Hvorfor sår tilbake før menstruasjon
 Hver fjerde kvinne bekymrer tilbake til månen. Er ikke dette farlig tilstand eller et symptom på en sykdom?

 Grunnene tilbake verke før menstruasjon


 Hvis en sår rygg eller tilbake noen dager før menstruasjonssyklusen, betyr det ikke at det er et problem. Smerten kan være forårsaket av følgende grunner:

 Bekken spenning oppstår på grunn av muskelsammentrekninger i livmoren.

 Livmoren er anatomisk avvist tilbake, legge til og trekke før og under menstruasjon, mens du trykker på nervereseptorer i organer og systemer.

 Noen kvinner har økt følsomhet, kroppen reagerer på livmor sammentrekning.

 Øker livmor prostaglandiner. Jo mer de blir, jo mer intens smerte som et resultat - sår tilbake før menstruasjon.

 Offset hormon provoserer stagnasjon av væske er hevelse av vev, en prosess legger press på nervene.

 Tilstedeværelsen av intrauterin enhet fører til at livmoren å trekke seg sterkt, det er smerter.

 Det gjør vondt tilbake til månen - en grunn til å gå til legen


 Ryggsmerter kan ikke alltid være ufarlig. I tiden før utbruddet av kritiske dager er en liten hormonsvikt. Patologiske prosesser begynner å oppføre seg og fremstå mer aktiv. Hvis du bryter blødning begynner å føle smerte. Det er alvorlig grunn til at folk går til legen, for eksempel:

 Infeksjoner i urin-systemet fører til betennelse i kjønnsorganene og dannelsen av sammenvoksninger rundt og i livmoren. Forstyrret blodstrømmen, blir livmor prøver å presse det, men toppene forstyrrer denne prosess. Som et resultat av vondt i ryggen før menstruasjon.

 Cyster, fibroids og andre godartede svulster i livmoren endre størrelse alle reproduksjonssystemet, noe som resulterer igjen forstyrret blodstrøm.

 Tyreoidforstyrrelser deaktiverer hormonell balanse, forårsaker smerter i rygg og midje.

 Svangerskap utenfor livmoren forårsaker store smerter i ryggen, midje, mage. Hodepine, oppkast.

