Hvordan du raskt bli kvitt et blåmerke? Hint og tips

 Bli kvitt et blåmerke? Dette emnet er svært populært i sommersesongen. Etter alt dette, er vi aktivt ri på sykler og rulleskøyter, jogging og bære mye i bevegelse. Noen ganger fyller det blåmerker og støt.
 Og på dette punktet er vi vanligvis veldig interessert i spørsmålet "hvordan du raskt bli kvitt et blåmerke?"
 Nyttige tips og triks for å eliminere blåmerker
 Den første vei til høyre etter skaden (fra mottak til tre timer) for å plassere pasienten bør gjelde kaldt, er det beste alternativet vanligvis isen men hvis ikke, kan du bruke en hvilken som helst metall, kalde omslag, frosset kjøtt. Den neste dag på treffpunktet skal påvirke den varme, forutsatt at hevelsen sunket. Du kan varme opp varmeflaske med varmt vann, oppvarmet salt eller sand (innpakket i en myk klut).
 Den vanligste og effektiv måte å bli kvitt blåmerker i folkemedisinen anses bodyaga. To spiseskjeer pulver bodyagi fortynnet i en spiseskje vann slurry ble brukt på blåmerke. Endre bandasjen bør to ganger om dagen.
 En annen folkemedisin for behandling av blåmerker fra å bli truffet. Banan blader å sette blåmerker. Dette anlegget har anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper, fremme raskere tilheling.
 For å bli kvitt et blåmerke, kan du bruke bitter malurt. Godt vasket gress trenger å mose eller slipe til fremveksten av juice, velling tykk gjelder verkebyll, unngå sin tørking.
 Den tid som er nødvendig for oppføring av sår i stor grad er avhengig av deres plassering - i overkroppen sår går raskere enn føttene (avhengig av blodtilførselen til ekstremiteter). Den lengste varighet "sparing" er blåmerker på beina. Disse problemene er ideelle salve, "redningsmann" eller "Troxevasin" (for å bruke nøye lese instruksjonene), du kan også sette jod mesh.
 Blåmerker, i den normale utviklingen av situasjonen bør gradvis gå gjennom alle faser av sin utvikling: rød, lilla endres senere blå, så grønt med en gulaktig skjær og bare da forsvinner. Hvis du fant et brudd sekvens eller du har en bekymring (hevelse går tilbake lang, lang tid lagret smerte, etc.), bør du kontakte legen din.
 Hvis vises blåmerker selv etter en mindre skade eller sjokk nesten "alene", kanskje i kroppen din har det vært en mangel på vitamin C. kontrollere kostholdet og tilsett bær og frukt som inneholder dette vitaminet, noe sitrus, rips bær, tyttebær, vårløk, og så videre.  
Hvordan fjerne blåmerker på beina?
 Hest på fire ben, og det setter seg fast! Hva vi sier om oss bipeds. Fans av aktiv idrett, jenter sko i 15-tommers hæler som tar sine første skritt og bare de små søvnige folk som vandrer i mørket på soverommet til kjøkkenet De er forskjellige, men de har noe til felles - blåmerker. Dette er den vanligste skade, uten noe som ingen andre har vært i stand til å. Men hvis de selv ekstrem stolthet, unge kvinner og foreldre til barn med noen board utseende og prøve å bli kvitt blåmerker så snart som mulig. Dessverre er den mest merk blåmerker også den mest stabile: det er bevist at blåmerker på bena er lengre enn i andre deler av kroppen. Dette er en logisk helsemessige konsekvenser, fordi høyere kroppen er, jo mer det sirkulasjon, og vice versa. Derfor blåmerker på hans skuldre, armer, rygg og hofter selv løse tidligere i gjennomsnitt enn tilsvarende skader i bena. Så du må prøve, hvis målet ditt - for å fjerne blåmerker på beina raskt og uten spor. Men ingenting er umulig, og vi er glade for å hjelpe deg å bli kvitt et blåmerke mer. 
