Alvorlig hårtap hos kvinner: hva er årsaken?Den tilsynelatende fordel av en kvinne er håret hennes - lang, tykk og vakker. Dette våpenet kan hjelpe i å vinne menneskenes hjerter, og hvordan å tiltrekke seg oppmerksomhet, og en dekorasjon gitt av naturen. De eneste moderne jenter i økende grad foretrekker korte hårklipp. Hvorfor skjer dette? Grunnen er enkel - svekket av ugunstige miljøforhold og mangel på vitaminer håret mister glans og styrke, tynning, pisket, hvis ikke vыpadayut.Toho maske og har problemer med hode av hår korte hårklipp og frisyrer nøye arrangert.
Provosere hårtap kan og nervøs belastning, og noen typer medisiner tatt på en jevnlig basis. Alt er veldig individuelt og avhenger av kroppen av hver kvinne. Likevel helseproblemer ofte manifesterer seg i form av redusert lysstyrke og økt skjørhet av håravfall er ofte et symptom på alvorlig sykdom.
Hva forårsaker hårtap?
Vurdere årsakene til hårtap hos kvinner flere detaljer!
- Hårtap kan utløse endringer i temperaturen. Plojka, hårtørrer, stryke hår - high impact negativt påvirke tilstanden til håret. Det samme kan sies om den lave temperatur - amatør nekter å bære hatter i problemene vinter ansikt tidlig Alopecia (skallethet) oftere.
- Årsaken til hårtap kan være en radioaktive virkninger på kroppen. Hvis du har en mistanke om at problemet i dette, bedre få testet, og for å avklare omfanget av sannsynlig skade (for eksempel hyppige prosedyren X-ray).
- Effekt av kjemikalier som utgjør hårfarger, permanent fasiliteter og lignende provoserer også skade håret og deres tap.
- Feil valg av sjampo og pleieprodukter for hår, hardt vann og klor kan betydelig skade helse og føre til hårtap.
- Mangel på vitaminer og mineraler er i stand til å påvirke tilstanden til håret og hodebunnen. Kjøpe vitaminer kan du fylle underskuddet problem og fjerne årsaken til hårtap.
- Hair fall kan starte prosessen med graviditet, postpartum perioden, som følge av hormonelle endringer under overgangsalderen, på grunn av naturen av endokrine sykdommer og sykdommer i mage-tarmkanalen. Ofte årsaken til hårtap er genetikk. Hvis dine slektninger opplevd lignende problemer - ikke forvent at de har forbigått. Det er bedre å oppsøke en spesialist trichologist og ta forebyggende tiltak respons.
Å finne og identifisere årsakene alvorlig hårtap hos kvinner bør screenes og må identifisere de reelle faktorer som forårsaker hårtap. Enhver behandling bør være fokusert på din hårtype og hodebunn. Først da vil du kunne få effektiv lindring, vil resultatet av hvilken være vakker og sunt hår, lengden av disse kan du velge selv.  
Hvorfor jenter håret faller ut?Hver kvinne drømmer om tykt hår. En vakker, skinnende og glatt hår - en sexy og attraktiv. Men ikke alle kan gjøre det. Og ofte, mange av oss, og gjorde overfor problemer med hårtap. Som du vet, hver person hver dag mistet om lag hundre hår.
Men alt dette varsel fordi endringen falt vokse nye. Men hvis veksten faller langt kort hår tap, og det er skallet eller hår er sjelden, er det på tide å varsle og iverksette tiltak. Hvorfor jenter håret faller ut? Årsakene til dette kan være for mye, prøv å vurdere er den mest populære.
Testing falt hår
Men før du begynner å lete etter grunner til hvorfor det er nødvendig å teste. Du må vurdere den falne hår. Hvis en av tuppene på håret er en bag, deretter håret faller ut pære. Og dette tapet krever seriøs behandling. Men først, prøv å ikke vaske hodet tre dager, og trekk deretter en haug med hår ved tinningene og på toppen.
