Symptomer på gjær infeksjon i kvinnerNesten hver kvinne vet hva en gjær infeksjon. Noen bekymret om det hele tiden. I utviklingen av vingjær gjærsopper av slekten Candida.
Candida tilhører den transiente urinveismikroflora. Dette patogene miljø, preget konstant tilstedeværelse hos friske mennesker. Med svekkelse av immunforsvar, kan det føre til betennelse i urogenitale system. Infeksjon er mulig etter samleie. I de fleste tilfeller, mikroflora levedyktig i noen tid, etter som kroppens forsvarsmekanisme drepe henne.
Typisk er en liten mengde av candida normalt eksistere sammen med andre bakterier. Men svekkelse av immunsystemet fører til reproduksjon. Gunstige forholdene til rette for soppvekst, anses temperaturen til 37 grader og pH 5, 8-6, 5.
De fleste genital gjær infeksjon hos kvinner opptrer i vagina. Det er asymptomatiske sykdom. I rutineinspeksjon gjær blir tjue prosent av kvinner med ingen tegn til sykdom. I åtti prosent av kvinner og jenter årsaken til soppinfeksjoner er Candida.
Skjemaer trost
Det finnes tre former av sykdommen:
- Candida vogn - ingen tegn til trost, men undersøkelse av utstryk oppdager sopp. Candida vogn i noen tilfeller kan gå inn i en akutt form for manifestasjon av symptomer på candida. Hvis du finner candids og fravær av kliniske symptomer behandling ikke er vist.
- Den akutte formen av sykdommen varer i opptil to måneder. Present trost symptomer: rødhet, kløe, hevelse, og hvit utflod.
- Kroniske gjær infeksjoner - sykdommen er mer enn to måneder, symptomene er uttalte.
Hvis du finner en kvinne for ikke mindre enn fire eksaserbasjoner av trost diagnostisert tilbakevendende vaginal candidiasis kronisk.
I de senere årene, for gynekologiske sykdommer hos kvinner er asymptomatiske karakteristisk. Selv unormal utflod skjer ikke alltid. For å skille dem fra normal uten å teste vanskelig. Skjult i kvinnesykdommer preget av fravær av menstruasjonsforstyrrelser, magesmerter, blødning og andre symptomer. For hver kvinne to ganger i året skal passere forebyggende gynekologisk.
Årsaken til gjær infeksjoner hos kvinner kan være antibiotika, brudd på personlig hygiene, hormonelle lidelser. Manifestasjon av symptomer ikke assosiert med seksuell aktivitet. Du kan få gjennom hverdagen eller tarm ved nærhet anus og vagina.
Symptomer på gjær infeksjon i kvinner
De viktigste manifestasjoner av sykdommen - kløe og hvit utflod ost tekstur. Fet kan være tykk, gul-grønn, ledsaget av en ubehagelig lukt. Kløe noen ganger konstant, verre om natten, å skrape fører slimhinneskader. I den kroniske form av soppinfeksjon kløe kan være det eneste symptomet i noen tilfeller blir det mer intens etter samleie og før menstruasjon.
Thrush oppstår av forskjellige grunner. Opp til 25 år, gjør omtrent halvparten av kvinnene det til to eller flere ganger perebolet trost. Noen jenter candidiasis blir kronisk og det er minst 2-4 ganger i året. Den vanligste årsaken til gjær infeksjon - bærer antibiotika som forårsaker intestinal dysbiosis og vagina. Viktig rolle i utviklingen av trost leke magesår, vitaminmangel, diabetes og andre problemer med det endokrine systemet.
Trost i svangerskapet kan føre til infeksjon av fosteret og forårsake komplikasjoner. Behandling kan bli tildelt, bare å vite patogenet. Når candidiasis hos gravide kvinner lov til å bruke lys for behandling.
Tester i gjær
For å oppdage smitte gynekolog bruker følgende metoder:

- Medisinsk historie - det viser seg, enten kronisk betennelse i de kvinnelige kjønnsorganer, abort eller
- Patologisk kurs, ufruktbarhet, betennelse i urinveiene hos partner
- En gjennomgang for å finne ut tegn på betennelse,
- Gjennomgang av et speil som gjør det mulig å se betennelse i skjeden og livmorhalsen,
- Bimanual bekken eksamen - å identifisere symptomer på betennelse i livmoren og vedheng.

