Fitness hjemme for helse og harmoni: Regler, tips, video
 Fitness - det er ikke bare én måte å gå ned i vekt. Det kan betraktes som forebyggende behandling eller selv rette for stress og depresjon. Men ikke alltid mulig å gå til gym. For å være effektive fitness hjemme? Eksperter gi en positiv respons, og bemerker imidlertid at alt avhenger av hvor mye vilje regelmessig mosjon, og hvor godt vil følge reglene.
 Hva er nødvendig?
 Først av alt, for å være sikker på at alle bevegelser blir utført som den skal, bør du se instruksjonsvideoen. Neste - krever riktig utstyr. Ikke nødvendigvis å kjøpe dyrt treningsutstyr. Først, nok til å kjøpe en spesiell mat klasser, ekspander, sammen manualer (vekten avhenger av trening, starter umiddelbart med 16 kg bør ikke, kanskje, i ditt tilfelle det beste alternativet - 4 kg). Til slutt, vil du være god sports klær laget av naturlige stoffer. Selv om du ikke gå til gym og fitness praksis hjemme for å gå ned i vekt, bør utøve bringe bare glede, herunder estetiske.
 Regularitet
 Fitness har blitt en integrert del av planen. Det antas at den minimale versjon må være tre ganger per uke. Men du kan gjøre og mer. Men husk - hver valgt sett av øvelser vil være effektiv bare de første 3-4 ukene, etter som kroppen vellykket tilpasset slike belastninger, så de trenger eller økning eller omvendt.
 Warm-up
 Opplæring bør begynne to timer etter siste måltid, men ikke senere enn to timer før sengetid. 10 minutter før starten av klassene kan gjøres trening. Og i de første minuttene av å starte å kjøre på plass, for å deretter en annen fem minutter spille tilbøyeligheter torso, og omtrent samtidig bør gis til oppvarming skulder ledd.
 Hovedaktiviteter
 Når du velger et treningsprogram bør være basert på det faktum at jenter ikke kan matche de oppgaver som er egnet for kvinner. For eksempel, intensive roterende bevegelser i hofter, læring magedans som en del av opplæringsprogrammet er ikke egnet for tenåringsjenter som har ennå ikke fullt modnet reproduktive system og ekstra blodstrøm bare skade prosessen. Samtidig bør eldre kvinner betale mer oppmerksomhet til øvelser for å styrke leddene.
 Grunnleggende øvelser for Home Fitness - er, først av alt, klassiske knebøy, hjelpe miste vekt rumpe og lår. Merk at når du utfører sine tilbake bør være flat og føttene godt presset til gulvet til skikkelig fordele belastningen. Styrke rumpe og angrep på ett ben. Denne øvelsen alle vet, den eneste forbeholdet - se etter pust. Hvis du ikke har spilt sport, start med en nærmer 15 angrep, og deretter gradvis bringe den til de tre tilnærminger.
 Øvelser med manualer vil bidra til å forbedre bryst form. Bare heve hendene over hodet, spre dem fra hverandre til noen uker å se resultater.
 Øvelser for midje gjennomsnitts tilbøyeligheter, som er laget av den klassiske posisjon: flat rygg, føttene skulder bredde hverandre. Du kan utføre 25 øvelser i en tilnærming. De kan gjøres mer effektivt hvis det brukes gymnas stick (dens lengde er 15 m). Prosjektilet er plassert på skuldrene, tatt tak i landet, og denne posisjonen lent forover og sideveis. Et par uker med trening, og du vil sannsynligvis glemme problemet med ekstra pounds!
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)I dag gymnastikkballen - populært med fitball er kvinner venter fødselen av babyer. Med gjennomføringen av rytmiske øvelser på ballen vordende mødre forsørge seg selv i riktig fysisk form og godt forberedt for fremtidig levering. Hvis en kvinne i arbeidskraften ikke klage på økt livmor tone og føles bra, kan du begynne å trene med 12-14 uker av svangerskapet. Varighet av trening avhenger av fysisk form av kvinner og graviditet.
Fordelene ved trening på fitball gravid
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)

Fysisk trening er viktig for den vordende mor bærer babyen trygg og smertefri og rask levering.Fitball øvelser hjelpe gravide til å utføre følgende oppgaver:
Bedre koordinering og utvikle balanse;
Fjern den ekstra byrden av muskel-skjelettsystemet;
For å hindre utvikling av slitasjegikt, åreknuter og artritt;
Forbedre stoffskiftet og blodstrøm i løpet av svangerskapet;
Å styrke bekkenmusklene;
Fjerne muskelspenninger.

