Hva hvis jeg har hodepine? De viktigste grunnene typer hodepine og deres behandling
 Det er vanskelig å finne i verden en mann som ikke var interessert i svaret på spørsmålet, hva om hodepine. Og ikke rart, fordi hodepine er en av de vanligste symptomene som kan følge med en rekke sykdommer. Prøv å forstå dette problemet, hva som bør gjøres for å lindre lidelsene.
 Typer hodepine
 1. Hyppig smerte. Mennesker i ulike aldre kan undres: "ofte en hodepine, hva du skal gjøre? ". Og det riktige svaret er å finne bare i tilfelle, gitt spesifisitet av fenomenet.
 Legg merke til at årsaken til disse følelser, i de fleste tilfeller vaskulær sykdom, og sykdommer i tennene, øyne, spinal Osteochondrose.
 2. paroksysmal smerte. De er karakteristiske for migrene, feokromocytom og hypertensjon.
 3. Smerte, med kraftig kvalme (oppkast). Vanligvis, hvis en person lider stadig fra slike følelser, betyr det at tilstedeværelsen av en nervøs lidelse, høyt blodtrykk eller kreft i hjernen.
 4. Smerter som oppstår om natten eller tidlig om morgenen - slike fenomener som kjennetegnes ved økt intrakranielt trykk.
 5. Smerter i kun ett av hodet. Hvis alvorlig skadet bare en del av hodet - dette er en indikasjon på migrene.
 6. Pain, ledsaget av lysskyhet eller synshemmede. Disse fenomenene er også karakteristisk for migrene eller hypertensjon.
 7. verkende smerter. Erfaring viser at slike følelser klager ca 80% av våre landsmenn. Og årsakene til slike hendelser svært ofte, regelmessig stress stamme av følelsesmessig stress, kronisk tretthet.
 Hvordan bli kvitt smertene i hodet mitt?
 Naturligvis, for å gi et klart svar på den flerårig spørsmålet om hva du skal gjøre hvis en hodepine, er det nødvendig å etablere årsaken til disse følelsene. Siden varianter av hodepine, som det kan ses av det ovenstående, er det mange, deretter håndtere dette problemet best kan profesjonell lege. Og alle bør huske at det å ta smertestillende, betyr det ikke løse problemet, men rett og slett undertrykker sitt uttrykk.
 Når hodepine kan behandles uavhengig av hverandre?
 Uavhengig kan behandles bare den siste av de varianter av oss hodepine. Hjelpe pasienten i dette tilfellet kan kiropraktikk og profesjonelt laget massasje nakke, skuldre og hode.
 Også være svært effektive anti-angst narkotika (anstrøk av Leonurus, vendelrot og peppermynte). Og du kan lage en lotion med vendelrot - Hell to spiseskjeer knuste deler av dette anlegget en kopp kokende vann, stå i 15 minutter, deretter fukte gasbind i infusjonen, vri den godt og søke på pannen og øynene. Tid komprimere bør være ca 20 minutter. Hjelpe mennesker som lider regelmessig smerter verkende hode, B-vitaminer og magnesium - de effektivt kan slappe av nervesystemet. Og selvfølgelig, bør du prøve å redusere belastningen på kroppen din, mer hvile, riktig liv.
 Men alle disse tiltakene bare hjelpe i kampen mot ødeleggende verkende smerter forårsaket av tretthet eller nervøs belastning. Og hvis du har feber eller en veldig sår hode, sørg for å gå til legen. Husk at smerter i hodet kan tyde på en alvorlig og farlige sykdommer.
Hvorfor bryte håret ditt?Et sunt og vakkert hår - en refleksjon av den interne tilstanden i kroppen og figuren forsvarlig omsorg. Derfor, noen problem med hodet av hår tatt svært alvorlig. Og ennå ingen kvinne dekorert med tørr, delt slep.
En av de mest vanlige problemet er sprøtt. Hår er ikke bare kammen, men på klær, mister en sunn glans faller. Hvorfor bryte håret ditt? Hvordan man skal håndtere dette?
Sprøtt hår: Årsaker
For å begynne, er det viktig å forstå innholdet av sprøtt hår ikke skyldig. Ja, Gud har gitt noen frodig hår, ga en annen "noe" tørre hår. Men kan bryte noen hår, selv svært tykk. Mens sjeldne, tørt hår ser sunt og godt preparerte.
