Velg en retro eller vintage

 Retro, vintage - Dette er den mest interessante og uvanlige stil på klær, kan se lover i "bestemors bryst."
 Først forklarer vi begrepet retro og vintage.
 Av vintage klær inkluderer ting som er satt opp til 60 g XX C, og retro stil -.. Alt som ble opprettet etter.
 Vintage ting kan deles inn i ekte vintage, vintage neovyntazh og kombinasjoner. Virkelig vintage klær laget i en viss tid, og dermed gjenspeiler de aller beste i stil med sin tid. Neovyntazh - er klær, archaistic.
 Moderne designere lage samlinger basert på ideene fra fortiden. Når du gjør den kombinerte bruk moderne vintage og vintage materialer samtidig.
 Vintage og retro stil - Nayprymhlyvishi denne stilen.
 Forutsetning vintage og retro stilarter - en følelse av proporsjoner og respekt for en viss periode, det vil si for eksempel, ikke må forveksles klær jazz 30-tallet hippie stil 60-tallet ,.
 Et svært viktig element av retro klær er, som de er mer ansvarlig for å tilhøre en annen tid enn klærne. For eksempel vil en frodig bue på skjørt eller kjole skape et bilde i stil med 50-,. Og armbånd med fargerike perler og beaded hår vevd inn i trådene minne om hippie stil.
 Sko må også være i samsvar med den episke, men her ikke å gjøre en feil, kan du alltid bruke sko i klassisk stil som passer nesten alle antrekk.

 Når skal bære klær retro eller vintage


 Retro og vintage sjelden egnet for casual wear. Snarere er det å bære ut, for å besøke arrangementer, utstillinger, fester. Du kan imidlertid opprette et ensemble i retro - business stil og så gå på jobb.  
Metoder for tretthetI dag har tilsetningsstoffer, vitaminer og andre ulike vitamin produkter ikke gi våre vitale organismer nødvendig energi.
Den viktigste årsaken til tretthet er kronisk stress, som fører til at kroppen til apati og tap av styrke. Vi må prøve å lære så raskt som mulig for å bli kvitt stress. Du vil umiddelbart legge merke til at tretthet begynte å trekke seg tilbake, og energien tilbake til deg. Du kan gjøre yoga eller gjøre noen pusteøvelser.
Det finnes flere måter å bekjempe kjedsomhet og trøtthet, prøve å sove godt. Et stort antall mennesker lider av søvnløshet og nedosыpannyamy. Kroppen må hvile i åtte timer med god søvn. Men alle må bestemme selv hvorvidt det nok? Prøv å sove ikke drikke alkohol og kaffe, vil de føre kroppen til overstimulering.
Det bør drikke rikelig med væske, fordi det er nyttig ikke bare for huden, men for hele organismen. Antall drukket vann vil hjelpe deg å føle deg bedre og hurrarop.
Hvis mulig, ta en multivitamin, men de garanterer ikke en komplett balansert kosthold, men noen fortsatt gi vitaminer. Sette en boks med multivitaminer i vanlig visning, for ikke å glemme å ta dem hver dag.
Engasjere seg i idrett, det vil belaste kroppen med energi, men må være engasjert, slik at klassene var i tjeneste, og ikke omvendt. Med trening øker lungekapasitet, stimulerer hjertet og forbedrer strømningen av oksygen til musklene.
Sørg for å spise fordi kroppen hviler om natten og i morgen krever anklager om næringsstoff energi. Prøv en frokost lage noe næringsrik og lett, slik som Hercules grøt eller salat grønnsaker. Og drikker en kaffe eller snack smørbrød, tretthet ikke tape.
Tretthetsfølelse, mineral kjøpe litt vann, ta noen slurker, inkluderer energisk musikk og Shake It Up et par minutter og tretthet pass  
Hvordan utvikle en feminin?
 Å bli født en jente - betyr det ikke fullt legemliggjøre ideen om femininitet. På dette punktet er det ingen strenge regler, men vi alle intuitivt føler og dra det til folk som passer bildet av den ideelle av samme kjønn. Fordi jenter blir lært fra barndommen for å være snill, rolig og elegant - kort sagt, feminine. De var kledd i rosa kjole med volanger og gi umylnыh dukker å avansere til å sette opp fremtidige rolle kone og mor. Men utover den sanne femininitet er mye bredere enn listen over formelle attributter. I dagens verden, har de også sette inn realitetene i livet som ikke bidrar til mykhet av karakter. Det viser seg et paradoks: Selv unge eller modne nok kvinner plutselig innser at alle gode kvaliteter i karakter og oppførsel av femininitet er ikke nok! Jeg begynner å se etter og bruke alle midler for å utvikle en femininitet.
