Frisyrer for jenter 12 år (foto)I dag la oss snakke om frisyrer for jenter. De fleste barn elsker å ha langt hår. Ofte, fordi de bare føles bra med dem noen ganger, bare for å vise fram foran sine jevnaldrende. Imidlertid hender det at foreldrene til barnet har langt hår problem. For langt hår omsorg er vanskelig fordi de fleste mødre foretrekker at deres barn var relativt korte hår som er enkel å administrere.
Små barn er sårbare for problemer av hodehår, og derfor kort hår - bra for foreldre. Barn elsker å eksperimentere med forskjellige frisyrer. Selvfølgelig, frisyrer frisyrer for jenter og gutter trenger en annen tilnærming. I det andre tilfellet, spørsmålet er enkelt å løse, gitt at gutter har en tendens til ikke å trebovatelenы utseendet på håret deres, og de er ganske lett å behage.
Enhver mor som har en datter vet hvordan ustadig jente kan være med hensyn til sin frisyre. For jenter, det er et bredere spekter av muligheter når det kommer til hår.
Hårklipp for jenter
Gutteaktig hårklipp - Veldig populært i 2013. Det er ideelt for slanke jenter med ovalt ansikt, skarpe kinnben og store øyne.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Den klassiske bob- Dette frisyre er perfekt for jenter med rett hår. Dens store fordel er at det aldri går av moten.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Speed ​​klipping- Det er veldig enkelt å gjøre, gir stige sjarm nydelig jente.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Sopp- Dette frisyre er populær blant gutter og blant jenter. Lagdelt frisyre som danner form som ligner en sopp cap.
Jenter med langt hår, er det mange forskjellige frisyrer. I dag ser vi på en kveld frisyre for jenter med musefletter.
Frisyre for jenter i '12
Med denne frisyre er ikke behov for noen hår tilbehør, frisyre for jenter er fantastisk i seg selv.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Dele opp håret på toppen av hodet, som vist.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Resten av håret midlertidig fikse pinnen. Fra toppen av håret begynner å spinne fransk flette med pickup bare på den ene siden (nær toppen).
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Fortsett veving.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Fransk flette er en myk overgang til en normal trehpryadnuyu hår. Hennes tips knytte en gummistrikk.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Kill pigtail fått midlertidig topp. Resten av håret kam og gjøre dem hestehale nedenfor.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Pakk flette rundt halen i form av loops.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Oborachyvaye så mange ganger du vil, i dette tilfellet, bare ett omsetning. Deretter fester du flette med en strikk hale.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Her er noen barnslige frisyrer som et resultat vi bør gå.
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Denne leksjonen er over, frisyre for jenter i '12 klar!
Frisyrer for jenter 12 år (foto)

Frisyrer for jenter 12 år (foto)
Førstehjelp for brannskader olje
 Kjøkkenet kan skje enhver liten skade, spesielt hvis vertinne alltid et eller annet sted i en hast. Varm olje er ikke noe unntak fra dette. Brenne dette produktet kan være annerledes, som små prikker av spray eller som et stort sår.

 Riktig førstehjelp for brannskader olje


Hvis legemet ble brent ved kokende olje, er det nødvendig å behandle den, for å hindre inntrengning av infeksjon. Uavhengig av grads forbrenning, bør det berørte området plasseres under en strøm av kaldt vann. Hvis huden rennende blærer dannes, kan vannstrømmen brytes boblen, og det er ikke sikkert. I dette tilfelle er det bedre å bruke en beholder med kaldt vann, en bolle eller vask.
Førstehjelp for brannskader olje avhenger av graden brenne. Hvis du ser rødhet og hevelse litt, er det den første fasen og trenger kun kjøling og behandling apotek rette for brannskader. Når blæren hevelse, rødhet og hevelse skjedde andre grads forbrenning. I dette tilfellet, i tillegg til kjøling og bearbeiding er nødvendig salve steril bandasje.
Etter avkjøling brenne morgen skal tørke bomullsklut. Søke å såre en spesiell salve eller spray, deretter vikle det berørte området med stram bandasje steril bandasje. Dette er en enkel prosedyre og førstehjelp for brannskader olje.
Avhengig av graden av smerte terskel, kan du ta en smertestillende. Det er fortsatt nødvendig å skifte bandasje hver dag og behandle huden rundt såret med jod eller grønn maling. Med riktig daglige omsorgen for brenningen vil ikke spore et par uker. Riktig gitt førstehjelp for brannskader olje minimerer risikoen for å forbli med arr.

