Grunner rumbling i magenHver av oss minst en gang hørt lyder i magen, kalles syting. De da vises, og deretter forsvinne. Leger henviser til dette fenomenet leger bruker begrepet "borborygmus". Men er oversettelsen av ordet ikke klart. Det antas at det ble oppfunnet for å imitere lydene som blir hørt i abdominal sulten mann.
Årsaker til rumlet i magen
Den vanligste årsaken rumlet i magen - sult. I dette tilfellet, minner lyden folk at de trenger å spise. Etter å ha spist kan også forekomme lyder som kan være forbundet med overspising, spesielt hvis du dette lang avholdenhet. I magen brummer etter å ha tatt tung mat for kroppen, og etter bestemte produkter for hver enkelt person, kullsyreholdige drikker, alkohol. Årsaken kan være av større betydning. Dette er noen sykdommer i mage-tarmkanalen - dysbiose, kronisk kolitt, intestinal obstruksjon, gastritt, etc. I dette tilfellet, er det ett av symptomene på sykdommen.

Rumling i magen er ofte forårsaket av dysbiosis.
For noen mennesker, ser det ut som spenning. Aktivitet abdominallyder avhenger av plasseringen av kroppen. For eksempel, i en oppreist eller sittende stilling langsomt, og når man faller, «synger" kroppen.
Årsaken rumlet i magen er ofte økt stress og angst. I denne situasjonen er det ikke tilrådelig å bli opprørt over små ting, se på din helse, inspiseres jevnlig av en lege, som stress kan føre til mer alvorlige sykdommer i mage-tarmkanalen.
Fysiologiske prosesser i et buldrende i magen
Alle slags lyder i magen vises som et resultat av kontakt med væsker og gasser vegger kroppen. I magen musklene har sine individuelle under sammentrekningene. De bølget, anstrengende og avslappende magen. Hvis det ikke er mat, innholdet gastric juice, gass, luft - begynne å bevege seg. Dette genererer støy i en rekke forskjellige lyder. Når magen er fylt med mat, er de undertrykkes.
Muskler kan være tilfeldig, så det er alltid rumlet i magen på grunn av matinntaket.
Hvis mage grumbles
Når årsaken til det fenomen ikke er klart, kan problemet bli eliminert. Hvis sult, bare spise. Hvis brumm magen etter å ha spist, og maten kan ikke anses som gyldig, er det nødvendig å justere kostholdet. Ikke overspise, unngå junk food fra kostholdet, og så videre D.
Hvis rumlet i magen er et symptom på sykdommen, er det lurt å oppsøke lege.Når lyden er forårsaket av dysbiosis utnevnt legemidler som inneholder gunstige mikroorganismer i kostholdet må inkludere meieriprodukter - yoghurt, yoghurt, yoghurt. Hvis ingen resultater, mens det er andre symptomer - dårlig ånde, oppblåsthet, forstoppelse eller diaré, osv, er det bedre å oppsøke lege som vil gjøre en eksamen, vil sette årsaken til sykdommen og foreskrive den nødvendige behandling.
Derfor, til tross den eksterne neobrazlyvist rumlende mage, bør du ta hensyn til det, ikke bare på grunn av sannsynligheten for forlegenhet, men at dette fenomenet kan tyde på en alvorlig sykdom.  
Hvordan bli kvitt kviserHvordan bli kvitt kviser på paven
Huden på baken også utsatt for akne utseende som huden din, hvis ikke sterkere. Huden av baken utsatt for tørrhet, foruten vi oblachaem det i flere lag med klær, som gjør luftsirkulasjon, og hvorfor det er kviser på baken. For å bli kvitt dem, må du følge noen retningslinjer:
Når vannbehandlinger må grundig rens huden med såpe og rumpe vaskeklut til å fjerne smuss og døde hudceller - forårsaker betennelse i huden.
En gang i uken, gni inn huden på setet skrubb som fjerner død hud fra overflaten av cellen.
Når du er ferdig med vannbehandling, hud prester nøye DAB et mykt håndkle og deretter gni det fuktighetsgivende lotion eller kroppskrem.
Hvis du jevnlig utføre disse anbefalingene, kan du bli kvitt kviser, rødhet og cyanotisk flekker på paven. Hvis akne er fortsatt tidvis vises prikket smøre dem Calendula tinktur eller tea tree eterisk olje.