 Hva er kvinnelighet, eller at kvinner liker menn
 Kvinnelighet er ikke gitt "en byrde" til kromosomsett som obligatorisk kjønn attributt er ikke seksuelle tegn og ikke et karaktertrekk. Femininitet kan læres som et barn fra sin mor og senere uavhengig dyrke en er kvalitet. Og, til tross for utbredt popularitet og det meste av dette konseptet, mange tolker det annerledes. For noen mennesker femininitet - er evnen til å lage en lys sminke og gå på hælene, for andre - evnen til å skape komfort i huset og mate gjestene deilige hjemmelagde paier. Mellom disse to ytterpunktene finnes en rekke mellomliggende alternativer og kombinasjoner av funksjoner som på en eller annen måte bli kalt feminin. Til en viss grad dette kan kalles et filosofisk begrep - så vage og sprikende grenser. Og hvis så, har teoretikere vært i stand til å identifisere sektorer slik å forstå ideen om femininitet:
 Når det gjelder biologi, Kvinnelighet - et sett av kvaliteter iboende kvinnelig representant. Denne fysiologiske og psyko emosjonelle egenskaper som fremkom under evolusjonen og skille av forskjellig kjønn. Inkluderer primære og sekundære kjønnskarakteristika, hovedsakelig anatomiske og like felles for alle kvinner i verden. Men de er ikke tilstrekkelig for å fastsette om kvinners rolle i samfunnet, sitt image i kulturen og uttrykk av begrepet femininitet.
 I form av kultur, Kvinnelighet - en sosial stereotypier som beskriver behandlingen av kvinner i ulike kulturer. For eksempel, i antikken, middelalderen og i moderne verden, disse mønstrene er svært forskjellige, fordi hver av disse begrepene ikke kan være avgjørende. I landene i øst og vest i ulike religioner femininitet behandlet annerledes, hennes særegne og spesielle funksjoner som tilsvarer forskjellige symboler. Dette gjør det umulig å nå en felles definisjon av femininitet og det ville være felles for alle kvinner i verden.
 Klart og definitivt eneste: femininitet - er det motsatte av mot er av aggressivitet, hardhet og stivhet (opp til grusomhet). Dette synet er særlig aktuelt nå, når jenter fra ungdommen ta på seg mange oppgaver som hører til den mannlige rolle i samfunnet. Moderne damer pleier å være besluttsom, sterk (mentalt og fysisk), fet og ansvarlig. Alt dette krever at de objektive forhold i livet, og det er alle veldig fremmedgjort sin atferd, outlook og utseende av den klassiske forståelsen av femininitet. Føre til mer spesifikk mote menns utseende og fakter, redusere maskulinitet avvisning av brutalitet, etc. Mellom femininitet og mot er det mindre forskjell
 "Boy Girl" eller som mannlig atferd spoils kvinne
Hvordan utvikle en feminin?
 Jenter fra barndommen ikke å sakke akterut gutter, se tegnefilmer på tegneserier, superhelter og kjenner alle de "gode" sitte standarder i kroppsøving. På styrets eksamener og de prøver å svare på er ikke verre og ofte lære enda bedre klassekamerater, folkens. Jenter er de beste eksperter på sitt felt, bygge en karriere, vinne konkurranser, trene musklene i treningssentre og deretter er overrasket og indignert over at menn ikke ha dem på hånden i det hele tatt "ulærde" å oppføre seg som en mann. Det er så sammenvevd og så dypt inngrodd i vår måte å leve på som er vanskelig å finne årsaken og virkningen av slike utvekslings roller. Men i alle fall, ikke kan være feminint så lenge karakter og oppførsel er funksjoner som er i konflikt med femininitet og hindrer dens manifestasjon:
 1.  Sosial aktivitet. De fleste kvinner i dag er å bruke makt for å oppnå målene som er utenfor deres indre verden og til og med hjemme. Som et resultat, har de ingen gratis energi som kan være kanal inn selv forstå mennesker, forstå sine egne følelser, og skaper en behagelig atmosfære, kulinariske kunster og andre tradisjonelle "kvinnelige" praksis. Men i offentlige anliggender, politikk, selvhevdelse kvinner som søker menn overgå som fundamentalt gir og kvinnelig og mannlig natur.
   Arbeidsplasser og kommunikasjon utenfor hjemmet. De tar tid og energi, og hindrer engasjere seg i husarbeid. Spesielt hvis kvinnen har en ledende posisjon, og i det er underordnet mannen. En annen uønsket alternativ - arbeid, som ikke er sjelen, men det har å forholde seg til for en god lønn. Som for kommunikasjon, er femininitet tapt når kreftene er primært rettet mot det faktum at som utenforstående, fremmede. De som så jenta på gaten, i arbeidsgruppen, sosiale nettverk, heller enn å fokusere på behovene til en elsket ektemann. En levende illustrasjon av denne situasjonen: forholdet mellom kvinner til sine østlige skjønnhet. De skjuler det fra andre, avslører bare sin mann. I vestlige samfunn kvinner kommer den andre veien rundt.