 I alle fall, antar farlig og ubrukelig. Hvis alvorlig sår tilbake før menstruasjon og ned, for å i første omgang gå til en lege. Hvis diagnostisert, henholdsvis, og vil være for behandling. Hvis ingen unormalt, kan du fylle opp med smertestillende og antispasmodics.  
Øvre øyelokk rykninger
 Det er sannsynlig at du noen ganger en følelse som om de øvre øyelokk rykninger. Kanskje dette uttrykket indikerer utviklingen av nervøs tic. Permanent nappe skaper noe ubehag, søvn og forstyrre arbeidet, gjør det umulig å fokusere på en bestemt handling.
 Hvorfor den øvre øyelokk rykninger
 - Alle slags stress og følelser;
 - Øyen belastning, spesielt for folk som tilbringer mye tid foran skjermen eller TV;
 - Eye tretthet forårsaket av andre faktorer;
 - Overdreven inntak av koffein eller alkohol.
 I medisin, nappe øvre øyelokk kalles hyperkynez. Sykdommen tilhører en gruppe av nervøse lidelser. I alvorlige tilfeller kan dette fenomenet føre til muskelspenninger, som i sin tur er et meget sterke smerter.
 I hjertet av en nervøs tic er bare nervøs belastning. Etter å ha fått en stress i hjernen er det en lokal esel nevroner som sender impulser til hyppigere muskelsammentrekninger i øvre øyelokk. Hvis stress oppstår hele tiden, er følgende forkortelser begynner å få en jevnlig basis.
 Noen ganger rykninger øyelokk kan være forårsaket av underernæring. I tilfelle når nervesystemet er utmattet og har behov for viktige sporstoffer og vitaminer kan utvikle symptomer som er beskrevet.
 Svært sjelden øvre øyelokk kan nappe i allergiske eller infeksjonssykdommer. Derfor, noen mistanke om infeksjon, bør du umiddelbart oppsøke lege allergolog.
 Bli kvitt øvre øyelokk rykninger
 Noen øvre øyelokk rykninger - det er en viktig grunn til å frigjøre seg fra nervøs og fysisk overbelastning. Ganske gode resultater i kampen mot sykdommen beskrevet, viser en avslappende massasje, beroligende bad, auditiv trening for å gjenopprette positiv energi og vitalitet. Trenger å bruke mer tid utendørs og mindre ofte være tørre og prippen rom.
 Hvis den øvre øyelokk begynner å nappe i morgen - det første tegn på at kroppen nok hvile. Derfor er det nødvendig å normalisere din daglige rutine, anbefales det å drikke bort i løpet av beroligende medikamenter som kan være bare en profesjonell lege. Noen ganger nappe tallet er en reaksjon på medisiner, som er grunnen til deres valg må bli kontaktet med stort ansvar. Årsaken til de ovennevnte symptomer kan være betennelser i øyet eller voksende holyazion. I ekstreme tilfeller av nappe bli kvitt århundre ved hjelp av kirurgi.
 Forebygging av nervøs tic
 For ikke å skape unødig stress på øyet muskler, anbefaler vi regelmessig og nok søvn. Også må du huske at når vi sitter ved datamaskinen i lang tid, våre øyne blunker sjeldnere og på grunn av dette er det tørrhet.
 Å hindre rykking århundre hver morgen etter frokost kan du ta en tablett av folsyre. Også verdt å berike din diett med magnesium, som er ansvarlig for normal drift av hjernen og hele nervesystemet som helhet. Magnesium finnes i store mengder i nøtter, marin fisk og bananer.
 Hvis de øvre øyelokk rykninger for en lang periode, sørg bør du konsultere en nevrolog. Bare en ekspert kan nøyaktig fastslå årsaken til nervøs tic, fordi det kan provosere enda en hodeskade og overført før sykdom eller hjernerystelse.
 Etter å ha lest denne artikkelen, kanskje du har kommet til den konklusjon at den øvre øyelokk rykninger i hovedsak av grunner som provoserer mannen. Så hvis du spiser et balansert, god søvn og beskytte helsen til å påvirke den negative faktorer, den nervøs tic eller som det kalles hyperkynez Du er ikke truet.  
Nervøs tic øyneNesten alle minst en gang i livet står overfor ufrivillig muskelrykninger eller kyss. Dette er en nervøs tick. Heldigvis, for de fleste er dette en midlertidig tilstand. Men for noen nervøse tic øyne er det virkelige problemet.
Grunner nervøs tic
Teak øyne nervøst kalt ufrivillig spasme som oppstår i muskel århundre. Mest rykninger øyelokkene er bare noen få sekunder, men kan ta noen minutter. Noen ganger når du lukker øynene nervøs tic stopper, men kan komme tilbake i løpet av få timer, dager eller uker, og deretter gå seg vill uten et spor. Selv om det er tider veksten blefarospazmov kronisk tilstand preget av bevegelser av begge øynene blinkende.
I de fleste tilfeller årsakene til nervøs tic primære, dvs. det skjer som en egen sykdom i nervesystemet. Svært ofte er disse jerks vises i et barn 5-7 år på grunn av psyko-emosjonelle traumer. Nervøs tic øyne i dette tilfellet kan være et resultat av følelser av forlatthet, overdreven krav til barnet eller den vanlige enkelt stress.
Sekundære nervøse tics anses symptomatisk. De utvikler på bakgrunn av forskjellige sykdommer.Dette kan være:
konjunktivitt;
Parkinsons sykdom;
sykdom av ansikts nerve;
Tourettes syndrom;
Bells parese.