Hvis hånden du vil være mer enn fem hår, betyr det at du har noen form for patologi og bør så snart som mulig for å finne årsaken. Hvis posen ikke er det, så du bør ikke bekymre deg, men for å behandle håret fortsatt nødvendig.
Årsaker til håravfall
Som vi har sagt, kan håravfall være på grunn av ulike årsaker, og vi nå vurdere de viktigste og prøve å gi råd.
Immunkompromittert
Ofte denne faktoren påvirker hårtap. Mange kvinner bemerket at prosessen med håravfall de begynte umiddelbart etter fødselen, under amming. Sterkt pidkoshuyut immunitet og hyppige luftveisinfeksjoner.
Rådet
Hvis årsaken til hårtap er i svekket immunforsvar, bør du oppsøke lege for å gjenopprette den. Du kan begynne å spille sport - det er veldig styrker immunforsvaret.
Håret faller ut, hva vitaminer for å drikke
Mangel på jern i kroppen - er den vanligste vitaminmangel, fordi hver måned en kvinne mister en vesentlig mengde av blod under den kritiske dager, og mangelen på vitamin påvirkning mote diett.
Den sesongmessige mangel på vitaminer og er en viktig årsak, spesielt på våren.
Rådet
Sørg for å fylle opp balansen av jern i kroppen. For dette kurset kan drikke vekk ta mer vitaminer eller jern-holdige produkter. Hver vår propyvayte løpet av vitaminer, spise mer frukt og grønnsaker.
Hormonelle forstyrrelser og hormonelle legemidler
Ganske vanlig årsak til hårtap i en svak halvparten av menneskeheten er hormonell. Ubalanserte hormoner sterkt påvirke håravfall. Årsakene til hormonell ubalanse mye og trenger å bli løst.
Rådet
I nær fremtid bør gå til legen endokrinolog, ta tester for hormoner og legen foreskrive medisiner som lindrer du av hormonelle overspenninger og dermed fra å falle.
Infeksiøse sykdommer i hodebunnen
I hårtap ofte skyldig infeksjoner i hodebunnen, kan det være eksem eller seborrhea. Årsakene til fremveksten av eksem kan enten være interne statlige og eksterne faktorer.
Rådet
Det haster med å besøke en spesialist. Og husk, i dette tilfellet, ingen hår maske eller urter kan ikke hjelpe.
Utilstrekkelig blodstrøm nær hårfestet
Hvis utilstrekkelig blodforsyningsskip av hodet, kan det også være en viktig årsak til hårtap. Dette kan oppstå på grunn av hjerte- og karsykdommer eller osteochondrose, men også på grunn av den hyppige bruken av sterk te og kaffe.
Rådet
Begrense forbruket av kaffe og te, mer engasjert i idrett, og ikke sitte stille.
Overført stresset
Mest håravfall er forbundet med stress på jobben eller hjemme. Siden opplever stress, constricts kroppen blodårer, og betydelig dårligere blodsirkulasjon, og dermed gi håret vilje for tap. Hvis stress var en gang, ikke vær redd for å bli skallet, gjenoppretter kroppen raskt.
Rådet
Hvis stress er ikke det travelt med å sitte på antidepressiva bare drikke te med urter - mynte og sitronmelisse. Prøv å drikke mer urtete, de effektivt slappe av og berolige nervesystemet. Du kan ta et bad med mynte og kamille.
Den økologiske situasjonen for miljøet
Økologi - er også en av grunnene som kan bidra til hårtap. Forurenset luft, forhøyede nivåer av stråling, nedbør, dårlig kosthold - som alle fører kroppen til stress.
Rådet
Du kan prøve å flytte til mer miljømessig gunstig lokalitet eller region. Hvis du flytter ikke er mulig, prøv å støtte kroppen gjennom gode og nyttige produkter, unngå stress og sykdom.