   Kort hår - Er komfortabel, stilig, nesten, men ikke feminin! Hun selv med den mest moderne og passende, men kort hår ubevisst oppfattet som "en fyr", moro, morsom, noen ganger subtil, men ikke feminin og delikat. De fleste menn innrømmer at de liker den langhårede kvinne. Men av og store, ikke små brutt femininitet langt hår, og dermed nærme seg til frisyrer. De fleste beskjæres damene har mange mannlige trekk i karakter og velge en frisyre på grunnlag av bekvemmelighet, enkelt vedlikehold, hastighet stabling, etc. Mens denne kvinnen ikke bør være lat til å bry seg om sitt utseende.
   Bukser, skjorter, ingen smykker og kosmetikk. Menns dress ser innbydende ut så lenge hun har en rolle, uansett skjer på kontoret eller på soverommet. Men når buksene i hennes garderobe er mer enn kjoler, stopper spillet blir gøy. Klær kvinne - en refleksjon av hans indre verden, stemninger, holdninger til seg selv og omverdenen. Bukser, skjorter, gledelig, i det minste gi innredning ønske bekvemmelighet, hastighet, besluttsomhet - som er mot. Bølgete kant, litt Fetter bevegelser og skissere kurvene i kroppen, hæler, strømper tynn, stilige smykker og ryddig opp stress og legemlig femininitet i sine eksterne manifestasjoner.
   Emosjonell stivhet. Lukket, uvillighet til å kommunisere eller vise sitt sanne feminin stemning blokk. Kvinne emosjonelle i naturen, og hennes følelse av å dekke et mye bredere spekter enn det store flertallet av menn. Femininitet - er følelser, mens motet - rasjonalitet, og de bør ikke byttes. I tillegg bør kvinner kunne vise sine sanne følelser, ikke holde tilbake sin tillit. Raserianfall, raserianfall - er en konsekvens av manglende evne. Kommunisere sine følelser trenger en mann, men å dele erfaringer - med venner. Kommunikasjon i kvinnenes lag trenger bare å avdekke og støtte feminine vibrasjon.
   Menn plikter i stedet for kvinner. Dette kan være en profesjonell aktivitet, og tung lekser og reparasjon. Det viktigste er at denne saken ikke er ment for kvinner og krever fysisk styrke og smidighet. Moderne kvinner ofte må forholde seg til budsjettplanlegging, nedbetaling av lån, stramme skruene, skru blomsterløk og lime tapet. Jo flere slike studier utført - jo mindre tid og sted er femininitet.
   Konflikter og konkurranse. Inngå en konfrontasjon, spesielt med menn, en kvinne blir grovere og sterkere, mister femininitet. Det samme skjer når du prøver å styre, ansatte, hendelser, omstendigheter Natur Kvinner mykere og bøyelige, det skal ikke gå videre og bøye rundt og finne veien. Direkte konkurranse - skjebnen til menn. Samt behovet for å bevise sin overlegenhet. Femininitet har til egenkjærlighet og sunn egoisme, at mangel på konkurranse med andre.
   Stolthet og uavhengighetSom er vist i autonomi kvinner. Feminin jente med takknemlighet for hjelpen mann, ikke feminin sa: "Nei, jeg er alene! ". Det viser makt og kontroll over situasjonen, ikke ønsker å la henne ut av hendene hans og stole på sin mann. Det oppnår konsekvent sine mål, men å miste femininitet. Stolthet i dette tilfellet - en motvilje mot å "bøye seg" for hjelp og forsikring om at hun gjør jobben bedre enn noen andre.
   Menns sport. Vektstenger, manualer, tung trening for å utvikle styrke og utholdenhet, men hemme femininitet. Aerobic, forming og sykling også ikke fremme det som gjør yoga, dans, trening for å utvikle fleksibilitet og puste. Muskuløs, oppblåst kvinnens kropp er på moten, men det ødelegger den sanne idé av femininitet. I antikken ble det antatt at synlige ytre muskler - den egenskap av mot og indre, skjult - femininitet.
   Utmattelse. Vanity, mangel på skikkelig søvn og avslapning forhindre manifestasjoner av femininitet. Dersom en kvinne ikke føler seg tilfreds, avslappet, uvilkårlig gjør resultatet feil beskrevet i de foregående ni poeng. Tvert imot, en kvinne som er i sin komfort (fysisk og psykisk) avslører femininitet uten problemer, som den ligger i hennes natur.
