De aller fleste trodde at de mannlige kosmetikk - bare en dum PR-stunt, neste oppfinnelse arbeidere beauty-områder som prøver å tjene så mye penger på vanlige mennesker, falske.
 Det viser seg at menn er akkurat det samme som kvinner som har behov for kosmetisk omsorg, men ikke så stor. Holde tritt med den enorme antall glass og bobler ved hjelp av kjæresten, selvfølgelig, det gjør det ikke, og bør ikke, men trene deg at kosmetikk for menn - det er ikke bare barberkrem og etterbarberingskrem, tross alt ville gjøre det bra å .
Menns ansikter: vi velger riktig

 Fysiologisk, menn er signifikant forskjellig fra kvinner, er det ikke bare synlig forskjell, men også de indre organer som talgkjertler og svette, større operasjon som antyder behovet for egne spesial Hudpleie.
 Som det viste seg, begrepet "mannlige kosmetikk", som inkluderer et eget segment av markedet dukket opp relativt nylig, ca 15-20 år siden. I de dager mennene var bare begynnelsen for å lære om kosmetikk, som spesialiserer seg på menns problemer begynte å dukke opp anti-aging krem ​​for ansikt og øyelokk, spesialiserte hjelp av akne og kviser.
 På hyllene i moderne butikker som bare ikke kan bli funnet: alle typer kremer og tonics, betyr før og etter barbering, ansiktskrem, øye rynke, fuktighetsgivende og beskyttelse for å inkludere slike uvanlige mangfoldet av mannlige kosmetikk, tyder bare ett spørsmål, og om det er nødvendig å mengder egentlig?
 Nylig stadig mer populært begrepet "velholdt mann", som er den som ser på deres utseende, legger stor vekt på sine klær og fysisk form. Det er flere og flere menn fra byen og byer som er nøye overvåket av en stadig velger en mannlig kosmetikk og begynner å bruke den.
Menns ansikter: vi velger riktig

 Hvem vet, er det mulig at menns ansikt i nær fremtid vil bli like vanlig som kvinne, og hyllene skal huse ikke bare en krukke med krem ​​kvinnelige, men også mannlige.
 Det er ikke noe overraskende i dette, fordi hann huden ikke særlig forskjellig fra den kvinnelige hun, om enn i mindre grad, også utsatt for aldersrelaterte rynker og ubehagelig ødem. Og for å holde seg så lenge som mulig for unge og attraktive kvinnelige halvparten av samfunnet, er det viktig å bli kvitt eller i det minste redusere disse aldersrelaterte endringer.
 Et interessant faktum er bekreftet ved analyse av mannlig skjønnhet-sfæren er lagt merke til av en stor økning i forbruket av ulike linjer av menn kosmetikk er i Midtøsten.

 Hvem vet hva som motiverer Eastern menn veldig gjerne gå til aktiv bruk av nye medier, men faktum er fortsatt at det er i øst massivt åpne menn skjønnhet, hvor menn har stor glede å delta på en rekke behandlinger for kroppen hans.
 En annen nyskapning øst - Dekorativ sminke menn, og menn er helt riktig orientering, er imidlertid dette segmentet fortsatt svært liten.

 Hvordan du skal velge?


 Unødvendig å si, i våre land, mens menn er svært konservative i sine egne valg hvis han bruker litt barberskum og det passer ham, mannen er usannsynlig å kjøre på jakt etter noe "helt nytt" som er iboende til mange kvinner. Det er hovedsakelig engasjert i saken kjæreste eller kone unge.
Menns ansikter: vi velger riktig

 Et annet interessant faktum - de fleste menn, snarere enn å kjøpe spesialiserte fond regelmessig bruk gjøre sine koner, viser det seg at dyre øyekrem kommer i kostnadene for grove hender og en nattkrem for fint skinn som brukes til ganske fet og problematisk mannlig.
 Husk at mannlig hud, men i likhet med kvinner, men vanligvis fortsatt mer ujevn, så det betyr å trenge høyre.

 Her oppstår spørsmålet om en kvinnelig kosmetikk for menn å nærme seg og om det er grunnleggende forskjeller mellom disse to typene? Faktisk er det, og det anvendes omtrent de samme komponenter, er at de kan brukes i forskjellige mengdeforhold, avhengig av egenskapene til huden hele forskjellen.
 For eksempel, er menns hud i hovedsak av to typer - fet og kombinert, men hyppig barbering fører til at det blir mer sårbar. Det er derfor det er nødvendig å velge de midlene som er beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, som typisk er balsamer og barbering kremer og geleer og skrubber.
 Men fra alkohol-midlene skal være forlatt, og som har gjort det meste av moderne menn, fordi de er ikke dårlig skjønt desinfisere sår, men irritere huden rundt dem.
Menns ansikter: vi velger riktig

