktig verktøy. Og det er behov for å fastslå innholdet av hodepine og dens årsak. Smerten kan være primær når det er i seg selv en sykdom, eller sekundær, da hodepine bare signaliserer et problem i noe system. Noen ganger for å bli kvitt en hodepine er akkurat nok søvn eller opphold utendørs.
Men bruken av ikke-steroide antiinflammatoriske midler kan være berettiget hvis smertene oppstår ikke for ofte. Og hva hvis en hodepine hver dag? Etter lagring pillen i de fleste tilfeller, bare smerte i et tidsrom, uten å eliminere årsakene smerte.
Dessuten kan ukontrollerte tabletter og andre legemidler forårsake bivirkninger. For eksempel er det fylt med nedsatt immunitet, endres i blodet, er det problemer med nyrer, lever, mage, etc. I tillegg er det et avhengighetsskapende stoff, og da de ikke hjelpe.
Tips: hvordan bli kvitt hodepine, lindre eller forhindre det
1. Hindre hodepine kan følgende tips:
Du kan ikke gjøre haken søyle trykkes haken til brystet;
Søvn plukke den mest komfortabel pute som cervicalcolumna ikke bøyer, og er en direkte;
Du kan ikke henge slapt på jobb, basert på armene av stolen, dette spente musklene i skuldre, nakke og hode;
kan ikke lese eller jobbe på datamaskinen med lav skrå hodet;
Ikke la en lang og alvorlig hoste fra den kan begynne hodepine;
ikke press musklene lang ansikt, ikke dyster panne eller panne.
2. lindre hodepine eller helt bli kvitt den, kan du bruke:
varmt bad eller dusj;
massasje eller selv massere pannen, nakken, templer;
frisk luft;
fysisk trening nakke og skuldre;
søt te med beroligende urter, sitronmelisse, vendelrot, motherwort;
varm melk med honning, er det også beroligende.
3. Når det kreves en hodepine:
unngå skarpe lyder og støy;
unngå skarp lukt, smak;
prøver ikke å bli utsatt for ekstreme temperaturer;
bære en lue når du er utendørs kjøle;
Ikke lure deg heller rolig;
ikke se på kalenderen av magnetiske stormer, eller andre uregelmessigheter;
spise mer frukt og grønnsaker;
holde dag, kan være farlig ikke bare en svært kort drøm, men en veldig lang;
lufte ut rommet, litt mer å bruke utendørs;
sove i et ventilert rom ved en lav temperatur;
slappe av ansiktsmusklene og skuldrene;
puste dypt involverer magemusklene;
ikke se på TV;
Gjøre øvelser for øynene;
noen ganger nok til å drikke et glass med rent vann;
prøver å spise et eple eller vannmelon med salt;
ikke trakassere selvstendig næringsdrivende;
Tid plan utformet for å unngå stressende situasjoner.
Med de fleste typer hodepine kan være ganske klare seg uten leger og piller. Bare være rolig, alltid i godt humør og ikke skape problemer ut av ingenting!  
Hvorfor sår rygg?Det er viktig å vite hvorfor sår tilbake. Til tross for at det meste av smertene går bort så det svært utseende ikke legge glede til livet.
La dette symptomet indikerer sjelden en alvorlig sykdom, er det anbefalt å diagnostisere kroppen hans. Besøks spesialister vil ikke bare finne et svar på spørsmålet "Hvor ble det av smerte begynne? ", Men også å løse problemet i fremtiden for å forhindre det samme problemet.
Fremveksten av korsryggsmerter: Årsaker
Fra medisinsk klassifisering av smerte kan deles inn i primære og sekundære, og bare da anta sin formasjon faktorer. Generelt kan smerten være en av grunnene:
Mekanisk. Når skade, skader, overdreven belastning. Blant de mulige sykdommer produsere ryggsmerter, vertebrale brudd, skade eller skiveprolaps, spondylolistese.
Den provoserende. Dette omfatter ikke bare huden, men også de indre organer. Ofte det kommer spondylitt eller revmatisk polymyalhyy.
Soft-vev. Moderat intensitet av smerte medfølgende belastningsskader muskler og leddbånd, fibromyalgi, myofascial syndrom.
Focal-infiltrerende. I motsetning til andre utskilt fokal lokalisering og intensiteten av alvorlig smerte. Når smertene vedvarer selv i fredstid, leger sjekke for svulster, infeksjon i bein eller bløtvev i ryggen området.
