Bestemme kjønn på babyen for å oppdatere blod

 Du lurer kanskje på, vel, hvorfor lære kjønnet på babyen din? Bryr seg ikke som er født - en gutt eller en jente? Og da er det ultralyd, for å hjelpe deg å bestemme kjønn på barnet. Men fordi tidlig ultralyd ikke fortelle kjønn på barnet, og barn er slik sjenert, ønsker ikke å vise sin seksuelle identitet. En babyens kjønn ønsker å vite i dag. Ja, og jeg trenger disse metodene er sannsynlig å planlegge for fremtiden.
 En rekke metoder for bestemmelse av kjønnet til barnet er imponerende, og alle løftet nesten 100% resultat. Men nylig populariteten til å bestemme kjønn på barnet for å oppdatere blodet. Men denne metoden ble utviklet av Wladimir Kung Tsai-Jiao i 1963.

 Noen teori


 I teorien hos mennesker er oppdatert som vev og blod av enkelte sykluser. Hvis du skriver inn noe slikt som "kraften i blodet", er det klart at veldig "sterk" blod i begynnelsen av syklusen, og den "svake" - på slutten. Oppdatering blod strengt knyttet til fødselsdato.
 Det er denne sykliske og brukes for å bestemme kjønn på babyen å oppdatere blodet.

 Metoden


 Bestemme kjønn på babyen for å oppdatere blodet tar hensyn til at menn fornyelse skjer i sykluser på fire år, og kvinner - i tre år. Å vite dette, og fødselsdato på mann og kone kan beregnes, hvis blod er under, og derfor sterkere. For å gjøre dette, dele inn i fire alders hans far og mors alder tre.
 I beregningen tas ikke hele tall, og balanserer. I den ene ektefellen er lavere enn balanse i blodet til de yngre. Barnet vil være sex, hvis blod er sterkere. Hvis mer blod fra sin kone, vil det være en jente, og hvis en mann, vil det være en gutt.
 Legene tror teorien feil og usannsynlig. Men det er par som har planlagt for denne metoden kjønn på barnet. Kanskje metoden virkelig effektiv.
 La debatten forsvarere og motstandere av denne teorien, og par som planlegger å la et barn. Grunnleggerne av denne metoden mener at suksessraten varierer fra 68% til 90%. Ikke så lite sannsynlig vil se.  
Vektøkning i svangerskapet

 Naturligvis, under svangerskapet kvinnen er økende vekt. Men det er viktig å holde styr på nøyaktig hvordan hun er økende vekt. Normal vektøkning i svangerskapet er forskjellig for hver vektklasse.
 Veldig slanke kvinner bør spise bedre og lengre enn før graviditeten eller barnet kan ikke dobraty næringsstoffer og født svak eller lite vekt.
 Overvektige kvinner, derimot, trenger en skjerm riktig ernæring for å ikke få ekstra pounds. Å være overvektig vil ikke nytte enten mor eller baby.
 Kvinner med normal kroppsbygning kan bare justere bildet litt makt til vektøkning i svangerskapet var normalt.

 Hvor er fordelt rekruttert pounds


 Først av alt, er vektøkning under svangerskap på grunn av veksten av fosteret. Hvis du på 12 uker fostervekt er bare 20-25 gram, så i slutten av svangerskapet baby vekt varierer 2600-5000.
 Livmoren øker gjennom hele svangerskapet. Hvis den gravide livmoren veier 50-100 g, sent i svangerskapet - 1000
 Fostervann økning i volum jevnt. På 10 uker gravid, er deres volum 30 ml, og i slutten av svangerskapet - 800 ml.
 I tillegg, under graviditet øker blodvolum, og det er lett å dyrke brystene.
 Tatt i betraktning alle faktorer, normal premie vekt hos gravide kvinner varierer fra 7 kg til 16 kg.