Tester i gjær oppnevnt i følgende tilfeller: eksplisitte symptomer på akutt betennelse eller kroniske infeksjoner, spontanaborter, graviditet patologi, sterilitet, tilstedeværelse av en partner urogenitale infeksjoner.
Er blodprøver, urinanalyse Bacterioscopic utflod, beskjære å bestemme mottakelighet for soppdrepende medisiner og antibiotika.
Den vanligste metoden for å diagnostisere gjær infeksjoner hos kvinner - evaluerings gynekolog symptomer under vurdering basert på resultatene av analysen av hjerneslag. Sopp Candida godt synlig under mikroskopet. For å finne ut hvilken type sopp og narkotika for å behandle, bruke en tidkrevende analyse - beskjære valg. Bruk den til å finne ut hva narkotika er mest effektive i behandling av trost. I den kroniske formen av trost avling forskning er nødvendig.
Behandling av trost hos kvinner
Terapi er gjennomført i to faser: abstinenssymptomer og hindre tilbakefall. Manifestasjoner trost fjerne lett, men for en lang tid å bli kvitt gjær infeksjon, må du ha en langtidsbehandling.
Det er nødvendig å fastslå årsaken til sykdommen. Den skyldige kan være hormonelle forandringer, antibiotika, prevensjon, diabetes. I den kroniske form av trost kan være en svekkelse av immunsystemet. Kvinner er utsatt for trost, kan være en spesiell form for allergi - overfølsomhet overfor candida, som er årsaken til hyppige forverringer.
For vellykket behandling av trost i kvinner krever en helhetlig tilnærming. I den akutte form som brukes antifungale midler: en rekke kremer, suppositorier, kremer, vaginaltabletter. I mer alvorlige tilfeller bør kausal behandling, dvs. eliminering av organismen, og eksklusjons utløsende faktorer.
Gynekologer foreskrive ulike behandlingsregimer der soppdrepende Inside, ved hjelp av lokalt-mandat mottak imunopreparativ, eubiotics og vitaminer. I utvelgelsen av legemidler bør være klar over at gjær kan påvirke ikke bare vagina og vulva, men tarmen.
Vedvarende candidiasis hos kvinner nesten umulig å behandle i noen tilfeller er et tegn på diabetes, som blodprøver for sukker i gjær nødvendigvis i alle aldre.
Mest gjær infeksjon hos kvinner oppstår i kronisk tilbakevendende skjema motstandsdyktig mot medisiner som brukes for behandling. Så hvis tidligere behandling av candidiasis gjennomført en tablett, gynekologer i dag i økende grad nødt til å foreskrive soppdrepende midler som må ta lang tid.  
 Foreløpig har svært få mennesker ikke hørt om slike sykdommer som trost. Millioner av kvinner rundt om i verden står overfor dette problemet. Noe av det smukke kjønn trost er en følgesvenn i mange år. Svært ofte kvinner og jenter første møte med trost under svangerskapet, fordi i løpet av denne perioden kroppen er mest sårbare og svekket immunforsvar. Det faktum at en gjær infeksjon, hvorfor det skjer, som det viser seg, og aller viktigst - enn å behandle trost under svangerskapet, vil du lære ved å lese denne artikkelen.

 Har gjær infeksjon hos gravide kvinner


 I medisin kalt trost begrepet "candidiasis" fordi dens utseende bidra sopp Candida.
Behandling av trost i svangerskapet

 I den normale mikroflora av menneskekroppen er til stede på huden, munnen, vagina, rektum i små mengder. Når menneskers immunforsvar synker eller sopp Candida å formere seg raskt, er infeksjon trost. Det er derfor dette er et problem blant gravide kvinner.
 Thrush rimelig regnes som en av de hyppigste komplikasjonene hos gravide kvinner. Ifølge statistikk, hver tredje gravide leger diagnostisert vaginal candidiasis. I 44% av trost i kvinner vises direkte før levering. Sykdommen kan forekomme i alle trimester, og uttrykket er, jo mer forekomsten av sykdommen.