General Health
Hår - en huden vedheng, utseendet som viser alle sorger og gleder i kroppen vår. Vi velger ut de vanligste årsakene til skjørhet skjult inni:
Underernæring, mangel på mikro - og makronæringsstoffer, vitaminer. Alle organer og systemer i kroppen og krever en balansert ernæring. Fra dette avhenger sitt arbeid. Hvis "mate" celler med noe, og da fryktelig hvertfall, så vil de operere under heller slites ut og dø. Mangel på vitaminer og andre næringsstoffer er ofte forårsaket av sprøtt hår.
Zashlakovanist kroppen. Kroppen liker ikke forbrukernes holdning. Det krever ikke bare mat, men også regelmessig rengjøring både innvendig og utvendig. Zashlakovanist forgiftning kan utløse systemer føre til ulike sykdommer, inkludert sprøtt hår.
Metabolske og hormonelle balanse. Enhver svikt i kroppen, vanligvis påvirker hud, hår og negler. Slik at kroppen signaliserer de eksisterende problemer (ofte endokrine system).
Pisket og ødelagt hår fra lever og nyre betennelser, stress og hyppige problemer med mage-tarmkanalen, tar visse legemidler eller antibiotika.
Dårlig hår
For hyppig farging, permanentbølging varmt konklusjon, bruk av lav kvalitet kamskjell tryholohycheskyh kan føre til sykdommer som manifesterer oblamыvanyem hår:
1) nodulær tryhoklazyya (skjørhet). Håret ditt vises knuter. På dette punktet, blir håret tynn og lett ødelagt. Denne reaksjon indre kjerne av håret til alvorlig skade.
De viktigste grunnene:
Bruk grove kammer med skarpe tenner;
hyppig perming;
Bruk sjampo og såpe med aggressiv alkalisk sammensetning;
mangel på vitamin A;
funksjonsfeil av de nervøse og endokrine systemer.
Aggressive ytre påvirkninger og interne problemer frata hår gidrolipidnyj film, som er dannet av verkene som ligger i hodebunnen talgkjertlene. Håret mister sin naturlige fuktighet og beskyttelse, blir tørr og bryte.
2) knyttede tryhoreksys. Hair bryte av nesten på røttene. Slutten av den andre delen minner dusk.
De viktigste grunnene:
effekt på håret varme temperaturer (hyppig bruk av tang, pinsett, krølltenger, etc.);
kjemikalier (permanent maling perhidrol, betyr for bleking eller perm).
Skade på det ytterste laget av håret fiber utgivelsen fra innenriks naturlig beskyttelse. Som et resultat, er de lett rives. Noen ganger kan føre til sykdom alopecia - fokal alopecia.
3) knekk hår. Hår vridd rundt sin egen akse og pauser enkelt. Oftere - ved tinningene og nakken.
Broken hår: hva du skal gjøre?
Hvis det er problemer tryholohycheskoho plan, uten profesjonell hjelp i kampen mot skjørhet av hår er nødvendig. Det er også viktig å sikre riktig hårpleie, måltider ekstern og intern:
ta kompleks vitaminer;
normalisere søvn og hvile, mat;
gi opp dårlige vaner;
vaske håret med varmt vann (ikke kald og ikke varm) som ikke vil irritere hodebunnen; mulig - en gang i uken;
bruke en god sjampo (en gjennomsiktig flytende sjampo kjemikalier er mye mindre); i sjampo bør regenererende ingredienser - vitaminer, ekstrakter av kamille, lime og hvetekim; henna, ølgjær, lecitin etc.
Etter vask gjelder reduserte balsamer som ikke er vasket av og danner en beskyttende film rundt håret;
plukke kam laget av tre eller naturlig bust; på tann penselen skal være små baller som beskytter hodebunnen fra skade (fra metall og plast Combs bør forlates fra håret pisket over lengden, break og elektrifisering);
forlate tørketrommelen; Hårpleie viktigere, hårføner og ytterligere forverre problemet med skjørhet;
Curling på curlers og sprøtt hår er ikke engang verdt å nevne, for skade må utelukkes;
hvis du ikke kan gi opp maling, er det bedre å bruke naturlige farger, farger uten ammoniakk;
gni håret burdock og lakserolje (for best resultat, bland i et 1: 1), skyll avkok av kamille, nesle, kjerringrokk, lime blomstre, mynte, bjørk etc.
brukes til å styrke og gjenopprette masken.  
Hvorfor har hodepine etter å ha drukket?Mange av oss ofte, spesielt etter ferien og spesielle hendelser tenker på hvorfor en hodepine etter å ha drukket? Statistisk, den vanligste hodepine - det er en smerte like etter å lage alkohol.
