Hva gjør du når såre øyneDen viktigste av vår kropp som vi gir oss mye viktig informasjon - øyne. Der når deres helse påvirkes TV eller lese bøker, men nå sin hovedfiende - datamaskinen. Men han for mange mennesker er det viktigste instrument for arbeidskraft, så gi det umulig. Når øynene vondt, må vi snarest forbedre situasjonen.
Hvorfor skade øynene dine
Etter et langt opphold ved datamaskinen i øynene av ubehag. Det kalles tørre øyne syndrom. Datamaskin påvirker vår visjon ikke bare sterkt lys. Når vi sitter hele dagen bak skjermen, føles belastning bare en muskelgruppe. I tillegg er øynene påvirket på grunn av dårlig hydrering, ettersom frekvensen av blinkingen er redusert.
Øinene skade fra det faktum at for en lang tid man ser på et punkt som ligger i en viss avstand. Som et resultat, er smerte, tørre øyne, rødhet, kløe og brennende.
Øynene kan være syk med sykdommen eller betennelse. I dette tilfelle er merket rødhet, svie og kløe mulig. For å løse problemet, bør du kontakte legen din.
Hvis øyet får sand, støv eller fremmedlegemer, har de ikke bare vondt begynner å spre smitte. I denne situasjonen, må du vaske øyet med vann og dryppe albutsida. Hvis fremmedlegemet ikke trekke, øynene fortsatt vondt - gå til legen.
En av de vanligste årsakene til smerte i øynene - kontaktlinser.Ubehagelige opplevelser oppstå hvis du bruker dem lenger akseptable grenser, de plukket feil eller avsluttet sin levetid. I disse tilfellene, øynene begynner å rive og rødme. Først av alt, gi opp bruken av linser, ta kontakt med øyelege og følg alle sine anbefalinger.
Drops og tabletter smerte i øynene
Alle medisiner utviklet for å redusere ubehag bare øyet. Kunstig tåre kompensere for mangel på fuktighet bare for en stund. Derfor må et middel brukes regelmessig.
Rødhet og betennelse i øyedråper for å lindre Vizyn som er rent kosmetisk effekt. Bruk av dette medikament kan kun en gang i måneden, slik det smalner blodkar.
Når øynene vondt, øyeleger anbefaler å legge vitaminer til kosthold lutein. Dette kyslotomistkyy pigment som forbedrer synsskarphet og aktiverer den beskyttende funksjon av netthinnen. God støtte er gitt av øynene til vitaminer, som inkluderer blåbær.
Hvis du bruker tiden din sitter på en dataskjerm, øynene trenger økte mengder av vitaminer. Spesielt nyttige vitaminene C, E, A, B2, kalsium. De er i ost, mager fisk, blåbær. Vi anbefaler at du bruker fersk gulrot juice.
Gymnastikk for smerter i øynene
Eye øvelser bør utføres regelmessig, ikke bare når de er syke. Men mange ignorere denne regelen. Noe som gjør det veldig enkelt: blink hvert femte sekund, ta en pause på jobben, tidvis krympe fra datamaskinen til den eksterne objektet.
Mest nyttige ting du kan gjøre hvis såre øyne - en pause fra datamaskinen. Hvis ikke, prøv å ikke ta den selv i helgene. Det samme gjelder for TV-en.
Hvis du nekter å jobbe på en datamaskin du ikke kan endre lysstyrken og kontrasten på skjermen til åtti eller mindre og sytti prosent henholdsvis - så det vil være lettere og tryggere å se på skjermen i lang tid. Når ubehaget vil bli, kan indeksene gjenopprettes.

Hvis du gjør tretthet i øynene vask melk eller teblader.
Beroligende effekten av kamille komprimerer gjøre. Også holde øynene fra sterk vind, sigarettrøyk og direkte blending. Dersom tiltakene ikke hjelper, bør du ta kontakt med en øyelege, som vil etablere årsaken til problemer og foreskrive behandling.  
Hvordan fjerne røde øyne?