 Årsakene til gjær infeksjon under svangerskapet


 La oss innse det, hvorfor er barnet mens du venter hos kvinner øker risikoen for trost. Som du vet, under "interessant stilling" er en betydelig endring av liket av en ung mor. På forekomsten av trøske i svangerskapet blir påvirket av en rekke faktorer.
 Trost på noen måte er en lakmustest. Det indikerer problemer i hele kroppen og enkelte organer dysfunksjon.
Behandling av trost i svangerskapet

 Utseendet av vaginal candidiasis kan indikere tilstedeværelse av en vordende mor sykdommer slik som:

 Kronisk nyresykdom, lever urogenitale system

 Sykdommer i mage-tarmkanalen

 Onkologiske sykdommer

 Skjoldbruskkjertelen eller gonader

 Tuberkulose

 Diabetes

 Forhøyede nivåer av kvinnelige hormoner

 Genital herpes

 I tillegg til disse lidelsene i de indre organer, forårsaker trost kan være mikroskopiske vaginal vegger innhentet under samleie, og iført syntetisk undertøy. Tilfeller når medisiner, inkludert antibiotika og hormonelle metoder er reproduksjon av sopp. Trost i svangerskapet kan oppstå som følge av forstyrrelser i ernæring, kosthold, mangel på vitaminer, søtsaker og pickles misbruk av unge mødre. Mer på video.

 Det er åpenbart at trost er ikke ufarlig og naturlig fenomen, som mange kvinner. Til tross for at candida - et vanlig problem under svangerskapet, normal eller vanlig kan det ikke være. Uansett hva årsaken ekle sykdommer, gravide kvinner bør vite de grunnleggende tegn på trost og ikke ignorere dens manifestasjoner.

 Symptomer på trost


 En av de første symptomene på gjær infeksjon er å endre valgene, de er smertefulle og bli ekkel, lyse uttalt sur lukt. Vanligvis, de tidlige tegnene på candidiasis er gravid ikke legge merke til. Etter en stund, tildeling er hvite, tykke, kjøpe cheesy natur. Dette symptomet, sykdom og var i navnet til "trost." Voksende sopp forårsaker betennelse og irritasjon av slimhinnen i nerveender. Så det er disse symptomene på trost: svie, kløe, tørrhet, irritasjon og selv smerte.
 Disse symptomene er ofte forsterket i følgende situasjoner:

 forhøyet kroppstemperatur,

 på kveldstid og om natten under søvn,

 mens vandre i varme klær

 under og etter vannlating

 under og etter intimitet

 etter hygiene og vannbehandling

 I noen tilfeller kan en gjær infeksjon i svangerskapet kan oppstå som asymptomatiske, og vice versa, med hyppige tilbakefall, propadayuchy periodisk gjenta igjen. Studier viser at gjær infeksjon er ledsaget av kompliserte svangerskap.
Behandling av trost i svangerskapet

 De viktigste symptomene på trost aktivere kun 90% av tilfellene diagnostisert candidiasis. Det er mange andre smittsomme sykdommer i urin system med lignende symptomer på trost. Dessverre, når diagnosen "vaginal candidiasis" kan skjule enda kjønnssykdom. Det er derfor det er så viktig for pasienten å gå til legen, og bestå en omfattende undersøkelse for å bekrefte diagnosen før du tar noen tiltak for å eliminere ubehagelige symptomer.