 Vektøkning ved trimester


 Vektøkning i svangerskapet er forskjellig avhengig av trimester.
 I første trimester gravid kan få vekt og miste. Det er ikke et brudd på reglene. Farlig bare en sterk vekttap under toxicosis.
 I andre trimester bør følge nøye med hvordan du få vekt. Utilstrekkelig vektøkning i svangerskapet kan føre til fødselen en svak barn.
 I tredje trimester vektøkning i svangerskapet reduserer hver uke. Kroppen forbereder seg på å forlate.  
Kveld styling for langt hår, romantiske og elegante typer frisyrer
 Kveld styling for langt hår - veldig aktuell problemstilling fordi jenter med et luksuriøst hår har alltid vært spesielt sexy og sjarmerende. Men å ha langt hår ikke garantere at du vil være i søkelyset - det hele avhenger velge riktig frisyre. Basert på hva tilfelle du er på besøk, bør du velge en passende konklusjon i saken.
 Ekstravaganse i mote
 For eksempel, en venn eller bryllup utdrikkingslag fullt involvere ekstravagant frisyre ved hjelp av krystaller, blomster og sparkles. For et forretningsmøte eller middag med partnere for å plassere og være stilig samtidig presis installasjon.
 Unik bjelke
 En av de mest populære frisyrer kveld var og fortsatt elegant gjeng, som nesten aldri gå ut av stilen. Den kombinerer rigor av en forretningskvinne og socialite koketteri. Det kan gjøre høy eller lav, avhengig av ditt ønske.
 For å gjøre nærlys er nødvendig å samle håret tett vri flette og kaste dem i en bolle. Tuppene på håret podotknyte under det, fikse usynlig. For fjernlys hår er bedre å samle halen og sikker viskelær og bare deretter vikle håret rundt strikken og dolke nålene. Viskelær gjøre håret mer spenstig. Hvis du ønsker å gi din romantiske bildet, så slipper flere tråder ved tinningene og pidkruty dem.
 Romantikk Shell
 De klassiske frisyrer gjelder skall eller fransk bun. Han ser veldig elegant og sofistikert, visuelt forlenger halsen. Kvelds frisyrer for langt hår i en fransk stil perfekt for ethvert antrekk. For å gjøre dette la hendene, må du samle håret i en bun, forvrenge dem tett i én retning, deretter vri mot hodet oppover. På slutten fikse hennes hårnåler og hårtuppene under lås bug.
Kveld styling for langt hår, romantiske og elegante typer frisyrer

 Naughty krøller
 For feiringer og viktige hendelser som vi trengte ha styling med krøller. Det finnes mange varianter av denne frisyre, og hva er dens løsning avhenger av master og kjolen. Men selv uten profesjonell hjelp i hjemmet kan gjøre en god styling. For å gjøre dette, knyt en høy hestehale og dele det inn i tråder. Nå tar ett spinne litt nachesыvayte, drysset med lakk og valsede ringer. Det må fikses ved foten av halenålene.
 Den bølgete fantasy
 Bølgete langt hår perfekt for uformelle møter. Flette vått hår i fletter, og når de tørker ut - skyte. Du vil få et sjokk av bølgete tråder, som ikke er skamfull for å komme til noen part. Det fine med denne frisyre er at dens utseende er avhengig av hvilken størrelse og hvor mange flettet musefletter deg hvis det var store fletter, de naturlige rygger, og har store "bølger" Hvis det er liten - masse krøller moro er garantert.
 Frisyre i en krone
 Kveld legging i en krone vil gjøre deg til en ekte dronning av kvelden, enten det er et middagsselskap eller vennlig. For å gjøre dette frisyre, gre håret, forlater sidene av en tråd. Den øvre delen av håret og gjør nacheshite høy hale. Vikle tråder rundt halen og fest dem med pinner. Strands venstre side, skru på curling og sikker lakk. For å fullføre bildet feste til håret, eller en liten tiara krone.
Frisyrer for Girls (foto)Mamma og Tats, forbereder sin lille datter for ferie, de vil at det skal være den vakreste og beste. Foreldre plukke fine klær, sko og diverse tilbehør, men også ikke kan glemme den frisyre som vil perfekt utfyller noen valgte bildet. Varianter ferie frisyrer for jenter stort sett, passe så mange "voksne" frisyrer og utelukkende for barn. Når du velger frisyrer vidshtovhuytesya funksjoner i ferien, det valgte bildet, og ikke glem at konklusjonen du gjør for et barn, så det skal være morsomt og lekent.