   Forstå disse feilene, forbrytelser mot kvinnelighet "avslører en sannhet: femininitet går hånd i hånd med mot. De følger, støtte, vise hverandre. Men de bør ikke være blandet og pereputыvatsya - fordi det er da problemene begynner og identitet, atferd og harmonisk utvikling av femininitet.
   Utvikling av femininitet: regler og hemmeligheter
  Hvordan utvikle en feminin?
   For manifestasjon av femininitet nødvendig kontrast mot, men å utvikle en feminin ikke nødvendigvis trenger en mann. Tvert imot, vil en ekte mann vises i ditt liv involvert en aura av femininitet, som du omgir deg. Sann kvinnelighet starter innenfra, og utenfor det vil manifestere seg når du begynner å følge disse trinnene:
  1.  Garderobe. I sammendraget, da: fjerne bukser og bære et skjørt. Selvfølgelig har vi ikke foreslår at du kaster kvalitet og bukser med en perfekt landing i figuren, men vi anbefaler sterkt at du kjøper minst et par kjoler. Ideelt sett må de være mer enn bukser, eller enda mindre. Dette etterfylling garderobe absolutt oppfordre deg mer sko høy hæl sko, kvinner bærer bluser og tilbehør.
    Ansikt og kropp. Make-up som ikke vil bekjempe farge eller maskering, bare fremheve de beste funksjonene i ansiktet. Omsorg for huden din opp til tå for å gjøre det glatt og myk. Ha det gøy og prosessen og utfallet av kosmetiske prosedyrer.
    Holdning til arbeid. Ideell for kvinner arbeid bringer ikke bare penger, men også gleden av oppfyllelse. Det er ikke fysisk og mentalt utmattende og kronet nyttig resultat. Godt eksempel: lærer, lærer, sykepleier, kokk. Hvis du ikke er klar til å endre kontorstol på en te-eller i det minste prøve å ikke forstyrre med kolleger og mykere behandle underordnede.
    Rengjøring og holdninger til det viser hvordan hun fokusert på tradisjonelle og familieverdier. Sørg for at du har til å føle deg komfortabel og beboere og besøkende. Gjør renhold og matlaging er ikke en vanlig plikt, og kreative tilfredshet. Finn din favoritt oppskrifter, smaker vaskemiddel og ikke ta det som vanskelighetene av liv. Vær glad for at du har et hjem og de som deler den med deg.
    Kommunikasjon. Selv om du er vant fra barndomsvenner gutter, får kjærester. Kommunikasjon med "likesinnede" kvinner trenger å utveksle energi. I tillegg er det en mulighet til å diskutere hva folk ikke forstår eller det kan påvirke hans mot. Det er ønskelig at mens vennekretsen besto ikke av militante feminister, og med tilstrekkelige og rime odnodumnyts. Og ikke for å diskutere utdrikkingslag menn feil - i stedet dele en annen positiv opplevelse.
    Fysisk aktivitet bør fokusere på hvordan å gjøre kroppen din myk, men ikke løs, fleksibel, men ikke tynn, fast, men ikke tørr. Hold feminine kan være i gymsalen, hvis denne type last du virkelig passe. Som viktigst - trening med glede, ikke styrke. Hver treningsøkt bør gi deg glede i stedet for makt for å håndtere din kropp og ånd.
    Fritid - Den viktigste tiden å føle, forstå og realisere sin femininitet. Det er best hvis du vie din tid hobby. Det spiller ingen rolle hva slags yrke, men det må bli elsket. Tegning, dans, broderi, hagearbeid eller baking av kaker - alt arbeidet hjelper avsløre. Den totale mangelen på kreativitet i livstruende degradering at femininitet er her!
    Livs kjærlighet i alle dens former - Det er det sant kvinnelighet. En kvinne bør sette kjærlighet i alt hun gjør, så elsker vil fylle det igjen. Automatiske, sjelløse oppgaver strengt forbudt for alle som ønsker å utvikle femininitet.
    Å være feminin, du trenger å gjøre alle vitale regler. Din minimum program, oppnå samsvar med pynt av kvinnelighet som er feminin kjole, holde deg, kommunisere og bruke tid. Maksimal program - for å lære å ha det gøy og virkelig nyte det faktum at du ble født en kvinne og kan (og bør!) Legemlig femininitet eksempel. Start med små skritt og gradvis vil du merke en endring ikke bare i seg selv, men også i forhold til de rundt deg. Det vil forandre ikke bare menn, men også kvinner. Og begge kjønn vil bo fordi femininitet - en spesiell form for makt, fred og skjønnhet.  
Яндекс.Метрика