Håret faller ut av pære
Hårtap med løk - en verste formen for hårtap fordi håret falt ut ved røttene, betyr mer på dette punktet det ikke vil vokse. Så hvis du opplever dette problemet, bør du umiddelbart uten å kaste bort tid på selv, finne årsaken til tapet og bli kvitt det. Ikke kast bort tiden din!
Din helse er i dine hender, men ikke vent til hendene i håret ditt vil bli.  
Oppblåsthet etter måltider: årsaker og behandlinger
 Oppblåsthet - et ganske vanlig problem. Den medisinske begrep som betegner - flatulens. Vanligvis, oppblåsthet etter måltider - det er fortsatt en patologisk tilstand karakterisert ved akkumulering som det i tarmen høyere enn normalt antall gasser.
 Symptomer på denne tilstanden er kjent, kanskje, for alle. Det magesmerter, føles som om noe sprengning magen, buldrende. Den årsaker oppblåsthet kan være forskjellig, så lechenyeneduha krever forutgående samråd med lege.
 Hva er vind?
 Dette begrepet forstår banalt, men ikke en veldig hyggelig ting. Oppblåsthet etter måltider, flatulens som kan skyldes ulike årsaker. Denne dårlige diett, og forskjellige kroniske sykdommer i fordøyelsessystemet, og inntak av en stor mengde luft mens de spiser.
 Hvordan virker det?
 Vårt fordøyelsessystem er, enkelt sagt, et rør, som har to utganger - munn og anus. I den normale tilstand i tarmen alltid inneholder en liten mengde av flytende, faste stoffer og gasser som er faste komponenter, men bare i de tillatte mengder. For eksempel er sunn voksen human normal 200 ml gassinnhold i tarmen. I løpet av dagen, står han alene og ikke forårsaker ubehag.
 Under fordøyelse av mat i magen blir en viss mengde luft, noe som viste siden. Hoveddelen av gassen faller i forbruket av kullsyreholdige drikker. Det er også observert hos røykere og hos personer som brukte å tygge tyggegummi. Selvfølgelig samtaler, spesielt med mat, bidrar til dette.
 Årsaker til oppblåsthet
 Årsaker til økede mengder av forskjellige gasser, særlig kan det være et resultat av tarmfloraen liv - mikrober dekomponere næringsstoffer (for eksempel, proteiner og sukkere), og i prosessen med karbondioksid, metan, hydrogen. Fordi visse matvarer som inneholder en masse av samme type av grov fiber, noe som resulterer i bearbeider aktivitet av bakterier og økt gassdannelse (dette kål, epler, bønner, brune brød).
 Årsaken oppblåsthet og tarm bacteriosis kan være når fordøyelsessystemet få fremmede mikrober under fordøyelsen for å danne en økt mengde av ammoniakk og metan.
 En annen grunn - mangel på enzymer som er ansvarlige for spalting av mat, er det observert i enteritt, kolitt, kronisk pankreatitt. Det er mer alvorlig sykdom synes svulster og polypper, og intestinal obstruksjon, noe som kan føre til oppblåsthet.
 Behandling av flatulens
 Behandling av flatulens bør være rettet mot å eliminere årsaken. Noen ganger er det enkelt å justere fôring atferd (dvs. gi opp kullsyreholdige drikker, røyking eller tyggegummi).
 I andre tilfeller kan en endring i dietten. Det er nødvendig å ekskludere fra meny mat som inneholder fiber.
 Maten er best tas 5-6 ganger om dagen i små porsjoner. Hvis flatulens utviklet som et resultat av kronisk pankreatitt, kan den bli detektert kun etter diagnose. I dette tilfellet foreskrive behandling farmakologiske stoffer (f.eks Mezim Forte, Pancreatin, smectite).
 I alle fall vil grunnlag av behandling av flatulens ligge kvitt sykdommen, dens årsak, enten eller intestinal dysbiosis sår. Sporadisk oppblåsthet skyldes enkelt narkotika behandle spiseforstyrrelser som Espumizan noen ganger utnevnt i tilfelle av systematisk økning gass.
Яндекс.Метрика