 Øyne - et speil ikke bare sjelen, men også mange fysiologiske prosesser i kroppen vår. De er følsomme for de minste interne endringer, og ikke minst miljøkonsekvensene. Rødhet og tørrhet opp til "sand i øynene" - et sikkert tegn på at øynene dine trenger øyeblikkelig hjelp, og din oppgave - så snart som mulig for å treffe de nødvendige tiltak. Den første av dem - for å finne årsaken til såre øyne og prøve å fjerne kilden til irritasjon. Den andre - å fjerne røde øyne. Ideelt denne delikate oppgaven bør betro en spesialist øyelege. Men før du kommer inn på kontoret hans, ville jeg bli kvitt ubehaget og forbedre utseendet, rødhet i øynene til andre og ikke redd deg når du ser i speilet. Vi viser deg hvordan du kan fjerne røde øyne raskt og effektivt - men bare hvis du er sikker på at når komme til øyelege, og vil ikke bli brukt til initiativet i et slikt følsomt område som øynene. 
 Røde øyne: årsaker og konsekvenser
 Starten av at vil vurdere de tilfellene der røde øyne er en kronisk. Ellers bør du ikke sitte foran en dataskjerm på jakt etter måter å fjerne røde øyne alene, og så snart som mulig å se en lege for riktig behandling. Selv sporadiske såre øyne fører til fysisk ubehag og ser ekkelt. Mange har bemerket at røde øyne etter å ha jobbet ved datamaskinen - etter en hard dag på kontoret eller etter en søvnløs natt på like før en viktig eksamen. Dette er en av de vanligste årsakene til lang lasting visjon perenapruzhuyetsya, små blodårer som gir næring øyet kan ikke tåle trykket og brast. Da den rød - det er ditt blod protein okrasyvshaya øyeeple. Men noen ganger ikke de røde øynene og øyelokkene. Dette kan være en ganske ufarlig og langt mer alvorlig grunn - for eksempel i tilfelle av infeksjon eller allergi. 
 Årsaken for såre øyne vil trolig bare spesialist som samtidig sjekk for skjult, men potensielt farlige brudd. De kan ikke manifestere seg til da, men gradvis øke, spesielt i perioder med intens høyt stress. Blant de vanligste røde øyne provokatører øyeleger kaller som følger:
 Tretthet. Av alle alternativene for dette - det beste, fordi å eliminere de forårsaker rødhet nok til å gi dine øyne (og hele kroppen) tilstrekkelig hvile fra datamaskinen, lesing og / eller andre belastninger. Imidlertid er tretthet ikke mindre farlig enn andre, mer alvorlige årsaker rødhet. Samlende, svekker det blodårer og nerver som kan til slutt føre til en reduksjon i synsskarphet.
 Mekanisk irritasjon. Øynene og øyelokkene røde og rennende med støv, sand, sterk vind. I de fleste tilfeller er det nok til å fjerne slim og hornhinnen, og deretter vente litt til irritasjonen forsvinner. Men i alle fall ikke gni øynene med hendene, selv om du tror at de er rene - det vil bare forverre rødhet.
 Mangel på fuktighet. Og hornhinnen i øyet, og slimete århundre krever konstant fuktighet. Under normale forhold, er det forutsatt ved regelmessig blinking, men det er ikke nok når luften rundt for tørr. Det er i dette rommet som air condition inkludert i kabinen, i tørt vær. Sigarettrøyk, selv om du ikke røyker, er jeg nær deg, også forårsaker rødhet i øynene.
 Sollys. Ultrafiolett aggressivt påvirke netthinnen, mens peresushuyuchy og utvide sine fartøy. Kapillærene i stykker og forårsake såre øyne
 En allergisk reaksjon. Allergen kan direkte påvirke øynene og øyelokkene (kosmetikk, røyk, kjemikalier) og inn i kroppen på andre måter, blant annet vises rødhet i øynene (dyr dander, pollen, mat og andre allergier).
 Viral eller bakteriell infeksjon. Konjunktivitt og blefaritt - er vanlige årsaker til såre øyne. I dette tilfellet, øyne og / eller øyelokk rødt på grunn av betennelse, som er ledsaget av sterk smerte.