 Hvorfor blåmerker? Hva bestemmer fargen på et blåmerke
 Blåmerke eller hematom riktig - er faktisk et blåmerke, "forseglet" under huden. Hvis utsiden skudd er tilstrekkelig sterk til å sprekke blodkar, men er tungt nok til å bryte huden, strømmer blodet inne i hulrommet, og konsentrert under et lag av epidermis. Etter en stund hun ruller opp og blåmerke, henholdsvis, skifter farge. Hvis du ser på treffpunktet, og ikke ta noe for å fjerne blåmerke, kan du følge disse metamorfoser farge:
 Red Shiner - Dette er rett fra boksen slakting. Mens blodet ikke er krøllet, malte han hemoglobin, som gir den en burgunder nyanse.
 Rød og blå blåmerke - Er også en frisk blåmerke, raskt mørkner og blir blålig skjær. Dette betyr at naspily leukocytter til området av "ulykken", omgitt av røde blodceller og nøytralisere dem, at blod krøllet.
 Mørke blåmerker, svart og brun - Så det holder seg i noen dager før hematom gradvis absorberes av huden og blek.
 Gul-grønn blåmerke - Et tegn på tilstedeværelse av galle pigment bilirubin og dehydrobilirubin. De er produkter av den endelige kollaps av hemoglobin, er mener blåmerke på sluttfasen med utvikling og vil snart helt.
 Imidlertid kan gulaktig flekk på treffpunktet likne blåmerker på i lang tid, opptil flere uker, avhengig av styrken av microtrauma, treffpunktet og metabolic rate. I tillegg, oppbygging av blåmerker under huden for heterogene fordi blåmerke "blomstrer" ujevnt: først, dets hue endringer rundt kantene, og deretter når mid treffpunktet. Det er derfor på samme tid knuse kan kombinere bare to eller tre nyanser. Ofte kantene er det allerede på tide å pozhovtity, mens sentrum forblir mørk lilla.
 Se dette mangfaldet kan være eksempel på store blåmerker på bena. Men det er bedre ikke å eksperimentere på egen erfaring og ikke sjekke kroppen for styrke, og bare ta vare på behandling av hematom. Forresten, ikke forveksle med blåmerker blåmerker. Knuse dannet ved oppsamling av blod under huden direkte og eventuelt mellom lagene av muskelvev, mens er lokalisert knuse i subkutane fettvev og mer ofte ledsaget av inflammasjon. I utseende er det vanskelig å skille mellom dem, og trenger ikke. Det er tilstrekkelig å benytte tiltak mot sår og så snart som mulig for å stoppe prosessen.
 Mennesker og apotek resepter fra blåmerker
 Fjerne blåmerker på bena hjemme på flere måter. Og det er greit, fordi han stoler mer prestasjon legemidler, noen-opplevelse av tidligere generasjoner. På den annen side, jo flere oppskrifter - er det mer sannsynlig at du vil finne blant dem mest egnet i ditt tilfelle. Følgende liste over måter å håndtere blåmerker ut i rekkefølge av effektivitet og popularitet, men du står fritt til å utforske alt og velge enten:
 1.  Den første middel blåmerke til fots eller i noe annet sted - det er kaldt. Når avkjølte komprimerte fartøy under huden og produsere færre blod. Hvis du er hjemme, umiddelbart etter å ha drept feste den skadde sted is fra kjøleskapet eller enda en pakke med frosne grønnsaker når du er utendørs - kjøpe i nær stall og presse huden pakkis eller vannflaske fra fryseren. Legg is direkte på huden trenger ikke å ikke få frostskader. Istapper kan innpakket i tøy eller sette gjennom klær. Kule frisk blåmerke i 10-15 minutter.
   Det andre tiltaket mot blåmerker - Heat. Når vedtatt nødtiltak for disponering blåmerker og hevelse på stedet av virkningen nøytralisert behov for å øke hastigheten på utvinning av skadet vev. I varmt regenerering er raskere fordi blåmerke trenger varme varmeflaske, plastflaske med varmt vann eller varmes i en kjele og innpakket i et lommetørkle salt. Dessuten takler rollen som "varmeapparatet" til blåmerke bare kokte egg. Oppvarming økten skal vare i ca 15 minutter to eller tre ganger om dagen.