Hvordan bli kvitt kviser på ryggen

Hvordan bli kvitt kviser på popeKohda okkupert hud av ryggen, bør du umiddelbart starte prosessen med å tilbaketrekning. Noen ganger også bare dukket kviser på ryggen skjermen er vanskelig, for å si ingenting av akne, lang spire på baksiden.
Metode 1
Ren og tørr hud tilbake regelmessig tørke kaliumpermanganat oppløst i litt vann. Og tørk bør ikke peke på hver enkelt kvise, og hele overflaten av ryggen.
Metode 2
Som en hyppig årsak til kviser på ryggen er et dårlig kosthold, bør du umiddelbart innføre sunne matvaner. Det anbefales å fullstendig eliminere fett fra mat og desserter, samt alle semifinalen.
Metode 3
Å normalisere huden er anbefalt å ta ølgjær og vitamin kompleks.
Metode 4
Ta et bad, tilsett vann avkok av kamille og calendula - urter som har anti-inflammatorisk effekt.

Hvordan bli kvitt kviser på pannen

- Når du vasker ansiktet ditt, legge til et par dråper sitronsaft for å være delikat pidsushuvaty hud.
- Etter en morgen vask tørk huden i pannen og hele ansiktet isbiter laget av urte avkok (eik bark, kamille, ringblomst).
- Negativ i ansiktet betegnet dårlige vaner. Mennesker som misbruker alkohol, og nikotinavhengighet er mer sannsynlig utsatt for utslett i ansiktet.
- Ikke klem kviser tilfelle, og dermed kan du bare gjøre skade, zanisshy infeksjon i kvise. De må gå alene.
- Regelmessig (to ganger i uken) gjør rensing ansiktsbehandlinger for å hjelpe kvitte seg med kviser i pannen.
Valgfrie kjøp designeransiktsbehandlinger, acne behandling i pannen seg godt etablert ansiktshjemmelaget.
Maske 1
Flak av havregryn i en kaffekvern til å male til en tilstand av mel. Hercules mel helle en liten mengde kokende vann og la det stå å svelle. Når squash er avkjølt til en behagelig kroppstemperatur, satte den på ansiktet i 20 minutter. Vask av masken med varmt vann.
Maske 2
En liten gulrot gni på et lite rivjern. Bland revet gulrot med fettfattig ost og bland ingrediensene for en homogen tilstand. Gulrot-ost blanding bruker på ansiktet og la på i femten minutter. Forblir fjerne klut maske, og deretter skylle ansiktet med varmt vann, tørke og påfør en fuktighetskrem som passer din type person.  
Hvorfor voksende mage?Jeg lurer på hvorfor den voksende magen? Ofte årsaken på overflaten. Litt mer om kroppen din med omsorg og oppmerksomhet for å bidra til å finne riktig svar på spørsmålet. Slanke mennesker mer vellykket i livet. Det er viktig å ikke bare ta vare på din fysiske helse, men også psykologisk. Mangel magen vil få tillit til deg selv til noen forsøke.
På grunn av det voksende magen (årsaker og forklaringer):
Akkumuleringen av gass i tarmen.
Enkelte matvarer føre til overdreven gassdannelse i mage-tarmkanalen. Ufordøyde karbohydrater stimulerer fortsatt topp fermen prosesser. Tarmslynger by opp karbondioksyd, metan, nitrogen og oksygen bakteriell opprinnelse. Om oppblåsthet i tarmen signaler magen som stikker opp litt.
Graviditet.
Så rart som det høres ut, men ikke alltid diagnostisert tidlig i svangerskapet. I noen tilfeller, menstruasjons utslipp fortsette å gå sine flokker, og toxemia er et sted fest. Den første røring av mage oppfattes som tarmproblemer. Dersom paret er beskyttet, blir den første økning i magen ikke skape problemer. Men ingen prevensjonsmetode er ikke 100% resultat, så helt utelukke graviditet er ikke nødvendig.
Stagnasjon krakk.
Overflødig protein produkter som stammer fra dyr, forårsaker intestinal atoni. En stor mengde kjøtt, egg og melkeprodukter som fører til opphopning av innholdet. Noen ganger svulmende mage bortsett fra det er ingen andre tegn til stagnasjon krakk. Når en person ikke klarer å tømme tarmen, mage tilbake til sin vanlige tilstand.
Men hvis situasjonen blir gjentatt flere ganger, kan tarmen være betente områder. Dette vil ikke bare skjult helseproblemer, men også til en tilsynelatende ubehag (smerte, følelse av tyngde).
Akkumulering av fett.
Feil kosthold sakte men sikkert ødelegge kroppen. Leverproblemer redusere splitting og fjerne fett. Metabolske årsaker fullstendighet. En kjærlighet til fett og mel mat før eller senere påvirke figuren. Nature oppfattet slik at fettlaget på magen meget lett vises i kvinner.
Men voksende mage kan bli funnet hos menn, så ikke slappe av og ta "øl mage" normen. Mangelen på bevegelse øker effekten av underernæring, så ikke synde bare i kostholdet ditt.
Helseproblemer.
Metabolske forstyrrelser, lever feil, fører diabetes til triste resultater. Omfattende undersøkelsen vil finne mulige årsaker til den voksende magen hos menn eller kvinner.
Svak muskelvev.
Hvorfor voksende mage?