 Acne. Bekjemp demodex midd parasitt som bosetter seg i talgkjertlene og slimhinner i øyne. Demodekozny blefaritt er preget slezotochyvostyu, rødhet og betennelse på øyelokkene, og i rennende tilstanden blir kronisk og noen ganger verre.
 I tillegg kan forårsake rødhet tjener traumer. Men i alle fall, fjerne røde øyne hjemme er ikke vanskelig i situasjoner som er beskrevet i de fire første avsnittene. Alle andre omstendigheter krever profesjonell intervensjon, og fjerne røde øyne hjem kan du bare kort, men snart vil det manifestere seg igjen. Kvitte seg med rødhet raskt vil fortsatt må vente på mottak av en lege. Han vil utnevne intensiven passende sykdom som forårsaker øynene å rødme.
 Oppskrifter mot røde øyne
 Røde øyne fra datamaskinen, røyk eller vind årsaken ubehag like sterk, men nøytralisert på ulike måter. Mange av dem er lett tilgjengelig hjemme eller kreve telleren og / eller lagre enkle ingredienser. Det viktigste - ikke løse problemet så raskt som mulig, uten å vente på problemer intensivere eller, enda verre, være sterk i kroppen din. For å oppnå dette, foreslår vi noen alternativ betyr at du kan velge hva som vil være til stede og mer overkommelige. Les hele listen over måter fjerning rødhet, sannsynligvis for å finne den mest hensiktsmessige i din situasjon:
Hvordan fjerne røde øyne?
 1.  Øyedråper. Dette er den vanligste og raskeste måten - men ganske stygg. Det er viktig å velge riktig legemiddel for øyet til sin effekt ikke er slått ryggskade. De farmasøytiske produkter er på grunn av vasokonstriksjon. Kosmetisk effekt er nesten umiddelbart, men etter hvert svekker kapillærveggene og reduserer sin elastisitet. I beste fall vil det føre til at medikamentet vil stoppe til hjelp. I verste fall - til tørrhet kronisk og Krasnaya proteiner. Så bare velge de dråpene som forsiktig fjerner rødhet og ikke ødelegge fartøyet og fuktet øynene. Vanligvis disse "kunstige tårer" er litt dyrere vasokonstriksjonseffekter narkotika, men de kan trygt brukes når øynene var røde etter jobb for å overvåke, holde seg innendørs med aircondition, i selskap med røykere eller kraftig vind.
   Fuktighetskremer komprimerer. Sammensetningen er annerledes, men bedre til naturlige bad. Hvis du ønsker å fjerne rødhet raskt, uten forberedelse komprimere - bruk teposer. Brygge dem, som vanlig, og deretter kjøle (eller bare holde i kaldt vann) og plass på lukkede øyne. Te har antiseptisk og toning effekt, den fjerner ikke bare rødhet og hevelse, men irriterte øyne fra tretthet, stress, tørrhet, varme. Men bare hvis du bruker ferske poser, som er høy kvalitet sveising uten fargestoffer og dufter. Både svart og grønn te er bra for øynene.
   Pakker med urtete enda mer nyttig for øyet, har de ikke bare kosmetisk men mild terapeutisk virkning. Brew kamille, lime eller mynte. Avkjøl til romtemperatur buljong, mette bomull pads til dem og sette dem på senket øyelokkene i 10 minutter slik urtemedisin hjelper slappe av øynene og redusere rødhet forårsaket av tørrhet og tretthet. Hvis rødhet og irritasjon - et resultat av allergi, vil suppen hjelpe storfe. I bruk for kompresser, bør det drikke hele dagen. Akkurat som øyet komprimere kan bruke agurk. Sett på lokk og legge seg ned for en kopp så minst 10-15 minutter for å fjerne røde øyne lider av tørrhet, hevelse eller spenning.