Haler frisyre for jenter

Frisyrer for Girls (foto)

Utvilsomt er hår hestehale relevant for enhver anledning. Først ser det perfekt med nesten alle antrekk, vil andre barn ser søt og rampete barn, vil en third-- dette håret ikke føre til problemer for foreldre.
Varianter med haler frisyre stor sett. For eksempel kan du lage to høye hestehaler, som ligger på toppen av en kort avstand fra hverandre. Det andre alternativet - de samme to haler, men ligger på bunnen av hodet, bak øret. To stumper kan gjøres ene over den andre, med den øvre halen er en del av bunnen. Noen foreldre gjør en festlig frisyre for jenter med mange haler over overflaten av hodet. Men denne frisyre anbefales ikke å lage for en lang tid, fordi det kan føre til ubehag for barnet og ødelegge alle ferie.
Frisyrer for Girls (foto)

Når du oppretter haler som fest frisyrer guidet av sin egen fantasi og langt hår jente. Ikke glem en av de viktigste egenskapene til frisyrer for jenter - lysstyrke, bruke til å lage dem lyse og prangende tilbehør - tannkjøtt nålene.

Frisyrer for jenter med musefletter

Bildet av skolejentene, mange forbundet med musefletter og buer og ikke rart, fordi det er slik en festlig frisyre som passer best som en festlig styling for jenter. Tilpass dette alternativet frisyrer i dag er enkelt, fordi det er mange forskjellige tilbehør, babyer og foreldre Ulike måter å lage fletter.
Frisyrer for Girls (foto)

Frisyre med flettene ulike alternativer som passer for jenter i skolepliktig alder og yngre jenter. Dermed feilaktig tro at festlig frisyre med fletter - versjon bare for veldig langt hår. Håret av middels lengde og selv kort hår vil se flott ut i en festlig frisyre hvis du kan gjøre minst et par deksler og tie håret hennes.
Så, som de mest enkle og enkle alternativer - flette eller to, dekorert med fargerike gummistrikk eller bånd, vevd fra håret på bunnen av hodet.
Alternativt kan du flette pigtail av håret på toppen av hodet, og deretter knytte en gummistrikk eller nedenfor for å oversette veving, noe som gjør en annen flette eller hestehale binde.
Frisyrer for Girls (foto)

For små jenter vil være et utmerket alternativ neste ferie frisyre. På toppen av de to haler trenger å engasjere seg og låse dem fargerike viskelær. Deretter hver flette haler trenger en flette og knyt en gummistrikk igjen å spytte rasplelys ikke.
For den mest rampete bildet kan flette fletter over hele hodet og dekorere dem med lyse tilbehør.
Moms jenter kan også eksperimentere med mer komplekse varianter av frisyrer med fletter. Prøv for eksempel en fransk flette håret og gjør håret hennes "Fishtail". Naturligvis, du må finpusse ferdighetene ikke på dagen for festen, og lenge før ham.
Frisyre for jenter med tilbehør
Frisyrer for Girls (foto)

Den enkleste varianten frisyrer for jenter - bruk av tilbehør. Hvis filosofere med håret du ikke vil eller kan ikke, da dette alternativet er for deg. I butikken tilbyr et bredt spekter av tilbehør for barnas hår - det buer og vakre pinner og felger, bandasjer. Det viktigste - å plukke tilbehør under kjolen.
Håret i dette tilfellet kan stå rett, veldig rozchesavshy. Er det mulig å avvikle hår jente i vakre krøller og dolke dem i malvinku vakre pin eller på siden av øyet.
Frisyrer for Girls (foto)

Husk at ferie frisyrer for jenter bør være ikke bare vakker, men også behagelig for barnet.
Frisyrer for jenter (video)

Barne frisyrer 1. september (frisyrer for jenter)

Frisyre i en hast
Яндекс.Метрика