 Hva om anti-aging kremer og tonics? Hvis Shaving for våre menn er liksom innebygd i hodet, og deretter kjøpe menns rynke krem ​​og kan være noen spørsmål! Og ingenting, menns hud, selv om den har flere fordeler i forhold til kvinner, fortsatt krever omsorg, fordi det er stadig utsatt for sollys og mekanisk stress, noe som negativt påvirker dens tilstand.
 Spesialiserte kosmetikk basert på visse menns lidenskaper, som det blir absorbert inn i huden raskere og enklere å bruke, så sterk som halvparten av vårt samfunn ikke liker følelsen av klissete.
 Selv krem ​​mot rynker rundt øynene inneholder mindre olje til sin søknad brakt bare behagelig følelse, dessuten slike kosmetikk ledsaget av en hyggelig bonus - en tydelig maskulin duft, som ikke kan finnes i bobler av sin kone.
 Det gjenstår en tredje gruppe av mannlige kosmetikk - toalettsaker, som inkluderer dusj gels og sjampo for å vaske håret. Igjen ser vi at hvis du bruker gel, i tillegg til spesifikk aroma har andre funksjoner, den Shampoo har fortsatt sine forskjeller. I strukturen inneholde de enkelte komponenter og flere behandlingselementer som er nødvendige for en grov manns hodebunnen.

 Påkrevd eller ikke?


 Selvfølgelig, for å løse dette spørsmålet en mann bør eie, spesielt siden innsatsen til arbeiderne skjønnhet-sfæren, er noen hyggelige vaner som inngår i den vanlige kosten av gutter.
 Hvis du bestemmer deg for å hengi sin mann ved hjelp av hudpleie, sørg vidshtovhuytesya hudtype: hvis ansiktet hans ofte har akne og hud til lys gloss, det fettete hudtype. Når kombinert type utslett er sjeldne, men t-sonen og pannen kan være fetere kinn.  
Oversikt over hva du skal gjøre?
 I den kalde årstiden, vi tilbringer mye tid innendørs, hjemme, med venner, på jobben, på kafeer og helt glemmer frisk luft. Og det var på grunn av mangel på oksygen og solen vi er trøtt, utomlyaemыmy raskt, og vi har et sammenbrudd.

 Årsaker


 Sammenbrudd kan oppstå av andre grunner. La oss se på dem:
 - Lang sitter, ofte er tilfellet med "stillesittende" arbeid;
 - Problemer, stress;
 - Dårlig søvn eller mangel på det;
 - Dårlig kosthold;
 - Mangel på vitaminer.
 Når en person er i en posisjon han ikke vil, er det nesten ikke se en opphøre fin kjole opp moro. Ofte han bare alltid ønsker å sove. Men være i en posisjon ganske ulønnsom, selv skadelig, så vi trenger for å bekjempe denne sykdommen.