I sin ungdom, kan mangel på styrke i musklene i magen ikke være så merkbar. Men over tid vevet er mer avslappet og strukket, som fører til en økning i magen.
Hvilke produkter voksende mage?
Korreksjon av mat har hjulpet mange mennesker bli kvitt stygge magen. Hvilke produkter påvirke volumtallene? Det bør bli kjent med dem nærmere:
Noen fett. Pølser, kjøtt, hermetisk kjøtt og fett kan neppe tilskrives kostholdet. Det er bedre å inkludere i menyen fjærfe, biff, mager lam, kanin. Nyttige fett som finnes i vegetabilske oljer, nøtter og fet fisk. I stedet for stekt mat bør foretrekkes dampet eller kokt mat.
Salt. Overskudd av salt fører til stagnasjon av fluider i kroppen, noe som fører til nyreproblemer. Hypertensjon og nyresykdom provosere fremveksten av overvekt.
Karbohydrater og sukker. Søt kjeks, sjokolade, konfekt og mange andre søte retter bringe ekstra inches i omkrets hofter. Hvis det er mulig, er det anbefalt å erstatte sukker i honning og boller med godteri - Fresh Fruit og kalori bakverk. Bran frokostblanding er bedre å bruke i stedet for hvit. Bokhvete og hirse grøt bedre semulegryn eller ris.
Hvis vokser magen din, hva du skal gjøre?Hvorfor voksende mage?
Å reflektere over temaet "Hvorfor voksende mage? "Bør aktivt engasjere seg. Spesielle øvelser for å hjelpe kvitte seg med midje fett og korrigering av kosthold vil eliminere den interne fører til en økning i magen. Vi anbefaler hverandre for å fjerne alle de faktorene nevnt ovenfor.
Først justere kostholdet ditt ved å legge til 1-2 faste dager i uken for å rense kroppen. Deretter fortsetter å trene. Og når det er ingen synlige resultater, gå til legen for å få råd og en full test. Eneste komplette løsningen vil oppnå ønsket effekt.
Det eneste unntaket er gravid. Hvis magen begynte å vokse, abort, ingen vil. Det er et ordtak "Gud ga barnet og gi barnet." Dette innebærer at kreftene på barnets utdanning må finnes. En postpartum mage selv redusert til sin opprinnelige størrelse. I tilfelle at dette skjer, vil det være nødvendig å reflektere over den beste lade midje.  
Яндекс.Метрика