 Hva om ikke å gjøre med brannskader


Hvis varm olje kommer på huden din, og dannet en brenne, da dette stedet ikke kan pålegge isen og enda flere koteletter fra fryseren. Avkjøling kan utføres bare kaldt vann. Du kan ikke pålegge brent flekk fløte, yoghurt, smør. Like farlig å håndtere morgen alkoholisk oppløsning, grønn maling, jod eller kaliumpermanganat-løsning.
Det er ikke anbefalt å behandle brannskader obskure folk rettsmidler som bruker vaselin, aloe blomster, honning, etc. Avhengig av graden brenne noen verktøy kan svinge infeksjon, og da må behandle ikke bare brenne.
Kjøkkenet skal være ekstremt forsiktig og aldri ikke har det travelt.  
Førstehjelp for brannskader
 I hverdagen, spesielt på kjøkkenet, kan det være noe. Spesielt utsatt for brannskader elskerinne. Få brenne på kjøkkenet kan være en hvilken som helst gjenstand eller et produkt: varmt vann i en kjele eller varm olje i en stekepanne, pannen fra ovnen eller jern inkludert.

 Hva om ikke å gjøre med brannskader


 Førstehjelp for brannsår må være kvalifisert og betimelig. Ingen olje, aloe, alkohol pakker kan ikke pålegge ødelagt hud. Ideen om at i sårbehandling er nødvendig for å behandle smør eller rømme - falsk.
 Hvis vi kan håndtere og grønn maling eller jod, den eneste hudpleie rundt uten å påvirke forstyrret hud.

 Graden av samfunnet omsorg


 Ofte kjøkkenet kan få brent første og andre grad, de såkalte nasjonale forbrenninger.

 1 grad - hudlesjoner varm gjenstand, etterfulgt av rødhet og liten hevelse. Førstehjelp for brannskader første fasen består i kjøle det berørte området.

 2 graders - hudlesjoner varmt objekt eller stoff, etterfulgt av rødhet, hevelse, utdanning boble fylt med væske. Denne brenner er mer alvorlig, siden døende celler i epidermis øvre lag av huden, noe som betyr at smitten kan få.

 Standard førstehjelp for brannskader


 Hvis huden brant, er det nødvendig å vedta standard tiltak:

 Det berørte området av huden for å bli avkjølt med kaldt vann. De fleste trenger å kjøre fra springen. Hvis huden dukket opp en stor boble, kan strålen skade den og gjøre det umulig. I dette tilfellet er det bedre å bruke en bolle med vann.

 Burns skal behandle apotek verktøyet. Oftest brukes betyr "Panthenol" Dette er en vakker spray mot brannskader, ikke dyrt, og prisen stiger raskt med mål i hudpleie kroppen.

 Førstehjelp for forbrenninger av andre grad er å beskytte det berørte området av det ytre miljø. For å gjøre dette, plasserer behandlet bør pålegge en steril bandasje.

 Hvis boligen medisinskapet er en steril bandasje "Voskopran", så er det best som passer i hverdagen omsorg. Dette produktet er indikert for behandling av forskjellige sår og brannskader, spesielt hvis de ikke gro i lang tid. Bandasje akselererer regenerering og sårtilheling, lindrer.  
Яндекс.Метрика