Øvelser for gravide er enkel ytelse og effektivitet. Å gjøre dette gymnastikkballen anbefales selv i slutten av svangerskapet. I tillegg utfører på ballen mer som et morsomt spill enn den vanskelige fysisk trening.
Hvordan velge en fitball gravid
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)

Når du kjøper baller for gravide kvinner er viktig å ikke fokusere på vekt og vekst. Hvis mødre mindre vekst 173 cm, anbefales det å velge en ball med en diameter på 65 cm. Hvor veksten av kvinner over 173cm, bare kjøpe smartere ball med en diameter på 75 cm.
Gravide baller er laget av kvalitetsmateriale kan tåle vekten av 300 kg. Derfor kan kvinner med høy kroppsmasse trygt utføre øvelser på fitball ulike nivåer av kompleksitet.
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)

Bruk for gymnastikkballer med antyrazrыvnoy system sikkerhet i tilfelle punktering burst, men vil gradvis avta. Dessuten må overflaten av ballen for gravide kvinner være glatt. Legg også merke til tilstedeværelsen av håndtak eiere som har utseende av stifter eller horn. Disse penner hjelpe gravid under gjennomføringen av noen øvelser for å holde balansen.
Det er viktig å riktig blåse ball øvelser. Det bør ikke være vanskelig å blåse ballen, som under trening kvinne vil føle ubehag, og det er en sjanse for skade. Ballen for øvelsen bør være litt myk. Det er mer robust og lett å bruke fremtidige mor.
Instruktører med fitball aerobic anbefaler gravide kvinner å sitte på ballen under trening i en posisjon til kne plassert 10 cm under hoftene. Hvis du ikke overholder denne anbefalingen vil øke belastningen på leddene og ryggraden.
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)

Grunnleggende øvelser på fitball gravid

Før klasser vordende mor må lære å balansere og sprette på ballen. Når en kvinne vil føle seg trygg, kan du begynne å utføre de grunnleggende øvelser. For treningsøktene ikke bruker sko med glatte såler eller sokker. I tillegg kan du velge et spesielt sted å studere, noe som vil være et mye plass. Sats Training - moderat. Ta hensyn til din pust og puls. Hvis under trening føler du smerte, svakhet, straks stanse okkupasjonen.
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)

Trening med ball samt noen øvelse, start med en lett oppvarming. Denne fasen av sysselsettingen inkluderer å gå på stedet ruller fra hæl til tå, gå på hæler og tær. I varmt gravid kvinne viktig å overvåke puste.
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)

Etter oppvarmingen kan begynne å utføre grunnleggende øvelser for gravide. Vurdere en øvelse på fitball, som er universell for alle trimester av svangerskapet:

"Springs". Sitte komfortabelt på ballen og starte den sprette. Å rotere bolig komplikasjoner øvelser i ulike retninger.
Trene for å styrke hoftene. Sitte på en hard overflate og holde ballen mellom knærne. Rytmisk presse ballen innsiden av låret.
Trening for å styrke musklene i indre organer. Sitt på ballen og presse bekkenet. Zahlybtes i det i 8 sekunder. Så sakte avslappende musklene i bekkenet, tilbake til sin opprinnelige posisjon.
Øvelser for å styrke ryggmuskulaturen. Knelende, ta ballen. Ta en komfortabel stilling der maksimal slappe av musklene rygg og skuldre.
"Aktiv sitting". Vel ta ballen og gjøre forskjellige bevegelser kroppen: rundt, frem og tilbake, side til side.
Forhøyninger bekkenet. Ligg på ryggen og plassere foten på ballen. Føttene skulder bredde hverandre, plasserer hendene langs kroppen. Innhalere og puster sakte løft bekkenet opp til dannelsen av en rett linje. Ikke prohynayte tilbake og holde balansen.
Øvelse fjerning meter unna. Lean brystet på ballen og stå på ett kne. Å holde balansen i kroppen, bærer rett ben side. Du trenger ikke å vie mye fot høy. Den samme bevegelse igjen på den andre foten.
Øvelser for å styrke musklene i brystet. Brett beina i tyrkisk, ta opp en fitball og klem den med maksimal kraft. Således albuer bør plasseres parallelt med gulvet.

Trening med ball burde ikke ta mer enn 30 minutter. Etter ferdigstillelse av grunnleggende klasser er forsinket, hvor hun trener nøyaktighet pust og avslapping engasjert.
Kontra å trene på fitball Gravid
Øvelser for gravide på fitball (bilder, video)

Trening med ball er anbefalt for alle vordende mødre, siden de ikke krever spesiell fysisk trening. Unntaket er gravide kvinner som økte livmor tone, trusselen om abort og alvorlig ortopedisk patologi.
Derfor, for å utøve baller hjelpe kvinner ikke bare forberede seg på den kommende fødselen, men også for å nyte sporten og forbedre din følelsesmessige tilstand.

Et sett med øvelser med ball (fitball) Gravid Video


Яндекс.Метрика