   Fra blåmerker på bena hjelper bodyaga. Ekstrakt av sjø svamper finnes i mange kremer, men å behandle et blåmerke bedre å bruke pulver. Og tørr bodyaga ideelle er å fjerne et blåmerke på beinet hans - en tynn hud på kroppen eller personen det kan forlate et brannsår. Derfor fortynne pulveret med rent vann forsiktig etter forholdet 2: 1 (bodyaga: vann). Oppslemmingen ble forsiktig bruke en skade svakt basert på dens omkrets. Etter 10-15 minutter, skyll med varmt vann. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen, hver gang en ny gruppe elte midler.
   Kuren blåmerker apotek - Et stort utvalg av importerte og innenlandske narkotika, hovedsakelig i form av salver og geleer. En av de mest populære - heparynovaya krem ​​og andre produkter basert på heparin, som hindrer blod koagulasjon og dermed bidra til en raskere resorpsjon blåmerke. Troxevasin-venotoniky og preparater på basis av kastanje ekstrakter og / eller igler også fremskynde helbredelsesprosessen hematom. Noen av dem utføre kosmetisk funksjon på grunn av effekten av stiftelsen: mens blåmerke sviktet fullstendig, de begge behandle og maskere plassen til slakting.
   Raskt oppløse blåmerker hjelpe komprimerer utarbeidet i henhold til oppskrifter på tradisjonell medisin. Den enkleste - er kuttet ned og lett knust bladene på planten aloe du ønsker å søke om et sted pakket til bandasje eller gips og jevne mellomrom å endre på fersk blad. Ikke dårlig hjelper blåmerker fra rå poteter, revet eller anvendt til blåmerker plassere kuttet. Dens effektivitet er basert på den høye stivelsesinnhold, som lett kan fortynnes med vann til en tilstand av slurry og smøre henne blåmerke. Saften av persille eller kål, presset fra friske blader, akselererer resorpsjon blåmerker på bena, og legg den i en kompress kan overnatting.
   Jod Netto blåmerker - Finnes i de fleste tilfeller et effektivt verktøy. Jo tidligere du bruker den, jo raskere vil det fungere som et blåmerke som bare ikke vil, men ikke har tid til å spre seg under huden. Bare dyppe den i jod bomullspinner og tegne et forsøk på å plassere mesh. Du kan skrive ut i konstruksjon, tegninger og inskripsjoner - bare for å jod kommer på huden din over hematom i tilstrekkelig mengde. Hvis du gjør dette på kvelden før sengetid, etter morgen jod absorbert, og med det blåmerke vil være mye blekere.
   Askorutin av blåmerker - Et forebyggende snarere enn kurativ agent. Men gjør det ikke vondt å fremskynde behandling i tilfelle av blåmerker på bena, og enda mer så hvis du har blåmerker vises ofte. Denne funksjonen skjøre fartøy vegger, og finnes i produktet, rutin i kombinasjon med vitamin C bidrar til å styrke dem. Samtidig askorbinsyre øke immunsystemet og aktiverer de metabolske prosesser som direkte påvirker frekvensen av viklede hematomas. Hvis du vil fjerne et blåmerke fortsette å spise mer marin fisk, paprika, rips, sitrus og friske grønnsaker for å kompensere for mangel på sink, vitamin E, D og C i kroppen.
   Noen produsenter av nye legemidler lover å fjerne blåmerker på én dag. Faktisk er dette usannsynlig, unntatt i tilfelle hematom var opprinnelig mild og knapt merkbar. Vær smart og ikke skade deg selv enda mer, prøver å bli kvitt blåmerker mulige. Merk at begrepet forekomst og sår hematom avhenger av treffpunktet, og dybden av ordningen under huden. Noen ganger også et blåmerke vises umiddelbart etter påvirkning, og etter noen timer eller neste dag, når blodet siver gjennom tett muskler og bindevev. Så ikke vent åpenbare symptomer for å avkjøle stedet for slakting. Så du kan hindre fremveksten av et stort blåmerke og raskt fjerne det senere. Ta vare på deg selv og bli frisk!  
Яндекс.Метрика