Forsikringer av forskere fra slike hodepine lider opptil 25% av voksne i vårt land. I utgangspunktet utsatt for denne sykdommen, de som regelmessig drikker drikker, alkoholinnhold høyere enn 12%. Mens noen leger overbevist om at hodepine kan ikke være avhengig av mengden alkohol kvelden før.
Så hvorfor har hodepine etter å ha drukket?
Vanligvis kommer smerte fra spaltningen av molekyler fra organiske eller uorganiske forbindelser. Dermed deres tilstedeværelse alkohol forårsaker rask dehydrering, som folk stadig føler behov for å feire små behov.
Noen alkoholholdige drikker påvirker leveren, stoppe sitt arbeid. På grunn av dette er det frembringer færre glukose enn normalt. Og som den viktigste kraft ingeniør cellene i menneskekroppen er glukose, sin manglende innflytelse i sin tur, og hjernen, redusere sin aktivitet.
Noen alkoholholdige drikker har både direkte og løsninger for å kalle symptomer på hodepine. Vanligvis skyldes ikke så mye under påvirkning av alkohol i forbindelse med hemming av sentralnervesystemet, som med spaltningsproduktene og relaterte substanser ofte finnes i alkoholholdige drikkevarer.
Den viktigste årsaken til hodepine som vises etter "ekstra" alkohol er dens evne til å utvide blodårene i hjernen og vev som omgir den. Alkohol, selv i små doser presser nervesystemet.
Selv om verbale og motoriske responser økning, men en årsak til depresjon bremseprosessen. Etterfulgt av hemming av eksitasjon. Personer med mild oppstemthet av nervesystemet, begynner hodet å verke selv etter små doser av alkohol.
Som nevnt ovenfor, kan hodepine ikke være avhengig av mengden av alkohol tatt. Hvem kan drikke flere liter øl eller vin eller drikke et par dager, og fortsatt ikke føler en hodepine, og noen etter 50 gram alkohol kan begynne forferdelig hodepine.
Hvis hodepine av en bakrus.
Bare bakrus - ikke gledelig tilstand:
tørrhet i munnen,
muskelsmerter,
smerter i hele kroppen,
hodepine,
noen nynne eller støy
noen føler bøyle, trykke på hjernen.
For bakrus hodepine når det er mange grunner, de fleste som hører til fysiologi og toksikologi.
Rus - de mest alvorlige årsaker til hodepine i løpet av en bakrus. For å nøytralisere og bringe nedbrytningsprodukt av alkohol fra blodet, leveren krever en stor mengde av vann og energi. Naturligvis prøver kroppen å gjøre det først. På grunn av denne situasjon oppstår patologisk fluid omfordeling.
Som et resultat, blir blodet tykkere, mye faller under dens transportfunksjon, reduserte oksygennivåer og hjernen, er den mest følsomme overfor hypoksi menneskelige legeme, umiddelbart gir reaksjonen i form av smerte. Av samme reaksjon fører mangel på glukose. Alkohol øker trykket i skallet fartøy, noe som gir en bankende smerte i deres plasser av passasjen.
For hele kroppen, mangel på væske fører til celle dysfunksjon, problemer med karsystemet, økte problemer av giftige og karsykdommer.
Hvordan bli kvitt hodepine etter alkohol.
Grunnene til den morgenen hodepine mye. Moderne medisin kan øyeblikkelig fjerne alle effekter av alkohol etter adopsjon.
For å unngå denne ubehagelige øyeblikk, må du:
Mens bruken av sterk drikk og ikke spise fet mat, vil det bidra til å hindre den raske absorpsjon av alkohol i blodet.
Å spise søtt som hjelper kroppen å få mer glukose.
Preferanse for festivalen av lys alkohol, ingen fargestoffer.
Avstå fra å røyke mens du drikker.
Drikk sakte, vil dette tiltaket hjelpe kroppen litt for å deaktivere alkohol.
Hvis du fortsatt har hodepine om morgenen, kroppen kan hjelpe på følgende måter:
Drikk sterk te eller kaffe - vil vasokonstriksjon, noe som gjør det lettere smerter.
Saltlake av surkål eller agurker, drukket på tom mage, avlaste kroppen fra dehydrering.
Douches redusere hevelse og avlaste trykket.
I tillegg til disse midlene, ikke glem om medisinering. Various Fizzy eller legemidler som apoteket vil råde deg også bidra til å flykte fra en morgen "bell".
Også bidra til bedre helse bevegelse i frisk luft, mette blodet oksygen og hjernen vil snart komme.
Og viktigst av alt vil hjelpe kroppen din, uansett hvor kjedelig og banal som det høres ut, moderasjon i alkoholinntak.  
Яндекс.Метрика