Også forårsaker nerveirritasjon av hornhinnen er teak, tilstedeværelse av et fremmedlegeme i øyet, tørr slimete, mangel på normal søvn, akutt lysfølsomhet, bruk av visse medikamenter, og utmattelse.
Behandling av nervøs tic
Hvis du ser på hans rykninger øye, det første du trenger å fjerne angrepet teak. Prøv å slappe av og lukke øynene. Nervøs tic stoppet? Ikke glem å umiddelbart angripe, må du gjøre litt avslapning. Dette vil føre til normal nervesystemet og slappe av musklene nesten alle. For å gjøre dette, ta en liggende eller sittende stilling, åpne øyne og en liten kjeve slippe, sier lyden "s". Tenk deg at kroppen og ansiktet vasket ren og varm regn, som syntes tar med seg all den akkumulerte tretthet. Vanligvis, hvis du gjør dette avslapping, blir nervøs flåtten fjernes og ikke returnert.
Riktig ernæring er ansett som en av de viktigste komponentene i behandling av slike problemer.Håndtak teak matvarer som er rike på magnesium, så etter utseendet rykninger trenger å spise mer:
nøtter;
soyabønner;
blåbær;
cassis;
kirsebær;
vannmelon.

I tillegg svært nyttig for nervesystemet å bruke rødbeter og marin fisk. Men søt brus, sterk kaffe og te i nervøs tic å ekskludere, som provoserende spenninger.

Avhengig av grunnene som forårsaket en nervøs tic, kan administreres både behandling:

psyhokynezyolohyy metode - for nervesystemet tykah denne øvelsen og psykologiske tester kan normalisere funksjon av sentralnervesystemet. Denne terapien er smertefri og godt tolerert av pasienter i alle aldre.
Holotropic pust - denne metoden for behandling for nervøs tykah brukes fordi det kan løse nesten alle interne psykiske problemer.
medisinering - terapi med medikamenter som brukes til å mette hjernen nødvendige stoffer og regulere aktiviteten av det sentrale nervesystemet. I tillegg, i noen tilfeller, medisiner bidra til å redusere alvorlighetsgraden av mange nervøse tics.

Alle de ovennevnte tiltak av behandling ofte kan helt bli kvitt problemet eller redusere alvorlighetsgraden til et minimum. Men hvis det TEC barn, er spesialbehandling ikke utført. Barnet, som har øye ble rykninger på bakgrunn psyhproblem eller stress er vanligvis normalt under feilsøking av psyko-emosjonelle atmosfæren i familien. Mild beroligende medisiner og samråd med terapeuten nødvendig bare i alvorlige former for nervøs tic.
Behandling av nervøse tic folk metoder
Like effektive måter å behandle nervøs tic er oppskrifter på tradisjonell medisin. For eksempel, for raskt å eliminere øye rykninger, kan du bruke kremer. For å gjøre dette, suge bomull pads god sterk svart te, kamille ekstrakt eller salvie, og deretter legge dem til øynene i 10 minutter effektivt i bekjempelse rykninger honning. 25 g av dette legemidlet bør fortynnes i et glass varmt vann, bland godt og dynket i dette kjøretøyet bomull pads brukes på øyelokkene i 15 minutter.
Når nerve tykah også nyttig avkok av blader av plantain. 25 g psyllium å blande med 7 år og 7 rue d anis frø, og deretter helle alle 0, 5 liter varmt vann, deretter legge til 300 g honning og hakket ½ sitron med skall. Blandingen skal koke i 10 minutter, deretter ta 25 gram før bading eller bad behandling.
Effektiv behandling og teak hjelp hagtorn skjær. Forberede den med forhånds knust hagtorn bær (50 g), som pour 350 ml varmt vann. Legemidler drikke 3 ganger om dagen før måltider. Også, hvis innholdet skal drikke te med medisinske avgifter. For dette passer kamille blomster, lyng blader, gress tørkede blomster, timian og vendelrot røtter eller sikori.  
Яндекс.Метрика