 Risikoen for trost under graviditet


 Den viktigste oppgaven for alle gravide ni måneder - er å opprettholde helsen til barnet ditt. Det skjer ofte at candida forårsaker kvinner mer psykiske traumer enn fysisk. Dette er typisk for denne perioden av mentale tilstander som økt angst, uro, suggestibilitet, tvinge en kvinne til å bekymre seg eller farlig gjær infeksjon under svangerskapet. Trost, som er en smittsom sykdom som utgjør en potensiell fare for både mor og baby for henne. Dette fenomenet kan føre til komplikasjoner under svangerskap og direkte under fødsel. Trost i kvinners posisjon påvirker slimhinner, noe som fører til tap av elastisitet i skjeden, noe som øker risikoen for rifter under fødselen og utvikling av erosjon forårsaker kreft. Ubehagelige symptomer skape ekstra ubehag for kvinner, bli en årsak irritabilitet, søvnløshet, hodepine, økt press og med føre til livmor tone. 

 Risikoen for mor til barn trost


 Spesielt negativ gjær infeksjon kan påvirke barnet, fordi sannsynligheten for smitte av fosteret ved passasje gjennom fødselskanalen er ca 15%. Som et resultat, en uke eller to etter fødselen at barnet avsløre Candida stomatitt - hvite flekker i munnen. Hvite flekker på de slimete språk - den minste effekter trost infeksjon. Slående alle indre organer og systemer, kan sopp trost hos spedbarn føre til tragiske konsekvenser.
 Derfor bør behandling av trost under graviditet være ubetinget og umiddelbar.

 Behandling av trost i svangerskapet


 Snakker om hvordan å kurere gjær infeksjon, er det viktig å huske at mange legemidler protyvopokazannы gravid. Det finnes imidlertid en rekke medikamenter som betraktes som sikre og effektive i å bekjempe vaginal candidiasis.
Behandling av trost i svangerskapet

 Erfarne og profesjonelle leger, basert på analyse og gitt karakteristikk av kroppen, hjelpe til å velge enn å behandle trost i svangerskapet.
 En viktig del av behandling for trost alle gravide, vil respektere reglene for hygiene og kosthold. Trenger du å vannbehandling minst tre ganger om dagen, bruker bind, undertøy nekte fra ikke-naturlige stoffer. Kostholdet bør inneholde melkeprodukter, fersk frukt og grønnsaker, mel og inkluderer søte, krydrede retter. Noen ganger er disse enkle forholdene er nøkkelen til å bli kvitt trost.
 Narkotika måter å håndtere trost
 Alle medisinske måter å kurere trost, er delt inn i lokale og systemiske.
 Av systemet inkluderer tabletter, som har som mål å hjelpe kroppen med å bekjempe gjær sopp gjennom tarmen. Tablettene har bivirkninger, de er giftige, så bruk dem sjelden, i de mest alvorlige tilfellene.
 Lokale metoder er mer egnet for behandling av candidiasis i svangerskapet, er deres bruk tillatt selv i første trimester. Dette er fordi absorpsjonen av legemidler for topisk behandling blir minimalisert, og deres innvirkning på fosteret er nesten null. Lokale måter å bli kvitt gjær kalt krem, salver, stikkpiller og stearinlys brukes vaginalt. Lær mer om gjær infeksjon medisiner på video.

 Stearinlys gjær
 Stearinlys gjær infeksjoner er den vanligste og effektiv lokalbehandling. De kan håndtere sykdommen kan være mindre enn en uke. Lys gjær har en meget mild virkning på forskjellige patogene sopper. Kontra de oppstår bare sjelden overfølsomhet.
 Folk rettsmidler for gjær infeksjoner graviditet
 Dessverre, så langt, er 100% effektive løsninger for gjær infeksjon ikke eksisterer. Det finnes også tilfeller der medisinen er absolutt kontraindisert. Så kommer til unnsetning folk rettsmidler for trost. Den mest populære av dem - vanning, bassenger og podmyvaniya med løsninger av brus eller et avkok av urter. Men i de senere årene, mange leger mener skylling er ikke bare ineffektivt, men også farlig metode.

 Hva hvis du fant en trost


 Når de første symptomer eller selv mistenkt trost i alle fall ikke bør engasjere seg i selv. Behandling av trost under svangerskapet har flere funksjoner for å vurdere når du velger et behandlingsregime. Det har å gjøre bare kvalifisert gynekolog etter nøye undersøkelse og bekreftelse av diagnosen.  
Яндекс.Метрика