Når kald, bruker vi stort ubehag, er det vanskelig å puste, rennende øyne, nese artikkel fra vыsmarkyvanyya, er det vanskelig å si, redusert luktesans og det er ikke hele listen over negative konsekvenser. Bare vårt ønske - å bli kvitt en forkjølelse, og vi vil vise deg med dette.
 La oss se:
Hvordan kurere en rennende nese?

 Generell informasjon
 Innenriks kald behandling
 Tradisjonelle metoder for behandling
 Akselererende behandling
 Vi fjerner barnet undead
 styrke immunforsvaret, noe som vil hjelpe helbredelsesprosessen.
 graviditet, før du bruker noen medisiner for behandling av rhinitt, deres bruk bør avtales med lege. Mest sannsynlig, legen din kan gjøre innånding og infrarød varmelampe og aloe juice innpodet inn i nesen.
 Det er i utgangspunktet alle mulige behandlinger for forkjølelse som brukes i dag. Hvis som et resultat av komplekse prosesser som er skissert ovenfor deg for en 4-dagers ikke ble kvitt forkjølelse, så sørg for å kontakte legen din. Dersom dette ikke blir gjort i tide, kan konsekvensene bli svært alvorlige, selv sykehusinnleggelse.  
Hvor raskt kurere forkjølelse. Årsaker, symptomer, behandling rhinitt folk, folk rettsmidlerAlt av udøde
Rhinitt - (populært kalt rhinitt) er en betennelse i neseslimhinnen. Rhinitt kan være forårsaket av visse typer bakterier og virus. Utvikling vandøde bidrar ofte støvete luft, røyk eller hypotermi. Rhinitt kan også være et symptom på andre sykdommer, slik som influensa, meslinger, difteri, etc.
Rhinitt kan deles inn i to typer - smittsomme og infeksiøs. Av infeksiøs rhinitt inkludere kronisk rhinitt, akutt rhinitt. Ved neynfektsyonnomu inkluderer kaldt - allergisk rhinitt og neurovegetative.

Årsakene til de udøde

Årsakene til de udøde kan varieres, men i alle fall dette skyldes først og fremst feil i nesehulen. Rhinitt kan oppstå fra å falle i nesehulen forurenset partikler som forårsaker allergi. Også føre til vanlig forkjølelse kan bli inflammatoriske sykdommer.
I nesehulen er alltid fuktighet, som beskytter luftveiene fra ulike miljøpåvirkninger. Luften kommer inn i bronkiene og bare deretter oppvarmet til kroppstemperatur og fuktet. Fukting prosessen sikres ved spesielle kjertler som ligger i det nasale hulrom. Dette gir ca. 2 liter væske per dag naturlig at håndtakene ikke bare bronkiene, menhals.
Grunner kulde kan også vises på grunn av sykdom i nese, bronkier, lunger og hals, samt negative reaksjoner på visse typer planter, dyr eller mat.
Symptomer på forkjølelse

Symptomer på forkjølelse, som med en hvilken som helst annen sykdom avhenger først og fremst på scenen av sykdommen og dens utvikling. Ifølge stadier av utviklingen kan identifiseres akutt og kronisk rhinitt.
Akutt rhinitt
Mest akutt rhinitt er forårsaket av irritasjon av neseslimhinnen ved forskjellige virus, bakterier, allergener og andre irritanter. Hvis rhinitt dukket opp på bakgrunnARIDeretter med en kald over tid, vil det være andre symptomer. Utvikling av akutt rhinitt skjer i tre trinn:
1. De første symptomene på forkjølelse. Den første fasen er ledsaget av kløe, svie eller kløe i nesehulen. Noen ganger kan det være feber, såre øyne, hodepine og nysing;
2.Bluetongue fase. Denne fasen er vist i bare et par timer etter at de første symptomene på forkjølelse. Denne fasen er karakterisert ved nese, nasal stuffiness sterk og endrer tale. I noen sykdom nese kan avvike fra den vanlige slim, for eksempel, kan det inneholde partikler av blod, er dette på grunn av skade på blodårene i sykdommen;
3. Utvinning. Denne fasen skjer ca en uke etter den første manifestasjon av symptomer. Antall sputum betydelig redusert, men den endelige utvinning oppstår i 12-14 dagers sykdom.
Kronisk rhinitt behandling, symptomer

Kronisk rhinitt ofte et resultat av ikke nedolikovani akutt rhinitt. Kronisk rhinitt kan ogsåHvor raskt kurere forkjølelse. Årsaker, symptomer, behandling rhinitt folk, folk rettsmidler utvikles fra langvarig røyking eller gjennom forurenset luft som puster person. Noen ganger kronisk rhinitt kan være en konsekvens av infeksjon med andre brennpunkter av inflammasjon. Dette kan observeres i bihulebetennelse, faryngitt og mellomørebetennelse. I disse tilfellene, før du starter behandling av kronisk rhinitt, må du etablere den eksakte årsaken til sin forekomst. For kronisk preget av perioder med forverring og remisjon.
Under forverring av kronisk rhinitt symptomer som ligner bluetongue fase i akutt rhinitt og i remisjon symptomer kan være fraværende helt. Kronisk rhinitt, som andre kroniske sykdommer, forsterket av veldig ofte, kan akutt sykdom forårsake nedkjøling, nedsatt immunforsvar eller konstant trøtthet.
Det finnes i dag flere former for kronisk rhinitt, kronisk catarrhal rhinitt, kronisk hypertrofisk rhinitt og kronisk hypertrofisk rhinitt.
Behandle en kald under svangerskapet