   Fluid : Utenfor og inne. Hvis rødhet i øyet reagerer på tørr luft i rommet, kan du prøve å øke sin fuktinnhold ved hjelp av en luftfukter, elektrisk apparat, hånd spray eller slå av klimaanlegget på den tiden. Hvis det å være i dette rommet er uunngåelig, drikke nok rent vann (3 liter om dagen) og gå av ved første anledning til å puste. Øyedråper også hjelpe hvis vi bruker kun naturlige fuktighetskremer, kunstige tårer og kalde urtete eller te. Hjemme kan du samle kjølig rent vann i en bolle og slippe inn i ansiktet hennes med øynene lukket. Dette dreper to fluer: du fjerne røde øyne på grunn av fuktighet og kjøling.
   Kjøling. Når røde øyne på grunn av vasodilatasjon bruke naturlig fysiologisk reaksjon. Kapillarene blir smalere fra den kalde, men, i motsetning til bruk av legemidler, er ikke tilbakevirkende denne effekten. Ta et par isbiter fra fryseren eller suge kluten i kaldt vann. Bruk is til huden bare gjennom håndkleet og ikke holde mer enn 10-15 sekunder til chill ingen nerveender. Kaldt vann kan benyttes mer trygt, men unngå hypotermi. Husk at menneskekroppen er alltid kald velkomst og nyttig enn overoppheting.
   Gymnastikk for øynene. Denne metoden bidrar til å fjerne røde øyne på lang sikt, og er mer forebyggende enn en nødløsning. Det kan imidlertid ikke utelukkes fra arsenal for å bekjempe rødhet, spesielt hvis du merker det ofte. Mens han jobbet ved datamaskinen eller lese hver 30-45 minutter bryter der delta i øvelsen. Lukk øynene og under øyelokkene øynene rotere flere ganger over og mot klokken. Så, uten å åpne øynene, "se" opp, ned, høyre og venstre. Brette hendene for å holde dem for alltid og minutt hendene føles varm. Åpne øynene og se på den fjerneste objektet i ditt synsfelt (f.eks vindu), og deretter brått sette perspektiv på noe nær (som sin egen finger), gjenta flere ganger. Og generelt, ofte ser på avstand, ikke skjermen.
   Hygiene. Øynene røde når irritert av støv og kosmetikk. Å våkne opp om morgenen med røde øyelokk og reddened hvite i øynene, skyll alltid om natten make-up og forsiktig fjerne alle agenter (gels, kremer vask). Må ikke komme i øynene krem ​​eller sjampo. Hvis dette har skjedd og rødmet øyne - straks skylle med rennende vann for å fjerne stimulans. Deretter la øynene slappe av - Legg deg ned på øyelokkene og / eller for å lage en beroligende komprimere.
   Briller bidra til å beskytte øynene mot tretthet og rødhet mens du arbeider ved datamaskinen, kjøre biler og andre aktiviteter knyttet til belastningen på øynene. Hvis du merker at øynene blir røde i slike situasjoner, prøve å beskytte dem med briller med anti-reflekterende belegg. Briller for synskorreksjon kan også utløse rødhet i øynene, hvis diopteret er feil eller partisk sentre linser. Sjekk med din øyelege om å erstatte briller til kontaktlinser, men for nå regelmessig fjerne brillene til øynene hvilte på dem og arbeide selvstendig. Linser kan også forårsake rødhet hvis forstyrret regimet erstattet eller du synes det er vanskelig å plassere dem på iris. Som for solbriller er nødvendig i solfylte været når som helst på året, eller slår røde øyne mot blending.
   Å hindre rødhet følge sikkerhetsforskrifter. Ikke ta med en person til å overvåke eller bestille en avstand mindre enn 40 cm, ikke gni øynene, hender og gi nok lys på arbeidsplassen. Balansere kostholdet, ta vitaminer og mineraler hvis disse stoffene ikke har nok mat. Ikke glem, fjerne røde øyne i Photoshop er enkel, men den mirakuløse effekten manifesterer seg bare i bildet. Og øynene dine trenger en ekte, vanlig og høy kvalitet omsorg. Ta vare på dem og ikke la rødhet. Ikke overdriv sminke og ikke en skjerm zasydzhuytesya om natten for å ikke ha på vanlige fjerne rødhet. Være vakker og sunn!  
Яндекс.Метрика