Når er den beste hår kutte?
 Hårpleie gir dem periodisk trimming. Fjern flisete tupper av håret kutt eller oppdatering - i alle fall, hver kvinne hver 1-2 måned plukker opp en saks eller gå til frisøren for å få en hårklipp. Det viser seg at våre bestemødre når stryhlysya ikke fryktelig - de visste de mest gunstige dager da en god klippe håret. Mange moderne jenter fortsette å fokusere på disse tipsene og forsikret - bare kutte rett til bunnen vil bli vellykket.
 Dager i uken når det er bedre å klippe håret
 Først av alt, god eller dårlig dag for å klippe håret kan være uke.
 På mandag anbefales å klippe og farge håret, spesielt hvis du ønsker å bli kvitt den akkumulerte i løpet av de siste dagene av negativitet i livet mitt - det vil forlate deg med ostryzhennыmy hår.
 Hvis du fortærte sløvhet av hverdagen, er du utsatt for depresjon og finner styrke til å ta opp viktige saker - klippe håret på tirsdag.
 Når det gjelder miljø, håret klippet den dagen verdt det hvis du ønsker å gjøre i livet ditt i en rekke nye venner, reiser, fargerike livshendelser.
 Torsdag er tradisjonelt ansett som den mest lykkebringende dag for å klippe håret. Velg denne dagen hvis du ønsker å endre til det bedre relasjoner med familie og venner, for å lykkes i en karriere, for å tiltrekke lykke.
Når er den beste hår kutte?
 På fredag ​​hårklipp must for de som ønsker å radikalt endre utseendet ditt. Dette er en passende dag for de som planlegger å gjøre endringer ikke bare i sine kutt, men i hans bilde. Men hvis utseende passer deg, få en hårklipp på fredag ​​umulig.
 Shearing lørdag vil håret sunnere og fjerne fra du definitivt dele forfedrenes karmiske synder.
 Endelig er søndag regnes som den eneste dagen håret helt når du skjærer kan ikke - ellers risikerer du å klippe vingene av hans skjebne, hans lykke og velstand. På den annen side, hvis livet ditt er veldig dårlig og du taper ingenting, kan du ta en sjanse og bare en hårklipp søndag - kanskje skjebnen endelig komme tilbake til deg ansikt.
 Når godt klippe håret Lunar?
 Det antas at den mest pålitelige måten å vite når du skal klippe håret - stol på månekalenderen. Er forårsaket av det faktum at i visse faser av månen - og det var under den voksende månedene (og spesielt fullmåne) - håret vokser fortere. Det er denne fasen er gunstig for enhver manipulering av hår. Men hvis du gjør det i løpet av måneden avtar eller verre - den nye månen, mulige problemer med hår i form av tynning, hårtap, ender utseendet på splitten. Og ikke bare håret er ikke pozdorovytsya hvis du ostryhlys under den nye månen - helse og kan forlate kroppen som en helhet. Faktisk, ifølge gammel legende, med hår er vår energi kraft podpytыvayuschaya gir oss liv.
Når er den beste hår kutte?
 På den annen side, led, fallende, sprø, er bedre i løpet av måneden putayuschyesya klippe håret minker, opptrer motsatt - slik at du heller bli kvitt problemer med hår. Imidlertid vil de vokse lenger - men sunt.

 Hvis du ikke kan klippe håret?

 Absolutt ikke kan klippe håret i år med sol- og måneformørkelser, samt 91 523 og 29 dager av månekalenderen. I disse dager, når kroppens forsvar svekkes, og med hår kan du miste din livsenergi.
 Til riktig bestemme når du skal klippe håret i 2014 i månekalenderen, anbefaler vi deg å kjøpe den samme kalender og rådføre seg med ham før du går til skjønnhetssalongen.  
Intime hårklipp hjemmeIntime hårklipp hjemme vil gi deg med seksualitet og tillit. Tross alt, når en kvinne endrer håret hennes - hun er klar for forandring. Selvfølgelig, det er mer å marsjere til frisør og skjønnhets i bikini cut kvinner registrert mye mindre. Men selv intime hårklipp hjemme - dette er en stor, rask og rimelig måte å endre livet ditt, spesielt seksuelle.
Det ville synes at mote kan være i dette tilfellet. Og det er! Ozbroyitesya moderne magasiner og nettsteder og deretter intime hårklipp hjemme vil hjelpe deg å være på toppen av popularitet hos menn og selv korrigere noen problemer regne. For eksempel, brede hofter ser bedre med en vertikal stripe av hår. Visuelt utvide de trange bekken horisontal inskripsjon eller bilde.
Intime hårklipp hjemme tillate uhemmet sjablonger for å velge og eksperimentere. Mange kvinner gjør mye mer komfortabel i deres hjem rom eller bad.
Hvis du allerede har bestemt deg for hvordan kan se dine intime hårklipp hjemme - flytt design på papir. Du kan prøve å tegne det for hånd, eller gjenerobre den samme manus. Nettverket nok bilder og maler som du vil skrive ut og kutte en sjablong.
Den vanligste intime hårklipp hjemme i form av hjerter, stjerner, måne, blomster, yin og yang, smiler.
Jo mer kompleks design er valgt, jo høyere er risikoen for at den intime hårklipp hjemme ikke vil fungere. Hvis du spesielt innviklet bilde og du må lade vest (bryllupsnatten, Valentinsdag, photoshoot), bedre kontakt med en profesjonell.
For enkle hårklipp neste ordre.
Intime hårklipp hjemme begynne å forberede håret og huden bikini sone. For noen tid, ikke gjør hårfjerning, kan håret vokse tilbake nok. Ta en dusj, gre håret godt. Rett spiker saks lengden på håret, og etterlater ca 0, 5 centimeter. Sett forberedt sjablong på bikiniområdet, sirkelformet omriss markør.
Når forberedelsene er gjort, holder intime frisyrer hjemme. Passer for alle vanlige midler for hårfjerning for deg - voks, krem, barberhøvel. Ha rengjøringsmiddelet på området ikke inkludert i stereotype bildet eller husdyr. Dersom bedriftene gikk fuzzy hår over grensen - fjerne dem for hånd eller maskin pinsett for bikini design.
Etter intime hårklipp hjemme er ferdig, setter huden mykgjørende. Hvis håret zbryvalysya - gjerne bruke barber balsam elskede. Hans kjente duft vil gi deg tillit og sex appeal.  
Hvordan bli kvitt akne hjemme folk rettsmidler