Under graviditet kvinner ofte veldig kaldt. Rhinitt av svangerskapet er den viktigste årsaken til - hormonelle endringer i kroppen. Hormoner kvinner under svangerskapet bidrar til hevelse av slimhinnen i nesten alle organer, inkludert nese. Noen ganger de udøde synes selv til et punkt der hun lærte av hennes graviditet.
Vanligvis hormonell rhinitt under svangerskapet krever ingen behandling, neseslimhinnen tilbake til det normale etter levering. Men dette bringer mye ulempe rennende nese - pustevansker og ubehag under søvn og våkenhet. Også rennende nese er ikke gunstig for en annen grunn, blir utført pusting gjennom munnen og dermed risikoen for forkjølelse.
Først av alt, bør den vordende mor se en lege for å utelukke inflammatorisk eller allergisk rhinitt. Hvis denne typen vandøde trenger å legge strategier behandling, gitt tilstanden av svangerskapet. Hvis dette hormonell rhinitt (rhinitt gravid) så behandling bør rettes bare å forbedre puste. Forberedelser til razlozhennosty nese kan brukes, men veldig forsiktig og sparsomt, ta hensyn til kontraindikasjoner og les nøye instruksjonene. Hyppig bruk av dråper av kulde kan sterkt påvirke blodtrykket, så vel som utvikling.
Under graviditet rhinitt best behandles av naturlige midler, for eksempel, gjør inhalasjoner med mentol olje, vaske nesen med spesielle løsninger og infusjoner av kamille eller salvie.
Rennende nese i spedbarn, barn, behandling av nyfødte

Hvor raskt kurere forkjølelse. Årsaker, symptomer, behandling rhinitt folk, folk rettsmidlerOfte en baby rennende nese er et symptom på forkjølelse, inflammasjon eller allergiske reaksjoner. Utseendet av vanlig forkjølelse hos barn på grunn av de fysiologiske egenskapene til strukturen i nesehulen.
Å behandle rhinitt hos spedbarn er nødvendig ved første tegn når de udøde i den første fasen av utvikling og er ikke under noen komplikasjoner for barnet. Det er nødvendig å vaske nesehulen og tørke bort hennes slim og skorper. For dette ideelle morsmelk fortynnet med saltløsning på 1: 1. Vasking bør gjøres minst 6 ganger om dagen, gravende inn hver nasal passasje ca 10-15 dråper. For vask også godt egnet avkok av kamille. Før vasking fukte nesehulen babyolje, for ikke å skade neseslimhinnen. Behandle nyfødte vasodilaterende medikamenter er høyst uønsket, kan det føre til tørrhet i nesen. Virusinfeksjoner kan brukes som medikamenter interferon dråper.Rhinitt hos barn bør behandles på den første dagen av sitt utseende, som ikke ville løpe.
Hvordan å behandle rhinitt

Den enkleste måten å kurere en rennende nese i knopp når de udøde er ennå ikke klart, men du føler en brennende følelse i nese, kløe, nysing og hodepine. For rask behandling bør du ta antivirale medikamenter. Den mest populære av dem Arbidol og Anaferon. Hvis du tar stoffet i henhold til instruksjonene, forkjølelse symptomene forsvinner i løpet av få timer, mens stoffet ikke kan stoppe fordi viruset kan være fortsatt i live og kan regenereres. Det er best å ta antivirale medisiner for en uke for å unngå spredning av viruset.
Hvordan du raskt bli kvitt den udøde

Å kvitte seg med en kald så snart som mulig, de spesielle spray og dråper. Disse stoffene har vasodilaterende effekt, etter bruk av medisiner fartøy constrict, redusere hevelse og nesehulen vidchyschayetsya av akkumulert slim. Virkningen av medikamentet er nok til et par timer.
Folk behandle forkjølelse, folk rettsmidler for forkjølelse

I stedet for aerosoler og dråper kan bruke folk rettsmidler, som rhinitt vel hjelpHvor raskt kurere forkjølelse. Årsaker, symptomer, behandling rhinitt folk, folk rettsmidler dråper av naturlige oljer av eukalyptus og gran. Den enkleste måten - innånding. Vennligst legg 5 dråper olje i en bolle med varmt vann, dekk med et håndkle og innånding av damp.
Under den kalde kan også varme opp nesen, hjelper det å redusere hevelse og tett nese. For å gjøre dette, ta en liten pose, legg den i en gryte prokalenu salt, sette på nesen og posen hreete. Du kan varme nese kokt egg. En annen effektiv folkemedisin er dampende føtter. Det er også viktig å ikke supercool, ta varme bad og seng sokker.
Oppvarming av bryst ved hjelp av poteter - en annen av folk rettsmidler kald behandling. Du må lage en store poteter i sine skinn, klippe den i to, legg på brystet flere lag avispapir og sette potetene på toppen, dekk med noe varmt.  
Яндекс.Метрика