Diagnose av smerter i korsrygg
Det er ikke noe enkelt svar, det er legene som omhandler utelukkende med pasientens rygg. Hvis under testen historie å legge til nye faktorer til diagnostisering av ryggsmerter kan plugges høyt spesialisert lege.
Blant listen over leger som kan ha et spesielt forhold til baksiden, er følgende:
traumer (hvis det var et fall eller slag);
Orthopedist (med medfødte eller ervervede lidelser i muskel-skjelettsystemet);
kirurg (i svært avanserte tilfeller);
smittsomme sykdommer (inflammatoriske prosesser i kroppen);
Gastroenterolog (når de har mistanke om problemer med mage-tarmkanalen, noe som gir smerter i nedre del av ryggen);
Kardiolog (for å utelukke kompresjon av blodårer som de grunnleggende årsakene til smerte utdanning);
pulmonologist (som en ekspert for å sjekke status på lungene og luftveiene som er viktig før kirurgi);
gynekolog (spesielt hvis du har ryggsmerter under graviditet);
proctologist (mulig problem i endetarmen);
urolog (mistenkt patologiske prosesser i retroperitoneal hulrom);
nefrolog (for å utelukke eller bekrefte nyresykdom);
kiropraktor (etter undersøkelse av ulike spesialister).
Når et sår korsryggen, behandling og forebygging av ytterligere
Mange eksperter anbefaler at du først finne årsaken til smertene noe annet sted, og deretter engasjere seg i behandlingen. Fjerne den primære faktor forekomst ubehag gir allerede konkrete resultater å lette pasienten.
Generelt kan begrepet "behandling" for ulike ryggsmerter omfatte følgende aktiviteter:
reduksjon eller fullstendig eliminering av smerte;
veiledning om samsvar med sengeleie;
tørr varme i området for ubehag;
refleks distraksjoner (fra iscenesettelse bokser eller sennep plaster og salver rubbing ending);
fysioterapi;
medisinering;
vitamin;
fysioterapi og trening rutiner på kontoret;
retting av psykiske tilstand;
kirurgi.
Effektive øvelser for ryggsmerter
For en rask utvinning, leger anbefaler ofte å utføre enkle øvelser for å styrke ryggmusklene og korsryggen. Det er enighet om at noen ganger "initiativet er straffbart". Noen øvelser kan skade. Når ryggsmerter er ønskelig å forlate ulike knebøy (spesielt rotasjon), vippe kontakten med tærne, løfte store vekter over midjen.
Det anbefales å utføre et sett av oppgaver av forskjellige typer:
Aerobic - å trene hjertet, forbedre den generelle helsen og fremskynde helbredelsesprosessen. Disse inkluderer svømming, turgåing, rolig løping og sykling. Nok å starte med 5 til 10 minutter hver dag, øker verdien gradvis til en time.
Makt - for å styrke musklene i rygg, mage og føtter. Denne gruppen kan omfatte brystøkning rotasjon av kirker, langstrakte armer og ben rett opp "liggende på magen." Samtidig er det ønskelig å kombinere heve sin venstre hånd med sin høyre fot og høyre hånd med venstrefoten.
Stretching - fleksibilitet av muskler og annet vev for å redusere sjansen for skader ved overbelastning. Mest stretching er gjort på baksiden. Du kan vekselvis løfte er riktig, så den venstre foten, klemmer knærne mot brystet hans. Med bena bøyd i 90 grader løft overkroppen, løfte bladet fra gulvet (bare et par sekunder for å bo i "høyeste punkt"). Fikse fem på gulvet, bena bøyd vippet vekselvis venstre og høyre.
Viktig!
Ved den minste ubehag under trening bør forlate de som øker smerten.  
Hvorfor tilbake gjør vondt?Leger kan fortelle i detalj hvorfor tilbake verke. I hjertet av populære sykdommer i ryggen er et brudd på anatomisk og funksjonell tilstand av ryggraden. Årsaken til problemene kan være en monotont stillesittende arbeid og meget sterk belastning.
Å redusere smerte ønskelig å gjennomføre alle anbefalinger fra eksperter. Noen ganger er det nok til å endre sine vaner for å føle den gode smaken av å leve sunt.
Slike ulike ryggsmerter: årsaker og faktorer av utseende
Ifølge statistikk, 90% av ryggsmerter forårsaket av osteochondrose. Men selv de resterende 10% er tilstrekkelig til å gi opp selvdiagnose og likevel gå til legen. Hvis antagelsen, så er det smerte, bedre til å uttrykke sin undersøkelse av en spesialist.