 Vi annonserer du krigen, mangel på energi


 Det første du bør gjøre - dette morgen øvelser. Hun vil våkne opp og forbedre puste.
 På kvelden kan også gjøre et par øvelser.
 I løpet av dagen forsøke å bevege seg så mye som mulig. Først, fordi bevegelsen - det er livet, og mannen som vil slutte å bevege seg, til slutt dø.
 Bevegelsen er et kraftig våpen mot depresjon, apati og apati.
 For eksempel, må du gjøre noe viktig, men du har absolutt ingen makt, stå, gå, posuvaytesya kan postrybayte og du vil se at snart alt er tilbake til det normale.
 Ta en dusj hver dag, spesielt varm, vil det bidra til å takle tapet av styrke.
 Bortsett fra jobb, skole og innenriks person trenger en pause, ikke glem det. La kroppen din tid til å slappe av, gå for helgen, for eksempel, i skogen eller på vandrerhjemmet.
 Få rikelig med frisk luft for så lenge i solen, bruke såkalt svetoterapyey. Adopter en hund gjøre med hennes lange turer, lære nye hjørner av byen.
 Når du bor hjemme, kan vinduet være åpent, slik at du kan fylle hjemmet ditt med frisk luft. Ikke glem å lufte ditt hjem, enten hjemme eller leilighet, hver dag, uansett årstid.
 Overvåke kostholdet ditt. Sammenbrudd kan oppstå fra utilstrekkelig ernæring. Ditt kosthold bør være fylt med nyttige produkter som inneholder mye vitaminer. Godt å drikke te med sitronmelisse, mynte og kanel. Legg til din diett vegetabilske oljer: oliven, linfrø og andre.
 Fyll din diett med lyse frukt, for eksempel appelsiner, mandariner, bananer, kiwi og andre. Ikke glem sitron, er det også svært nyttig. Sin juice kan legges til, som for eksempel vegetabilske salater eller drikke, selv om det er egnet bare elsker.
 For avslapping kan ta aromatiske bad med ulike eteriske oljer. Svært nyttige oljer av lavendel og sitronmelisse. Disse prosedyrene må utføres flere ganger i uken.
 Lytte til disse anbefalingene, og ingen sammenbrudd vil ikke forferdelig.  
Gunstige dager for å klippe håretKlippe håret er ikke bare en fin måte å forbedre humøret og forvandle sitt eget utseende. Shearing - et spesielt rituale som lar deg endre helse som bidrar til å få et løft av energi og bidrar til ulike endringer i livet. Det er viktig å beregne de gunstige dager for stell at denne fremgangsmåten ikke forårsaker uønskede effekter. Å velge de riktige dagene klipping kan søke hjelp fra astrologer og vurdere folks tro er basert på århundrer med observasjon.
Hårklipp for nasjonale tegn
Våre forfedre til noen handling på hår og frisyrer ømt tatt på alvor. Hårklipp utføres bare i spesielle gunstige dager. Ja, unge foreldre klippe håret hennes babyen først etter at han utførte ett år som hans fødselsdag. Denne tradisjonen har holdt seg relevant i mange familier og i dag.
Basert på den populære tro, klippe håret samtidig bidra til å bli kvitt sykdommen ved sykdom. Sykdommen, som har negativ energi, var med beskårede hår og menneskers helse raskt gjenopprettet.
Ifølge en legende forbudt frisyren håret selv, som humant biofelt deformert og prosessen med akkumulering av forskjellige plager. Anbefales ikke som en hårklipp på søndag, dagen Bebudelseskirken, påske, jul og andre religiøse dager og helligdager.
Hårklipp er strengt forbudt i "sataniske" dager: 9, 15, 23, 29 av månekalenderen, og i tider med sol og måneformørkelser. Hvis håret ditt kutte ugunstige dager, kan du miste styrke og alvorlig syk.
Gunstige dager i uken for grooming
På ulike dager i uken manipulasjoner av håret har ulike konsekvenser. Mandag er dagen for å endre gunstig bilde og utføre ulike eksperimenter med hår. Ny hårklipp hjelpe bli kvitt hverdagens bekymringer og negative energi og positive ladninger for en uke.
Shearing, gjort på tirsdag, vil hjelpe deg å forynge og bedre humør. Den planlagte tur til frisøren på onsdag vil være svært vellykket. Siden hårklipp i denne dag i uken vil endre seg i nær fremtid bare bedre.
Hvis arbeidet ditt er forbundet med virksomheten, vil hårklipp torsdag signere en lukrativ avtale, og vil gi deg lykke og suksess i mange sammenhenger.
Fredag ​​er dagen for hårklipp nøytrale, så et besøk til frisøren bør koordineres med månekalenderen.
For håret etter klipping var spesielt tetthet, og den aura ble belastet bare positiv energi, velger en lørdag for å gjøre noen handling med hår. Dette er også den dagen i uken til en gunstig dag for hårklipp.
Søndag anerkjent som den mest uheldig dag for å klippe håret. Hvis du gjør et kutt på denne dagen, vil den suksess og velstand vende seg bort fra deg.
Hårklipp Lunar
Vår helse og trivsel avhenger ofte på aktiviteten av månen. Hårklipp astrologer anbefaler å justere ifølge vitnesbyrdet av månekalenderen. Hvis du drømmer om tykt og frodig hår, til håret kutt følge den voksende månen dager.Shcherbatyy måned vil hjelpe deg dramatisk endre mange egenskaper av håret:
- Hår med bølget struktur vil være glatt;
- Styrket hårrøttene;
- Stopp prosessen med håravfall;
- Lengre hår snerr.

Astrologer anbefaler klippet i gode dager når månen er i konstellasjoner: Steinbukken, skalaer, Tyren, Jomfruen og Leo. Å bestemme gunstig dag for hårklipp, kjøpt spesiell astrologiske kalender

Viktige tips for grooming

Analysere gunstige månekalenderdager og dager i uken kan virkelig påvirke vekst og skjønnhet hår. Personer varsler og overtro nyttige, og spiller en viktig rolle i hår hårklipp. Men deres handlinger i denne prosessen er også relevant. For å holde håret fra å falle ut, trenger du et balansert kosthold og redusere stress. Det er viktig å ta vare på håret ditt og slutte å utføre ulike eksperimenter på dem, nemlig å utføre perm, nachos og maleri. For vellykket grooming må ikke bare velge god dag, men profesjonell mester.
Tross alt, må vi selv være ansvarlig for skjønnheten i våre hår, stjerner og populær visdom frata oss av mange feiltrinn og rask gunstige dager for å klippe håret.  
Яндекс.Метрика