 Du er stadig nye kviser i ansiktet som for å bli kvitt dem, og hvordan du kan forbedre ditt utseende? Svarene på disse spørsmålene kan bli funnet i denne artikkelen. Massen av mennesker lider av denne lidelsen som acne. Akne gjøre livet vanskelig både jenter og gutter. Gjennom dem, er vårt utseende ikke så attraktiv som vi ønsker, de gir et dårlig humør, gjør livet torturert følsomme av sine snille folk.
 For folk flest, oppstår kviser i ungdomsårene. Ofte utslett begynner i 13-14 år og 20-25 år, vanligvis går. Mer uttalt utslett forsvinner 30 -35 år, men noen ganger kan det forekomme hos middelaldrende og eldre.
 Akne oppstår vanligvis i områder av huden til der de største oljekjertlene. Disse inkluderer: hodet, ansiktet (panne, nese, kinn og hake), hals, bryst, rygg og skuldre. Disse plassene er sammensatt av de samme elementene, og skiller seg bare i deres sted.
 Det hender at kviser er alene og for alle. Men vanligvis er det komplikasjoner hvis ignorert sitt utseende og begynne behandling. For eksempel kan de vokse i dybden blir betent og smertefullt. Slike pus kviser over tid avslørt, forlate arr på huden. Ofte er dette grunnen til at det er irritasjon av det midterste laget av hud, kan danne en cyste, abscess eller pineal tumor.
 Årsakene til akne omfatter: effekten av hormoner, dårlig eller dårlig kosthold, arvelighet, miljøpåvirkning og andre faktorer.
 Hvordan bli kvitt akne
 Alt som naturen skjenket akne, raskt vil bli kvitt dem. Det er nødvendig å definere problemet, og finne den riktige løsning.
 Forebygging av akne hjemme
 For å unngå akne, må du ta vare på huden sin. For å begynne, definere hudtype og bare da plukke midler til å ta vare på henne. Huden er alltid behov for rensing, ernæring, toning og fuktighetsgivende.
 Da klemme kviser, er det en risiko for å skade huden og sving infeksjon. Men noen flekker fortsatt lov å ekstrudere, og noen - er forbudt. For eksempel, er akne i en trekantet område anbefales ikke å røre den. Klemme dem, provosere deg infeksjon å spre sine årer som ligger bak øynene. Akne rundt nese og øyenbryn trenger for å håndtere antiseptisk og berøre dem.
 Vasking
 Multippel vasking vil ikke bli kvitt akne, som akne - resultatet av aktiv utvikling av hud fett talgkjertler. Ofte vaske vask huden beskyttelse, tvinge kreft arbeid aktivt å øke mengden av fett utskilles. Derfor ikke vaskes bidrar til å redusere mengden av akne, men snarere øker dem. Så ganske en dag for å vaske 2-3 ganger. I tillegg hyppig barbering provoserer også betennelse i huden, noe som forbedrer utseendet av akne.
 Peeling
 Skjønnhets rådes ikke ofte gjør peeling ansiktshuden eller dypt renser huden. Slipemidler partikler irritere huden, så bli kvitt akne er vanskelig.
 Dampbad
 Dampbad åpne porene og kåt kork. For å gjennomføre denne prosedyren må være 1-2 ganger i uken.
 Hvordan bli kvitt akne folk rettsmidler.
 Aloe. Skyll i vann trelignende aloe blader og legg på et kjølig mørkt sted i 10 dager. Etter dette tidsrom, hogge dem inn grøt og dekk med kaldt vann i et forhold på 1 til 5. Insister 1 time, deretter koke i 3 minutter, deretter press godt. Tørk forberedt blanding av ansikt og hals.
 Calendula. På en st. av tørket calendula blomstrer legge 05 liter kokende vann, la stå i 30 minutter, deretter press og kjølig. Klar infusjon tørk huden eller gjøre lotions.
 Johannesurt. 1 ss. en skje med tørr forlater johannesurt, legge til en kopp kokende vann. Denne blandingen bør koke i 15 minutter, deretter renne. Bruke kjøttkraft for kremer og gni huden. I en blanding inneholder tanniner, vitaminene A, D, C, så suppen har desinfiserende egenskaper.  
Яндекс.Метрика