De hyppigste årsakene til ryggsmerter:
hypotermi (i sommer tid folk til å bli farlig svett under klimaanlegg eller vifte);
Lift (spesielt i tilfelle av plutselige rykk opp);
plutselige bevegelser eller vippe av kroppen;
feil landing (langvarig stress ryggraden og ryggmuskler truende konsekvenser);
vektig (ofte vondt i ryggen under svangerskapet i det siste leddet av graviditet eller en person med metabolske forstyrrelser);
interkostalrom nervesmerter (smerter uttrykkes ikke bare i ribbeina, men også langs ryggraden);
mulige sykdommer i indre organer (forstyrrelse av nyre, eggstokk, bukspyttkjertel, pleura, urinleder, etc.).
Ryggsmerter? Behandlingen bør være komplisert!
Karakteren kan fortelle mye smerte spesialist. Estimert diagnose, som er sjekket først, varierer avhengig av beskrivelsen av ubehag. Smertefulle opplevelser er preget av:
intensitet (sterk, verkende, skarp);
karakter manifestasjon (kramper, økt hoste på tiden, med effekt i andre deler av kroppen);
frekvens (primær, sekundær symptom).
Basert på publiserte spesifikasjoner og anmeldt legen foreskriver ytterligere tester for å nøyaktig finne årsaken til problemer i ryggen. Bare etter å samle historien tildelt omfattende behandling.
Avhengig av diagnose ekspertråd kan variere. Den mest brukte:
Samsvar med sengeleie. Designet i de fleste tilfeller.
Oppvarming salve eller tørr varme. Hvis hypotermi er viktig å varme tilbake. Det er viktig å gi opp totalt badestamper, da det kan forverre situasjonen.
Bedøvelse. Når det er umulig å tolerere smerte, må søke hjelp fra narkotika.
Korreksjon av mat. Grense salt vil bare være til nytte for pasienten. Når Osteochondrose bør inkludere matvarer rike på ulike sporstoffer for å styrke skjelettsystemet. Når stoffskiftet er bedre å utvikle en spesiell diett tilpasset spesifikke behov av kroppen.
Fysioterapi, profesjonell massasje, manuell terapi. Kan skje både individuelt og i total behandlingsopplegg.
Spesiell terapeutisk øvelse. For stillesittende yrker er viktig for fysisk trening hver time. Og alle andre nok til å gjøre øvelser for å styrke ryggmuskulaturen og varme opp i morgen eller kveld daglig.
Kirurgi. Herniated plater, svulster, ryggskader kan kreve mer alvorlige tiltak enn bare å utføre de ovennevnte tipsene. I dette tilfellet, særlig betydning for streng overholdelse av lege anbefalinger med hensyn til drift og etter.
Påvist øvelser for ryggsmerter
Forskjellig trekke opp. Du kan utføre stående, sittende, liggende på ryggen eller magen. Forenkler akkumulert belastning på ryggraden.
Svak. Stretching lindrer muskelspenninger og gjør det mulig å slappe av kroppen.
Rette holdning. Det ville ikke ha å bøye hodet ned på jobben, er det ønskelig å overvåke posisjonen av kroppen hans. Raspryamlennыe skulderbladene sammen oppsummering, konklusjon brystet frem redusere presset på ryggraden.
Klasser på baren. Bare henge på bar 10-30 sekunder slik at mellomvirvelskive stå i hans sted.
Den effektive salve for ryggsmerter
Apotek presenterer mange salver for å gni pasienten tilbake. Det er vanskelig å anbefale et bestemt en, som hver situasjon bør vurderes separat. Ofte i en rekke sliping og salver kan finne slange og bee gift, essensielle oljer, alkohol, kamfer.
Slangegift på samme måte som produktene av øl produksjon er en sterk allergen. Så før du bruker bedre sikre trygg avgjørelse. I tillegg finnes det en rekke sykdommer hvor medikamenter basert på slange eller bee venom kontra:
nyreproblemer;
funksjonsfeil i leveren;
febrilsk tilstand;
graviditet;
kardiovaskulær sykdom;
tuberkulose;
diabetes.
For sikkerhets applikasjon salve er bedre å sette på dagtid, om natten begrensede lokale applikasjoner.
Яндекс.Метрика